Bu miras olayı nasıl biter sizce?

23 yaşındayım üniversite okuyorum annemle babam ayrı babamın teyzesi var çocuğu yok eşi öldü zaten öyle büyük bir aile değiliz babannem amcam babam ben halam falan var işte miras konusunda ben varisci değilim ama babamın teyzesinin bana özel bir sevgisi var ehliyet aldırdı her ay para gönderdi ilk cep telefonu mu bile o almıştı bir kere arkadaşı telefon da babana veya sana verecek ama sana daha çok güveniyor okulunu buraya aldır seni üstüne alacak falan dedi gidemedim yani amcam devamlı kumar oynayan birisi bitcoin de kaldıraçli işlem yapiyo babam devamlı herşeyi satan birisi araba alır hemen satar sıkılıyor hemen herşeyden kadının İstanbul da iki evi var Üsküdar ve Nişantaşında teki kentsel dönüşüme gidiyo köyde bahçeli evi var arsa var bankada para var 1 milyon tl falan araba vardı onu da sattı yük oluyor diye kadın 83 84 yaşında ne düşünüyorsunuz? Sadece kadında karar verme sıkıntısı var burada babama mutlaka miras bırakacaktır diğerleri belirsiz zaten istesede tek bir kişiyd veremez saklı payı var variscilerin ama benimde çok ihtiyacım var sigara kullanmıyorum kızla vs uğraşmam kötü bir alışkanlıgim yok tutucuyumdur

Bu miras olayı nasıl biter sizce?