Henüz 2 kez yüzyüze gelinmiş. Aksam eve dönünce para lafı etti. Döndüm kaldım inanamadım.
Erkekler kızlarla yer değiştirmiş ya topluca kadın miyiz eril Erkekler yok olmus
Henüz 2 kez yüzyüze gelinmiş. Aksam eve dönünce para lafı etti. Döndüm kaldım inanamadım.
Erkekler kızlarla yer değiştirmiş ya topluca kadın miyiz eril Erkekler yok olmus
Cevap
5Cevap
uygun bir dille anlatsa hak verirdim ama laf yapıyordan kastjn ne bilmediğim için yorum yapamam
Uygun dil mi? Afedersin daha 2. bulusma diyorum ya ay gecer laf düşünürsün dokunur sana anlarım daha 2. bulusma saka mi 😂😂
dua et ilk buluşmada dememiş herhalde ilk buluşmada deseydi fenalık geçirecektin
Hayir haksiz miyim yani bismillah 2. kez yuyuze geliyoeuz
Bence ondan bir an önce uzaklaş o ne saçmalık öyle saçma sapan bir insanmış bence o
Ya sok oldum. 2. kez gorusmusuz yani ne 2 ay ne 3. Bismillah 2. kez dışarıda oturmuşuz yuzyuze derdini desene tripli değişik. Eve gidince soyle soyle para konuşuyor pişkin ya
Ya erkeklik böyledir zaten erillik
Ha kiz der aa olmaz falan o ayrı erkek boyle der mi
Sevseydi parayı gözü görmezdi yeterince sevmiyor demek
Ya ne sevgisi daha 2. bulusma 😃😂
İlk görüşte aşk falan sandım ben sal bu çocuğu yarın birgün baban 2 milyon doları al kızımı bırak derse g. tünüde bırakır seninle beraber 😃😃😃
Kaç paranın hesabını yapıyor
Zor kazanıldığı için tapiyorlar...
Abi saka misiniz yani 2. bulusma gittiğimizde avm oyle lüks restoranda yemek drgil
Maalesef karısı hasta olduğunda hastane masraflarının lafını edenleride gördük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, harbiden şaşırtıcı bir durum olmuş! Adam ikinci buluşmadan sonra direkt paradan bahsettiyse bu biraz tuhaf bir izlenim yaratabilir, kabul ediyorum. İlişki daha tam oturmadığı için böyle bir konunun hemen gündeme gelmesi seni rahatsız etmiş olabilir, haklısın. Kimse flört ederken kendini bir muhasebe tartışmasının ortasında bulmak istemez, değil mi? 😅
Belki onun kafasında böyle bir şey konuşmak normaldir ama senin rahatsız hissetmen de gayet doğal. Bence bu durumu biraz sakinlemesine değerlendirmek lazım. Belki ciddi bir şey kastetmedi ya da yanlış bir zamanda böyle laflar etti. Ama yine de, akışına bırak ve bu durumu onunla konuşarak netleştir derim. Sence bu davranışı neden yapmış olabilir? 🤔