Selam arkadaşlar 7 aylık bir ilişkim var çok seviyorum. Sevgilimle aynı işyerinde çalışıyorduk aşk yasak olduğu için ben ayrıldım işyerinden. 3 aydın çalışmıyorum ve iş bulamıyorum bir türlü istemediğim halde ısrarla sevgilim bana para gönderiyor ve sanki ona yük oluyormuşum gibi hissediyorum aksine ben ona destek olmak istiyorum. Sizce bu kötü bir durum mu ve ona destek olabilmek için ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu aynı iş yerinde evli olamaz ilişkisi olamaz muhabbeti gerçekten çok saçma. Konuya gelirsek siz sevginiz için fedakarlık etmişsiniz ve Sevdiğiniz insanda bunu görmezden gelmiyor bu çok güzel bir şey. Bence çok takmayın kafanıza, hatta sevinin sizin için de o fedakarlık ediyor. Evet kolay bir şey değil ama çokta kafanıza takıp canınızı sıkmayın derim. Ne güzel bir ilişkiniz var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk yasak ne demek... Ne saçma iş yerleri var. İş yeri özel hayata müdahale edemez, bildiğim kadarıyla böyle bir yasa yok.
Ama iş veren işleri etkileyeceği düşüncesiyle istemeyebilir, bunun çözümü de ilişkiyi gizli tutmak olabilir.
Neyse ayrılmış işten, başka iş bulacaksın artık, yapacak bir şey yok. Sürekli başka birinden para alınarak yaşanmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Aslında hiç bir işletme de yasak değildir ama insan kaynaklarına bildirme yükümlülükleri var
+1 yılBaşka kız olsa onun sırtından geçinir ama sen öyle değilsin. Sevgilinin değerini bil diyeceğim zaten biliyorsun. Bir gün onun yardıma ihtiyacı olur. Bu sefer sen devreye girersin. Arada bir ona küçük sürprizler yapabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Fakat bunun sürekli olması ona yük olacağını düşündürüyor. Elbette şans yüzüne gülecek, iş bulacaksın. O zaman kötü günlerinde kimler varmış görmüş olursun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa insanlarda aldığını geri verme huyu var. Bazı şeyleri karşılık beklemeden yapar insan. Bu sevgidir. Sevgilin para yolluyorsa karşılık beklemiyordur ve sende birgün sırf buna karşılık vermek için değil içinden gelerek jest yap. Diğer türlü o yaptıkça sen yaparsın bu böyle gider bence samimiyetsiz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
57Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü bir durum değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkili iliskilere karismak olmaz. Silah dayamiyorsun sonucta, icinden gelerek, seni dusunerek gönderiyor.
Benimde sevgilimin eli açıktı. O zaman mezundum, calismiyordum. Para yollardı. Sonra aldattı ayrıldım. Ondan ayrilmak ugur mu getirdi bilmiyorum atandim. Maaşa baglandım.
Her gonderdigi parayi bir deftere yazardım. Olur ki bir gun ister vs diye. Boyle s*refsizlikler yapanlar oluyor cunku. Kendi isteyerek yolluyor, kisi istemiyor ama sonra hediyelerimi ver parami ver diyen d*ngalaklar cok oluyor. Oyle yaparsa elimde hesap olsun kanli canli diye.
Kendisi parasini istememisti ayrilirken, zaten bir daha yapmam soz bilmem bir suru bahane uydurmuştu ama helal falan etmediyse diye düşünüp maaşımla birkac ay para biriktirip, aramıştım. Gorusebilir miyiz bir konu hakkinda demistim. Benim sevgilim falan var dedi sanki kıskanacacsgim, kosarak ustune atlayacagim.
Zaten beni aldatan kisinin parasini dahi istemem. Gittim. Defteri gösterdim. Bunlar senin bana yaptigin harcamalar, yedirdigin yemekler, bunlar aldigin hediyeler, bu para da bu defterde yazilan miktarlarin karsiligi. Borçlu kalmak istemedim dedim. Ben birc olarak vermedim dedi. Olsun icim boyle daha rahat, beni aldatip ustune bir de parani helal falan etmemissindir belki. Parani yemiş olmayayim. Seninle ilgili bir sey kalmasin demistim.
Paran yoksa normal bunlari yapması. Ama ileride isterse, kafana falan kakma ihtimaline karsi, bir sekilde birikmis paran olsun, hesabini kitabini yap, lafini ederse, ezmeye kalkarsa al parani diye yuzune yapıştırırsin. Artik erkek milleti cok bencil, merhametsiz çünkü. Icirdigi kahvenin dahi hesabini yapanlar var. O yuzden simdi boyle yapıyor ama sonrasinda sıkıntı olmasin, bunu bilerek hareket et
22 Yorumla- +1 yıl
anaa paracı olmayan ve şerefsizin parasını veren bir kız kız ben seni aşırı merak ettim varya :)
- +1 yıl
Aslında aldatmadan önce vermiş ama yine de doğrusunu yapmışsın.
+1 yılGönderdiği paranın tamamını kullanmayıp birikim yap ve zor zamanında ona destek olarak şaşırt. Herkesin zor zamanları vardır veya olacaktır. O gün geldiğinde kendisini senden ötürü şanslı hissetsin kardeşim.
Helal olsun bu arada. Çok güzel düşünmüşsün.
10 Yorumla
+1 yılAşk yasak olduğu için işten çıkmak zorunda kalmak!!
Burası çok düşündürücü.. Çalışma masasının üzerine yatırmış, bacaklarınızı omzuna atmış halde yakalanmış olsanız hak vericem işverene ama insanların birbirini sevmesinin yasak olduğu bir işyerini aklım almadı doğrusu..02 Yorumla- +1 yıl
Çok ki öyle iş yeri.
- +1 yıl
@adrenalin64 hmm..
ben çok şanslıyım demek ki.. çalıştığım iş yerlerinde video kaydı bile alıyor, hep beraber izliyorduk..
+1 yılBenden sana tavsiye eğer ihtiyacın yoksa ve buna rağmen gönderiyorsa sana para altın yap at kenera yarın öbür gün çıkarır verirsin ihtiyaç halinde senin için biriktiriyordum bana gönderdiklerini de dersin 1000 kat daha büyürsün gözünde 😉
30 Yorumlaİşte bu yaaa.
Kadın kan emici olmadığını gösteriyor ve hassas davranıyor.
Erkek de sevdiği kadını destekliyor, ihtiyacını karşılamaya çalışıyor.
Bu birliktelik evliliğe gitmeli. Birbirine yakışan kadın ve erkek diyorum.
10 YorumlaSaçma bir hareket yapmışsın. İş yeri diye aşk yaşanmaz mı? Gizli tutsaydınız. Aranızda resmi bir durum olduğunda şirketin etik kurallarına dair aynı pozisyonda çalışıyorsanız bu durum olmaz. Biriniz o zaman vazgeçmeliydiniz.
10 Yorumla
+1 yıl3 yıllık bir ilişkimde bi kuruş bile almadım. Hediye aldıysa aşağı yukarı yakın değerde bi fiyatta ona geri hediye verdim. Evlenmedikten sonra nişanlım dahi olsa para almam
20 Yorumla
+1 yılBence kabul etme, sevgililerin %70'e yakını ayrılıyor. Nişanlı olsanız neyse. Ha buluştukça bir şeyler ısmarlar, ufak tefek de hediye alır o ayrı. Maaşa bağlanmışcasına göndermesi hoş değil. Kontör yüklesin, fatura ödesin onun yerine.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen en iyisi gönderdiği parayı yatırım hesanına yatır ya da dolar, altın al, sonra geri istese, başına kaksa bile kara geçersin.
+1 yılÇalışmak istemiyordun o yüzden ayrıldın, aşk yalan dye ayrılmışmış. Aşk yalansa kimseye göstermeden yaşasaydınız. Şimdi elemanı sömürme derdinde olmazdın. Aklı sıra çocuga "senin yüzünden işten cıktım" diyerek manipüle edecek.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 389 cevap paylaştı. Önemli olan onun niyeti. Yarın bir gün küstüğünüzde, "Ben sana şunu - bunu yapmıştım" diyecek biri değildir umarım. Zira çok var. Böyle alçak tipler
33 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı iyiliği yüzüne vuran insandan bir bok olmaz
- +1 yıl
Doğru
+1 yılBence ikinizide birbirinizin kiymetini bilin ve birbirinize sahip cikin kaybetmeyin bak sen ona olam sevginden dolayi isini feda etmissin oda bunu bildigi icin senden destegini esirgememis kafasinda o kiz bana olan sevgisinden isini feda etti bende onun ysninda olmaliyim onun zor zamani hem maddi hem manevi gucluk cekiyor olmali deyip sevgine sevgiyle sefkatle karsilik vermis birbirinizden kopmamaya calisin
10 YorumlaAyrılırsanız o paraları geri isteyebilir dikkatli ol ben gittiğimiz kafede bile kendi hesabımı öderim maddi konuda hak geçirtmem çünkü ilerde geri istenebilir ya da lafı yapılabilir
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kötü bir durum. Sevgilim varken zor durumda kaldığımda o da bana gönderirdi ısrarla. Ayrıldıktan sonra saygısızlık yaptı ve ben hepsini toptan ona gönderdim yaklaşık 10 bin.
10 Yorumla
+1 yılAslında yanlış bişey yok aşkın yasak olduğu iş yerinde sen fedakarlık yapmışsın iş bulana kadar para vermesi onun vicdanını rahatlatır bence
30 YorumlaE siz de gizleseydiniz ilişkinizi işteki insanlardan. Bu sebep, işten ayrılmak için -hele ki bu dönemde- aşırı mantıksız. Soruna gelecek olursak hoş bir durum değil. O adamın ilerde başına kakmayacağı ne malum? Paramı geri ver demese iyidir. Ayrıca biraz gurursuzluk gibi oluyo bu durum.
00 Yorumla
+1 yılAdamdan para alıp bir yandan nasıl destek olabilirsin? İbanını yollamasaydın para gönderemezdi kapına bırakıp kaçmıyor ya. Destek olmak istiyorsan para yollamasına izin vermezsin olur biter.
00 Yorumla
+1 yılPara vereceğine sana iş bulsun. İş niye bulmuyor sana ona muhtaç kal diyemi? Birde yasak aşk varmış belliki düşüncesi bu yönde. Bence kabul etme iş ara ve bul ama asla kabul etme.
00 YorumlaTuhaf bir soru. Ne yapabilirim diyorsun. Is bulmaya odaklanmalisin. Ayrica nicin isi birakmak yerine is bulup birakmadin ya da gii yurutmediniz ki?
00 YorumlaKötü bir durum değil erkek geçmişten bu güne daima eşine veya sevgilisine bunu yapması gerekir yoksa ne anlamı kaldı erkek olmanın benim görüşüm farklı düşünenler olabilir ama erkek işte
En tilt olduğum konu bu erkek ile kızın arasında para muhabbeti dönmemesi gerek bi duruşu olmalı 🤐
00 Yorumla
+1 yılDinozor kafalar aşk yasakmış iş yerinde de bilmemne yazık boşu boşuna insanları işinden gücünden ediyorlar
00 Yorumla
+1 yılBaya ezikce bi durum karisi degilsin biseyi degilsin yarin bi gun ayrilirsaniz tek kurusuna kadar alir
03 Yorumla- +1 yıl
Birde asiri gurursuzsun sevgiliden para almak ne demek ya? Hic mi gururunuz yok sizin?
- +1 yıl
Neden gurursuz olsun onun yüzünden işten çıkmış aralarında böyle şeyler sorun olmamalı bnce hiç bir iliskde. İlla karısı olması gerekmiyor değer vermek ve sahiplenmesi için.
- +1 yıl
@Hilypoyraz yo gayet ezikce ailesi versin parasini el alem degil
+1 yılBaşka işe gir çalış. Kötü bir şey. Sevgilin yanlış yapıyor. Ben bir kadına değil para, günahımı dahi vermem
00 Yorumla
Kötü bir şey değil borç olarak kabul et, tekrar iş bulup da biraz rahatlayınca geri verirsin. Bence tabii…00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Baban bunu duyarsa ortalık karışır. Kendine iş aramalısın. Uzun vadede bu iş doğru olmaz. Hem onun karısı, ailesi de var.
03 Yorumla- +1 yıl
Sen kızın yazdığını doğru anladığına emin misin?
- +1 yıl
@baksandabakmasanda Diillim. Teşekkürler 👍
- +1 yıl
Doğru anla o zaman teşekkürler.
Sevgilin iyi bir adam bu seni düşündüğü anlamındadır. Kötü bir şey değil. Sevenler zor durumda birbirine destek olur
00 YorumlaBugün iyi davranıp atıyor, yarın küsünce yüzüne vurabilir.
11 Yorumla
+1 yılYoo bence sömür. Sana vermese karıya Kıza eskorta yedirtecek
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPara konusu sizin aranizda kalmis istersen gonderdikce bi koseye koyar geri verirsin ya da ihtiyacin oldugu kadarini kullanirsin calisinca ustunu tamamlayip da verebilirsin
10 Yorumla
+1 yılne güzel işte bırak yollasın bende işten ayrıldım iş bulma sürecim vardı nişanlım bana harçlık yolladı istemediğim halde allah razı olsun ama çok mutlu etti beni ailem bile bana harçlık vermediği halde nişanlımın jesti gurur duydum
21 Yorumla- +1 yıl
Nişanlanırlarsa göndersin tabi.
+1 yılAdam yüzünden işten çıkmışsın zaten bırak göndersin
00 YorumlaKötü bi durum değil. İş bulup çalış desteğini olursun çok istiyosan
00 Yorumla
+1 yılİlerde bişeyler ister mecbur kalırsın. Hayır diyebilmek uçin yuzun olması gerekir.
00 YorumlaKötü değil ama süreklilik de doğru değil. İş bulmaya çalış
00 YorumlaHesapla parayı sen çalıştığında ona verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkide birbirinize destek olacaksınız ihtiyax durumunda. Senin ihtiyacın var o sana oluyor yarın bir gün onunda maddi olmaya bilir illa desteğe ihtiyacı olacaktır o zamanda sen yaninda olacaksın
00 Yorumlaevlen yani neden sevgili olarak kalıyorsunuz?
00 YorumlaSana neden para gönderiyor yalnız mı yaşıyorsun miktarı ne kadar ve de
00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey ekonomik özgürlüğün olmalı sevgiliden para almak ne
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunu severek ve karşılıksız yapıyor ayrıca bu durum onu zora sokmuyorsa neden kötü bir duru olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden işyerinde belli ediyorsunuz ki hiç mi kafanız çalışmıyor. Dışarda ne yaparsanız yapın. İş bul çalışmaya başlayınca geri öde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen önce kendine yetebil, sonra onu düşünürşün. Ayrıca sevgilinden para alman çok da iyi değil. Allah yardımcın olsun
16 Yorumla- +1 yıl
sen düzgün yorum yapıosn. bende senden yrdım istesem fkir verirmisin
Cevap sahibi+1 yıl@Pembiişccikkk Tamam işte
- +1 yıl
bende senden rica etsem kardeşim profil fotoğrafıma tıklayıp büyütüp bakarmısın tipim nasıl sence?
Cevap sahibi+1 yıl@Pembiişccikkk iyisin
- +1 yıl
bu 2ci ve son sorum
Yok asıl benim takıldığım konu şu kardeşim kızlar mesela ne der şimdi mesela sana sorim örnek ortak arkadaşımız deseki sana yaşlarımız uysa beni gösterse sana instagramdan bu fotomu 2 3 tane daha fotomu deseki tanıştırimi tatlı yersiniz çay içersiniz bir birinizi tanıyın dese sadece ilk etap için soruyorum tipim amaçlı ne derdin sadece ilk etapta kardeşim?
Cevap sahibi+1 yıl@Pembiişccikkk Ben çay içip tatlı yemeyi kabul etmezdim. Ama bu seninle veya tipinle ilgili bir durum olmaz. Sadece ben istemiyorum. Kolay gelsin
+1 yılİşte düzgün erkek böyle olmalı bence. Bana asla öyle harçlık vermezlerdi hep cimrilerdi. Zaten ben de kabul etmezdim. Biri vermeye çalıştı kabul etmedim. canım bana aldığı hediyeleri başıma kalmıştı pi ç.
10 YorumlaDostum yeni bir iş bulunca ayrılmak daha mantıklı değil mi?
10 Yorumla
+1 yılİşten neden senin yerine o ayrılmadı? Sonuçta aşkı ikiniz yaşıyorsunuz? Bedelini de sen ödüyorsun, bırak da yardım değil destek olsun. Kadınlar bu kadar saf olmayın lütfen
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen kesinlikle kabul etmezdim. Kendi paramı kendim kazanirim. param yoksa da otururum evde. Bu kadar basit
00 YorumlaŞimdilik sorun olmaz da evlenince bu kişiyle bir süre sonra ona ağır gelmeye başlar
Çünkü şu zamanda ikisi de çalışmak zorunda hem eşine karşı özgüvenli olmak için hem de başın dik yürüye bilmen için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bir şey ama kız arkadaşım ona para atmamı hiç istemiyor aksine döver beni bu konudan bahsetiğim zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden buluonuz oyle enayileri ya biz de nasiplenelim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem para göndermek istiyor parayı al ve ikiniz ortaklaşa banka hesabı açın. İleride evlenirsek kullanırız dersin. Hep mutlu olun. 🙏
10 YorumlaEğer aşkınızı gizli tutarsanız bir şey olmayacak ama yine de ayrıldın hem başka iş mi yok sana başkasını bulursun ayrıca sevgilinin parasıyla geçinmek hiç de doğru değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir gün başına kalkmasın da o paraları geri isteyebilir belli olmaz erkeklere
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 575 cevap paylaştı. Aşk yasak olduğu için işten ayrılman bi kere çok saçma. İşten sonra yine rahat olurdunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe sanslisin benimki okadar maaşla benden para istyordu ://
00 Yorumla
+1 yılŞuanki durumda sıkıntı yok da ne diye işten ayrılıyorsun. Hemen şu an bir sıkıntı çıksa ortada kalacaksın buraya yeni soru atacaksın böyle böyle oldu ne yapayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsel hayatınız var mı
Kafana takıyorsan iş ara.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende ona destek olmak için malzemeni veriyorsun zaten, her şey karşılıklı
02 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsunuz ya bilip bilmeden konuşmayın 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yıl@dloohsouse beleşe kimse para yollamaz eğer adam mal değilse
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBırak destek olsun isteyerek yapıyordur bunu sonuçta senin durumunuda biliyor
00 Yorumla
+1 yılNe iyi sevgilin varmış. Bize de yiyiciler denk geldi. Kıskandım kız 😂
33 Yorumla- +1 yıl
paran varsa getir😅
- +1 yıl
🖕🏻 Al 😂
- +1 yıl
terbiyesiz yaa😵💫 kıskançlık bugün seni sinirlendiriyor anladım 😅😅
Seni bu kadar sevmesi düşünmesi bence çok iyi, üzme onu
20 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Şu an çalışmadığım için sevgilim bana para gönderiyor. Kötü bir durum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler