Selam,
Kızlar yakışıklılığını diye okusun orayı :D dışını beğenmediğiniz biriyle sevgili olur musunuz? Hani hep iç güzellik önemli diyorsunuz ya.. Dalak, böbrek, ciğer diye mi girelim konuya sfdhsd

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Kızlar yakışıklılığını diye okusun orayı :D dışını beğenmediğiniz biriyle sevgili olur musunuz? Hani hep iç güzellik önemli diyorsunuz ya.. Dalak, böbrek, ciğer diye mi girelim konuya sfdhsd

Cevap
12Cevap
Ben insanların dış görünüşüne çok bakmıyorum önemli olan karakteri eli yüzü düzgün olsun yakışıklı olmak zorunda değil
Evet evet tam olarak öyle 😅 çirkin sevgim olmadı belki de o yüzden böyle konuşuyorum
Benim suçum yok burada ya ben demiyorum yani iyi biri olsa neden olmasın diye düşünüyorum 😅
İnanmazsan inanma ya sustum ben 😅
isterim evet. kendi seçmediği tipi ve dış görünüşü için bir insanı niye seveyim. gerçek sevgi içe bakmaktır onu da beceren kimseyi görmedim daha kadınlardan..
Ne yapalım şimdi ponçik politik yazalım bari
Sanırım dış görünüşünü umursamıyorum, şimdi beğenmeden de içiyle idare edebilirim not içli köfte 😄
😄
Olmaz benim zaten sevdiğim bir tip vücut var. Beynim o kişileri senkronize ettiği için görünce gözlerimi açıyor 😸😋
Yakışıklılık tip olarak bakmadım olaya hiçbir zaman vallahi. Çokta önemi yok
Gorselden ziyade etkileşim o enerjiyi hissedersin zaten
Kesinlikle öyle
Evet çünkü erkeklere gözüm hep zamanla alışıyor shshdjfş
Ben enayi olduğum için kimsenin tipine bakmadım.
Dilli olsun, yaşıt olsun tamamdır
fiziğini hiç beğenmediğim biriyle ne tanışırım ne de ilişki kurarım o iç güzellik masalı genelde işin Pollyannacılık kısmı ilk başta elektrik almam lazım ki gerisi gelsin
Net bir şey diyemem o anki etkileşim ve enerji önemli
Açıkça söylüyorum hayır. Sonuçta çok nadir erkek cidden karakterime önem vererek geldi.
Yok istemem. Tribüne oynamaya gerek yok. İsterim diyen de açıkça YALAN söylüyordur
Yani tabi ki bir hoşlantı olsun isterim ama tamamen tipe de bağlı hareket etmiyorum.
Pek istemem ama benimle tanışmak isterse güzelce konuşurum
Yaa güzellik önemsiz değil ama en önemlisi karakter, samimiyet
Değişir yani tabi ilk önce dış görünüş dikkatimi çeker yoksa niye tanışmak isteyeyim ki karakter tanıdıkça ortaya çıkan bir şey bu yüzden beğenmediğim biriyle tanışmam
İsteyebilirim. İlginç tipleri merak ettiğim oluyor
Erkekler güzel olmayanı merak etmiyorlar bu net ama kadınlar da pek merak etmiyor açıkçası
Güzel olmasına rağmen tanımadığım birini istemem
Güzel güzel erkekler beğenirim ben
Neden olmasın Belki iyi insandır Dış görünüşe çok da bakılması taraftarı değilim
isterim
İstemem
Tabii ki
Sanmam.
İstemem
Yok istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dış görünüş kapıyı açan anahtardır ama içeriye girmemizi sağlayan şey her zaman auradır 🔑✨ Dışını hiç beğenmediğim birine ilk anda şans vermem zor olabilir ama tanıdıkça zekası, enerjisi ve tarzıyla bir anda gözüme dünyanın en çekici insanı gibi görünenler çok oldu.
Görsellik ilk çekimi başlatır ama karakter o çekimi kalıcı yapar 💖 Sen ilk görüşte aşka mı inanırsın yoksa tanıdıkça mı seversin? ☕
İlk görüşte aşk dedikleri şey bence dış güzellikten daha çok enerjisiyle alakalıdır aşkooo
Kesinlikleee katılıyorum sana! O enerji tutmadı mı dünyanın en güzel insanı olsa bile boş kalıyor valla ✨💖