AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
sonuna kadar haklısın hayat müşterektir ufak jestler yapması gerekirdi
Evet haklısın yani ayda 2 bin atsa kahve içersin düşünmesi lazım bence söyle ona çünkü hayat müşterek şimdi yanında değilse olmasın bidaha
Hayat müşterek ama atması gerekmez, başkasından medet ummak iyi bişey değil evli değil ise
Bu devirde sevgili felan kimseye güven olmaz
Sevgilin para vermek zorunda değil ki
Hediye alır orası ayrı ama para vermek hiç mantıklı gelmiyor
Sevgiliyken kimse kimseye para vermez boş bir paylaşım bu evliler bile zor yani ama şeye karşı değilim ben mesela ortak bir şey alınır herhangi bir yazlık veya beyaz eşya televizyon vesaire neyse ona karşı değilim ama başka ihtiyaçlar için verilmemesi lazım
Ortak bir şeyse tabii ki de olur hediye de olur ama sevgiliye para vermek hem mantıklı değil hem de saçma
Şeye karşı değilim evli olur mantıklı şeylere harcar tamam ortak paraya karşı değilim televizyon tabi alınacak beyaz eşya belki araba vesaire bunlara karşı değilim ama çoğu kızda boş şeylere para harcıyor bu zaman yalansa yalan de trende uyacaklar diye kendilerini süründürüp fakir yapıyorlar ve sorular meydana geliyor kaldı ki zaten beğenmedikleri tc erkeği tc kızını maddi olanak konusunda sallar bilmem kaça da katlar kaç tane yatırımcı kız türkiye de
Tc kızları diyerek genelleme yapman hoş değil istisnalar her zaman vardır. Evli olunca elbette ki para verecek bana saçma gelen sevgili iken para vermesi çünkü gerçek bir bağ yok ve karşındaki kişiden para beklemek saçma ve bana doğru olmayan bir hareket gibi geliyor, asla istemem öyle bir şeyi.
Şu son satırlarda dediğini hiç anlamadım
Türkiye de erkekler daha zengin bu yalan değil ama bu parayı dağıtmak için değil kızlarda kafalarını çalıştırsın sırf finansal okur yazarlık için özellikle bilmem kaç yıl ders alan var hala bu konuda ben uzmanlaşmaya çalışıyorum para yönetimi maddi değerlerin yönetimi vesaire konular bu zamanda aşırı önemli
Türkiye'de kadına iş konusunda eşit davranılsaydı kadınlar da zengin olurdu. Hem eşitlik yok hem mobbing var hem de iş bulmaları daha zor. Kadınların elinde olmayan onlara verilmeyen sebeplerden dolayı küçümseyemezsin
Şartlar eşit olsaydı eminim ki kadınlar daha çok kazanırdı
şu an durum neredeyse aynı
Ailen dururken sevgilin niye göndersin ki? Hadi evli olsanız neyse…
İki kişi soruyu okuduk ve tartıştık. Karım diyorsa bir gelecek hedefiniz, planlarınız varsa haklısın biraz düşünmesi destek olması lazım
Sana faydası olmadığı halde sebi seviyorum derse yalaan olusr durumunub bildiği halde yardımcı olmuyor sa sevgi yalan olur
Paragöz para yiyen biri değilsin ilişkide erkeğin böyle söylemesi insanın hoşuna gidiyor bazen soylemesi iyi olurdu aslında
Benimki para veriyordu ben istemezdim oda çalışıyor ben öğrenciyim o araba üretimi yapıyor çok parası var bende tıp fakültesi okuyorum o ben kabul etmiyorum diye gizli gizli çantama koymuş bide not yazmış biz ciddi değiliz birde okul bitene kadar ciddi olmayacağız ama o hep düşünür beni
Yiaaa benim sevgilimde ben sınava çalışırken cebime hep çikolata kek falan koyuyordu okurken aklıma geldi💌
Çokk tatlı maşallah size 🫶 benimki de benim istememi bekliyor ben de ben istemeden yapsın diye bekliyorum işte böyle olunca da elimize hiçbi şey geçmiyor😭
Bazen ufak tefek şeylerde ricada bulun tepkisini ölç hem o da bundan keyif alır emin ol
@Kendiihalindebiri biliyorum evett keyif alır erkekler bi şey istenmesinden.. Ben diyemiyorum karakterime ters isteyemiyorum. Ama belli ediyorum kıyafet deneyip atıyorum. Instadan bir sürü kıyafet attım şimdiye kadar birini alıp gönderebilir zor mu ya. Sadece 1 taneyi aşırı beğendim attım “bunu alalım dedim” sadece buna takılmış mesela alalım dediğim için, sanırım diğerlerine alalım demedim diye üstelemedi. Mesajı anlamıyor. Alalım dediğimi de üst kısmı açık diye diye almadım dedi öyle giyinmemi istemiyormuş kapalısını al o zaman gerçekten garip hep bi bahanesi var işi zormuş bilmem neymis bıktım
Peki yan yana gelince buluşunca hediye alıyor mu uzak mesafe ya hani ya da özel günlerde çiçek vs yolluyo mu
@Kendiihalindebiri son geldiğinde almadı çiçek, geldiğinde aramış etrafta yokmuş. Ama 1 ay önce çiçek yolladı en son internetten. Özel günlerde alıyor ya o kadar da değilll. Çok ilgisiz değil ama ben daha çok ilgi göstersin istiyorum zaten görüşemiyoruz yani biraz üstüme düşse kendini hatırlatsa olmaz mı.
Bak ama mesela bi şey istiyosam aşırı nadirdir, iddiaya girdik kazandım allık istedim 1000tlydi bunu alması 2 ay falan sürdü. Ne var ya ben bi iddia kaybetsem anında alırdım. O ara parası çok yoktu ama borç ödüyordu baya. Ama olsun taksitle alır yine alırım 1klık şey için sevgilimi bekletmem yani
Haklısın bence çünkü aynı şeyleri bende bekliyorum sen kendini zorla ve ufak bı şeyde ricada bulun alsın göndersin hem kendini güçlü hisseder bu arada ne iş yapıyor gergin bı iş mi
Ya şimdi benim doğum günüm yaklaşıyor Eylül'de ben onu unuttum ayakkabım yok alicam vs diyordum şey dedi mesaj alındı ayakkabı mi istiyorsun yani dedi deidm hiç aklıma bile gelmedi ama olur istersem greyderden isterim diye bende şakayla karışık isteğimi söyledim sende öyle yap
@Kendiihalindebiri daha az önce tartıştık valla uzun süre bi şey isteyemem gibi dkfkfı ama bakalım bi süre sonra pahalı bi şey istediğimi söylicem alması ne kadar süre alacak onu merak ediyorum sırf. Parası çok yokken istediğim allığı 2 ay sonra aldı şimdi parası varken kaç gün sürecek onu ölçücem bi gün.. yemin ederim o benden bi şey istese hemen o gün alırım kredi kartıyla. Böyle de canım olunca biz kızlar, üzüyolar
@Kendiihalindebiri evet işi gergin bi iş ona bağlıyor. Ama bu beni düşünemeyeceği anlamına gelmez ki
Ne iş yapıyor ne kadar gergin yani
Bir de pahalı hediyeden kastın ne herkesin pahalı algısı farklıdır sonuçta
@Kendiihalindebiri ne güzel seninki mesajı anlıyormus. Bende öyle bi şey olsa aslında bana da diyor alalım diye. Sonra ben söylemeden kendim alıyorum kalıyor öyle
Ben mesaj vermiyorum cidden aklıma bile gelmiyor o diyo😅 ama benimkife sürekli hediye almaz tek değilsin yani sende alalım diyorsa olur al de
@Kendiihalindebiri özelden yazıcam
Tamam
@Kendiihalindebiri yani pahalıdan kastım 3-4 k aslında atıyorum ayakkabı yani. Fazlasını isteyemem. Gerçi aylar önce şakasına iphone 16 istedim tamam alıcam dedi hala yok nişanlanmamızı bekliyor bence hdhshshehhe OFFFFF
Benimki sık alır hediye ya
birincisi K yeni bir para birimimi? İkincisi ailen destek atmıyorsa adam mecbur değil herkes kendi başının çaresine bakacak
tabi ki çalışıyorsa para vermesi gerekiyor çünkü sen çalışmıyorsun eğer sana para vermiyorsa ondan hemen ayrılmalısın
Kesinlikle ama kesinlikle kendi düşünüp en azından ihtiyacın var mı demesi lazım bu söylenmeyen ama düşünülmesi gereken bir şey eğer onu şimdiden dahi yapmıyorsa evlilik yoluna girme kardeşim gerçekten pişman olursun tecrübeyle sabit
Yani ben olsam ciddi düşündüğüm kişi çalışmıyorsa bir ihtiyacın var mı diye sorarım en azından. Gönlüm razı olmaz
Hayır öyle bi gerekliliği yok kendin çalışıp kazanabilirsin
Sevgilin senin eşin değil olmadığına göre kendini paranı kendin ödemelisin
Git babandan iste sevgilin sana para yollamak zorunda değil
Zorunluluğu yok ancak isterse kendi verebilir. Sonuçta eşi değilsin.
Ben hiç böyle düşünmedim sevgililikte para beklentim olmadı
Bunu neden kendisi ile tatlı tatlı kouşmuyorsun
Niye gereksin aq sanami calisiyor bu nasi zihniyet ciddiye binerse biseler o zaman verir zaten
70k aldığı da muamma! Sonuçta çoğu insan yalancı.
Sevgiliyken kimse kimseye para vermez boş bir paylaşım bu evliler bile zor yani ama şeye karşı değilim ben mesela ortak bir şey alınır herhangi bir yazlık veya beyaz eşya televizyon vesaire neyse ona karşı değilim ama başka ihtiyaçlar için verilmemesi lazım
düşünmesi gerekiyor bence de
Bir bayanın hiç bir şey almasa bile aylık özel ihtiyaçları var aranızda ciddi bir ilişki varsa erkek sorması gerek yeteri kadar göndermesi gerek. Düşünü sormalı
Sevgilin sonuçta sana vermeyecekse kime verecek ki aslında düşünmesi lazım bunu
Bana göre zorunda değil. sevgilj ve evlilik ayrı durumlar.
Evli değilsin neden para versin saçma sapan konuşma
Henüz eşin değil, nikahında değilsin.
Bu durum babana düşer, ne zaman nikahın kıyılır. O zaman sen artık, eşinin sorumluluğu altındasın kendi kazancın yoksa.
Haklısın inan düşünmelidir evet ama pinti alıp vermeyenlerdense yapacak bir şey yok
Valla eşimde olsa kendi parasını kendi kazanmalı düşüncesiyle yola çıktım bende vermezdim
evet sana bir ihtiyacın var mı diye sormalı. gerektiğinde yardım etmeli
E hani eşittik ne oldu? Vermek zorunda değil evet. İyi kötü bir iş bulup çalışamazsan seninle ayrılır. Ya da sen başka birini bulduğun gibi ondan ayrılırsın net…
İlişki ciddi ise erkeğin elinden gelen bişeyleri yapması lazım bence
yani bilemedim ya. düşünse daha iyi ama vermeyi düşünmemesi sorun olmamalı ki uzak mesafe ilişkisi diyorsun
Bence sorun büyük sorun. Bak kızsın anlarsın beni sadece “düşünülmek” istiyoruz. O çalışıyor ben mezunum iş bulamadım gelirim yok. İnsan demez mi bu kızın almak isteyip alamadığı bi şey olur 3-5 göndereyim ama yok: erkekler beyinsiz düşünemiyor..
Ya birkaç ay önce sorsaydın kesinlikle en azından düşünmeliydi derdim ama en son ben sevgilimi düşünüp borç vermiştim. sırf ben ayrıldım diye paranın üstüne konmustu. o günden sonra anne baba olmaıdğı sürece kimse kimseye para vermemeli kafaısndayım. gerçi sizin ilişkininizin dinamiğini de bilmiyorum. birbirinize çook güveniyorsanız en azından sormalıydı
Ya bi kadın erkeğe büyük meblağ para vermemeli. Bi erkek de kadından para istemez zaten kolay kolay. Sevgilin pislikmis.. evet birbirimize güvenimiz tam evlenelim diye tutturuyor.. Karımsın vs diyor böyle diyorsan düşünürsün karşındakini ya
Diğer yorumlarına baktım da çocuk senin istemeni bekledim diyor. doğruysa muhtemelen düz öküz biridir ya. parayı sakınmıyordur senden. erkekler bu konuda gerçekten çok odun olabiliyor
Ya bence de sakınacak biri değil, ama kendi düşünmüyor. “Ben direkt sormadan atamam seni küçük düşürürüm “demişti ben de tam tersi isteyemem dedim. O da istememi bekliyormuş. Yani ters kafalardayız. Aynennn odun olması muhtemell. Beni güya çok seviyor ama hiçbi şeyi söylemeden yapmıyor yoruldum artık :((( en son 2 ay önce çiçek almıştı o yani.
askim en azından iyi biri ya. evliliği bile düsünüyorsanız artık bu tür çekinmeleri kaldırmanız lazım ikiniz de. hakkınızda hayırlısı olur umarım
Askim ben çok çekingenim asla isteyemem bi şey. Sadece çiçek istiyorum o da manevi, onun dışında asla şunu beğendim al diyemem. Evet kalkması lazım ama karakterim bu
bence sakince bunu ona söyle. çölde olsam su isteyemem sen düsün bir seyler de
Sevgılın senın kısısel bankan degıl boş boş konuşma kendın kazan kendın ye kımseye mınet etme çok boş konuşuyon para yemek ıcın sızın gıbı insanlar sevgılı yapıyor
Senin eşin değil ki bu sonuçta eşin olursa senin bütün masraflarını karşılamak zorunda tabii sen de gidip böyle abartılı masraflar yaparsan kusura bakmayacaksın
İstediği kadar ilişkin ciddi olsun. Sana para vermek zorunda değil. Aksine senin ondan para beklemen aşırı saçma. Okurken ben utandım bi kadin olarak.
Ben öğrenciyken o çalışıyordu öğrenci halimle sırf para yiyor demesin diye o yemek ısmarlıyorsa ben kahve ısmarlardım sürekli. Ben öğrenciyim babam gönderiyor parayı o kendi kazanıyor, hiç demezdi sen öğrencisin ödeme diye. Şimdi 2 yıl geçti iş ciddiye bindi, arada sırada harçlık göndermesi gayet normal bi şey para yemek değil. Ama göndermedi ben de hiç istemedim. Zaten istemediğim için göndermedi yani kendi düşünemiyor bizim sorunumuz bu
Bak kendi ağzınla söylüyorsun. Kendi parası. Onun insiyatifine kalmış bisi. Ki mecbur da değil. Su an senin bunu beklemen aşırı saçma.
Benimde eski sevgilim öyleydi evlilik hayalleri kurardı ailesine falan bahsederdi karımsın hatunumsun falan derdi ama çok zor bi durumdayken kendisinden 2 bin istemiştim mırın kırın etti verdi 1 hafta geçmeden ayrıldık ve verdiği parayı geri istedi
Yok artık 😄
Sevgili olduğunuz için istemesi normal
2 bin TL den bahsediyoruz büyük bir para değil yani ayrıca ilişkimiz süresinde ben kendisine çok daha pahalı jestler yapmıştım lafını bile yapmadım keyfimden istediğim bı para da değildi ciddi düşünen veya düşündüğünü söyleyen bir erkek hayatındaki kadına karşı böyle cimrilik yapmamalı bence
Tabiki her erkek aynı değildir, ilişki içerisindeki kişileri ilgilendiren bir durum nu
Ağlamayan bebeğe meme yok 👍
Ağlayacaksın ki anlasın aksi takdirde ne sorunun var veya isteğin var mı nereden bilsin?
Sevgili bile yapmak istemiyoruz çünkü senin gibi gold diggerlara normal kız der olduk!!! normaliniz buysa
Sana niye karım diyor nikahı mı var? Karı koca mı oldunuz adamın seni kullandığı burdan belli zaten 😂aferin kızım kullandirin kendinizi
buna ihtiyacın mı var mı bazı erkekler odun düşünmeyi bilmiyorlar neye ihtiyacın var inan anlamazlar eğer sevgisinden şüphe etmiyorsan ve yerli yerince hediyelerini alıp özel günleri unutmuyorsa bir sorun yoktur diye düşünüyorum
Ciddiyse evlenmeyi düşünüyorsa vermeli. Onun dışında verilmesi saçma. Yaptım ama gereksiz buluyorum. Tonla para koydum ayrıldık
Ben yeni çıktığım kıza bile veririm enayi olduğumdan değil yanımdaki insanın sorumluluğu güvenliği bana ait
Evlenecek olan kişi kendi rüştünü ispat edebilmeli derdi babam.
Mesela ablam tüm eşyalarını kendisi almıştı 😎😎
Ne iş yapıyor merak ettim bu kadar maaş aldığına göre
Memur
Tamam da ne iş yapıyor tam olarak ona bakılırsa doktorlar da memur
Sevgiliye para vermekte ne bileyim biraz fazla. Zor durumda olursan o ayrı. Kocandan para istersin vermesini beklersin sevgilinden değil.
Bir de güncelleme yapmış
Sen tam bir paragözsün hahahahahaha
Uzak mesafe olduğu için seni önemsemiyor seni sadece lafta seviyor belliki 70 alan adam kahve ısmarlatmaz en azından.
Erkekler hoşlandığı kadına para harcıyor bu bir gerçek her ay maaş öder gibi bir şey saçma tabi ki ama ara sıra da olsa der paraya ihtiyacın var mı diye. Hele ki kız öğrenci yani daha çok olması lazım.
Ben kahve ismarlarken 70 almıyodu 30 falan alıyodu ben de öğrenciydim… uzak mesafe sonradan oldu başta 8-9 ay aynı şehirde yaşadık
Beni seviyor ama küçük şeyleri düşünemiyor
Sana destek olmuyorsa sormuyorsa demekki sevmiyor ama anlıyorum seni insan sorar ya da ne diyim belki ihtiyacın olmadığını düşünüyor ağzını ara sonra yaz buraya bekliyorum
Aferim böyle devam. Sonra düzgün erkeklerde ilişkiye yatırım yapmayınca ağlıyorsunuz. Daha sevgilisiniz, ne parası? Nişan var mı? Cinsellik var mı? Çocuk var mı? Bir erkek neden yatırım yapsın
Abi sen iyi misin kız yatırım mı yap diyo zor durumda olduğu halde niye sevgilisi yardım etmesin bence ciddi düşünen evlilik hayalleri kuran bir erkek hayatındaki kadının böyle zor günlerinde destek olmalı madem karısı gibi görüyo kadınım diyo kadını parasız sefil dolaşirken de erkeği gibi destek olsun
Sevgilin sana para vermek zorunda değil, sen onun karısı mısın?
Haklısın feministlere bakma. Aile değerleri kalmadı öldü bu devirde herkes bencil para odaklı bakıyo yazık hepsine. Maneviyat kalmadı bu devirde.
70 k mi kız ben 3 senelik iç mimarim benim bile zor buluyor 70 k
Kendisi düşünürse BORÇ olarak belki kabul görülür. Yeni mezun olduğun için. Onun dışında hayır ya bunun hemcinslikle alakası yok bu durumun. Bu normal değil
Belki alınırsın diye düşünüyordur sen iste 1 kere sonra sana arada sorarsa var mı diye sorun yok sormazsa da düşüncesiz ilan edeblrz hem belki sana anlatamadığı giderleri vardır
Canm kusura bakma ama seni çantada keklik olarak görüyor bence üzülerek söylüyorum onun maasida yalandır uzak mesafeler böyle maalesef
Hayır Abla yanlış düşünüyorsun. Uzak mesefe başlamadık 1 yıl aynı şehirde yaşadık sonra benim okul bitti kendi şehrime geldim. Maaşı da gerçek, ve beni SEVİYOR. Buna eminim
Bak canm benm her ne olursa olsun seni düşünmesi lazım hediye çiçek vs almakla olmaz cebinde 100 tl si olsa sana 50 sini vermesi gerek madem karım diyor bunları dusunecek
Bence de düşünmeli, düşünmesi yeter bana. Hediye de almıyor ki nadiren:(
Zor durumda olduğunu belli edecek tavırlar sergile bakalım o zaman tepkisi ne olacak bence boyle bir zamanda sana destek olmuyorsa sevdigine inanmam
Öyle desem anında destek olur zaten. Sorun benim istememem, onun da kendisinin düşünüp yapmaması. Seviyor beni bence onda sorun yok
Bende zaten söyle demedim belli et dedim çaktırmadan alttan alttan belli et bakalım ne yapıcak durumun zorlugundan bahset sadece
Vermiyorsa ayrıl. Parada cimri olan sevgide de cimri olur
Sen ondan para bekliyorsan asıl zavallısın nikahlı kocan mı
Tabiki verilmemesi lazım metred gibi
Tabikide verilmemesi lazım metres gibi
illa çalışıyor diye sana para göndermek zorunda değil ki. sonuçta anne babanın yanındasın. Çok lazımsa gir bi işe çalış atanana kadar
Oda biseymi ben sevgilimle ciddi düsünüyorduk para göndermeyi bırak bir gün bile bana ne çicek aldı nede yemeğe cıkardı nede hediye aldı yani bana sadece bir çikolata tek aldı düşün başkada bişi almadı en sonunda ayrıldım o cimriden