İkinci buluşmada saçmalayan erkeğe ne yapardınız?

Birkaç ay önce açık havada bir cafede garsondan su istedim. Ben biraz oturdum. Ödeme yaptım. Sonra arkamdan geldi. Ama ben hızlı yürüdüm yetişemedi. Bayramın 1. günü arabasını ağacın altını çekmiş. Beni takip etmiş. Sonra konuştuk. Ben sizi bir yerden tanıyorum dedi. Sonra Cafeye gidip çay içelim mi dedi tamam dedim. Bana o kadar ilgili sevgili davrandı ki. Gözleriyle rahatsız edici bakıyor bana. Ben sana kendi telimi veriyim istediğin zaman ara dedi. Bayramda aradım.3. gün buluşuruz dedi Wattsapdan canımlı öpücük emojisi. Sonra ben bir Cafeye oturdum. Cafeye bir hava tava geldi kendi. Yani kendini bişey sanan ukala tavırlar. Benim siparişim var biraz sonra kalkacağım dedi. Ama akşamları gezelim dedi. Bende ben açık giyindim dışarısı serin dedim. Tabiki üzerine bişey almadın çıkarken dedi aynı tartışır gibi. Burada beklerim dedi. Gayet resmi bir şekilde el sıkışıp sen burada otur beni özle dedi. Sinirlendim arkadaşlar. Bir yere gitme dedi. Aynı çocuğa der gibi. O gidince hemen kalkıp hesabı ödeyip çıktım cafeden. Beni aradı meşgule attım. Wattsapdan yazıyor cvp vermiyorum. Ya da hesabı bana ödetmek için numara yaptı. Karşımda bir sahtekar hissettim. Sinir oldum. Bugün yine ben dışarı çıkarken bizim evin orada gördüm arabasıyla Wattsapdan engellemiştim. Telden engellemeyi unutmuşum. Yine aradı meşgule attım görüşleriniz?

İkinci buluşmada saçmalayan erkeğe ne yapardınız?