Maddi sıkıntılarımın olduğu dönemde işten atılmıştım ve borcuna çok sadık bir insan olarak hayatımda ilk kez 3 ay önce icra dosyam açıldı. Yasaları biliyorum ve avukatlık bürosundan terbiyesiz ve saygısız bir genç erkek aradı, ihtiyati haciz kararı var ödeme yapacakmısınız hacze gelinecek dedi, konuşmayı bilmeyen, konuyu açıklamadan bodoslama tehdit ile konuşmaya giriş yapan birisiydi. Konuyu açıklar mısınız bilgi alayım, e devletine bak gir dedi saygısızca. Benimle bu şekilde konuşamazsın ben cahil asker arkadaşın değilim seni şikayet ederim dedim, sen memur değilsin yaptığın yasal değil tebliğ etmişsin beni arayamazsın suç işliyorsun dedim yüzüne kapattım. Sonra hukuk bürosunu aradım konuşmayı bilen bir kadın çalışan açtı, kendisine seviyemi koruyarak izah ettim, kimse borçlanmak istemez düştüm ve şu an zordayım işe yeni girdim annemin arsası satılacak 2-3 aya dedim satılırsa nakit kapatıcam satılmaz ise yıl sonu ikramiye alıcam direk size yatırıcam oldukça ödeme yapıcam dedim,17 bin kira ödediğimi söyledim hak verdi tamam dedi. Hatta numaramı değiştim ve aradım numaram bu burdan ulaşırsınız dedim, cebimde 1500 tl para vardı, borcuma sadık biri olarak ay sonu aç kalmayı göze aldım 1000 tl dosyama yatırdım kendim. Dün beni iş yerinde iken ben evinize haczi geldik açan yok dedi birisi, ben hayatımda böyle bişi görmedim, çilingir ile açtırıcaz dedi konuşmama izin vermeden izah etmeme fırsat vermeden, karar var dedi, haciz yapamazsınız evde koltuğum dolabım var sadece zorunlu kullanım eşyalarım dedim, şikayet edicem sizi dedim kapattım, arkasından hukuk bürosu çalışanı aradı, yaptığınız işi ve yasaları biliyorum demişsiniz siz bilseydiniz devletin memuruna böyle konuşmazdınız diye yükselerek bakkal ağızı ile senli benli konuştu, sen memur değilsin call canter çalışanısın seni şikayet edicem beni arayamaz tehdit edemezsin dedim. Haciz kararı dediği yazı da adres tespit kararı. Buyrun kapıma bırakmışlar. Ben bu kişiyi ve hukuk bürosunu garanti bankasına şikayet ettim dilekçe yazarak, cimere ve savcılığa da şikayet edicem bugün. Hem çalışanı hem büroyu, iki kez üst üste taciz etti beni arayarak. Yapılması gereken ya maaş haczi yollarsın bitti gitti maaş dan kesilir. Zaten aldığım 3 kuruş maaş olsa zaten ödiycem ve ödeyeceğimde. Artı olarak ne yapmalıyım lütfen bilenler aydınlatsın. Elim ayağım titriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer