+1 yılSorun olur, hemde her yerde,
İlerleyen zamanlarda yatakta bir kere kafadan sorun olur, E yarın bir gün arkadaşların "hadi ailelerimizle bir yere gidelim"deseler sorun olur, Abla, abin falan varsa abinden ya da ablandan büyük biriyse yine sıkıntı çıkar, Muhtemelen annen ya da baban bu işe kolay kolay izin vermez, sıkıntılar çıkarda çıkar...2022 hatta 2023 milenyum çağındayız, kendi akranlarınla Max. 2 ya da 3 yaş farkı olan biriyle takılsan, yukarda saydığım hatta şuanda aklıma gelmeyen bir sürü sıkıntıyla yüzleşmedigin gibi hayatı birlikte yaşayıp, birlikte hatalar yapıp birbirinizin yardımına koştugunuzun biriyle hiç sevmesen bile daha sonra seversin.. Bazı istisnalar hariç.
.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSendeki durum öznel bir yaklaşım, tabiki saygı duyuyorum. Dediğim gibi sana özel bir durum , senin gibi düşünenler olmakla birlikte kendi hemcinslerin içinde bile bu düşüncenin aksini savunanlar çoğunlukladır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız ne küçüğüsün de cebime girsin bir zahmet arada sadece yedi yaş fark var bu yaşta niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum zaten yaş olarak yakın olsa bundan olmaz diye düşünüyorsunuz yaş olarak büyük olsa artık çok büyükmüş diyorsunuz yani bence insanlar ne istediğini bilmiyor ideal olan budur zaten erkeğin kadından birkaç yaş büyük olması 28 diye de küçültmeye gerek yok 30 olmuş işte
91 Yorumla- +1 yıl
jjssj :D
+1 yılO adamın dengi 25 28 arasıdır zaten. 35lik kadınlar biraz kart olur ona göre
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kazık kadar kadın için körpe mi dedin?😃
O yaştaki adamın o yaştaki bir kadına bakması gayet normal.91 Yorumla
+1 yılÇok bir fark yok ki arada 7 yaş gayet beğeniyordur ve bakabilir
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir.
10 Yorumla Kadının yaşı erkekten büyük olsa oha olur mu öyle şey hiç yakışmamışlar derler ama 30-35 yaş arası erkekler asla kendi yaşıtlarına bakmazlar 24-29 yaşlarındaki kızları kendilerine yaşıt olarak görürler ve onlara göre bu durum gayet normal. 😁 Yersen...
Ama şöyle de bir durum var eğer iki kişi birbirini gerçekten seviyorsa yaş farkı çok da önemli değil her iki taraf için de geçerli bu.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Birincisi körpe denilen kız 18 dir 28 değil
İkincisi 28 artık olgunluk yaşıdır.30 yaşından sonra kadının doğurganlığı biyolojik olarak azalır. İlgilenen erkek sayısıda azalır, aklı varsa böyle saçma sapan yaş muhabbetleriyle uğraşmamalıdır.
Üçüncüsü 20 yaşında kızlar sağda solda 50 yaşında sugar daddy arıyorum diye dolaşırlarda amcalarda genç kızlara asılmayı hak görürler kendilerine.
20 Yorumla
+1 yıl28 yasin neresi korpe ya 😅. Bakiremi dedigin kiz?
22 Yorumla
Soran+1 yılBakire
- +1 yıl
Sen gelsene bi ozzel bisey dicemm
Bence normal. Bende yaşı kendimden buyuklerden hoşlanıyorum
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşındaki kadın çok genç değildir yalnız ve o yaşlardaki 7 yaş farkı da çok büyük bir fark değildir.
20 Yorumla
+1 yıl28 yaşındaki kız ne alaka korpelik?
:)))) 35 yaşındaki adam için gayet uygun yaş.
24 yaşını geçen kız artık körpe değildir.
Ahahahaha ne güldüm yaaa :)
24 Yorumla
Soran+1 yıl@Lilith_me peki 28 ve 35 nasıl sence fark olarak canım ve 35 yaşındaki adam 28 yaşındaki bir kıza bakması normal mi?
Soran+1 yıl@Lilith_me aradaki farktan dolayı abes kaçar mı?
+1 yıl5 6 yaş farkla her zaman erkeğin büyük olması iyidir diye düşünüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşında körpecik bir kız hemi :D ulan tohuma kaçmışın hala adam beyenmiyon hem arada kaç yaş var 7 yaz mı gayet normal bu 10 yaşa hadar uygun nedirki
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma, 7 yaş fazla bir fark değil. Sanki adam yaşlı, kız çıtır gibi yazmışsın.
20 Yorumla
+1 yılNormal 23 yaşındaki erkek de 28 yaşındaki bir kıza aşık olabilir
20 Yorumla
+1 yılBir an aklıma hababam sınıfı 9 doğuruyor filmindeki Hürrem geldi :D
10 Yorumla
+1 yılGayet normal 7 yaş çok değil aşk Sevgi sadakat varsa sorun yoktur.
10 YorumlaYaş farkı çok değil şimdi o kadar da. Normal bakması hoşlanmıştır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. 28 yaş ve körpe mi :D o yaş aralığı o yaşlar için gayet normal
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılgören de 15 yaş falan var sanacak arada. normal bir yaş farkı bence. gayet de bakabilir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKizim 10 yaş farkla evlenen zibilyon tane insan var
21 Yorumla- +1 yıl
28 yaşındaki teyze oluyor ne hayatın baharı ya 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi 28 yasinda ki kizla cikamaz diye bi kanun mu var
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl28 yaşında kızın ne körpeliği varmış, 35 bakıyorsa iyi. Ben 39 yaşındayım 20-25 yaş arası haricinde bakmam.
21 Yorumla- +1 yıl
Niye
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl28 küçük mü?
Yahu saçmalayın, az daha ufalsın da cebime girsin. Bu kadar da işi enteresan bir seviyeye indirmeyin bence.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılKörpeliğin mi kalmış. 3 5 yıla babanneme dönersin
012 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşonda koca adamdan bahsediyoruz 28 yaşında br kıza bakkıyor ve sen buna noml mi diyorsun? biri hayatının baharında diğeri ununu elemiş duvara asmış bir dayı... farkında mısın bilmem?
- +1 yıl
Bende 34 yaşımdayım day8ya benzer bir halim var mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Gözlerine bir baktır
- +1 yıl
Benim anlamadığım, 35 yaşındaki "koca adam" oluyor da, 28 yaşındaki kız nasıl körpe, tazecik, çıtır vs oluyor? Aradaki 7 yaş fark adamı yaşlı sınıfına mı sokuyor? Kadında körpelik 24 yaşına kadardır. 28 dediğin, 2 yıl sonra 30 olacak, körpelik mi kalmış? İlişkilerde 7 yaş fark gerçekten önemsiz. 28 yaşındaki körpe (!) kızımız da armudun sapı var, üzümün çöpü var, mandalinanın çekirdeği var, biberin acısı var, domatesin içi kof diye diye bu yaşa gelmiş zaten. 30 yaşındaki adam da 28 yaşında bir taze (!) ile değil, 23-24 yaşında bir taze ile evlenmek ister. 25 yaşındaki bir genç erkek de evlilik düşünmüyorsa takılmak için +30 kadınlardan hoşlanır.
- +1 yıl
@Banker_Bilo 2 yıl sonra evlense bebesi olmaz kendini Lolita sanıyor.
- +1 yıl
@Banker_Bilo amca 25 ten sonrası niye taze olmuyor genç işte
- +1 yıl
@tugce082000 35 yaşındaki adama yaşlı deyip 28 yaşında kadına taze demek çelişki. 35 yaşındaki adama yaşlı diyenin en fazla 23-24 yaşında olması lazım. 30 yaşına merdiven dayamış, neresi taze?
- +1 yıl
@Banker_Bilo bilmiyom yaşım 22 ama ben minyon tipliyim 16 17 sanan var benim için problem yok😂
- +1 yıl
@tugce082000 28 yaşındaki kadını iyice bunalıma sokacaksın, 16-17 gösteriyorum diyerek 😂
- +1 yıl
@Banker_Bilo😂ne edem tipim öyle 18 yaşında bir kız vardı benden büyük duruyordu 😂
- +1 yıl
@tugce082000 bı salın yorumumu gidin başka yerde konuşun
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşın üstü herkese bakabilir. bu işlerin yaşla ilgisi yok
10 Yorumla28 yşndaki kız körpe :) 35 yşndaki erkek yaşlı olgun mu oluyor. Kadınlar daha önce çöker.
10 Yorumla
+1 yıl35 yaşında olunca yaşlı 28 yaşında olunca körpe oluyo😂 neyseeee😀
10 Yorumla
+1 yılİyimisin sen. 35 yaş 28 yaş farkını hesaplayınca ne çıktı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. 28 yaşindakiz körpe değildir 35yasindaki erkeğe tıp olarak uygundur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladam o yaşında böyle gençi iyi buldum diye sevinir 🤣🤣
119 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya 35 yaşında koca adam kalkmış 28 yaşında tazecik kız bulmuş bence bu ona piyango
Cevap sahibi+1 yılyanii
- +1 yıl
@zezeydesen Adam i yaşında derken 50 yaşında bir adamdan bahsediyorsun sanki? Ayrıca 28 yaşında bir kadın genç ve körpe mi oluyor? 😅 ya trollsun ya da cinsiyetçi
- +1 yıl
@zezeydesen Bir kadın 30 yaşından sonra doğurganlık özelliğini yarı yarıya kaybetmeye. başlar 35 lerdeyse artık anne ve çocuk sağlığı açısından doğum riskli kabul edilir yani senin o genç kızı bulmuş dediğin 28 lik kadın yakın zamanda hemen birini bulamazsa max 2 sene içinde çocuk sahibi olma ihtimali hızla düşmeye başlayacak
- +1 yıl
@zezeydesen Erkeginse sperm kalitesi ortalama 45-50 ye kadar devam etmekte.. tabi bu demek değil erkek kadından istediği kadar büyük olabilir! 10 yaştan fazlası bana göre de yakışık almayan ve uyum sorunlarının ortaya çıkacağı farklar ancak, sen burada 35 e o yaşında koca adam diyip 28 yaşında doğurganlıginin son zamanlarını yaşayan bir kadın için gencecik kız diyorsan sende bir sorun var demektir 👍
Cevap sahibi+1 yıl35-28= 7 yaş fark var mı var körbe demedim o da evlenmemiş evde kalmış ama yaşından küçük olana bakma ve isteme daha diri ve genç isteme gerçeğidir. burada yumurtalık sperm sayımı yapılmıyor. bu arada 35 yaşından sonra tansiyon riski yüzünden önerilmiyor ama doğulu 58 yaşında 9 aylık hamile kadın bile gördüm
Cevap sahibi+1 yılcinsiyetçi olanda sensin bence sanırım yaşıttın oluşu olsa gerek bu kadar savunduğuna göre bu sadece adamın yolu değil senin yolunu da açıyor
zekice 😎 tabi 30 yaşlardan sonra anca zeka kalıyor anlıyorum seni orta yaş sendromu kendinizi nasıl genç görmek istiyorsanız artık 😎😎🙈- +1 yıl
Yaşım tam 30 şu an kendimden 2 yaş büyük bir kadınla birlikteliği yeni bitmiş bir adama bunu söylemen ☹️ yanlış yerden vurdun 😅
Böyle tipleri savunmak gibi bir niyetim yok ozellikle genç istiyorsa niyeti dediğin gibidir katılırım ancak,
benim söylemek istediğim şey başka.. diyelim adam 35 yaşında, ve yaşından bağımsız olarak gerçek anlamda bir kızdan hoşlandı yaşının 28 olduğunu öğrenince o kızdan vaz mı geçmesi gerekiyor senin mantığına göre peki?
Cevap sahibi+1 yıl@Gizemlii-Adam çevir gazı yanmasın
Cevap sahibi+1 yılaman banane benim problemim değil başıma gelirse de defolup gitsin.
- +1 yıl
Doğurganlık durumu en geç 2 yıla yarı yarıya azalacak ve evleneceği erkeğe büyük ihtimal babalık duygusunu bile tattiramayacak olan 28 lik evde kalmış kadını saydığım nedenlerden dolayı gidip de yaşıtı erkek kolay kolay almaz bunu kabul et ya da etme 👍 bu durumun başına gelmesini madem istemiyorsun o zaman elini biraz çabuk tut derim zira seninde çok bir vaktin kaldığı söylenemez 🤨 - +1 yıl
Anne olmak istiyorsan max 5 yılı olan birisi için fazla özgüvenlisin😅
Cevap sahibi+1 yıl@Gizemlii-Adam dünyaya ilk erkek gelmiş tek başına birsey olmadığını anlayan allah bile hayatınıza anlam katsın diye kadın geldi ama siz bi kadını yapamadığınız işlere köle olarak görmekten bi kopamadınız senin okuduğun okulun netten okuyupta geldiğin siteninde defol git
Cevap sahibi+1 yıl@Gizemlii-Adam canım mısın sen beyin yoksunu 30 yaşından sonra da oluyor annen hayırlı evlat beklerken büyük hayal kırıklığı yaşamış doğurma doğurma git de yap arkadaşım o zaman alla allah ya sana mi kaldı türkiye nüfus işleri en az 3 çoçuk de de tam olsun
- +1 yıl
Doğum yapamaz diyen kim🤦? Nerenden okuyorsun sen yazılanları🙆? Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey bu kadınlarda 30 yaşından itibaren hamile kalma olasılığı hızla azalır 35 ler deyse /100/20 lere düşer bu ihtimal.. hamile kaldı diyelim bu sefer de (35 sonrası) doğum risk... Yani sorunsuz doğum Max 35 e kadar yapılır 30 sonrasıysa (hamile kalma olasılığı) hızla azalmaya başlar.. doğurganlık yaşının en yüksek olduğu yaslarinizsa 20- 27 arasıdır bu tüm dünyada kabul görmüş Bilimsel bir araştırmadir yediremiyorsan git bilim adamlarına kız bana değil😅
- +1 yıl
Bu arada unutmadan senin gibi yaşı geçkin beyni ergen bir yarım akilliya senden 3 5 yaş büyük erkekler zaten bakmaz rahat ol o aklı başında yaşının insanı kızlar için geçerli seninle birlikte olacak adam zaten yaşı kaç olursa olsun kendini yakmış demektir
- +1 yıl
@Gizemlii-Adam annemle benim aramda 41 yaş yaş farkı var😂
- +1 yıl
@tugce082000 İstisna olarak olabilyor böyle şeyler ama genelde 35 yaş sonrası sağlıklı görülmüyor
- +1 yıl
@Gizemlii-Adam benden küçük kardeşim de var hatta
- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha normal ne olabilir !!!
11 Yorumla
Soran+1 yılyaşıtları olabilir! ? ! ?
Sen kendini körpe mi sanıyorsun halen?
35 yaşındaki erkek ile 28 yaşındaki kız aynı çöküştedir.
20 Yorumla
+1 yılNormal çünkü 35 de genç yaşlı değil ki arada çok yaş farkı yok
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal ya :) 35-28 ne fark var ki:)
22 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaş var?
Cevap sahibi+1 yılMatematiğin çok iyiymiş tebrikler :) Onu mu dedim ben...
+1 yılBence ideal bir yaş farkı bu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılSana bakması normal değil.
10 Yorumla Adı üstünde genç kadın olduğu için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normaldir.
10 Yorumla burada 41 yaşındaki adama aşık olan 20 yaşında kızlar var bu onun yanında gayet normal görünüyor
00 Yorumla
+1 yıl28 mi genç
12 Yorumla
Soran+1 yılolgun bir adam
Soran+1 yıl35 yaşında?
+1 yılevet olur
12 Yorumla
Soran+1 yılO yaştaki bir adam neden yaşıtına değilde 28 yaşında kendiden çok genç olan bir kıza bakıyor sizce?
- +1 yıl
her zaman için erkekler kendinden küçükler daha cazip gelri :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılboş ver gitsn m
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal bir aralık. Abartmayalım :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakar
30 Yorumla
+1 yılNormal bakabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet normal
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yıl7 yaş fark değil ki
10 Yorumla
+1 yılÇok normal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAçlıktan
10 Yorumla
+1 yılHe normaldir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. çünki yaşıtları g. tü göbeği saldığı içindir
00 Yorumla
+1 yılNormal bence fazla yaş farkı değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kaldiysa kiz normal wdghjg
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18. 99 yaş arası olabilir bence benim için
00 Yorumla
+1 yılEvet
11 Yorumla
Soran+1 yılyaş farkı nasıl sence abes mi ?
+1 yılGayet normal
17 Yorumla- +1 yıl
28 yaşında ve körpe?
Soran+1 yılgerçekten ağzım açık okuyorum yorumları
Soran+1 yıl35 yaşonda koca adam 28 yaşında br kıza bakıuor ve sen buna noml mi diyorsun? biri hayatının baharında diğeri ununu elemiş duvara asmış bir dayı... farkında mısın bilmem?
- +1 yıl
35 yaşında bir adamın da hayat durumuna gore senin gibi hayat kurmak istemedigi ne malum?
Soran+1 yılyaşıtlarıyla kursun neden genç bir kız?
- +1 yıl
Aile yuva kurmak isteyebilir veya * isteyebilir. Biz bunu burdan bilebilir miyiz sence
- +1 yıl
S. eks
+1 yılÇok normal
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Hani aşkın yaşı yoktu demezler mi insana 😊
- +1 yıl
İnsan sevince dile , dine , yaşa ve renge bakmaz herşeyiyle sever
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çıtır?
08 Yorumla
Soran+1 yılevet?
- +1 yıl
Ne evet? Sebep işte
Soran+1 yıladam genç kızı k apmak isyiyor
- +1 yıl
Evet açık değil mi? Her zaman erkeklerin temel güdülerinden bu.
Soran+1 yılinsan olun...
- +1 yıl
Ne alaka be? Öyle gerçek. Evrimsel bir süreç. Organımızdan uydurmuyoruz biz de.
Soran+1 yılpehh sen hiç doğadab bu dişi de benden genç olsun diyen bir aslan ya da orangutan gördün mü? bunlar ataerkil düzenin oluşturduğu algılar medeni ülkelerde çiftler genelde yaşıt olur!
- +1 yıl
OHA... Ablacım mesleğim gereği evrim dersi aldım. Doğal seleksiyon ve ekoloji de öğrendik. İnan hiçbir fikrin olmadığı bir konuda konuşuyorsun.
Değil
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil derken?
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım