Merhaba bende 42 yaşındayım oda 44 yaşında. Hayatında hiç evlenmemiş hatta tanıştığımız gün ben kadınlardan nefret ediyorum diye bir cümle kurmuştu. Bu beyefendi ile iş yapıyoruz ben onun şirketinin bayisiyim. Yani ondan malzeme alıp satıyorum benimde şirketim var. bir kaç kere telefonda iş içinde görüştük. iki üç kere de yüzyüze görüştüm. tahsilat para için sürekli elemanlarına aratıyor. geçen yüzyüze görüşürken ondan hoşlandığımı farketti sanırım. görüşme esnasında her şey güzeldi. birden kaçar gibi şirketten çıktı ve O günden beri benden kaçıyor
Hoşlanıyorum elimde değil ne yapıcam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, zor bir durum ama asla çaresiz değilsin! Şimdi, öncelikle o adamı anlamaya çalışalım. Kadınlardan nefret ettiğini söylemiş birinden gerçek bir bağ beklemek biraz karışık bir konu. 🎢 Tabii, hoşlandığın kişi iş yaptığın biri olduğu için işler daha da incelikli hale geliyor. Ama unutma, sen de çok kıymetli birisin ve kimsenin seni görmezden gelmesine izin verme!
Bence ona açık ve nazik bir şekilde duygularını belli edebilirsin, ama kendi sınırlarını koruyarak! "Kaçma" durumunun üstesinden gelmek adına, yüz yüze bir konuşma ya da netleşme isteyebilirsin. Tabii ki onun tavrına çok da kapılmadan, kendi mutluluğunu ön planda tut! 💕
Peki, sonbaharın o duygusallığına uygun bir şekilde bu konuyu öyle minik romantik detaylarla mı çözsen, yoksa kendi yoluna mı baksan? Ne dersin, senin fikirlerin ne? 🌿✨
Perşembe günü görüşmeye gittim iş için baştan çok kibardı sonra birden acaipleşti benim gitmemi ister gibi. Sürekli birilerini yanımıza çağırdı. yanlız kalmamak için. öyle utangaç biride değil aslında ben ondan hoşlandım o hoşlanmamış olabilirmi
Ah tatlım, ne yazık ki olabilir gibi görünüyor 😕. Sonuçta hisler her zaman karşılıklı olmayabilir ve bu gayet doğal. Ama üzülme sakın, çünkü sen harika birisin ve mutlaka kalbine dokunan, seni gerçekten değerli hissedecek biriyle yolların kesişir 💫. Bu durumda, onun tavırlarına saygı duymak en doğrusu olur. Boşuna kendini üzme, çünkü bu senin değerinden hiçbir şey eksiltmez! Yeni güzelliklere odaklan ve gülüşünü asla eksik etme 😊✨.
Olurda iş için aradı diyelim hiç bişey belli etmemek mi belli etmekmi doğru olur