AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Ayrıl para veren birini bul boşa emek veriyorsun o ilişkiye evlenince de cimrilik yapar o
Nereden bulucam öyle olunca da adamlar cinsellik peşinde oluyor ve ben cinsellik yaşamıyorum Öyle bir tabum var
Ama ya bunu neden istiyorum paradan çok aslında bana değer verdiğini görmek için istiyorum
Para mevzusu zaten maddiyat için değil değer görmek içindir sen hiç citlattin mi ihtiyacın olduğunu belkide aklına gelmemiştir ailenden aliyosun saniyodur
Benim uzak mesafe ilişkim vardı çocuk sürekli para atardı her maaş aldığında ve cinsellik için yapmadigina emindim herkes bir değil o yüzden gözünü aç bence
Ya doğrusu zaten ailemden alıyorum evet ben de zaten öyle düşünüyorum hani hediye değer görmek içindir ben öyle düşünüyorum ben öyle bilirim yani ailemden de böyle gördüm ha senin soruna gelecek olursam evet ailemden alıyorum hani bir ihtiyacın olduğunu falan çıtlatmadım ama yani bunu nasıl yapılacağını da bilmiyorum
Gözümü açıp ne yapabilirim yani ne düşünmem lazım ya neyi bilmem lazım
Yani ne yaparsam gözümü açmış olurum açık açık bunu soruyorum
Ben sana bı örnek verim kendim de denedigim bı sey
Benim de iki yıllık bir ilişkim vardı çocuk meğerse beni kullanmış benim sosyal hayatımı bitirdi resmen ben okul döneminde beni odalara kapattı yurtta kalırken ben bir de çocuk hediye almayı bırak alman hesabı ödemeyi düşünürdü tek kuruş parasını bile görmedim yani Allah’a havale ediyorum yıllarımı aldı benim ben o iş kurarken ben yanında olmuştum onun Allah’a havale ediyorum
Tamam kuzu ver
Benim bu bahsettiğim sevgilim de başta hiç para vermezdi hediye almazdı bı gün buna dedim faturamı öder misin şu an param yok hattım kapancak diye o d ödedi sonra ben aradan birsz zamn geçince şey dedim bilgisayar alcam babam 30 bin verdi ama istediğim model 50 bin işte napcam ben filan diye üzüldüm güya o da ben atarım sana deid bende çok sevinmiş gibi yaptım çocuk attı
Sonra işte mausum yok şu yok bu yok vs diye hep artık atmaya başladı
Ama sende iki yıl boyunca hiç bı şey istememissen şimdi istemen adamı şok eder o yüzden yavaş ilerle
Bu şimdiki sevgilin mi sana alman usulü yaptı 😱😱😱 ve hala birliktesin
Ya gözünü aç kızım ben ilişkilerimde erkeklerden hep maddiyat beklerim onlar da yapar ve seks yapmiyorum sexle alakasi yok bu işin zaten seks yaosan vermez bu kadar seni cepte görürler benim bı tane eski sevgilim 50 bin kredi borcumu ödemişti hemde ilk haftadan yeni sevgiliydik
Yok yok o ayrıldım sevgilimi diyorum
Zaten ondan sonra şunu anladım Seven erkek bence para harcıyor bunu anladım ben
Cimri erkek gerçekten sevmezmiş bunu anladım
Oha 50.000 liralık kredi borcun mu kız olması öde de çocuk kaç yaşındaydı ya nasıl yaptın bunu çocuğa nasıl yaptın
Ay 20.000 TL’yi attın mı direk 20.000 TL’yi hiç düşünmeden attı ee direk kalktı mı
Cimri erkeklerden uzak dur ve bı erkeğe hediye aldırmayı bil yoksa hiç bı zaman almazlar onlara kalsa bu erkeklerden maddiyat bekleme diyen kadınlari dinleme sakin onlar beceremedikleri için kimsenin yapmasını haz edemiyolar yapabilselerdi ilk onlar yapardı emin ol sen beni dinle pişman olmazsin
Attı mı
Ya ama ben yapamıyorum işte ya bilmiyorum nasıl yapacağını bilmiyorum anladın mı mesela sen tamam bunları söyledin ama nasıl yaptın hani bu bana söylediklerini yaptın diyelim ki bunu nasıl yaptın mesela
Attı tabikide
50 bin atan çocuk 28 yaşındaydı barmendi 20 atan cocuksa 24 yaşında jandarmaydi
50 bin atana cok masum kız rolü oynadım drama yaptım borucm var dedim başım dertte filan ibanim vardı onda bı baktım parayı atmış borucu öde dedi ben sok oldum
Ya jandarmalardan falan evet çok duydum ben öyle
Barmenler zaten para değil onlar için çünkü çok bahşiş alıyorlar çok kazanıyolar yani sürekli
Peki sonra onlarla ne oldu hani şu anda mesela bir ilişkin devam ediyor mu yani anladığım kadarıyla bitmiş nasıl mesela ayrıldılar ki senden ya da sen onlardan nasıl kurtuldun hani sonuçta mesela atıyorum şimdi şöyle düşünüyorum hani para alıyorsun ya hani onlardan sana bir yatırım yapmış oluyorlar ya sen mesela ayrılalım deyince direk bırakıyorlar mı hadi kurtarabiliyor musun ki onlardan
Barmen olan çok borcu vardı ama bilmiyorum aşık oldu galiba kredi çekmişti benim için
Ya onlardan nasıl ayrılabilirdin ki sen
İkisinden de ben ayrıldım çünkü sıkıldım ikisine de aşık değildim kullanıyodum bı sure sonra engel attım bı bahaneyle öyle kimse üstüne düşmedi ben onları kendimden soğutum çünkü günlerce msjlara cvp vermiyordum umursamaz davraniyodum
Şu an bı ilişkim yok bı kaç kiri var ilgileniyorum para aldintan sonra yol vercem mesela djfbjdbd
Ciddi ilişki yapmiyorum birine aşık olursam yaparım ama aşık da olmuyorum ben karındakini kullanıyorum onlar beni kullanmadan önce çünkü ilişkiler böyledir bı birini illaki kullanır güzelleme yapanları dinleme herkes boş yapıyo
Sana özelden yazabilir miyim
Tabi yaz burdan sil bunları sonra
İnsta yasemin14_y
Tamam silerimde
Sen bence yorumu direk sik
Sil
Aynen yaz bana sonra silcem
Burdan yazılmıyor instayi o yüzden verdim
Yazdım sana
Bu arada herkes şaşırmış da 70 bin tl maaşa bugün polis memuru olsa alacagi maas 70 bin olur. ki geciyor bildiğim polisler var
Ayril direkt cunku vermek isteseydi bu zamana kadar sana verirdi hayat paylasacaksan paranin mevzusu olmaz
Ayrıl para vermek zorunda degil ama sende 2 yıl her seyi ni verdin ilişkiye girdin
Ayrıl evlenmicek zaten ayrıl gitsib
Ayrıl dolandırıcı mühendisler aq
Ayrıl gitsin boş ver beyinsizleri
Düşünmesi gerekiyor bence , ki dusunuyordur da ama işine gelmediği için atmıyordur ya da umursamıyordur bu kadar basit
Yahu sg. Utanmaz kadin. Evli ya da nişanlı değilseniz vermesi aptalca olur. Sevgiliye para mı verilir. A q paragozu
Karekter meselesi vermek istemeyen vermez hiç düşünmez kimisi parayı eyer kendinden bile çok seviyorsa kork derim
Birincisi sana güvenmiyor ikincisi vermek zorunda değil.
Kadın da olsa fark etmez vermek zorunda değil
Selamun Aleyküm. 1994-1998 yıllarında doğan kız ve erkek çocuklarına verilen en favori moda popüper isim neydi?
Yanlışlıkla oldu
Fatma ve emre
Kız isimleri:
- Merve (o dönemin açık ara en yaygın ismi)
- Zeynep
- Elif
- Hatice
- Fatma
- Esra
- Büşra
- Ayşe
Erkek isimleri:
- Mustafa (90’ların en çok tercih edilen ismi)
- Emre
- Mehmet
- Ahmet
- Burak
- Furkan
- Ali
- Yusuf
Bence kadının birlikte olduğu erkeğin sıfatı ne olursa olsun onun parası onun kredi kartı ike her türlü maddi ihtiyaçlarını karşılanması yanlıştır.
Yani şimdi 2 yıllık bir ilişki sevgilisiniz ortada yüzük yok tamam düşünce falan da paran var mı yok mu demesi bilmiyorum ne kadar normal olur
Bence para vermesi saçma olur bende kızım öğrenciyim buluşsak hesabı odese yeter bana para yollaması ne
Düşünmesi yeterli, o çalışıyor iyi kazanıyor ben çalışmıyorum. Üstelik ben öğrenciyken o yine çalışıyordu ama o 5 ödüyorsa ben de 3 ödüyordum parasını yemiyordum yeni sevgiliyiz benim hakkımda yanlış düşünmesin diye. çoğu zamanda sen öğrencisin ödeme demiyordu. Şimdi de ilişki ciddileşti ve arada sırada 3-5 bin atabilir yani bi yeri eksilmez. Madem o kadar seviyor karımsın benim diyor, bu kızın bi ihtiyacı olabilir diye düşünmesi gerek
Ya sevgilin sana nedwn para versin?
Ne yaptın son durum ne
Kanka evli değilsiniz kendine gel
Dimi ya
sevgilin ne is yapiyor evlen gitsin ne bekliyosunuz
Düşünmüyorsa sevmiyordur bu kadar basit bence hiç uğraşma yol ver
Harbi saçmalamışlar
Adam dediğin sevdiğini düşünür ihtiyacı var mı yokmu
Haklısın bence de erkek dediğin para atması lazım paraya ihtiyacın var mi diye sorması lazım
Bir noktada destek olması lazım. Ama uzak mesafe ilişkisine bel bağlamamak lazım.
Sevgilin para vermek zorunda değil kocanmı o senin
Uzak mesafe ilişkisi… çok güveniyorsunuz bu adamlara ayrıl kendi şehrinden bul seninle takılıp ayrılacak
Yok öyle bi şey ya ne yaşadığımızı nerden biliyorsunuz… aynı şehirde tanıştık 9 ay sonra ben şehir değiştirdim. Takılma falan yok ciddiyiz
Aynen ciddisiniz adam sana nikah basmıyor karım diyor para vermiyor seni yatakta kullanıyor işte
Kullanmıyor kullanamaz merak etme:)
Bir kaç ay sonra buraya yazacaksın bak görürsün
Doğru düṣünmesi gerekti ama erkekler o kadar çok yönlü düṣünemiyorlar. Takma
Yani zaten seni düşünüyorsa bunu sorar hiç sormadı mı?
Bu zamana kadar böyle birşeyiniz olmamış ondan dolayıdır
Sen onun nesin ki, belki sadece cinsel obje olarak görüyor seni
Kanka sıkıyorsa seni işte tabiki vermek zorunda para ya düşünceye bak 😂
Para göndermesi gerekir. Bi ihtiyacın var mı diye sorması...
İyice arsız oldunuz
Vermesi gerekiyor sonuçta çalışmıyorsun yardımcı olması gerekiyor sana karım vs diyorsa çok bir şey olmasa da az çok yardimci olmalı bence
Evlenene kadar yardım etmek zorunda değil, ailesi sorumlu çünkü evli olmayan bireyden
Karımsın vs diye konuşuyorsa sevdiği kız için harcar ve maddi anlamda destekler eger çalışmıyorsa kiz
Para yiyicisin umarım şutlar seni saalak değilse
Sensin o be. Bilmeden yorum yapma. Ben öğrenciyken o çalışıyordu öğrenci halimle sırf para yiyor demesin diye o yemek ısmarlıyorsa ben kahve ısmarlardım sürekli. Ben öğrenciyim babam gönderiyor parayı o kendi kazanıyor, hiç demezdi sen öğrencisin ödeme diye. Şimdi 2 yıl geçti iş ciddiye bindi, arada sırada harçlık göndermesi gayet normal bi şey para yemek değil. Ama göndermedi ben de hiç istemedim. Zaten istemediğim için göndermedi yani kendi düşünemiyor bizim sorunumuz bu
Ta en başından beri adamın cebinde gözün varmış işte kendin itiraf ettin sadece o yedirmemiş hahaha
İrenç bi insansın aklın da yok yazdığımı anlayacak
İğrenç olan başkasının parasına göz dikmektir hiç öyle olmadım
Sevgilin para vermek zorunda değil.
Ailen versin sevgilin ne alaka
Demek ki gideri başka yere kullanıyor vay anasını be
Yok yemeyip içmeyip birikim yapıyor gerçekten
Sevgiliyseniz neden para veriyor anlamadım
Kendisi çalışıyor ben çalışmıyorum ya. Ben erkek olsam sevgilim çalışmasa yardım ederdim 3-5 binden ölmez ya. Yoksa para isteyen biri değilim gururluyum, sadece DÜŞÜNÜP bi kahve parası atmasını beklerim atıyorum yanlış anlama beni
Bence sormamalı erkek bankamatik değildir
Kimse bankamatik diye görmüyor, sevgiline ufak jestler yapabilirsin ama seviyorsan eğer
İçinden gelmiyor değer vermiyor ise ayrıl
Değer veriyor çok seviyor. Ama ben demedikçe çiçek almak bile aklına gelmiyor. Ben mesala tatlı yemek falan göndersin istiyorum eve şimdiye kadar hiç aklına gelmedi yapmadı. Hediye de nadiren alıyor 2 yılda 10 kez falan almıştır (bence az) seviyorum ben de o yüzden ayrılmıyorım
Senin hayatın sana kalmış
seni sevmeli - sormalı..
Seviyor beni ama
hâlini soruyor mu
Sormuyordu uzun zamandır hiç, ben tartışınca bu konuyla alakalı paran var mı bi şeye ihtiyacın var diye sormaya başladı ben de YOK diyorum her seferinde. İnsan yok deyince bile atar ya. Ama o İSTEMEMİ bekliyormuş ben isteyecekmişim.
parası warsa atsın
üç beş önemli değil
ama herkes daüma
kendini düşünüyor..
iyimisin
Evet aslında sorabilir
Beni küçük düşürmemek için sormuyomuş paran var mı diye öyle dedi
Ne alakası var sen sormasan anlarimda
Erkek gurur yapmasını onu pek cozemeidm
Sana para verecek olsa eskorttan ne farkın kalıyor
Güzeldi bu😂
Teşekkür ederim
Sne çok enteresan bir model sin
Ailen varken sevgilin ne alaka
Bence verir seven erkek sevgilisinden parasını esirgemez vermiyorsa net sevmiyordur
Enişten nasıl
Hayır sana bakmak zorunda değil
Git üç beş kuruşu babam atsın dilenci
Sevgiliden para alınmaz.
Ben olsam verirdim ama para degil sjsjsjsjsjs
O çalışıyorsa sana para harcatmamalidir
o tünelin ucu boka gidiyo evlat
Para vermemesi normal değil
Sevgilin ağamı
O sevgili de bir sorun var diye düşünüyorum
Ne kadardır uzak mesafedesiniz
vermek zorunda degıl gıt calıs