1 yılBen bi arkadaş ile uzunca konuştuğun soru cevabı okudum. Ne olduğunu analiz etmek için.
Öğretmende olsa avukatta hatta hakim savcı ya da din adamı bile olsa, her alanda şerefsiz illaki bulunur.
Ama bu demek değilki evet o hoca sana sarkıntılık yapmış seni yoklamış. Bunu fazlaca analiz etmeden bilemezsin hemen yapıştırma yapma belki yaşından dolayı samimi konuşmuş ya da arkadaşın dediği gibi ağız alışkanlığı olabilir. Samimi konuşmaya gelince öyle düşünücek olursak ve seninde rahatsız olduğunu biliyoruz. Derimki analiz yap derste bakışlarına ve başka kimseye söylemeyip sana aynı kelimeyi tekrar kullanırsa uyarını direk kendin yap tavrını Belirt, amacı bu olmasa dahi bişey kaybetmezsin sonuçta.
Bunları yapmanı tavsiye ederim tabi sana kalmış.
012 Yorumla
Soran1 yılHerkese öyle hitap etmiyor ağız alışkanlığı değil gibi
Soran1 yılVe zaten dersimize girmiyor hocam diye hitap ediyoruz sadece
- 1 yıl
O zaman tekrarlarsa tavrını belirt bidahası olursa yönetimdeki en yakın kişiye söylersin
Soran1 yılBu adam sınıfımdan bir kıza beni arkanda görünce heyecanlandın mı demiş
- 1 yıl
Arkanda olarak kasıt popon bakmış olduğu ise ki bence öyle. Direk şikayet edin derim. Yalnız demek istedi kız arkasını dönüp onu gördüğü için başka kasıtta olabilir mesela arkasını dönüp bianda görünce heyecanlandın mı diye sorabilir
Soran1 yılKız sevgiliyse mesajlaşıyormuş o ara. bı anda görmek değil bence
Soran1 yılO bitanem olayını sordum arkadaşa herkese canimli konusuyormuş galiba ama bitanem derken de duyduğunu belirtmedi bitanem ayrı canım ayrı ve ağız alışkanligi olsa öyle konuşsa herkese bir kızada efendim canım derdi
- 1 yıl
Bu sorunu kesin olarak sökmek istiyosan eğer bidahaki sefere tavrını net belli etmelisin
Soran1 yılGöz kontağı bile kurmuyorum o bana sen diye hitap ettikçe ben ona siz diye hitap edeceğim bir zahmet anlasin
- 1 yıl
Bence anlamaz eğer düşünülen gibi arsızda işin zor dostum. Direk ilk özel cümlesinde hocam böyle konuşmanız rahatsız ediyo de tavrını koyki netliğini bilsin. Bunun dışında ne söylesen boş gelir gibi geliyo bana
Soran1 yılOff offf
- 1 yıl
Kararını ver ve uygula en kötü tercih bile hiç tercih etmemekten iyidir 👍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. sanırım günümüz ve hayat şartlarında bu gibi olayları duyduk ca şaşkına döndüğümüz doğrudur ve bir çok olay varken bu durum la alakalı evet .. yanlış ve evet kötü bir durum olmaması gereken bir durum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşk ve ilişkiler bazen gerçekten karmaşık olabilir, değil mi? 😅 Eğer bir adam evliyse, başka birine ilgi duyması hoş bir durum değil. İlişkilerde sadakat ve saygı çok önemli ve bunlar göz ardı edildiğinde hem duygusal hem de etik açıdan sıkıntılar doğabilir. Yaş farkı da başka bir mesele; çünkü iki kişi hayatta çok farklı etaplarda olabilir. Herkesin kendi tercihleri ve kararları var ama bu durum kimse için sağlıklı bir ilişki zemini oluşturmaz. Umarım herkes kendisine ve etrafındakilere karşı dürüst ve saygılı olmayı seçer. 💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılOhoo yatağa atmak için bakar gadası
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. yani guzel kadına herkes bakar ilgisini çeker kadının en guzel yaşı 18-19 nedne bakmasın o baksın da bu bakmasın diye kategorize edilecek ise Açılı görüş için kartonla dolaşmak lazım
013 Yorumla
Soran1 yılAma evli ya hani bir de kardeşi yaşında ya bunu normalleştiremeyiz
- 1 yıl
katgorize devam etmeyin adamın dul ya da evli olması farketmez. Erkek kadına bakabilir haran olabilir sizin kızlar hiç mi ögretmenine aşık olmadı. Dişilik mevzu olunca muhafaza etmeye çalışıyrosunuz anlıyorum evli adam bakamaz ama kadın yapınca delilik değilde erkek yapınca mı delilik 40 yaşında hocasına aşık olan 17 yaşında kzı cocugu yok mu o olunca sorun oluyor da bu olunca ters olmaz bakar gözdür görür bir şey yaopacak değil ya bu kadar aşır muhafazakar olmayın erkekle kadın arasındaki uçurum var zaten bırak baksın adam bir şey olacağı yok bakacak doyacak bitecek . Benşim babam ölürken son kez bakmak istedi göz görmek ister.
Soran1 yılAynı şeyler değil o yaşta ki biri ergen ama bu yaşını başını almış bir adam onu bırak evli ya evli yaşı bile geçtim insan karısına bunu yapar mı madem kalp sevdi uzak dursun görmesin benim bildiğim insan tek bir kişiyi sever
- 1 yıl
Bunu bir kızken her kız aynı senin gibi düşünür. Mantıgın doğru , mesela şu anda sevgiliyken tek hayatına girecek kişi olsun istersin 1 kerede o olsun . Ama hayat sana en az 2-4 bilemedin 7-8 sevgili sonra verir. Sonra da dersin ki 3-4ncuye gelince çok safça düşünüyormuşum. Bu biraz yaşa göre bakış açısı. O kzı cocuguda 40 yaşındkai hocaya aşık olur ama yaşından dolayı hormonlar coşar. Ögretmen kız cocugu aşık oldu diye karısını bırkmaz ki ya da bekar olsa da buna izin vermez ama onun da hoşuna gider mi gider.
Soran1 yılBilmiyorum bana normal gelmiyor
- 1 yıl
az daha zaman geçince gülüp geçeceksin ama böyle durmlarda biraz daha geniş ol çünküğ kadınlıkla erkeklik arasında uçurum oluşmuş. Ne kadınlar erkekelre yanaşabiliyor nede erkekler bu yzuden kavga dövüş birbirmizi anlayamıyoruz bu mesafeyi de koyan kadın tamam anlıyorum bu bir korunma şekli toplum anlaşamıyor boşanmalar artıyor katliamlar butun olay daha çocukken bizi birbirimziden ayırmaları sebep geleneksel kıymetlendirme . Normalleşmemiz gerekir herkesten huylanmayın
Soran1 yılValla ben geniş olmak istemiyorum kimse 2. bir kadın olmayı hak etmez karısına da yazık böyle bir saçmalığın için de olan kıza daha da yazık ben muhafazakarım bana ters böyle şeyler böyle olmasaydım bile yine kendime yediremezdim böyle rezilliği
- 1 yıl
size 2nci karım ol dedi mi _ sadece baktı mı. Bakmak ayırı şey görmek. Faliyete geçmek ayrı şey. Erkekelr eger fizki hale getirirse suçtur ama bakmak sadece bakmaktan ileri gitmiyorsa sorun yok bakar bakar ve avucunu yalar. Ben aptal kadın hiç görmedim hayaımda hereşyin bedelini alır kadın . Olmayan bir şey olmadıysa sorun yok Bir kşişi psşikopati düşünebilir hayal kurabilir ama fiilen uygularsa o zaman psikopattır. Adam fikrini söyleyince psikopat değil belkide saçmaladıgını anlıycak vazgececek ama bir şeyi yaptıysa suç olur. Hayalle yapmak arasında buyuk fark vardır. İnsan beyni düşünür karar verir emreder yapar yapma fili oluşmuşsa o zaman düşünceniz doğru
Soran1 yılben 2. kez mezuna kaldım dershanaye gidiiyorum 19 yaşındayım orada bir hoca var ama tam hoca değil danışman gibi düşünebilirsiniz ama hocam diyoruz her neyse bir gün bir evrak vermem gerekti sonra bana arkamdan ismimle seslendi yanına yöneldim bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi biraz şaşırdım önceden canım da demişti bana ama canımı bir kıza daha derken duymuştum ama bitanem biraz fazla olmadı mı adam Max 30 lu yaşlarda ve parmağında alyans var ve zaten soğuk birisiyim bu ağız alışkanlığı bir kelime olabilir mi
Soran1 yılşöyle bir şey de olmuştu biz dershaneye gitmediğimiz de aranıyoruz velide aranıyor teli açmıştım hoca bana nerdesin dedi evdeyim dedim neden gelmedin dedi rahatsızım dedim gecmiş olsun dedi teşekkür ederim dedim sonra neyin var dedi ben de nezle olmuşum galiba dedim yine geçmiş olsun dedi ben de teşekkur ederim diyip telefonu kapadım işi gereği neden gelmediğimi öğrenmek için aradı ben de rahatsızım dedim geçmiş olsun dedi neden ayriyeten neyin var diyor ki biraz özel bir soru değil mi
- 1 yıl
yani ağız alışkanlıgı olabilir evde karısıyla kız cocuklarına da alışmıştır çok kötü düşünmemek gerek mesela samimi oldugugum kıza bende canımlı konnuşurum ama benimle alakası olmayan birinede ağız alışkanlığı kaçırmış olabilirm , insanım ve bunu istemeden deyip sonra resil oldum tüh derim kendi kendime. yanlış anlamak istemekle gerçekten yanlış olması ayrı. Watpadda ifşaa yuznden kapandı alakası olmayan şeylerle ögretmenlerin hayatları söndürüldü kız çocukları yaptı en kucuk yanlışı yakalam eğilimiyle oldu. bunu akran zorbalıgı da takip etti . Evet erkekler kötü ama çok ta aşırı hassas olmayın derim , Bu toplumsal bir sorun , İğneyle dolaşmak erkeklerin hata yapmasını bekleyen kadın yapısına dönüşürsek daha derin yaralar olur toplumumuzda. Şu an Butun Türkiye gergin Kadınla erkek arasındaki mesafelerin sebebini araştırmak yerine kişielri cezalandırmak en basit şey. O hale o ansıl geldi diye kimse araştırmıyr. İranda hergun 30-50 kişi asılıyor vinçle halkın ortasında erkek kadın asıyorlar zorlada izlettiiriyorlar. Tecavuz bitimiyor bir gün vinç opretörü tecavuzu cıkar mollalar çıkar. hiçkimse nedne böyle diye araştırmadıgı sürece kendimizi öldürürüz.. Şu anda idam cezası gelsin diyenler öyle pişman olur ki radikalizmin kendisi zaten keskindir. Kendi ister kendi yapar. İran geri dönemiyor bir zamanlar ileri gitmiş toplum 40 yıl geride kaldı
Soran1 yılAma bitanem ağız alışkanlığı olacak bir kelime değil ki çocuğu olduğunu da düşünmüyorum ve yanlışlıkla söylese pardon derdi düzeltirdi bile bile normal bir şekilde dedi canım da demişti daha önce ama normal mesela tamam canım demişti hatta bir kıza da derken denk geldim ama bitanem aşırı saçma ağız alışkanlığı değil ki mesele bugün dershaneden çıkıyordum bir kız öğrenci hocam diye seslendi efendim dedi ağız alışkanlığı olsa efendim canım derdi canım bile demiyorken bazen bitanem nedir ya
1 yılYanlis anlamanizi istemem ama damacanaya hallenen, kalorifer petegine tecavuz eden insanlar yasiyor bu cografyada. Gerisini var sen hesap et 😃😃
00 Yorumlayok daha artık çüş ve nenenenneler ya bıktık artık kustuk artık ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSanırım olgun bir erkek her zaman genç bir kıza yenilir
146 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılBazı zevk ve arzular konusunda hayaller vardır
Soran1 yılNasil yani
Cevap sahibi1 yılYazılacak yer değil
Saklı kurulan hayaller dönüp dolaşıp genç bir kıza çıkar
Bazı şeyleri yaşamak için
Soran1 yılTamam da sonuçta akranlarıyla da yaşayabilir bu şeyleri
Cevap sahibi1 yılBambaşka bir öneme sahiptir böyle genç bir kızla sadece yüzeysel olacak bile olsa yaşamanın zevki mutluluğu yeri doldurulamaz hatta bana kalırsa uğruna çok şeyler de verilir
Soran1 yılAllah Allah ne farkı var bu yaşta ki kızlarin anlamadım gitti çok detaya girmeden belirtirsen sevinirim
Cevap sahibi1 yılBazı şeyleri anlatmak inan kolay değil
O genç kıza yüzeysel zevkler konusunda bazı şeyleri yapmak isterdim bu saklı kurulan bir hayal ve tüm zevklere bedel olurdu
Soran1 yılYüzeysel zevk?
Cevap sahibi1 yılGenç bir kız daha çok istekli daha istekli daha ıslak ve ne kendi doyacakmış gibi duruyor nede o kıza doyum oluyor
Yüzeysel şeyler işte açıklamak kolay değil
O kıza yüzeysel olarak bazı şeyleri yapmak için değer herşeye değer
Soran1 yılTövbe ya tamam o zaman evlenince (akranınız) olan birisiyle ilişki yaşarsınız
Cevap sahibi1 yılÇok ciddiyim ama gizli saklı saygılı o kıza güven vererek bazı şeyleri yaşamak isterdim ileri gitmek önemli değil ki tüm bedeni hayal gibi
Soran1 yılGizli saklı nasıl oluyor ya bu erkekler neden böyle hep sapıkça şeyler🤢
Cevap sahibi1 yılBilmem
Arzularım yaşansa diye kurduğum hayaller aslında en çok kıza özel anları yaşatacak şeylerdir
Soran1 yılBunun neresi özel bir an erkek milletini anlamıyorum gerçekten
Cevap sahibi1 yılÖzellikle olgun bir yaşa gelince arzuların ne kadar çok değiştiğini bazı şeyleri yazamadığım için anlatmak zor
Soran1 yılAma o yaşta bir genç kız o yaşta adama bakmaz ve evliyse olucağı varsa da olmaz kimse ikinci olmak istemez
Cevap sahibi1 yılBir kız ileri gidemeyecekse güvene dayalı yüzeysel zevkler yaşamak isteyecekse o kızın olgunluk aradığı doğrudur ama
Soran1 yılTabii ki her kız gevşek değil sonuçta olması gereken bu
Cevap sahibi1 yılBelkide
Soran1 yılSize bir şey sorabilirmiyim
Cevap sahibi1 yılSorabilirsin tabiki
Soran1 yılben 2. kez mezuna kaldım dershanaye gidiiyorum 19 yaşındayım orada bir hoca var ama tam hoca değil danışman gibi düşünebilirsiniz ama hocam diyoruz her neyse bir gün bir evrak vermem gerekti sonra bana arkamdan ismimle seslendi yanına yöneldim bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi biraz şaşırdım önceden canım da demişti bana ama canımı bir kıza daha derken duymuştum ama bitanem biraz fazla olmadı mı adam Max 30 lu yaşlarda ve parmağında alyans var ve zaten soğuk birisiyim bu ağız alışkanlığı bir kelime olabilir mi
Cevap sahibi1 yılO yazamadığım yüzeysel zevklere her kızın ihtiyacı var senin de vardır
Soran1 yılNe alaka ya burada benim yaptığım bir şey mi var adam kendi diyor ve bayağı rahatsız oldum
Cevap sahibi1 yılSende arzularına göre özellikler bulmuştur çünkü senin gibi genç bir kız bazı şeyleri yaşamak konusunda olağanüstüdür
Soran1 yılYani normal değil mi bitanem demesi
Soran1 yılşöyle bir şey de olmuştu biz dershaneye gitmediğimiz de aranıyoruz velide aranıyor teli açmıştım hoca bana nerdesin dedi evdeyim dedim neden gelmedin dedi rahatsızım dedim gecmiş olsun dedi teşekkür ederim dedim sonra neyin var dedi ben de nezle olmuşum galiba dedim yine geçmiş olsun dedi ben de teşekkur ederim diyip telefonu kapadım işi gereği neden gelmediğimi öğrenmek için aradı ben de rahatsızım dedim geçmiş olsun dedi neden ayriyeten neyin var diyor ki biraz özel bir soru değil mi
Cevap sahibi1 yılOlabilir ama elbette durduk yere böyle şeyler demesi normal değil
Soran1 yılEn çok hangi durum normal gelmedi
Soran1 yılŞöyle bir şey de olmuştu ben merdivenlerden çıkıyordum o da merdivenlerden iniyordu beni görünce hoş geldin dedi ben de hoş buldum dedim mecbur oysaki yüzüne bile bakmamıştım
Cevap sahibi1 yılSen ne dersen de senin gibi genç bir kız her zaman hayallerde yaşıyor bazı şeyleri genç bir kıza yapmak yapan olmak yaşanacak en özel zevktir
Soran1 yılNasıl yani açık konuşurmusunuz
Cevap sahibi1 yılYer açıkça yazabileceğim kadar uygun değil
Soran1 yılBen ne açıdan hayallerde yaşıyorum onu anlamadım bu adam niye böyle yapıyor
Cevap sahibi1 yılBazı arzuları zevkleri yaşamak konusunda genç bir kız her zaman saklı bir hayaldir
Soran1 yılPeki bu da var ben dershane kitaplarını almaya gitmiştim bana şey dedi bunları aşağıda çantana yerleştirirsin sonuçta ben de biliyorum çantama koymayı ne alaka
Cevap sahibi1 yılBunu bilemem içinde fesatlık olan şeyler gibi
Cevap sahibi1 yılBazı şeyleri daha açıkça yazabilmek için ozlden devam edelimmii seni rahatsız etmezse
Soran1 yılSürekli ismimi de unutuyor o gün sınıfa kağıt almaya geldi ben de başımı sıraya koymuştum eğilmiş sen diyor sonuçta benim bir ismim var oysaki diğer kızın ismini biliyordu
Cevap sahibi1 yılDmye gelmek istermisin
Soran1 yılBuradan konuşursak daha iyi özel bir şey yazacaksan yazıp hemen silersin
Cevap sahibi1 yılGenç bir kızla kurulan yüzeysel zevkler konusunda örnekler vermek için demiştim ama neyse seni rahatsız eden durumsa boş ver
Soran1 yılEn son sorduğum soru hakkında yorum yapmadınız
Cevap sahibi1 yılOlması gereken yorumları yaptım
Soran1 yılYani adamın davranışların da sorun var mı diyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler herkese bakar jdjd
00 Yorumla
1 yılFiziği vs güzelse evet bakar
050 Yorumla
Soran1 yılFizik güzelliğinden kastınız ne evli evli ya normalleştirmeyin şöyle şeyleri
- 1 yıl
Normallestiren yok kız iyiyse fiziği güzelse bakar yani sanki evliler aldatıyor gibi konuşuyorsun
- 1 yıl
Aldatmiyor*
Soran1 yılEvli birisinin o yaşta birine bakması çok saçma gerçekten. fiziğine de bakmasın bir zahmet
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok ben olanı söyledim ki çoğu o yaşlarda kızda yaş farkını hiçe sayıp sevgili oluyor hatta boşan evlenelim diyor
Soran1 yılAz kesim diyelim mesela ben ve benim gibiler pas vermez böyle tiplere
- 1 yıl
İşte ama yüz ve fizik olarak güzelsin kesin o yüzden o seni buluyor
Soran1 yılNereden çıkardın bu kişinin ben olduğumu
- 1 yıl
Her kime bakıyorsa bu özellikleri vardır
Soran1 yılAslın da olay şöyle ben 2. kez mezuna kaldım dershanaye gidiiyorum 19 yaşındayım orada bir hoca var ama tam hoca değil danışman gibi düşünebilirsiniz ama hocam diyoruz her neyse bir gün bir evrak vermem gerekti sonra bana arkamdan ismimle seslendi yanına yöneldim bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi biraz şaşırdım önceden canım da demişti bana ama canımı bir kıza daha derken duymuştum ama bitanem biraz fazla olmadı mı adam Max 30 lu yaşlarda ve parmağında alyans var ve zaten soğuk birisiyim bu ağız alışkanlığı bir kelime olabilir mi
- 1 yıl
Yani ilgisi olabilir
Soran1 yılBoş yere evham yapmıyorum yani dimi mesela hangi anlattığım şey ilgisi olduğunu düşündürttü
- 1 yıl
Yani ilgisii var beğeniye belkide arzuluyor seni
Soran1 yılBir kere de ben merdivenlerden çıkıyordum sınıfa çıkacaktım bana hoş geldin dedi ben de hoşbuldum dedim mecbur oysaki yüzüne bile bakmamıştım
- 1 yıl
Arzuluyor ya normal bişey
Soran1 yılArzuluyor ve bu normal mi
- 1 yıl
Canım benim fiziğin güzel ve güzel bi kızsan sana bakınca arzular öpüşmek bişeyler yaşamak ister yani
Soran1 yılNe kadar saçma ya
- 1 yıl
Ahhahaha sanki ilk defa duyuyorsun bunları
Soran1 yılEvet ilk defa böyle bir saçmalik görüyorum
- 1 yıl
Kıyamam: ) dünya böyle bi hal aldı ya artık şaşırmıyoz
Soran1 yılDershanede kitaplar alacağımız zaman o hoca bana verirken gelmiş şey demişti bunları aşağıda çantana koyarsın sanki ben bilmiyorum
Soran1 yılBir de dershane de bugün sınıfa çıkarken bir arkadaşım benim psikolojim bozuldu dedi ben de niye dedim o adam da psikolojin neden bozuldu dedi kıza ne alaka niye konuşmaya dahil oluyorki
- 1 yıl
Sende etkileniyor musun hiç bundan
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Hoşuna gidiyor mu senle ilgilenmesi
Soran1 yılYani bu anlattıklarımdan sana ilgisi az da olsa var diyorsun doğrumu anladim
Soran1 yılEvli olduğu için hoşuma gitmiyor
- 1 yıl
Evet sana ilgisi var gibi. Bence sende biraz hoşlanıyor gibisin
Soran1 yılHangi söylediğim şey ilgisi olan birinin yapacağı şey mesela anlattiklarimdan
Soran1 yılHayır hoşlanmıyorum ondan sadece sorguluyorum onu
- 1 yıl
Senle ekstra bi ilgileniyormuş gibi hissediyorum
Soran1 yılTamam işte anlattiklarımdan hangisi ilgilenen birisinin yapacağı şeyler
- 1 yıl
Bitanem demesi özellikle neredeydin niye gelmedin ne oldu vs demesi falan
Soran1 yılDimi saçma yani sonuçta rahatsız olduğumu söyledim gecmiş olsun dedi ekstradan demesi neyin var diye absürt bir de hoş geldin de demişti ve bu adam genel de teke tekken söylüyor mesela bitanem dediğin de sadece bitane yabancı adam vardı hoş geldin dediğin de sadece benle o
- 1 yıl
Yani evet bence öyle.
Soran1 yılBir de bir kere ben telefonu koymuştum onun masası da orada geçerken bir baktım baska masadaymış bana bakıyor göz göze geldik
- 1 yıl
Fiziğin güzel mi ki niye sana böyle ilgili
Soran1 yılGüzel fizikten kasıt ne ki hiçte öyle birine benzemiyor aslında başka bana olan bir haraketinide görmedim bunlar oldu sadece ama yine de sorguluyorum işte
- 1 yıl
Göğüslerin kalçan vs dolgun mu yani belli oluyor mu
Soran1 yılBu ne garip bir soru oldu😅 yooo
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂 gülmekten öldüm
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Güzel fizik budur yani hiç mi görmedin duymadın 😅
Soran1 yılGüzel fizik bu dedikleriniz mi boş işler ya çok bilimiyorum böyle şeyleri
Soran1 yılAcaba beni kardeşi gibi yakın mı gördü böyle davraniyor
- 1 yıl
Yani göğüsler ve kalçan büyükse belin inceyse fiziğin güzeldir
Soran1 yılNeden onca öğrenci varken benle samimi olmak istesin ki
- 1 yıl
Arzuluyor seni istiyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBakan olur illaki neden merak ettiniz
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle birisi var da o yüzden
- 1 yıl
Himm vardır illaki yaa çekici geliyor genç kızlar daha çok
- 1 yıl
Size mi bakan var
Soran1 yılÖyle hissediyorum cümle içinde bana bitanem demişti de ve ben de çok rahatsız oldum
1 yılOhoo ne sandın tabikide
00 Yorumla
1 yılAnlık gaflete düşebilir ama kendine gelip toparlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçık mi giyiniyo
0114 Yorumla
Soran1 yılTesettürlüyüm
Cevap sahibi1 yılEşi açık mi tesettür mü
Soran1 yılEşini tanımıyorum hatta evli mi onu bile tam bilmiyorum sadece parmağında alyans gibi bir şey var
Cevap sahibi1 yılHa anladım ama bakabilir normal olmasada
Cevap sahibi1 yılEvet ağız alışkanlık olabilir ciddi bir şey değildir
Soran1 yılDaha önce canım da demişti ama canım normal mesela bir kıza daha derken duymuştum ama bitanem özel bir kelime söylerken gayet normal söyledi ve bu adam da madem bu kelimeler ağız alışkanlığı bugün bir kız hocam diye seslendiğinde neden sadece efendim dedi efendim canım bile demedi ve samimi değilim yani hocam diyoruz mesaj yazarken sizli bizli yazıyorum
Cevap sahibi1 yılAnaldim size karşı sıcak olabilir ama yüz vermez iseniz sıkıntı olmaz bence
Cevap sahibi1 yılÖzel ama sizi önemsiyor olabilir mi
Soran1 yılNeden bana sıcak ki yani diğer insanlarla da konuşkan belli ama bana farklı bir ilgili gibi neden önemsiyor ki beni dershane kitaplarını almaya gittiğim zaman da kitapları bana verirken kitapları aşağıda çantana koyarsın dedi sanki ben bilmiyorum koymayi
Cevap sahibi1 yılİlgileniyor yani eğer cinsellik değilse sorun yok yani
Soran1 yılBir kere ben merdivenlerden çıkarken bana hoş geldin dedi o da merdivenlerden iniyordu ben de hoşbuldum dedim oysaki yüzüne bile bakmamıştım
Cevap sahibi1 yılSen nasıl birisin tarif etsene
Soran1 yılSoğuk birisiyim
Cevap sahibi1 yılYüz olarak güleç misin
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılŞimdi bazıları suratsız olur ya da güleç hangisi
Soran1 yılSuratsız
Cevap sahibi1 yılO zaman o kişi sıcak davranıyor yani öyle mi
Cevap sahibi1 yılSana
Soran1 yılVe şunu da fark ettim vp den dershaneye bazen yazmam gerekiyor o adam bakıyor madem kibar bu adam orada burada tekken hoş geldin ediyor neden ben tesekkür ederim dediğimde rica etmiyor ikidir böyle oldu
Soran1 yılEvet yani anlattıklarım hepsi olan şeyler bilmiyorum bunları yapmak herkesin yapacağı diyeceği şeyler mi
Cevap sahibi1 yılİlginç tavır sergiliyor ilgisiz gibi davranmak min istiyor
Cevap sahibi1 yılNormal bi durum değil yani
Soran1 yılEn normal olmayan anlattıklarımdan hangisiydi
Cevap sahibi1 yılYanın size biraz fazla iki duyuyor ama istese dönebilir ne alaka diye
Soran1 yılNeye dönebilir tam anlayamadım
Cevap sahibi1 yılYani siz bana karşı ilgili misn deseniz ne alakadar der cikar
Soran1 yılZaten öyle bir şey söylemem ya
Cevap sahibi1 yılEvet ama şüphe var demi
Soran1 yılBir de ne hikmetse hani bu adam işi gereği ismimizi öğrenmek istiyor ilk denemeye katılacağım zaman benim ismimi söyledi direkt sordu mezun musun falan diye ertesi gün de ona sınıfı sorduğumda söyledi sınıfı bana senin ismin neydi demişti tabii önceden oldu bu olay
Cevap sahibi1 yılSeni farklı kılıyor gibi
Soran1 yılBilmiyorum parçaları birleştirince normal şeyler ortaya çıkmıyor
Cevap sahibi1 yılAşırı ilgili gibi
Soran1 yılEn çok hangi anlattığım size bunu düşündürdü
Cevap sahibi1 yılEvet yani normalde gil
Soran1 yılBugün kapinin önündeydi acaba kameradan görüp mü ayaklandi
Cevap sahibi1 yılBelkide takip var
Soran1 yılYani tabii ki dış kapıda beklemiyordu kendi katlarının kapısının önünde gelenlere bakıyordu ama bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılAşırı ilgi varsa saplantı olabilir dikkat ett
Soran1 yılPeki bana sabah saatinde günaydın demek yerine hoş geldin demesi şunu anlamıyorum bu adam bana ilgili olsa her gelmem de böyle yapmazmiydi
Cevap sahibi1 yılEvet ama ruh haline bağlı
Soran1 yılVe yahut kibar biri olsa özelden dershaneye yazdiğimda neden bir rica bile etmiyor
Cevap sahibi1 yılYani çok kibar değil ki
Soran1 yılİşte ben de bunu anlamadım bir kız var sınıftan kız bir ara kitapları falan karıştırmış herhalde adam da şey yazmış senin bunu bilmem gerekmez mi falan sevmiyormuş o adamı ben dedim Allah Allah kibar birine benziyor oysaki bana karsı bir şeyini görmedim
Cevap sahibi1 yılSana ilğili olduğu için
Soran1 yılTamam da ne alaka başka bir şeyini de görmedim bana neden ilgili olsun ki
Cevap sahibi1 yılSana kibar ya biraz daha
Soran1 yılAma işte yazışmada neden öyle değil gayet resmi yazarken
Cevap sahibi1 yılEşi falan görür ondan mi
Soran1 yılBen mi evham yapıyorum acaba bu dediklerim her insanın yapacağı normal şeyler mi çok karışığım gerçekten
Cevap sahibi1 yılNormalde değil haklısın
Soran1 yılAcaba ondan olabilir mi ama eşi neden iş şeyine baksın ki bir de öyle olsa yazışmayı siler di sanki
Cevap sahibi1 yılSilmez de risk olur zatin
Soran1 yılNasıl?
Cevap sahibi1 yılMesajları silmesi lazım
Soran1 yılİşte ama silincek bir şey de yazmıyor zaten bir de onun için bu kelimeler normal olsa canım , bitanem bu gibi ifadeleri burada da kullanıyordu ve yahut bir rica ederdi
Cevap sahibi1 yılYine de karısı girse sorunu olur
Soran1 yılOndan yazmamıştır diyorsunuz yani tamam da rica ederim kadar normal bir ifade yokki
Cevap sahibi1 yılYa öylede bazen sıkıntı yapar kadınlar
Soran1 yılHımmm yaptığı davranışlardan en anormal olanı en çok garipsediğiniz hangisi bir erkek olarak
Cevap sahibi1 yılYani sıcaklıkonusmasi ya ağız alışkanlık var ya da
Soran1 yılTamam da ağız alışkanlığı olan kişi herkese öyle konuşur o kıza neden sadece efendim dedi efendim canım bile demedi bana bitanem dedi ya bitanem sevgiliye eşe denen bir hitap ben çok garipsedim hayatımda bana bitanem diyen tek erkek
Cevap sahibi1 yılEvet ama seni öyle de görse devamı gelir ya
Soran1 yılNasıl bir devamı
Cevap sahibi1 yılSana yakın olur
Soran1 yılNe gibi bir yakınlık mesela? inşallah hayatım falan demez yakında zaten başka bir şey yapmıyor ama bu şekilde yapması yetiyor bana
Cevap sahibi1 yılYa deme ile ya da hal hareketler ile ilgi ile
Soran1 yılO hocayı her gördüğüm de konuşmam gerektiğinde bir değişik oluyorum
Cevap sahibi1 yılSeni etkiliyo mu,😀
Soran1 yılYani bir garip hissediyorum
Cevap sahibi1 yılSeninle ilgilenmesi mi
Soran1 yılEvet işte bundan ötürü karşılıklı etkileşim için de olmak istemiyorum bayağı heyecanlanıyorum
Cevap sahibi1 yıl😃kıyamam her hareket de onamı bakıyorsun
Soran1 yılDediğim gibi muhatap olmak zorunda olduğum zaman mecbur keşke bir şey söyleyeceği zaman düşünse bir kere ben sınıfı sorucaktım hemen anladı herhalde ona soracağımı bana yöneldi
Cevap sahibi1 yılAnladim ilgi çok yani
Soran1 yılYani anlattıklarımın hepsi yaşandı evli olduğu için böyle davranınca uyuz oluyorum
Cevap sahibi1 yılEvet sorun var gibi
Soran1 yılBen de uzak durmak istiyorum ondan
Cevap sahibi1 yılMantıklı
Soran1 yılAma nasıl duracağım illa ki bir muhatap olma durumu oluyor off offf
Cevap sahibi1 yılDuruma göre ayarla fazla degilde
Soran1 yılDiyorum ya bitanem diyen tek erkek bana
Cevap sahibi1 yılEtkilendim desene
Soran1 yılİstesem de etkilenemem
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılEvli çünkü
Cevap sahibi1 yılYa öylede yakınlık var ama
Soran1 yılYakınlık mı ki bu adam kendi çalıp kendi oynuyor ben böyle bir kız değilim o yüzden uzak durmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılMantıklı yani kendi elinde yapıyor herşeyi
Soran1 yılBana hoş geldin dediğin de ben de ona hoş buldum dediğim de sanki arkadaşımla konuşuyor gibi hissettim çok garipti her şey hiç bir hoca beni hoş geldin etmemişti
Cevap sahibi1 yılSana abartılı geliyor olmasın
Soran1 yılBilmiyorum ya ilk defa yaşıyorum böyle şeyleri ondan herhalde
Cevap sahibi1 yılEvet ondan olabilir
Soran1 yılAma sizde normal değil dediniz yanlış mı anladım
Cevap sahibi1 yılEvet ama doğalı öyle olabilir sizi sevgili z var mi
Soran1 yılHayır yok hiç olmadı
Cevap sahibi1 yılİşte bundan dolayı başarılı misin derste
Soran1 yılNeyden dolayı? Bilmem ki başarılımıyım aslında başarılı başarısız insan yok çalışmayan çalışmayan insan var ben de bu durumdayım herhalde bir de bunları düşününce çok odaklanamıyorum işte bu yüzden görmek istemiyorum bu adamı
Cevap sahibi1 yılSenin sevgili yönün ekşın ondan takılıyon
Soran1 yılNasıl yani biraz daha açık konusurmusunuz
Cevap sahibi1 yılYanin sevgilin olsa bu adama takılı kalmaz sin
Soran1 yılYa takılı kalmak değil de ben mi yanlış yaptım bir yerde bu adam bitanem diyecek kadar sınır aştı onu düsünüyorum
Cevap sahibi1 yılÖyle değil sen düşünme bunu başka şeye odaklan
Soran1 yılBen zaten soğuk yapıyorum bu hocaya anlasın rahatsız olduğumu diye denemeden en son benle bir kız çıkmıştı kağıdı eline verdim hiç bir şey demeden sonra deneme zordu dimi deneme zordu arkadaşlar dedi hiç bir şey demeden çektim bugün de öyle yüzüne bile bakmadım kağıdı direkt verdim
Cevap sahibi1 yılMantıklı böyle devâm
Soran1 yılO da anlar dimi ben bitanem demiştim hani ondan böyle yapıyor olabilir diye kendini sorgulasin bir zahmet
Cevap sahibi1 yılYani anlar canım degil ise
Soran1 yılValla bu adam soğuk tiplere böyleyse samimi insanlara nasıl ben bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılKucakta taşır 😀
- 1 yıl
Takılma sonuçta ders için gidiyorsun muhtemelen erkeklerle fazla muhatap olmadığın için sana bu davranış yaptıysa senden önceki öğrencilerine de yaptı illaki biraz da seni tebrik etmek istedim 2. Defa mezun ve ailen sakin benim ilk girişim agzw ediyolar koppek gibi çalışmam gerek depresyondan da çıkmam
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet bakabilir bu karakter ve zihniyet meselesidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek. 50 yaşında olsa da bakar. Bakmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBakar da konuşur da devamını da yapar
00 YorumlaBakar o hayvanlar özellikle evli ise
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek bu yapmaz diyemezsin
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılyeğlenebilir.
00 Yorumla
1 yılTabiki evet ya
00 YorumlaÇıtır severiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Olabilir tabiki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayırr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni bu soruyu sormaya iten ne?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılYeğlenir...
00 Yorumla Vucuduba bagli
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılVücudun iyisi kötüsü nasıl oluyor
olmaz
00 YorumlaBakar
00 Yorumla
1 yılYaparr
00 Yorumla
1 yılİllaki
00 YorumlaSanmam