Bi erkeğin (35-40 ) bi kızdan (21) borç istemesi normal mi? Parantez içindekiler yaş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ay35 yaşındaki kişinin para isteyeceği mutlaka birileri vardır. Siz Demek ki sevgili olmuşsunuz. Dikkat edin kendinizi kullandırmayın. 35 yaş civarı mutlaka bir kariyeri ve işi gücü bir şey vardır Hatta borç isteyecek çevresi. sevgili en son kişidir. Benden öyle bir durumda hayatta sevgiliden borç istemem zaten:)
05 Yorumla
Soran8 ay40 yaşında ve sevgilim değil. İş yerinde sevdiğim samimi olduğum bi abi
- 8 ay
Iş yerinde olunca bu sorunun bana göre bir anlamı kalmıyor. iş yerinde birbirini tanıyan ve samimi olan birçok insan birbirinden borç isteyebilir. bunun yaşla alakası yok, maddi sıkıntı ile alakası vardır :)
Soran8 ay200 bin normal mi
- 8 ay
O borç İster, siz verirsiniz ya da vermezsiniz, bu da sizin takdirinize kalmış :) sevgiler.
- 8 ay
200 bin elbette günümüz şartlarında normal bir para değil. Ama az önce de dediğim gibi bunun 35-40 yaşında bir insan olması ile ilgisi ile alakası yok. Böyle büyük miktarda borç vermenizi tavsiye etmem zaten :)
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 524 cevap paylaştı.
8 ayNasıl bir durumda ve ne kadar istediğine göre değişir. Sürekli borç istemiyorsa ve utana sıkıla düşük miktarda borç istiyorsa sorun olmaz. Örneğin cüzdanını evde unutmuştur dolmuş için cüzi bir miktar isterse normal ama taksi ile gideceğim deyip yüksek miktarda para isterse o zaman anormal. Madem cüzdanını evde unuttun cezasını sen çekeceksin başkasından borç istemeyeceksin 👍
Daha spesifik bir cevap için konuyu iyice açarsan net cevaplar gelir.
05 Yorumla
Soran8 ay100 bin 200 bin. Sonra 100 gr altın dedi sonra 1 hafta dillendirdi baktı vereceğim yok 50 gr 30 grama düştü
- 8 ay
Abin mi?
Neyin oluyor bu adam?
Soran8 ayAbi
Soran8 ayÖz değil iş yerinden
- 8 ay
Eğer geri vermezse önemli değil sadakam olsun diyebileceğin bir miktarda ver. Fazlasını kesinlikle verme.
8 ayBir maskülist olarak kesinlikle "normal değil" diyorum... 35 yaşında bir erkek eğer 21 yaşında bir kızdan borç istiyorsa yaşıtı erkekleri ve hatta yaşıtı kadınları ve hatta biraz küçük erkekleri bir daha borç isteyemeyeceği şekilde mağdur etmiş demektir
10 Yorumla
8 ayher şeyin sorunlu ne işin var o yaş daki biri ile normal kız yok galiba bu ülkede
015 Yorumla
Soran8 aySevgilim değil iş yerinde sevdiğim bi abi ama günden güne değerini düşürüyo
- 8 ay
neler yapıyor da düşürüyor ki
Soran8 ayEn son ben ve arkadaşlarıma serviste yer ayarlıcağınj söyledi 1 ay önce sonra bilerek ayarlamadı kandırdı milletin içinde rezil konuma düşürdü. Ben ağzıma geleni saydım aşırı sakin biriyim zor sinirlenirim. Tepkime şaşırdı özür diledi kırdım bayağı bende özür diledim ama mezara kadar götürürüm o yanlışı ben asla inanmıyorum unuttuğuna bilerek yaptın dedim 40 yaşında adamsın çocuk çıcuk hareketler yapıysoın dedim
- 8 ay
boş ver uzak dur bu tip den cidden 40 yaşında zaten haraketlerine bak güven vermiyor hiç bana
Soran8 ayYok zaten şu an hala beni manipüle etmekle uğraşıyo ben farkındayım asla belli etmiyorum benim zekamı hafife alıyo. Ben gülüp eğleniyprum ama her şeyin farkındayım öyle böyle değil her şeyin. Ama o bunu bilmiyor canım yerine koyuyor beni
- 8 ay
uzak dur böyle tiplerden ya çakala bak güven vermiyor bu tipler bana sinsi yılana bak bence mesafe koy arana
- 8 ay
üzülürsün bu işin sonun da kaçarı şansın yok gibi geliyor bana
Soran8 ayİnan ben ondan zekiyim sadece niyetim temiz kimseyi üzmüyorum. Ben vermediğim sürece bana zarar veremez
- 8 ay
verme zaten hata olur ciddi düşünmez bu tipler bence üzmelisin kolay lokma sanar böyle ke kolar
Soran8 ay40 yaşında abi bu sevgili değil 2 yıldır tanıduğım abi
- 8 ay
bir de senden borç istiyor oda tuhaf ya
Soran8 ayEvet bana da garip geldi sordum
- 8 ay
tam at hırsızı ya cidden rahatlığa bak ben utanırım istemem borç birinden hele kız dan aç kalırım istemem
Soran8 ayİşte keşke herkes senin gibi düşünse ben kız halimle ailemden bile istemiyorum zora kalınca bi yolunu buluyorum
- 8 ay
genelde böyle diye biliyorum da ne olmuş bu erkeklere çözemedim
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası, aralarında bu kadar yaş farkı varken ve borç konusu gündeme gelince bazı sorular insanın aklına takılır. Normal olup olmaması, aslında aralarındaki ilişkiye, güvene ve karşılıklı dinamiğe bağlı. Eğer yakın ve güvene dayalı bir bağ varsa, yaş farkını bir kenara koyup bunu sorgulamazsın.
Ama diğer yandan, bu tarz durumlarda özellikle genç olan tarafın manipülasyon gibi risklerle karşılaşma ihtimali de olabiliyor. O yüzden kendini koruduğundan ve nasıl hissedeceğinden emin olman önemli! Unutma, finansal sınırlarını korumak da bir saygı göstergesi. 🙌10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
98Cevap
Birilerinin birilerinden para istemesi bence normal değil ben kimseye vermem şahsen çünkü devamı gelince iyi niyet hep suistimal edilir gidip bankadan borç alabilir fakat örneğin buluştuk parası yetismemis olabilir öderim ama bu borç olmaz onun parası olunca o da bana ismarlayabilir nezaket olarak ama bunun ilerisi olmaz
13 Yorumla
Soran8 ay100 200 bin
Soran8 ayİşte benim anlamadığım
8 ayKomikmiş ama maalesef ki böyle erkekler var. Ben, üniversite okurken yurttaki bir kızdan 5.000 tl. borç para isteyen bir sevgilisi vardı. Şu an için çok bir miktar değil ama öğrenci için yine çok bir miktar. Neticede henüz çalışmıyor ve o zamana göre iyi bir miktardı. Sitede de kadından para isteyen veya parası için evlenen kişilerin sorularına denk geliyoruz. Ben, çocukken bizim mahalleden babam yaşındaki biri de zengin bir kadınla evlenmişti ve kadın iflas edince boşandı. Eski eşinin demesine göre şu an zengin başka bir kadın bulmuş. Olan eski eşine ve ondan yaptığı kızına oldu. Bir de sorarsak “ T. C. kadını paragöz.” diyorlar. 😅😅😅😅Asıl paragöz olan T. C. erkeği. Bir örneği de sensin. Zaten öyle olmasalar iki de bir gerek burada gerek farklı sitelerde “ T. C. kızı paragöz.” diye zırlayıp durmazlar.
10 Yorumla
8 aySuistimal ve kötü niyet var apaçık. Var bir niyeti belli o ciğersiz çakal türünün.
61 Yorumla
Soran8 ayİyi de bu bana yapılır mı ya benim gibi niyeti temiz bi insana bu düşüncelerle yaklaşmasını kabullenemiyorum. Benden ses çıkmayımca bugün beni rahatsız eden taciz eden adamın dibine oturdu şakalaştı sohbet etti. Çok sevdiğim bi abiydi değerini günden güne düşürüyo
8 ayAslında insanlar suçu kendinde bulmalı benim yorumum 21 yaşındasın 40 yaşındaki adamla muhatap olursan 40 yaşındaki adam da 21 yaşındaki kişiye bu şekilde davranır 21 yaşındasın diye cahilsin demiyorum bunu yanlış anlama 21 yaşında girilebilen bir kalıba 40 yaşındakini sokamazsin sokunca da böyle oluyor
11 Yorumla
Soran8 ayHaklısın
Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Değil. Hiçbir erkek bir kadından borç isteyemez. Atıyorum eşin olur. Güvenirsin, emin olursun. Ona ver. ama onun dışında kimseye beş krş vermeyin gençler. Denendi. Geri gelmez o para.
17 Yorumla
Soran8 ayYazık cidden kabullenemiyorum. Sevdiğim bi abiydi günden güne değerini düşürüyo
- 8 ay
Eşe verilene borç mu denir?
- 8 ay
Şimdi oldu. Diğer türlü sadece eşe verilir gecem dahilinde gibi anlaşıldı konu borç olduğu için
- 8 ay
😉😅
aynı olayın tam tersi başıma gelmişti 39 yaşında bir kadınla konuşuyordum (biliyorum çok iğrenç) belli bir zaman sonra kirasını falan ödetmeye çalışmıştı dldöşsödsşaş
131 Yorumla
Soran8 ayAferim biz enailere
Soran8 ayHayır almadı almaya çalışıyo manipüle ediyo insanda Allah korkusu olmaz mı ya benim gibi niyeti tertemiz bi insanı hayatında zor bulur
Soran8 ayAfferim sana yapma
Soran8 ayMaalesef
Soran8 ay100 bin dedi sonra 200
Soran8 ay500 k ya da çıkardı 200 den. Ben dedim yazı bekle😂 diyecek bi şey bulamadım ciddiye mi alsam gülsem mi
Soran8 ayNapıyosun naber diye sormaz karılarla cilveleşöeye gider fabrikada gelir bana para hazır mı diye sorar kfkd
Soran8 aySevgilim değil iyi misin sen elimi sallasam ellisi. Bu iş yerinde sevdiğim bi abi 40 yaşında evli barklı
Soran8 aySorun değil🙏🏻 bu hafta dün bana surat yaptı baktı vereceğim yok. Bakalım daha neler yapacak
Soran8 ayBaşka katta çalışıyor fabrika
Soran8 aySorabilirsin sıkıntı değil
Soran8 ayİstek attım
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ o konu hakkında anlatılması gereken neler neler var inanamazsın şçsşxöe
Soran8 ayBugün daha neler oldu
Soran8 ayTamamdırrr okim bende sorunu
Soran8 ay@cglakinin benim hatam işte yüz vermek
Gizli Üye(30-35)8 ayErkeğin her türlü kızdan borç istemesi anormal hele ki bu kadar küçük bir kızla zaten işi olmamalı ! Kocaman adamlarla ne işiniz var anlamıyorum ki senin maksimum konuşacağın insan 26 falan olmalı daha fazlası değil.
27 Yorumla
Soran8 aySevgili değil. Sevdiğim bi abi iş yerinde
Cevap sahibi8 ayOda ayrı bir kötü iş zaten. Küçücük kıza mı düştü borç isteyecek. Verdin mi?
Soran8 ayHayır tabikki ama üzüntüden uyuyamıyroım ben onu o kadar korudum savundum millete karşı o beni kullanmak için yanaşmış yazık Allah korkusu olur insanda
Cevap sahibi8 aySen biraz saf mısın? Allah korkusu mu bu zamanda insanlardan bekliyorsun? Kimseyi sevip güvenme !
Soran8 ayBiraz safım evet maalesef
Cevap sahibi8 aySeni çok kullanırlar ilk işin böyle olmaktan vazgeçmek olsun.
Soran8 ayUmarım eskisi kadar değilim
Gizli Üye(36-45)8 ayBir erkeğin bir kadından borç istemesi normal değil. Ayrıca sen daha cocuksun o yaşta biri 21 yasındaki bir erkekten bile borç istememeli. Az aklı olsa o yaşta para olmadığını bilir.
31 Yorumla
Soran8 ay💕🙏🏻
Normal değil. Erkeğin kadından para istemesi normal değil hele eşek kadar adamın hiç değil. Birde buraya soruyor musun
18 Yorumla
Soran8 ayDaraltıyor beni
Soran8 ayAbi bu. Sevgilim değil. İş yerinde samimi şakalştığım abi sadece
Soran8 ayVermeedim 5 kruş vermedim
Soran8 ayTeşekkür ederimm
Egerki o dediğin kişi o kadar kendine güvenip istiyorsa isteyene değil bu fırsatı ona veren kusura bakma canım tamammı
12 Yorumla
Soran8 ayDoğru diyorsun gerçi çoğu kişiye sordu dibimde. Ama onlar da ciddiye almadı bende almadımki beni saf görüyo sanırım
8 ayValla 5 binden fazla asla olmaz kimseye o kadar ölmeyin
12 Yorumla
Soran8 ay100_200 bin dedi evi kentsele girecekmiş zor durumdaymış altında 1 milyonluk araba var eşi satmasına izin vermiyomuş
- 8 ay
Sakınnnnnnn
Para & Ekonomi konusunda 836 cevap paylaştı. Hiç olmazsa babasından ister yine bir kızdan para istemez, hele hele 21 yaşlarında bir kızdan.
12 Yorumla
Soran8 ay🙏🏻🙏🏻
8 ayİstemem kendi ailemden para almayi tercih etmiyorum işsiz olmadığım sürece. Adam yuzsuzluk yapmış. Canın sıkıldıysa konuşabiliriz farketmez yaş farkı olupta senden bir şey isteyene ufak da olsa güvenme.
13 Yorumla
Soran8 ayÇok sıkıldı canım ya
- 8 ay
Konuşabiliriz konuşmakla genelde can sıkıntısı geçmiyor gerçi ama ben hep öyle algiya düşüyorum konuştukça rahatlayacak misim gibi neyse hangi gecenin sabahı olmadi ki :)
Soran8 ayKonuşalım
Para & Ekonomi konusunda 761 cevap paylaştı. Yaş farketmeksizin bir erkeğin kadından para istememesi gerektiğini düşünüyorum kadın teklif ediyorsa bile çok zor kabul etmeli aşırı zorda değilse etmemeli :D normal değil
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı. Yaşı genç birisinden borç istemek normal değil. Arasında fazla yaş var. Adamın yaşı büyük mantıklı düşünmesi lazım.
20 YorumlaZor durumda olana verilirde benim bile bazen param olmuyor çalışıyorum tabi Rabbim kimseye muhtaç etmesin isteyeni tanımak lazım nasıl biri
10 Yorumla
8 ayVerme. Devamı gelir üstüne manipülasyonlar gelir. Vermedigin zaman kendini suçlu hissedersin. Bizzat yasadım
22 Yorumla
Soran8 ayDün baktı benim verceğim yok çok pis surat yaptı. Beni saf görüyo ama ben tecrübeliyim bu konuda asla bi erkeğe borç vermem. Sevdiğim kız arkadaşıma karşılıksız veriyorum ama bi erkeğe asla. Ne kadar seversem seveyim. Çok sevdiğim bi abiydi gözümden düşüyo günden güne
- 8 ay
Iletisimini kesebilirsin
8 ayBorç değilde sanki böbreğini istemiş gibi zoruna gitmiş! Benim kişisel bir tezim var bir kadının size değer verip vermediğini görmek istiyorsanız ondan borç isteyin ve bakın neler oluyor görün.
03 Yorumla
Soran8 ay100 bin _ 200 bin istedi ayrıca sevgilim değil iş yerinde samimi olduğum bi abi ve 40 yaşında ve üstelik bi erkek kendini bi kadından borç isteyecek duruma düşürebiliyosa erkek değildir o
- 8 ay
Ben para isteyen kişinin sevgilin olduğunu söylemedim bir kadının size değer verip vermediğini görmek istiyorsanız borç isteyin dedim. Bir kadında kendinden borç istecek kadar samimiyet kuruyorsa ne bileyim.
Soran8 ayHerkesten istiyo benlik durum değil ayrıca adam gevşekkse biz napalım kendini o konuma düşürüyosa onun sorunu
8 ayKesinlikle değil. Bu devirde borç ne ya, bankadan eksi hesap kullansın.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 386 cevap paylaştı.
8 ayVay koçum benim be 🤣🤣 bide erkek diye geziyor mu o parazit. Böcek ilacı sık öylesine.
10 Yorumla
8 ayBu yaşta ki erkekle sevgili olup o cesareti verirsen borç istemeye de yüzü olur tabi sevgilim dememişsin ama öyle tahmin ediyorum
12 Yorumla
Soran8 aySevgili değil? Sevgilim diye bi şey yazmadım ben nerden çıkarıyosunuz. İş yerinde sevdiğim bi abi evli barklı
- 8 ay
Yani öyle tahmin ettim yazdım zaten maalesef bazı kızlar kaç yaş buyukle olabiliyor bu yüzden sonuç olarak borç verilmemeli borç olayı kardeşleri bile virbrine düşürüyor
Kullanmaya çalışıyor yani o yaşta para bulamıyorsa kendine adamım demesin zaten
22 Yorumla
Soran8 ayBugün yine sordu. 100 gr altından 25 grama indirdi hatta 30 yeter dedi
8 ayaynı iki yaşyatız aşkımla ve ölürüm de istemem olur mu öyle şey
22 Yorumla
Soran8 ayAdam
- 8 ay
Tsk. ederim ama öyle gerçekten
8 ayHayır değil ve çocuk ne iş yapıyor Kız ailesinin yanındadır muhtemelen ve ne kadar istemiş Merak ettim
09 Yorumla
Soran8 ay100 bin dedi en baş sonra 200 bin. Sevgilim değik. İş yerinde sevdiğim samimi olduğum bi abi
- 8 ay
Verme. Eğer öyle bişey yaparsan müge anlıya çıkabilirsin paramı aldı geri vermiyor diye.
- 8 ay
Ayrıca çok fazla. Red flag red flag
Soran8 ay@CoffeeBrownn hayır vermicem zaten ben temmzu ayında kendime piyano aldım 52 bin liraya peşin. Bunu duyduktan sonra nedense değişti bana karşı para var huzur var vs
- 8 ay
Allah Allah ona ne istediğini alırsın peki ne anlamda değişti yani öyle dedi sonra bir tavır falan bir değişiklikler oldu mu
- 8 ay
İstediği miktarlarda oha yani 100 binle 200 bin ne verme verme de o para sende ne arasın bu yaşta
- 8 ay
Adam için diyorum
Soran8 ayYa ben doğum günümde kendime 52 bine peşin piyano aldım hayalimdi zaten. Kaldıki ev geçindirimiyorum 21 yaşında aile evindeyim. İşte para var huzur var demeye başladı ondan sonra kendi durumunu acındırmaya başladı içime kurt düştü yakında benden borç ister dedim 2 hafta geçti geçmedi dediğim çıktı tamda maaş günü istedş
- 8 ay
Oha ayıp yani
8 aySömürgecilik den bahsediyor isek normal 😅
Sevgili ise etinden sütünden parasından her türlü faydalanıyor demek ki 🤣
04 Yorumla
Soran8 aySevgili değil 2 yıllık iş yerinde sevdiğim bi abi
- 8 ay
Küçük bir rakam ise ver ve ne olduğunu gör
Büyük bir rakam ise ya da hiç uğraşmak istemiyorsan de ki ben de böyle nakite ihtiyacım olduğu zaman nakit avans çekiyorum bankadan
Ben öyle deyip geçiyorum kimseyle uğraşamam ondan sonra parasını verdi mi verecek mi ne zaman verecek gitsin bankadan çeksin ödesin faizini
Soran8 ay100 bin 200 bin dedi sonra. Sonra 100 gr altın lazım dedi her defasında attırdı kentsele girecekmiş evi 1 milyon arabasınvar altında eşi izin vermiyomuş satmasına
- 8 ay
Ortak girelim de
Herkes zaman zaman zor duruma düşebilir bence normal. Tabii bu alışkanlık haline gelmemeli.
11 Yorumla
Soran8 ay200 bin tl
Gizli Üye(30-35)8 ayKesinlikle normal değil sevgiliyle para işlerine girmek hiç mi hiç normal değil tam da soğuma nedeni hiç göndermee sakınnn sonra borçlarla ortada kalırsınnn ne iste ne gönderr
110 Yorumla
Soran8 aySevgilim değil. İş yerinde samimi olduğum bi abi altın olarak istiyor 100 bin dedi en. Baş sonra 200 dedş
Cevap sahibi8 aySakın vermee yaa insan bu devirde babasına güvenmiyor kaldı ki sıradan birine güvenip para vermek elindekindende olmak istiyorsan ver ama aklını kullan kimse kimseye bu devirde bu kadar oara vermez.
Soran8 ayYa zaten vermicem
Cevap sahibi8 ayAferin kız verme tabii millet sövüşleyecek insan arıyor🤦♀️
Soran8 ay😕 aşırı üzüldüm ama ya benim ne kadar iyi niyetli temiz aşırı hassas biri olduğumu çıt desen kırılacak biriyim o kadar iyi biliyoki.
Cevap sahibi8 aySallasanaa etrafında gerçekten senin değerini bilenker olsun emin oll sonrasında daha çok kırılırsın baştan böyle olması daha iyi o yüzden kimseye kendini bağlamaa aslaa senin değerini belirleyecek olan bir başkasının davranışı değil senin kendine nasıl davrandığındır insanlar çok acımasız ve gaddar olabiliyorlar bu da senin hayatında tutmaman gereken kişilerdir bu bir kayıp olmaz bir kazançtır senin için. Üzülmeni gerektiricek biri değil bence hiçç sıkma canını sen.
Soran8 ayÇok teşekkür ederim çok sağolun gerçekten aileden ilgi görneyince maalesef dışardan gelen ilgiye hemen bağlanıyo insan. Kullanılmaya açık biriyim bi de. Vermem zaten o parayı. Bu niyete teşebbüs etmesini kabullenemiyorum. Dilerimki Allah herkese kendi kalbinin ekmeğini yedirir
Cevap sahibi8 ayAileden emin ol bir çok insan ilgi görmemiş ben dahil ama kndin güçlü olmalısın çünkü seni geliştirip dönüştürecek olan da sensin o yüzden hayatında hep kendini geliştir etrafında zehirli insanlar olmasın hiç bir zaman hep kendini geliştiren insanlar olsun başkalarının ilgilerine muhtaç olmayacak kadar sen kendinle ilgilen maddi durumun el veriyorsa hobi olarak dil öğren ya da sanat kurslarına tiyatroya konserlere falan git ve kimseyi parayla etrafında tutma biri seni sevdiği için seninke arkadaşlık kurmuyorsa maddi anlamda çıkarı bitince ilk satacağı kişi sen olursun tek tavsiyem kendine yatırım yap kendini donanımlı kıl fikirlerin düşüncelerin bir bir değişecektir.
Soran8 ayO kadar iyi geldiki söylediklerin o kadar dokunduki ss aldım aklımda bulunsun hep. 52 bine piyano aldım kendime onu öğreniyorum şu an. Eskisi kadar anlam vermiyorum insanlara ama iyi sandıklarımın dertleştiğim adam yerine koyduklarımın bile niyeti bozuk çıkınca insan üzülüyo ister istemez şaşıp kalıyo neden diyo yani maalesef
Cevap sahibi8 ayValla aç chatgbt anlatt o bir insandan daha iyi en azından söylediğini başkasına söylemiyor. Ve daha mantıklı konuşuyor.
8 ayBence normal bir erkeğin bir kadından para istemesi çok korkunç bir şey
11 Yorumla
Soran8 ayBencede korkunç ve sevdiğim bi abi şaka gibi ben bunu önceden hissetmiştim ve dediğim çıktı
Para & Ekonomi konusunda 833 cevap paylaştı. şimdi düşününce yaş farkında bi şüphe ettim.. acaba dolandırıcı falan mı ki.. degilse normaldir zor durumda kalmistir
00 Yorumla
8 ayo kişi abinmi ya da vs değilse hiç bir şekilde normal değil
06 Yorumla
Soran8 ayİş yeri 2 yıllık fabrika. Sevdiğim samimi olduğım abi
- 8 ay
Valla sana kalmış bir durum.. güvenmediğin birine verme
Soran8 ayVermicem zaten ben üzüldüğüm için yazdım
- 8 ay
burada yaşın bir önemi yok aynı iş yerinden bir abi istedi yazman yeterliydi..
Soran8 ayEvet daha açık olurdu sorunun tutacağını tahmin etmedim
- 8 ay
maalesef insanlar olayın aslına değil gördüğüne bakar
Acaba bu bir kötü alışkanlık mı, yoksa durumu o kadar kötü ki, başka çaresi mi kalmamış?
04 Yorumla
Soran8 ayYalan inanmadım ben geçen sene yakın arkadaşımdan duydum evi kentsele gireceğini. Şimdi bana söylüyo 1 ay kalmış mış
Soran8 aySevgili değil iş arkadaşo abi daha doğrusu
Normal değil tabiki sogusleyen tipler bunlar uzak dur
01 Yorumla
Soran8 ayNe tipler
8 ayBunun yaş ile bir ilgisi yok maddiyatla ilgisi var maddi durumu iyiyse isteyebilir
02 Yorumla
Soran8 ayAltında 1 milyon arabası var. Benim arabam yoo evim yok aile evindeyim
- 8 ay
Saçmalamış
8 ayNormal değil gibi. Çok zorda ve çok çaresiz mi kendisi?
01 Yorumla
Soran8 ayAltında 1 milyon araba
8 ayYaş farketmeksizin eekegin istemesi anormaldir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayÇok normal değil seni deniyor veya bırakacak olabilir veya paranı kullanmak istiyor
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayNe için istiyor yani çok kötü mü düşmüş, anlık dışında bir istemeyse boş adamdır o uzak dur.
00 Yorumla
8 ayHelal olsun isteyebildiyse. Ben şahsen yediremem kendime.
06 Yorumla- 8 ay
@oyuncaksever off erkek yiaahhh
- 8 ay
Off erkeğim yiiiahhhh dalga geçtiğini mi sanıyorsun aslanım sen?
- 8 ay
sanmıyorum kekemın dalga gecıyorum dırek hangı devırde yasıyoz la yedıremem falan ne
- 8 ay
Yapı gereği böyleyim kardeşim. Kendi fikrim. Şahsi fikrim. Ben almam. Sen alabilirsin.
- 8 ay
tamam oyuncaksever kardo sorun yok
- 8 ay
Yav kardeşim gece gece hadi ya.
8 ayNormalitesine bakılmaksızın verilmemeli ki bir bağlantınız var mı?
00 Yorumla
8 ayO erkek diye gezmesin gay olarak tanımlasın kendini
00 YorumlaSiz isterken iyi de biz isteyince mi kötü oluyoruz 😂
00 Yorumla
8 ayNe kadar aç herif var onları buluyorsunuz. Paratoner gibisiniz 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayyani yaştan yana bi problem yok ama kim kimden istiyor o önemli. yani yeni bir flort mü eski bir arkadaslık mı. eş tenmi gibi gibi..
02 Yorumla
Soran8 ayİş arkadaşı abi. Sevdiğim
Cevap sahibi8 ayYani samimi bi arkadaşlık varsa normaldir. Bunun yaş ile alakası yok o an zor duruma düşmüştür bişi olmuştur filan istemiştir ama yeni tanışma olduysa iş yerinde misal bu normal değil
8 ayBorç istemenin yaşı olmaz kimin maddiyata iyi ise ondan istenilebilir.
00 YorumlaTabiki normal tokatlamanın yaşı mı olur 😂😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHayır normal değil, uzak dur böyle tiplerden canım, ne iş yapıyorsun
11 Yorumla
Soran8 ayFabrika 😕
Gizli Üye(25-29)8 ayEğer sevgilisiyse ister tabii niye istemesin bunun yaşla bi ilgisi yok
03 Yorumla
Soran8 aySevgili değil evli barklı sevdiğim bi abi 2 yıldır tanıyorum
Cevap sahibi8 aySevdiğin bi abiyse nazı geçmiş borç istemiş işte demek ki eli darda büyütecek bi şey yok paran varsa ver yoksa verme
Soran8 ayAltında 1 milyonluk arabası var?
8 ayHayir , kesinlikle hic sekmez kesin kumarda boguldu etrafinda herkes borc takti
10 Yorumlaborç ver sonra sen rezil ol... VERME BİŞİ
11 Yorumla
Soran8 ayVermicem vermek istemiyorum 40 yaşında abi yani. Altında 1 milyonluk arabası var. 100 gr altın istiyor noterde imzalayalım diyor. Ödeyemezsem arabamı ipotek gösteriirim diyor. Sende para çoktur dedi bugün. 50 gramda yeter hadi 30 gr olsun dedi
Erkeğin kim olduğuna bağlı. Ama genel olarak uzak dur ve para verme derim ben
10 Yorumla
8 ayBence kızın yaşının az olmasından yararlanıyor gibi duruyor
10 YorumlaKesinlikle normal deyil bi erkek kadindan para istiyemez, bi kadinda bi erkekden para istiymemez.
10 Yorumla
8 ayBorç verme vereceksen isteme sonra suçlu oluyorsun sen bilirsin ayrıca hiç normal bir durum değil
10 YorumlaGenel olarak borç istenmesine karsiyim ne isterim nede istensin
10 Yorumla
8 ayBu zamanda bırak para vermeyi borç isteyene selam bile verilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ay30unu aşmış kadının liseliler gibi komişması nasıl normal değilse bu konu da normal değil.
00 Yorumla
8 ayİstemesi saçma , çok ihtiyacı varsa yardım etmek istersen de zaten sen teklif edersin. Çalışmıyor mu gitsin çalışsın
04 Yorumla
Soran8 ayÇalışıyo 1 milyon 200 bin lazımmış. 200 bin istedi. Önce 100 diyodu altında 1 milyonluk arabası var. Eşi satmasına izin vermiyomış
- 8 ay
O zaman eşiyle çalışsın ödesinler , hiç bulaşma bunlara
Soran8 ayBulaşmam zaten ama sürekli daraltıyo beni. Şakayla karışık para hazır mı vs diyo. Ben bulurum demediğim halde
- 8 ay
Sen bana ver de , mesafe koy en gıcık tipler yemin ederim gitsin ödesin borçla borç kapatacaksa kredi çeksin embesil adam
Gizli Üye(30-35)8 ayNormal değil %99 kumar illerine bulaşmıştır uzak dur ve borç verme
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 849 cevap paylaştı.
8 ayHayır uzak durmanda fayda var
30 Yorumla Uzak dur kumarcı pislikler kesin
20 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > 35 yaşındaki bir erkeğin 21 yaşındaki kızdan borç istemesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler