Flörtümle ikinci buluşmamız iki kahve içtik sadece ödedi sonra bunuda sen öde der gibi bişey mırıldandı hiç oralı olmadım iğrenç geldi o onu demese zaten teklif edecektim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayBence daha başından böyle yaparak hem kendini küçük düşürmüş hem sana karşı ön yargılı ve parasını yemişin gibi davranarak eril enerjisini dibe çekmiş. Şu an erkek arkadaşım ile 4 yıllık ilişkimiz var. Başlarda birkaç hesabı o ödedi ben elimi cüzdana atsam elimi tuttu. Razı olmadım dedim sen de öğrenci insansın ben de, bırak dönüşümlü ödeyelim ileride de kimde olursa o fazla versin cinsiyeti yok bu işin dedim. Öyle de oldu. Şimdi evlilik arefesine girdik, artık iş yaşamımız var ortalama birer maaşımız var, birimiz yemek ısmarlarsa diğeri kahve ısmarlar. O ve ailesi benim çeyizime elektronik eşyalarıma yatak odama destek oluyor ben de ev aldılar duvar kağıdıdır avizesidir bulaşık makinesidir onları alarak onlara destek oluyorum. Bu iş böyle yürür. Ama daha yolun başında paranı ödeyip ödememesi değil sana para yiyormuş yaftası yapması gurur kırıcı bence, yoksa mesele hesabı kimin ödediği değil yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İtici olup olmaması tamamen nasıl söylediğine ve o anki enerjiye bağlı. Eğer şaka yollu, gülümseyerek söylüyorsa tatlı bir paylaşım gibi algılanabilir ama beklentiyle, hesap kitap havasında söylüyorsa o zaman rahatsız edici olabilir. Çünkü ilk buluşmalarda jestler, samimiyetin dili gibi görülür. İkinci buluşmada bunu direk dile getirmek yerine doğal bir paylaşım varsa zaten kadın ödemek ister, erkek de bunu kibarlıkla karşılar. Ama işi görev gibi dayatırsa o zaman samimiyet değil, hesap kokar. Ve evet, o da itici olur.
00 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.
11 ayEnteresan.. Davet eden hesabı öder.. Karşı taraf teklif bile etse odetilmez kaldı ki mirildanmak nedir :))).. Kedimi bu... Parası olmayabilir diyelim o zamanda baştan söylersin ya da alternatif planlar yaparsın.. Mirildqnmak olayı çok saçma... ben olsqm yol veririm sebebinde parası olup olmaması değil bakış açısı..
00 Yorumla
11 ayBilemiyorum sevgili arkadaşım. belki senden önce yiyici tipler bunun psikolojisini bozmuştur. Sonuçta bunu yapan kadın sayısı gittikçe artıyor. Buna ilerleyen zaman içindeki buluşmalarda karar vermenizi tavsiye ederim :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten de böyle bir durumda kendini rahatsız hissetmen çok doğal 😊👏 İlişkilerde finansal konular bazen hassas olabiliyor. "Bunu da sen öde" şeklinde ima yapmak hoş durmuyor, hele de iş o noktaya daha gelmemişken. Bu tip durumlarda karşılıklı anlayış ve nezaket çok önemli. Senin gibi kibarca hareket etmek zaten en olgun yaklaşım. Kendi değerini bil, insanların tavırları kim olduğunla ilgili değil. Her zaman finansal konuları açıkça konuşmaktan çekinme ve kalbini rahat tut!🌟
223 Yorumla- 11 ay
Ne güzel boş yapıyorsun feminist AI. Kız belli ki kasaya uzak durdu. Erkek de hesabı kızın ödemeyeceğini anlayıp onun ödemesi gerektiğini söylemiş. Erkek haklı. Kibar olmayan kız zaten. - 11 ay
Ya kes awqq paranız yoksa kimseyle yemeğe buluşmaya çıkmayın eziksiniz ezik gidiceksiniz bunun para gözlülükle alakası yok cimri insandan nefret umarım nesliniz tükenir işe yaramaz ucubeler 👎🏻👎🏻👎🏻
- 11 ay
@mikasaattackk
Parabız yoksa bizi satın almaya kalkmayan diyorsunuz yani
Soran11 ay@noperva1975 y’a ne boş yapmışsınız ben ödemeyi teklif edecektim zaten ama onun yaptığı iğrneçti işte önünde şeyi olan erkeğim diye geziyo
- 11 ay
Sana demedim. ki ben "paranız yoksa kimseyle yemeğe buluşmaya çıkmayın " diyene söyledim... bu söz "beni satın alacak paran yoksa neden talip oluyorsun" demektir...
- 11 ay
@mikasaattackk Seninde cebinde aç karnını doyuracak ya da kehveni içiçek paran yoksa erkek öder diye güvenip dışarı çıkma. He her istediğini alan bir erkek istiyorsan karşılığında ne verdiğin önemli ona göre durum değişir o zaman her istediğin alınabilir 🤣
- 11 ay
@Esma59694 Ya öder ben ödemesine bir şey demiyorum ödesin zaten ama cidden öyle kızlar var ki erkeği cüzdanı olarak görüyor yemin ediyorum ben dışarı çıkarken cebine şu alacak parası olmayanı bile gördüm bazı şeyler nezaket ve hoşgörü ister.
- 11 ay
Sana demedüm ki "paranız yoksa kimseyle yemeğe buluşmaya çıkmayın " diyerek kendine fiyat biçene dedim
- 11 ay
Sana demedüm ki "paranız yoksa kimseyle yemeğe buluşmaya çıkmayın " diyerek kendine fiyat biçene dedim
- 11 ay
@Burakerbek Erkek olarak lafını yapmanız bile ayıp hesap kitap yapmayın kızım sende şunları engelle çok mu aradın bu kültürsüz cehilleri
- 11 ay
&noperya1875 cehil seviyesiz olmak zor olmuyor mu senin için sanki devlet adamı hele hareketlere bak yarabbi şunlara para akıl ver amin
- 11 ay
Hesap ödemeyen erkek 🧍♂️ rezil kepazedir; insanı rezil eder bırakır kendine hayrı yok bize mi olacak
- 11 ay
@busenazdiyebiri
Hesap sizin hesabınız yani fiyatınız oluyor... - 11 ay
Sana demedim ki "paranız yoksa kimseyle yemeğe buluşmaya çıkmayın " diyerek kendine fiyat biçene dedim
- 11 ay
Sana demedüm ki "ben... yukarda paranız yoksa kimseyle yemeğe buluşmaya çıkmayın " diyerek kendine fiyat biçene dedim
- 11 ay
@busenazdiyebiri Kimse birşeyin lafını yapmıyor senin yaran var ki bu kadar zoruna gitmiş anlaşılan. Ben para avcısı kızların yaptığı ufak kurnazlıklara değindim ayrıca cahil ve kültürsüz olan inan ki sensin iddia ediyorum kültürlü bir insanla oturup konuşacak 2 konu bulamazsın.
- 11 ay
Kültürlü kariyerli insan bi bayanla böyle konuşmaz kibar olur paranın lafını yapmaz 5 kuruşluk insanlara değer vermem ben
- 11 ay
@busenazdiyebiri o zaman ilk başta kendine değer vermemen lazım zihniyetin 5 kuruş dahi etmez çünkü :)
- 11 ay
tekrar ediyorum evet paranız yoksa kimseyi buluşmaya çıkarmaya hakkınız yok. hem gezelim edelim oh ne güzel ee bir zahmet buluşma için paranız olsun eziklere çok bile bu sözler
- 11 ay
@mikasaattackk Siz cideen anlamıyorsunuz önemli olan paranın olup olmaması ha da hesabı ödemek değil sürekli erkek her şeyi karşılıyorsa nezaketen de olsa karşı tarafdan bir teklif gelmiyosa erkek kendini kullanılmış gibi hissetmeye başlıyor. Örnek veriyorum yemek yenildi erkek ödedi kahve içildi erkek ödedi sonradan sinemaya gidilecek nezekaten de olsa karşıdan bir teklif gelirse daha hoş olur ama siz herşeyi erkek versin ödesin alsın kimse parayı gökten toplamıyor kızlar cebinde ki para gidicek diye ödleri kopuyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
86Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 11 ayiticidir evet
00 Yorumla
11 ayBn olsam o mirildandg şeyi tekrar etmesini sağlar hesabı öder sktredrdm. Bı kahve de ismarlayamicaksanzn ne bka yariosunz mk kimseyi buluşmaya cagrmayn o vakit prenses dince aglarlar birde yetmez kızlar bizi begenmiyor die zirlarlar
137 Yorumla
Soran11 ayEvet aynen öyle gerçekten çok iğrençti ama ben hesabımı ödettim sonra evime bıraktırdım ve istemediğimi mesaj attım daha iyi bence
- 11 ay
Afern.
Bugün böyle yapan yarn evlensen evin tüm şeyini sana yıkar sorumluluk almaz - 11 ay
Hay ağzına sağlık
- 11 ay
İyi bari evine bırakmış. Ben olsam " Otobüse bin git" derdim 😂😂😂
- 11 ay
Boş yapma gold digger. Küfürbaz haydoluğundan nasıl erkeksi biri olduğun belli. Seninle çıkan erkeğin beyin hücrelerine tüküreyim
- 11 ay
Seni erkek gözüyle görenin gözünde sorun vardr zaten, benim yorumum sana batmasn zaten erkeklere özel sen üstüne aljnma @Alpha_Rules
İğrenç bir durum. Hayatımda bir kere şöyle bir rezillik hiçbir erkek bana yaşatmadı. Şükür hep o konuda adam gibi adamlara rastladım. Erkek olduklarının kadın olmadıklarının farkındalardı. Şimdi ki erkekler kendilerini kadın sanıyorlar. Ve karşılıksız neden yapayım birde beni yedi kafasına bürünüyorlar. Ya sen ne karşılığı bekliyorsun? Yemek ısmarlamışsın kahve ısmarlamışsın sadece veya ne yemesi? Görende sanar ki ev araba kadına almışlar da kadın bunları yemiş birde karşılık bekliyor. Yemeğe kahveye tükürüğümü kimseye atmam. Her kuşun eti yenmiyor. Bu kadar zavallı basit kimse değildir diye düşünüyorum hele ki baba evinde zaten görmüş bir insan asla böyle birine tenezzül etmez 💅. Böylelerine çok acıyorum ben böyle insanlar olduğunu da burada gördüm. Gerçek hayatımda ne arkadaşlarıma ne bana rastlamadı. Böylesi adam yerine konulmamalı. En ufak çıkarı yapan zaten gram sevmiyordur ne yazık daha işin olmasın onla.
50 Yorumla
11 aySu para muhabbeti yapan insanlardan tiksiniyorum cidden. Birde sevgilinmis
77 Yorumla
Soran11 aySevgilim değil flörttü daha evet bende çok soğudum ayıp yani
- 11 ay
Boyle cimri birisinden kimseye hayir gelmez. Ufacik hesaplarin pesine dusuyorlar
Soran11 aySonra da 10 liralık bişey vardı dönüşte de mi 10 lira vercez dedi inşallah vermeyiz dedi falan
- 11 ay
Acilen ayril ondan
Soran11 ayÖyle yaptım
- 11 ay
Helal sana böyle ol
- 11 ay
ya böyle konuşuyorsunuz. O erkek senin hesabını ödediğinde yüzde yüz sonunda cinsellik ya da sevgililik vadedecek misin? Eğer hayırsa ve ayrılacaksan adamın parası zaten boşa gidiyor. Ve kızların çoğu özellikle feministlerin bunu birer işe dönüştürmüş. Bedava yemek ve içecek içmeye çalışıyorlar bu yolla. Bunlara prim verenler saftır. Gitsin kendi ödesin hesabını. Allahın gold diggerları. Bir de erkeklikten bahsediyorlar. Sanki kendileri itaatkar, feminenler de. Dominant davranmaya, liderlik yapmaya çalışıyorlar kadınlar hep. Hep erkeksi davranıyorlar. Bir de erkeklere erkeksiliği öğretmeye kalkıyorlar. Kendileri kadın olmayı biliyormuş gibi :)
11 ayBir kizla cafeye ya da restorana gitmişsem orada hesabi ben öderim. Eger param yoksa da ya bulusmam ya da bulustuysam yemek yemeye vs gitmem. Kizla samimiyet seviyeme bagli olarak eger o anki ekonomik durumumda sıkıntı varsa bunu da acikca kendisine ifade ederim. Karsilikli insan iliskileri bu tur seyleri dert edecek kadar zor olmamali.
36 Yorumla- 11 ay
Olması gereken maşallah helal olsun
- 11 ay
Tesekkur ederim. Diyalog herseydir 👍😉
- 11 ay
Sıkıntı varsa buluşmayı teklif etmesin bence kendine gelince var kadınlara gelince yok ise inanmam. kullandıgın internet bile pahalı sonuçta fazla inandırıcı gelmez ilk ve son buluşma olur direkt
- 11 ay
Sorudaki 2. Bulusma detayini ben atlamisim sanirim. 2. Bulusmada sartlar ne olursa olsun hesap odetmem. Benim verdiğim cevap samimiyetin olustugu ve birbirini tanimaya baslandigi zamanlar icin gecerli.
- 11 ay
Evet sonuçta tanışmada izlenim önemlidir kalp kırmaya gerek yok
- 11 ay
Kesinlikle.
- Para & Ekonomi konusunda 333 cevap paylaştı.
11 ayhemen kankana mesaj beni ara diye. acil telefon geldi konusması gitmem gerek. taksiye atla. oradan uzaklaş ve 3 dakika içince engelle heryerden.
52 Yorumla
Soran11 ayYok ben eve kadar bıraktırdım
- 11 ay
O zaman mutluluklar
11 ayBence iğrenç olan senin zihniyetin. Kusura bakma. Hem haksızsın hem de ona iğrenç diyorsun. Hiçbir buluşmada o senin hesabını ödemek zorunda değil. Teklif edecekmiş kezbana bak. Teklif etmeyeceksin. Hızlıca parayı çıkarıp ödeyeceksin. Ben onun yerinde olsam seni bırakırdım direk. O s@lakmış. Gitmiş ilkinde ödemiş. İki kahve içmişmiş. Bir kahve 100 lira. Sanki 2 lira. Ki 2 lira olsa bile kimse senin hesabını ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİL. Feministlik yapmayın. Şunu bir öğrenin artık
11 Yorumla- 11 ay
Ben olsam ilk buluşmada da ödemezdim hesabını. Sen gold digger sın. Erkeği değil, cüzdanını seviyorsun. Yallah sana
11 ayErkekliğin şanındandır kadın zengin bile olsa hesabı ödetmez erkek dediğin kadına bebeği gibi davranmalı ve onu narin görmeli kadın sonuçta erkeğin kaburgasından yaratıldı erkek değil hesabıda erkek öder kadınıda erkek korur nokta
57 Yorumla- 11 ay
Günümüzde kadınlar feminen mi ki? Hepsi erkek gibi davranıyor. Eee nasıl olacak bu iş. Sen sadece hesap öderim diyorsun. Kadınlar itaat ediyor mu sana? Feminen davranıyor mu? Senin liderliğini kabul ediyor mu? Feministlerin çoğu buna karşı. Çok kullanılırsın bu kafayla
- 11 ay
Bence hesabı ödeme. Kendini kullandırtma
- 11 ay
@Alpha_Rules Kanka kadınına göre değişir haklı olabilirsin ama sende ona göre bir kadın seçicen benim hatun 4 yıl boyunca benim dediğim gibi birine döndü her sözüme uydu dinledi ben onun kadar asilini görmemiştim halada dünyanın en iyi insanı
- 11 ay
itaat etmesi gereken erkektir onlar kadın değil
- 11 ay
Erkekligin enayiliginden olmasin o
- 11 ay
Helal olsun aynen öyle canım
- 11 ay
Bu Alp’te tam bir in cel yemin ederim korktum Alp’ten
Yok artık ya bu erkekler de artık iyice saçmalamaya başladı ikinizin de maddi durumu aynıysa belki sonraki zamanlarda bu tür şeyler söylenebilir ama en azından birkaç buluşmada erkek ödemeli erkeğin durumu kızdan iyiyse her zaman erkek ödemeli
34 Yorumla
Soran11 ayBenden iyi evet baya iyi hemde
Soran11 ayBende görüşmeyeceğim söyledim zaten
- 11 ay
böyle konuşuyorsunuz. O erkek senin hesabını ödediğinde yüzde yüz sonunda cinsellik ya da sevgililik vadedecek misin? Eğer hayırsa ve ayrılacaksan adamın parası zaten boşa gidiyor. Ve kızların çoğu özellikle feministlerin bunu birer işe dönüştürmüş. Bedava yemek ve içecek içmeye çalışıyorlar bu yolla. Bunlara prim verenler saftır. Gitsin kendi ödesin hesabını. Allahın gold diggerları. Bir de erkeklikten bahsediyorlar. Sanki kendileri itaatkar, feminenler de. Dominant davranmaya, liderlik yapmaya çalışıyorlar kadınlar hep. Hep erkeksi davranıyorlar. Bir de erkeklere erkeksiliği öğretmeye kalkıyorlar. Kendileri kadın olmayı biliyormuş gibi :)
11 ayÖncelikle buradan bankamatik erkeklere selam olsun. Tamam erkeğin yaptığı şey biraz yanlış olabilir ama öyle oralı olmaman da saygısızca. Böyle para hesabı yapan veya sen erkeksin diyip erkeğe yıkmaya çalışan insanları ayrı bir itici (sen böyle değilsen alınma tabi)
10 Yorumla
11 ayBir erkek olarak ayıp bnce paran yoksa çıkma kardesin oyle seymi olur
51 Yorumla- 11 ay
Helal olsun aynen öyle canım maşallah sana😇😇
Çok ayıp ya. Bir kadının demesi de çok çirkin kaçar da bir erkeğin demesi hele de böyle pasif agresif şekilde hiç hoş değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBiz bankamiyiz? Kahve para lafi etmem ben sevgilim icin defalarca buradan Adanaya gittim gelir belki doye hep iki kisilik oda tuttum. Hep guzel yerde bulustuk. Ne k para mevzusu acti ne ben. Sen ise gelmis iki kahvenin lafini ediyorsun. Adam senden kurtulmus iyide. Boyle kizlarla kimsenin isi olmamali. Sen kimsinki iki sene sonra makyajdan delik desik olmus ssuratina kimse bakmayacak.
00 Yorumla
11 ayBaşlarlar yine biz hesabınızı ödemek zorunda mıyız diye. Açlıktan nefesiniz kokuyorsa ağlayıp zırlayacaksanız en basit bir kahveyi bile ödeyemeyecekseniz 3 kurusun hesabı dönecekse ne diye bir kadınla bir şeyler içmek istersiniz
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı.
11 ayNormalde hesap ödemek itici gelmez. Ama okuyunca bir itici geldi bana bu dediği. 3 cü buluşma olmayacaktır asla. Ortak ödeşiriz sorun yok ama sanki bıkmış gibi 'bunuda sen öde' gibi sitem etmesi itici. 🙃
10 Yorumla
11 aySeven erkek demez. Cidden durumu yoksa ufak bir avans haledebilrdi. Zaten o an sıkışık ise " X hanım buaralar ben sıkışigim haftayaya olan buluşmamızlarda ben odeyecem kusuruma bakma lütfen" diyebilirdi
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.
11 aybana bunu diyemezdi zira ben atak yapıp öderdim. ama diyelim ki ödemedim, onun bu şekilde mırıldanması beni çok rahatsız ederdi. başka bir yere götürür onu yedirir içirir hesabı öder bir daha da görüşmezdim.
00 Yorumla
11 ayBiz ne güzeldik ya hatırlıyorum da paramız varsa dönüşümlü öderdik. Yoksa sahilde termosta çay götürüp evden atıştırmalık birşeyler alırdık. Yeni nesil mi böyle bilmiyorum ama yanımda olan adamın kendi ağzıyla bunu söylemesi itici.
00 Yorumla
11 ayBen öderim hatta hoşuma gider çünkü beraber çıkıyoruz bir o bir ben olması şart yoksa çıkmam neden hep erkek ödesin yaaaa çok ayıp bir düşünce resmen adani kullanmak bu
10 Yorumlakesseler öyle bisey demem. Denmemeli. Hic bir durumda denmemeli. Sadece müsayit olamayabilir insan ve ancak halletsene hesabı ya denir geçilebilir
10 Yorumla
11 ayBir daha buluşmam üzgünüm ki kendim zaten çabalarım çünkü ona rağmen başıma kakıyorsa işim olmaz
10 YorumlaOnun demesi olmamış misal ben ödersim zaten ama o derse itici
21 Yorumla
Soran11 ayAynen işte
Kendini bilen insan zaten her şeyi erkeğe yıkmaz, bunu söylemesi iğrenç.
22 Yorumla
Soran11 ayEvet aynen öyle
Soran11 ayAma öyle yaptığı için yıktım sonra da bitirdim
Kızlar hesabı ödeyince ayrılıyormuş ya belki onu duymuştur sen ayrıl diye ödemeni istemiştir falan dfdfd
05 Yorumla
Soran11 ayYok be öpmeye çalıştı
- 11 ay
@delisin80 Evet :D arkadaşımın iş yerinden bir kız arkadaşı beni beğenmişti, ertesi günü çay kahve içmeye oturduk. Normalde çay da içmem kahve de... Sonra kız hesabı ödememi engelleyip, hesabı ödedi... Ertesi günü ayrıldık... Aradan zaman geçti internette kızların bu biçimde ayrılık yaptığı bilgi mesajını gördüm. O gün aydınlandım :D
- 11 ay
Sen öpmediğin için senden bir şey olmaz deyip ödememiştir. Zaten gold digger bu deyip mırıldanmıştır. Erkek haklı her türlü
Para & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. 2 buluşmada bunu dediyse yanlış anlama da tam bir öküzmüş
31 Yorumla- 11 ay
Helal olsun aynen öyle cnm😇😇
Şakayla karışık diyordur belki ama ben hiç gücenmem bilakis bu beni mutlu eder Zira hesap ödemenin cinsiyeti yoktur ki 👀
11 Yorumla- 11 ay
Kız geri planda kalmıştır. Adam da öde demiştir. Haklı bence. Benim de başıma geldi. O pu kasaya bile gelmedi. Nasıl öde demeyeyim. Bazıları ile date yaptım. Kız tuvalete gidicem dedi. Giderken kasaya söylemiş kahveyi duble yaptırmış. 250 tl hesap ödedim. Kız bir daha da görüşmedi benimle. Hiçbir hata da yapmadım kafede. Para kolay kazanılmıyor. Ben kimsenin hesabını ödemek zorunda değilim. Feministlerin hepsi hesabı erkeğin ödemesini bekliyor. Kendileri ise elini taşın altına koymuyor. Bir de erkeksi, maskülen, dominant tavırları var. Hepsi iticiler. Gold digger erkek düşmanı sevmiyorum
Gizli Üye(25-29)11 ayBence uslubu tamamen yanlış sen buna yol ver bir de ikinci buluşma ha şöyle olur en kötü ihtimalle ben verdim sen ver değil de daha güzel bir üslupla o senin İçtiğin ödersen de onun içtiğin ödeme gibi bir şey Teklif edebilirdi sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHiç moralini bozma univ de aynısı başıma geldi aynı gün mesaj attım engelledim direkt bizim burada bi kız var sevgilisi iPhone Dyson aliyo
12 Yorumla- 11 ay
Gold digger sınız hepiniz. İphone alıyormuş. Ulan sanki günümüz kadınları feminen de. O bahsettiğin finansal köledir. Ve özsaygıları çok düşük oluyor onların. Kız da narsisttir. Sağlıklı ilişkiler yaşayamazsınız böyle. Üzüldüğünüz, mutlu olmadığınız ilişkiler yaşarsınız bu arayışlarla hep. Madem eşitiz, madem kadınlar çalışıyor. Kendi hesabını kendin öde
Cevap sahibi11 ay@Alpha_Rules hayır erkek bakmak zorunda babam da bize hep baktı bana değer vermeyen pahalı hediye layık gormeyen erkekle evlenmem dinen de erkek kadına bakmak zorunda
Gizli Üye(36-45)11 ayNerde 2 kahveyi ödeyemeyecek çulsuz ve seviyesiz insan var o kıymet görür. Bizim gibi takım elbiseli, son derece kariyerli, varlıklı ve karizmatik erkeklerde abaza gezer :))
25 Yorumla- 11 ay
Yemek ödemeyen annesiyle evde kalsın 🤣
Cevap sahibi11 ay@busenazdiyebiri yemek ödemeyene erkek mi denir. Kaç kuruşki.. Hayır dediğiniz gibi ödeyemiyorsa otursun evinde annesiyle.
- 11 ay
Aynen Allah sizin gibileri eksik etmesin sayınızı çoğalsın inşallah
Cevap sahibi11 ay@busenazdiyebiri amin diyemiyecemki kıymetimiz bilinsin. O da küçük bir ihtimal. Yani kıymet bilinmesi
- 11 ay
Cidden öyle kadınları kızları ezenlerden korkarım ilerde kızını da ezer öyleleri belalıdır zatenn bi sürü olay oluyor insan korkuyor
Gizli Üye(25-29)11 ayBı kahveyi bile odeyemeyen birinden erkek olmaz iyi yapmışsın
20 Yorumla
11 ayAa hem ödüyor hem de öyle söyleniyor.. bir daha görüşme bence ayıp etmiş. Öyle söylenen biriyle de olmaz ilişki miliski
00 YorumlaBunu dediğim için kesin linçlenicem ama bence itici değil. Para yiyici kızlardan mısın diye test etmek istemiş olabilir.
00 Yorumla
11 ayKadınlar işleri gelince biz kendi ayaklarımız üzerinde duruyoruz diyorlar ( tabiki de hesabı erkekler ödemeli )
00 Yorumla
11 ayErkek her zaman hesap ödemek zorunda değil ama bence bir insanın karşısındaki kişiye hesabı ödetmeye çalışması hoş değil.
00 Yorumla
11 ayÖncesinde, hadi kahveyi de ısmarlarsın artık gibi laf çakarım ben mesela ilk buluşmada. Tam ödemeye gelince ben öderim ama.
00 Yorumla
11 ayHıyarla yola çıkanın önüne bir gün tuzluk mutlaka gelir…
Yazın bu sözümü bir kenara😎
35 Yorumla- 11 ay
Gülme gülme sözümü küpe yap😂
- 11 ay
Peki öyle olsun🤪
- 11 ay
Gizli Üye(30-35)11 ayBoyle bir erkege saygi duymam. Tum her seyini bitirir gozumde. Ciddi dusunuyorsam bile biter. Daha da bulusmam. Bir kahve parasinin lafini eden daha kim bilir neyin lafini eder.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
11 ayBaşka bir şeye takılmış o bence. Çok mu ters düşüyorsunuz?
10 Yorumla Eğer durumu yoksa bilemem ama maddi imkanı varsa bunu yapmıssa ayıp etmiş.
10 Yorumla
11 ayMillet bir garip söyleyeceğin 1 kahve 1 yemek
11 Yorumla- 11 ay
11 ayAaa bir bayana hesap ödetilmez lafıda yapılır ga. Vata bak alt tarafı bir kahve
16 Yorumla- 11 ay
Helal olsun aynen öyle canım
- 11 ay
@busenazdiyebiri tabi ödüyen oldu bende ama onlar zorla ödüyünce bazen kırılmasınlar diye üstelemedim
- 11 ay
Benim hep flört arkadaşlarım öder Müsade etmezler bayanım sonuçta
- 11 ay
@busenazdiyebiri aynen ole olması lazım bazı kızlarda çok utanır nedense rahat ol diyom
- 11 ay
Eğer güvendiğim biriyse ben gayet rahat yiyorum kibar yemenin tadı çıkmıyor daha samimi buluyorlar beni 😆😀
- 11 ay
Kasmaya gerek yok
11 ayO erkek değil geeyy🤞🏼erkek dediğin masaya vurdummu oturtur 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayIyyy. Noldu bu erkeklere böyle? Mide bulandırıcı. Uzak dur. Erkek parası yemeye hevesli kızlar ne kadsr iticiyse kadındaki paraya göz diken erkekler de o kadsr iticidir.
10 Yorumlaİticimi değil mi bilmem ama yaptığı hoş değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBıktım artık burada hep aynı sen öde ben öde muhabbeti görmekten. 2 kahvenin de hesabını yapmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayGörgü kuralları gereği daveti kim yaptıysa ödemeyi de o yapar. Ancak onun bu yaklaşımı hoş olmamış bence. Bunun hesabını yaparak gelmesi iyi bir izlenim değil maalesef.
17 Yorumla- 11 ay
Cevap sahibi11 ay@busenazdiyebiri hakkaniyetli olmak lazım değil mi 😊
- 11 ay
aynen öyle cahil olmayan insan kendini belli ediyor 🤩😹
- 11 ay
Akıllı erkekleri seviyorumm bende sen gibi
Cevap sahibi11 ay@busenazdiyebiri buna saygı duyulması insanı daha çok mutlu ediyor 🥳
Cevap sahibi11 ay@busenazdiyebiri zekasını kötüye kullanıp karşısındaki insanı a. tal yerine koymayanlari daha çok seviyorum. Nezaket zaafiyetim var
- 11 ay
İşte aklı başında insan dediğin gibi kullanmaz belli nettir
11 ayBi erkek olarak hesabı erkek ödemeli bi kadın benim yanımda elini cebine atarsa kendi erkekliğimden şüphe ederim
42 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Teşekkür ederim ☺️
Hesabı iki tarafta ödeyebilmeli. Ödemeli de tek taraf hep ödeyecek diye bir şey yok. Ama söylem kötü, mirildanmasi yanlış, bişi varsa direk demeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAy nerden çıktı su saçma şeyler önceden hep hesabı erkek oderdi neyini abartiyorlar sanki bir kahve ile battii rezillik yani erkeğim diyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBaban değil sonuçta bir erkeğin ödemesini bekleyen kızlar bana çok itici geliyor paragöz kızlara para yedirmeyin erkolar onların amacı sizden para koparmak
00 YorumlaBelki bâşka bir şeye sinirlenmiştir. Bir dahakine sen ödersin eğer istersen
00 YorumlaOyşş. İğrenç mii geldii. Dağ ayın istediğin gibi erkeklik yapmadı mı şeninn. Kıyamamm
02 Yorumla
11 aydirek suratına derse normaldir. ama ödeyip sonra da mırıldandıysa direk terkk et onu.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı. Son buluşma olur.. giderken ilk hesabın parasını da bırakırım masaya..
00 Yorumla
11 ayÇok itici ve cimri biridir kesin genel olarak da.
00 Yorumlaİlk buluşma da teklif etseydin sorakinde ben ödemek istiyorum deseydin
00 Yorumlaİtici lokma sayan tipler bunlar. Kadinda görgü varsa teklif eder zaten
00 Yorumla
11 ayAli'ye kibarca bir bye bye 🦋
21 Yorumla
Soran11 ayAhahhahahahahahaha
Gizli Üye(18-24)11 ayYani her buluşmada karşı cins ödeyecek diye bir şey yok bence kiz tarafi da karşılık vermeli bazen ama öyle demesi kötü olmuş
10 YorumlaBunu dedirtmemen lazımdı bence.. İki tarafı da dinlemek lazım. Kaldı ki nasil davrandığında önemli belki hic oralı olmadı gönül eglendirme amacındasin karşı tarafta bunu hissetti belki. Nerden bilicez.
00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem