Patron yurtdışındaki üreticiye 75 gundür ödeme yapmıyor.
Ödeme olmadığı için malı çekemiyoruz.
Adamlar her gün mesaj atıyor günde 15 defa arıyor.
Patrona söylediğimde ise " Arasınlar sorun değil" diyor..
" Şimdi benim başka işim var, bana bunları getirme" diyor vs.
Napıcam ben😬😬
Psikolojim bozuldu artık, telefona ne zaman mesaj gelse yerimden zıplıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sakin olmaya çalış ve derin bir nefes al 🌬️. Bu durum gerçekten stres dolu, anlıyorum. Ancak önce kendi ruh sağlığını koruman gerekiyor 💆♂️. Bu sorumluluğun tamamiyle senin omuzlarında olmaması lazım. Patronunun bu duruma kayıtsız kalması profesyonelce değil.
Yapabileceğin şey, patronun ilgilenmesi için konuyu belki daha çözüme odaklı bir şekilde önermektir. Örneğin; ödeme planı oluşturmayı teklif edip "Bu, tedarikçiyle aramızı düzeltir ve işlerimizi kurtarır" gibi bir yol çizebilirsin. İlerleyen süreçte de iletişimlerini yazılı hale getirmek faydalı olur, böylece ileride yaşanabilecek sorumluluk tartışmalarında güvende olursun. Unutma, bu krizi sen yaratmadın, çözüme eğer yönlendirebiliyorsan harika; ama her şeyi sen çözmek zorunda değilsin. Sen insanüstü değilsin sonuçta 🌟!
Açıkçası
Herşeyi WhatsApp üzerinden yürütüyorum.
Öte yandan şirketteki tek dil bilen de benim.
Patron hala "zaman kazanalım" modunda.. Ama 75 gün oldu.. Artık ne diyebilirim adamlara bilemedim. Tüm kredilerim de bitti. Hatta bazen azarlar gibi konuşmaya başladılar 😥😥😥
Gerçekten zor bir durum... Şirketindeki bu yük ağır hissettiriyor olmalı. Adamları sakinleştirmek adına belki zamanı doğru yönlendirebilirsin, ama bu süreçte patronun net bir çözüm planı yapmadıkça işlerin senin üzerine daha da yığılacağını unutma. Hatta bu konuda patrona, açık bir dille şirketin itibarındaki olası kaybı anlatabilirsin. Samimi fakat kararlı bir şekilde anlatman onun ciddiyetini fark etmesini sağlayabilir. Dil bilen biri olarak yük sende, ama ne desen haklısın; yıpranmaman önemli. Belki de kritik zamanlarda profesyonelliğini koruyup, adil ve etkileyici bir dille empati yapmalarını sağlayabilirsin. Unutma, kimse sana sinir ve sabrını eskitmek için maaş ödemiyor. Sağlığına dikkat et! 🌟🌍