Ederim çünkü Tip ve fizik geçici olan birşey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan dir. Her an herşey olabilir kaza bela tipin fiziğin için seven seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca senden fiziği ya da tipi gider işte. Fakat seni sen olduğun için seven her ne olursa olsun yine sever kaza bela olsa sana gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olur bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Cok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zmaan güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene.
Amac duygusal bir olaysa evet merak ederim. Fakat bu konuda daha cok özverili olmasi kendini anlatmasi sevdirmesi gereken kisi dışı begenilmeyen olandir.. Cünkü ister doğamiz geregi diyelim. İstersek kisisel özelligimiz diyelim fiziki olarak begenmedigimiz birisi icin. O insani tanimak adina pek bir çaba göstermiyoruz.. Bu benim icinde gecerli tabiki. Sonucta bende bir Tom Cruise degilim.
Hayır. Mesela okulda bir çocuk vardı. Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir şeydi çocuk ama mütevazi görünmek adına fazla zorlama davranıyordu, her kızla konuşuyordu herkese pas veriyordu filan ve bana itici geliyordu. Yakışıklı çocuk mu? Evet ama içini merak etmeyeceğim kadar sıradan geliyordu bana dolayısıyla görünüşüne de öyle ölüp bitmiyordum.
Açıkçası birinin iç güzelliğini merak etmek için ona yanaşmak için sebeplerimiz olmalı. Örneğin dış güzelliği gibi veya aynı ortam çalışıyor olmak. O Yüzden dış güzelliğin ileriye doğru adımlar atmak için ilk basamak olduğunu düşünüyor ve önemsiyorum.
Evet, merak ederim. İç güzellik ayrı, dış güzellik ayrı. Dış görünüşüyle ilgimi çekmeyen birinin iç güzelliğiyle beni mest etmeyeceği ne malum? O şansı o insana tanımak lazım...
Kizlar fitrat itibariyle merak edebilir.. daha cok karaktere vs onem veriyor kizlar pratikte.. cok genc kisim haric tabi.. erkeklere gelince.. pek degil.. tabi bu dediklerim karsi cins iliskileri icin gecerli.. gordugum bu en azindan..
Merak etmem dış görünümüyle baktıkça bakasın gelicek birinin icini merak ederim bir yandan da dış görünüsuyle etkilenmediginiz kisinin davranısları konusmaları size iyi geliyorsa bu sefer dısına odaklanıp onu gormeye calisırsınız benimsemeye baslarsınız dıstan ice bir yolculuk oldugu gibi icerden dısada bir yolculuk olabilir
Burda konusurum diyenlerin %90 i yalan söylüyor kimse güzel bulmadığı kızla konuşmak %10 lik kısım için lafim yok ama geneli böyle.. Kendimden örnek veriyim kalbime giden yol gözümden geçer ilk durak orası yani ama son durak değil elbette hoşlandıysam konuşmaya başlarım he müthiş bir güzelliği olsun karakter yoksa umrumda olmaz buda böyle yani :)
Sende yakışıklı hos bulmadigin erkekle konuşmazsın böyledir bu isler ama genelde yakışıklılar karaktersiz çıkıyor gibi bir durum da var kızlar içinde soz konusu olabilir aynı şey :) bir tek ben istisnayım😂😂
Ben herkesle konuşuyorum o farklı fakat ne olursa olsun her insan güzellik ve yakışıklılık standartlarına göre arıyor hayır gelmemiş yakışıklı ve güzellerden çok çekmiş insanlarda bakılacak tipi olsun yeter modunda ve çoğu erkek zayıf kız olsun yeter gibiler
Bence kadın dediğin bakimliysa güzeldir allah vergisi bir güzellikte vardır elbet ama yinede bakımla her kadın ortalamayı yakalayabilir ve öyle kimse olağanüstü bir güzellik bekleniyor en azından ben öyleyim ama mesela kendine hiç bakmayan ter kokan deodorant bile kullanmayan kadında hoş değil yani ki bu erkeklerde col daha fazla :)) sende konuşmazsın derken sevgili olarak konuşmazsın düşünmezsin demek istemiştim
Herkes evet ya da hayir der ama esas onemli nokta bunu hayatlarinda uygulayip uygulamadiklaridir sozde kalsa millet neler diyor ben kendim acisindan evet diyorum bunu yasamis biri olarak yaniklari olan cilt kanseri guzel olmayan bir kizla flortum oldu baskada oldu tabi 🤔👍
İkisinede bakarım ya 🙄 ama her insanın kusuru oluyo olabiliyor o şekilde birs kabul etmek lazım bir kızdan hoşlnıyosun vertigolu çıkıyo kız çok güzel.. bir kız var çok güzel mesela ama konuşma engelli dilsiz allah vergisi yani ne bilim bir kız görüyosun mesela kilolu tam boyu boyuna zayıflar deyip sevebiliyosun bunlar olabiliyo kimse kusursuz değil
Disida guzel olsa ilk once o insanla konusmaya tanimaya kisiligini cozmeye calisirim cunku sonucta beden iletisimide bir yere kadar insanin ici guzel oldugunda o insani zor birakirim hatta birakmam zor bulunuyor kaliteli insan cunku 😊
Cnku ben yayim ve iyi insanlara tuzak kurarim hayatimda tutmakla :) bogalarda cok inatci oyzden belki odur dedim. Ama bogalarin pek ozguveni yok oyle tanisamazlar tanimadgi insanlrla. yaylar ise deli hersey beklenir :)
sevgili olmak için dışı önemli maalesef, yani içi ne kadar güzel olursa olsun, eğer tipim değilse o zaman sevgili felan olunmaz. Ama arkadaş olmak için tipin hiç bir önemi yok. Tip beğenmemek genelde çirkinlik anlama gelmez bu arada.
Ne yalan söylim, etmiyorum. Çirkin insanların içindeki çirkinliği zaten dış'a vuruyo kimse güzele laf etmesin boşuna. Genelde çirkinler fesatlığından güzele laf eder. 🤣🤣 optik olarak önce dışı sonra içi diyorum😀
Çirkin güzel diye ayrım yapmıyorum önemsemiyorum fakat bakımlı olması şart. Çirkin dediğiniz kişilerinde güzel bir yanı vardır duruşu, sesi, saçları gibi... Ben biraz daha zekaya önem veriyorum beni zeki insanlar etkiliyor
Özel ilgim olmayabilir ama kimseye özel ilgiyle yaklasmiyorum zaten disini ilk bakista begenmedigim biriyle begendigim birine ayni oranda tanima istegi duyarim
Bana göre tip en son gelecek olan şey kafamdaki profilde oturmasi icin. Önce muhabbetine bakarım muhabbet mi diye sonra fikirlerine bakarım fikir mi diye kendine bakarim insan mı diye yasina bakarim meslegine bakarim ama tip en son 😂😂😂😂😂
hayir etmem malesef. ilk defa gordugun birisi icin gecerli tabi bu. tanimaya basladiktan sonra ic guzelligi one gecer. ama ilk basta goze hitap etmeli.
Kinder süprizmi bu ya bide içine bakalım diyecez )) insan kendini belli eder ilk etapta ilgi çekici mi değilmi ona göre ya ilginçtir içini dışını merak edersin ya da hiçbişey duymaz yoluna gidersin
Tabiki bir girer kontrol eder çıkarım sonuçta fiziki olarak bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yokken karakterimizi iyileştirme açısından yapabileceğimiz şeyler sınırsız...
Haliyle tabi ki ama dış görünüşü beni çekmediği halde karakteri yüzünden birlikte olduğum insanlarda oldu, dostlarımın içerisinden de çok kadim ve eski olanlar var aynı şekilde...
Malesef evet bu zamanda artık çok fazla dıs görünüse bakıyoruz daha sonra iç görünüs dıs görünüsü dikkatimizi çekmeyen insanlarla konusmuyoruz önce dısı etkilemeli sonra içi
Cevapları samimi bulmuyorum özellikle bayanları. Hiçbir bayan dış görünüşünden etkilenmediği erkeğin karakterini merak etmez. Çok basit doğruyu söylemek. Bütün kızlar aynı bence...
Her zaman kullandığım laf bu dışını beğenmediğimin içini merak etmem kim tersini söylüyorsa yalan diyordur önce beğenir hoşlanırsın Sonra tanır aşık olursun
Hiç bir dikkatimi çeken şey yoksa ne yalan solim bakmam ilgimi çekmediği için... ama bu demek değil mükemmel insan arıyorum ya da herşeyi tam istediğim gibi olsun... ortalama olsun yeterli diğerlerini görmezden gelir seven insan
En İyi Cevaplar