Güncellemeler
+1 yıl
üstelik kira mira da ödemiyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
ben kişisel hatta ailesel deneyimlerimi paylaştım ki sizleri de öğreneyim. iş ayarlayalım, ya da çeşit çeşit bireye indirgenecek konular için paylaşmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ayda 1k iyimser olmuş😅
Kadıköy yakın ona da bisikletle gidiyorum
Pek bir şey almıyorum
İşte kadıköy yakn. o yüzden en az 200tl dedim. yoksa adam gibi gezmek için bin tl bile az kalır günlül
maalesef
Kanka ben bir izne cikinca 15 gunde 40 50 bin harciom normal yani
şaşırmam
Kültürlenmek için artık belediye etkinliklerini takip etmeye başladım 😄
Ahahaha iyiydi
ben ot gibi yaşamaya başladığımı farkettim.
Nerede beles etkinlik varsa takip et kanka 😄
Ahahaha takip et beni bul diyorsun :)
Bu pahalılığa rağmen trafiğin ve neredeyse her mekanın doluluğundan şikayetçiyiz, uyuz olmaktayız.
ee 20 belki 25 milyonluk şehir. bir de her mevsim turist akıyor
Bursadayım ben
fazla harcamamak en iyisi
evdeki yemek te 200 tl dir
ama 4 kişi için..
ev masrafı var zaten bir artk ama böyle hayat mı olur diye düşünyorm
tek misin ki
eş arkadaş yokmu
İstanbul'da ayı 7 binle geçirebilmek büyük başarı
kesinlikle. işte diyorum ya dışarı çıkmak rafa kalktı resmen.
Evde de sıkılır insan.
Detay eşittir ben
ve biz orta gelirli sayılıyoruz bir de
Aldığım maaş ile giderim kafa kafaya memurum ve aktivite yapma imkanım sıfır
ben de en çok aktivitesizliğime üzülüyorum. zira hayatı ot gibi yaşamaktan nefret eden bir insanım.
Kesinlikle öyle. Depresyona girdim bir süre bu yüzden. Ben normalde gezmeyi bir şeyler yapmayı çok severim ama öyle bir noktaya geldim ki sadece Akbil basabiliyorum ve en çok zoruma giden de o kadar oku çalış KPSS kazan atan sonuca bak. Sürekli varoluşsal sancılar geçirmekten kendime gelemedim. Bugün bi tur atmaya çıkacağım en kötü sahilde otururum diğer türlü ağlayasım geliyor
şu son aylarda aynı nedenle depresyondaym. ben bir de eskiden gece 11de tiyatrodan ya da farklı bir tür kültürel etkinlikten çıkıp, nereye gittiğine bakmadan vapura binip de bir tur atıp, sonrasında yine kafama göre istediğim yere takılan bir insandım. şimdi o eski koşullardan uzak kalmaya başladğmı farkettm. bu da depresyona sokuyor insanı cidden.
Öyle öyle aynı durumları yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum. Tüm izinlerimi aynı anda kullandım kendimi eve hapsettim fslan ama toparlamam lazım mecbur işe dönmem için bu yüzden kendi kendime çıkıyorum ara ara. Bugün de o aralardan biri olacak işte.
umarım iyi bir gün olur. toparlamak lazım yoksa iyice batışa geçecez. yapacak bir şey yok, bir umut ileriye doğru daha iyi günler beklemek lazım.
Öyle gerçekten. Teşekkür ederim umarım senin için ds öyle olur
az bile bin tl
Yemek vs benden :)
o ne demek?
Yemek ısmarlarım