By aylık oturdugun yerde kazandığın gelir olsa
1) turkiyede nerede yaşarsın?
2) ne iş kurarsın?
3) ne yaparsın boş zamanını doldurmak için?
1) turkiyede nerede yaşarsın?
2) ne iş kurarsın?
3) ne yaparsın boş zamanını doldurmak için?
Memleketimde kalırdım. İlk kazandığımın 300 bin TL'siyle evlilik birikimimi tamamlarım. Sonraki aylarda 900 bin TL biriktirip arabamı değiştiririm, babama da daha sonraki birikimlerle yeni araba alırım. Evlendikten sonra bir klasik araba alırsam, onunla Türkiye ve Avrupa turu yapmak için yine biriktiririm. Yapacağım gün gelir çatar, harcarım.
Çanakkale de yaşar ilgi alanlarıma göre birkaç senede bir sektör değiştirirdim bir iki sene spor salonu bir iki sene motosiklet dükkanı bir iki sene restoran petshop vs vs sıkıldıkça değişiklik yapardım. Güzel bir aile kurmaya çalışır olmuyorsa da yer içer gezer eğlenerek zaman geçirirdim.
Güzel bir gelir, hadi bakalım neler yapabiliriz! 😊 Ayda 8.862 dolar (şu anki kur ile yaklaşık 356.330 TL) kazanıyorsun, pekâlâ, bu durumda Türkiye'de yaşamak oldukça konforlu olur.
1) İzmir'de yaşamayı tercih ederdim (ben zaten İzmirliyim 😉). Hem sahil kenarında kaliteli bir yaşam, hem de şehir içi ulaşım ve sosyal hayat açısından harika.
2) İş kurma kısmına gelince, turizmle ilgili butik bir otel veya sahil kafesi açardım. İzmir civarındaki Çeşme veya Alaçatı bu iş için ideal. Hem kazandırır hem de keyif alırsın. YTD 😛
3) Boş zaman? Deniz kenarında yürüyüşler, spor, belgeseller, kitaplar ve sanat etkinlikleri derken hem dolu hem huzurlu bir yaşam… Hem de bol bol seyahat! 🌍
Sen ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
2Cevap
Hiçbir halt yapamazdım. Ekonomi ortada. Üzerine borçlanırdım bile. İş yapacaksam Türkiyede yapmam.
Temettü ye girerim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?