Dışını beğenmediğiniz birinin içini merak eder misiniz? Dürüst olunmasını istiyorum tamamen 🤓

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dışını beğenmediğiniz birinin içini merak eder misiniz? Dürüst olunmasını istiyorum tamamen 🤓

Hayır merak etmiyorum ama içini begendiğim birinin dışını çok da takmıyorum. Uğur diye bir çocuk vardı hiç begenmemiştim yani ilgimi de çekmedi ilk konuştugumda. İlk konusmamızda yani sadece bir soru sordum o da cevap vermişti. Sonra çocuk benimle bir kaç kere konuştu karakteri falan aşırı iyiydi konusma tarzı da harikaydı birden gozuma hos gelmeye basladı 😀
Ederim. Şöyle diyeyim. Bazen buradan profil resmi olmayan insanlarla konuşuyorum. Olumlu bir ilk izlenim bıraktıkları için karakterlerini merak edip daha da sohbet ediyorum, etmek istiyorum.
Aklıma geldi, gittiğim yerdeki bazı insanlarla denk geliyorum. Masal kitaplarındaki cüce (boy değil yüz olarak) veya cadı tiplemesine uyacak insanlarla karşılaştım. Acaba nasıl biri, karakteri de tipi gibi mi diye düşünmeden edemiyorum.
Tamam da mesela tatlı tatlı sohbet ediyorsun burada ama diyelim ki fotoğrafını attı senlik değil?
Sohbete devam ederdim. Çünkü ben onunla tipi için konuşmaya başlamadım. Ha flörtleşmezdim belki ama tipi kötü diye konuşmayı bitirmek saçma. Sohbet arkadaşım olurdu.
Sonuç olarak arkadaş olurdu 😅
Arkadaşlarımı tipe göre seçmiyorum sorun yok 😊
Kimse tipe göre seçmiyordur onu canım 😀😄
Cevap
34Cevap
Yani ben insanların daha çok kalbinin güzelliğine önem veren biri olduğum için benim için pek önemi yok. Yani dışı güzel olsun isterim elbette bakımlı olsun isterim kendine baksın isterim ama öyle insanları sadece dış görünüşü ile yargılamam veya seçmem ben ya. Ben öyle dış görünüşe göre hareket etmem genelde ya.
Hayır, etmem.. Görsellik benim için önemli.
Tabii, elbette. Dış görünüş bir kişinin iç dünyasını tam olarak yansıtmayabilir. Bu nedenle, birinin dışını beğenmediğimiz durumlarda bile içlerinde ne gibi özelliklerin barındığını merak edebiliriz. İçsel özellikler, kişinin değerleri, tutkuları, deneyimleri ve karakteri gibi unsurlardan oluşur. Bu nedenle, bir kişinin dış görünüşüne dayanarak onun iç dünyası hakkında kesin sonuçlar çıkarmak doğru olmayabilir. Bu durumda, kişinin içsel niteliklerini keşfetmek ve onları daha iyi anlamak için iletişim kurmak ve etkileşime geçmek önemlidir. Bu sayede, dış görünüşün ötesindeki gerçek kişiliği tanıyabiliriz.
Bazen öyle anlar oluyor ki merak ettiriyorlar kendilerini, ahh nasıl oluyor ben de bilmiyorum, sıradan görünen bir kişi insanı bazen ele geçirebiliyor mizahıyla, duruşuyla, zekasıyla. Hiç susmasa diyorsun, ondaki tipsizliği görmüyorsun, içini öyle bir görüyorsun ki dışı da seni ilgilendirmez oluyor, hatta içten içe öpmek istiyorsun onu da, buselere gark etmek, koklayarak öpmek, sakalının her bir telini öpmek. Cuddiyetini dahi seviyorsun onun, esrarengiz havasını, ödün vermeyen prensipli kişiliğini. Bazen öyle şeyler oluyor ki sen bile hayret ediyorsun kendine.
Ya benim dikkatimi karakter çekiyor önce. Mesela başı önde yürümesi, sessiz olması, dinine kul hakkına dikkat etmesi vs. bunlar tipten, dışından çok daha önemli. Ki dışarıda da böyle. Mesela böyle karakterine dikkat ettiklerim bi Brad Pitt değil sivilcesi falan var ama batmıyor bana. Çünkü karakteri, ruhu güzel
Sivilce olur canım bende de var nolmoş prenses gibi kızlarız
Ya öylesine örnek verdim toplumun çirkin algısı böyle oluşuyor çünkü.. Tabisi bebik en güzel prenseslerdensiin 🥰🥳
Ergenlik ya geçer onlar amann
Senin gibii💗💗💗
🥰
ben birinden yakışıklı/zeki diye hiç hoşlanamadım dikkatimi çekenler oldu tabiki ama bana karşı bir ilgisi olmadıysa evet yakışıklı/zeki Allah sahibine bağışlasın tribim oldu. bana karşı ilgisi varsa kestirip atamazdım. kendisini tanımak isterdim bir yerde.
Yani dış görünüşte önemli ama ikisinin dengeli olması lazım. Mesela 10 üzerinden 6 dış güzelliği güzelliği olsa yeterli. Onun haricinde zaten huyunu suyunu beğenirsem benim gözümde 10 puan oluyor zaten dış güzelliği.
Heh evet böyle mesela
kesinlikle evet. çok istisnai durumlar var. mesela dışı hiç ilgimi çekmemiştir ama sohbet esnasındayızdır ve yaptığı hareketler davranışları ilgisi zekası vs sevmişimdir o zaman dikkatimi çekmeye başlar. her şey dış görünüş değil
Pek değil. Ama önce sanaldan falan tanışıp konuşmasını sevdiysem sonrasında fotosunu gördüysem beğenmesem de merak ederim. Ne kadar sürer o ayrı konu tabi 😀
İnsanlık ölmüş ozaman hayır diyenlere bakarsak /67 oranla önd beğenilmek için dış görünüşü geliştirip beyni geri bırakmak size mantıklı geliyorsa eyvallah ozaman çirkin sansına neoldu kafam çok karışık
Bende hayır diyorum ne alaka?
Bu yaşta normal ama ilerki zamanlarda diş görünüşün bı anlam ifade etmediğini görene kadr
Sadece dış görünüş yetmiyor fakat. Aa yakışıklı adam diyip koşa koşa gitmiyorum. Çeken bu oluyor ama karakterimiz uymaz ise iter.
Açıkçası pek dış görünüşe bakmam bana olan ilgisine bakarım ben bana nasıl davranıyor değer veriyor mu bunu hissettiriyor mu bunlar dış görünüşten daha önemli benim için.
Dış görünüşü zerre beğenmedin ama çok iyi diyelim ki?
Zerre tipim dediğin değil. diyelim ki 🤣🤣
Ay yanlış yazdım
Anladım 🫶
Tam zit, icini merak etmezsem disi ilgimi cekmiyor.
Ben sohbetini beğendiğim kişiden kolay vazgeçemem net..
Tam aksine içini begenmedigim yani karakterini begenmedigim insanin dışı fiziği ile ilgilenmiyorun
Hayır.. Herkes gibi ben de merak etmem.. Tabii nasıl, hangi beklenti içinde baktığıma göre de değişir bu.. Gönül işlerinde merak etmem.. Önce gözüme düşmeli o cemre..
Evet dışı çirkin veya güzel olsada içi melek gibi olabilir
Dışarda gupse Özay barış Arduç vr içerde güzelle çirkin. Ne alaka
hayır
biraz dış görünüş olmalı şimdi burada dürüst olmak lazım
Benim önce zekasını beğenmem lazım tip ikinci kriter.
Hayır, önce görünüş olarak beğenip hoşlanmalıyım. Diğer türlü merak duygum oluşmaz.
Farkında mısınız çoğunluk erkek hayır demiş. Bu erkeklerin görsel kadınların işitsel varlıklar olduğuna delil sunar.
Farkındayım fakat bende hayır diyen kesimdeyim ama oylamada görünce bende bunu bir düşünmedim değil...
Kadından kadına değişir ama bir kadın ortamdaki en yakışıklı erkeğe değil kendisini en iyi sözlerle tavlayabilene dikkatlenir
Kas yapıp hala red edilen erkeklerin red edilme sebebi budur
Tavlanmak hoşuma gitmez. Ama benim için sadece dış görünüş de yetmez. 4/4 lük olamaz tabii ki ama sadece dışına bakmam yani.
Hayır ama eger bi ortamda mecburi karşılaşmamız gerekecekse merak ederim tanımak zorunda kalırım (iş, okul, ekip çalışması vs.)
Bu ne hayır ne de evet diyemem.
Çünkü dışıyla içini görebiliyorum çok iyi bir şey değil aslında şanslı görünuyor olsamda.
İç güzelliğiyle olsaydı bu işler en yakın arkadaşımıza yürürdük. Dış görünüşüne yükselmem lazım, içi kadar önemli.
Etmem.
Bu sevmediğin bir yemeğin tadını merak etmek gibi bir şey, olabilir tabi sonuç olarak bakıldığında hepimiz insanız ve insani duygular taşıyoruz.
sonuçta, insan olarak dışa bakıyoruz önce,
toplumca kıramadığımız bir ön yargımız mevcut..
Merakli biri degilim, cok dikkatimi ceker belki merak edebilirimü.
Kimse dışını beğenmediği kimsenin içini merak etmez.
Hiç kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez ederim diyen kişi yalan söylüyordur
Kimse dışını beğenmediği bişeyin etiketini merak etmez
Sevmediysem ısınamadıysam bise değiştirmez benim için
Hayır insan önce dış güzelliğe bakar bakmam diyen yalan söyler
⭐ Fiziksel olarak öncelikli olamaz, karakter, kişilik, karizma merakı celbeder, olabilir ⭐
Evet sanırım merak edemem çünkü yani bir insanın bakışlarını merak edersin olaylara nasıl baktığını öğrenmek için
Bazen zekiliğin yaydığı aura ile dışını görmüyorsun bile
O da yok diyelim ki
Benim çekmiyor açıkçası
içini tanımadan dışı gözüme takılmaz.
Fikirlerine değer veririm mantıkla bir insansa
Kitabın kapağına değil içeriğine bakacaksın
Çokta bakımsız olmasın be
Çok net, hayır
Sev olarak ilerlemek istemem ama arksa sorun değil
aura meselesi bu şekerim
Kimse etmiyor bence ya
Evet nasıl biri dir acaba diye merak ediyorum