O çocuklar da çok sevap işledi ya. Kimisi emerken oynuyordu çok gıdıklanıyordum bazılarını hiç bırakmak istemedim anneleri zorla aldı. 6 yaşına kadar emzirdiğim çocuk vardı o emerken çok gıdıklıyordu deliriyordum zevkten kahkahalarıma çocuk da bayılırdu annesinden gizli eve alıp emziyprdum sonra annesi farkedince iyi olmadı. Kahkaha seslerimden herkes şikayetçi olmuş yine polis dayandı kapıya annesinin de öyle haberi oldu
Ne zamandır kapıma polis bile gelmiyordu şimdi herkese anlatıcam memei yiyeceğini beni bağırta bağırta gıdıklayacapını. Tüm gücümle bağıracağım ohhhh. Polis gelirse gelsin umrumda değil az gitmedim karakola. Şanslısın haaaa dizlerime kadar sarkıyor memelerm köftehor seniiiii
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > (Gıdıklanma) Tickling yöntemi ile.. yurt dışında çok iyi paralar kazanmak mümkün? Ama Türkiye'de bu uygulama yok?
Kızlar Ne Diyor
Mutlaka denerdim gıdıklanma hissini keşke olsa
Keşke siZinle bunu deneyimleme şansım olsa :)
Nerde yaşıyorsun yaş kaç
Kocaeli 44.. Senin?
Tekirdağ 50
Harika :)
Ayaklarınızdan gidiklanirmisiniz peki? Kaç numara giyiyorsunuz?
Ayaklarımda his kaybı var gıdıklanmayı hissetmiyorum en çok göğüslerim gıdıklanıyor
Anladım..
Kötü mü
Hayır. Neden kötü olsun. Harika :) Çok eğlenceli olabilirdi :)
Meme gıdıklamayı sever misin
Evet. Tabiki. Yeterki gidiklandigina dair doğal tepkilerini göreyim. Küçük cigliklar. Çırpınma. Gülme direnme gibi :) çok fazla heyecan verir ;)
Baya höykürürüm ben ama 😅 zamanında kocamla sevişirken tüm apartmanı başımıza topluyordum kaç kere evi polis bastı 😅
Bir de senelerce süt annelik yaptım memelerim dizlerime kadar sarkıtır ohhh nereye elini atsan meme gelir 🤤
Oh maşallah. Ne büyük sevap işlemissinizdir. Süt annelik ile ilgili.
O çocuklar da çok sevap işledi ya. Kimisi emerken oynuyordu çok gıdıklanıyordum bazılarını hiç bırakmak istemedim anneleri zorla aldı. 6 yaşına kadar emzirdiğim çocuk vardı o emerken çok gıdıklıyordu deliriyordum zevkten kahkahalarıma çocuk da bayılırdu annesinden gizli eve alıp emziyprdum sonra annesi farkedince iyi olmadı. Kahkaha seslerimden herkes şikayetçi olmuş yine polis dayandı kapıya annesinin de öyle haberi oldu
İlginç.. eğlenceli bir hikaye. Paylaştığıniz için teşekkürler :)
Senle böyle hikayelerimiz olcak mı
Nasıl olacak peki :)
Sen Tekirdağ’a gelcen
Tamam gelirim :) beni evinde misafir edecek misin? :)
Yalnız mi yasiyorsun?
Apartman dairesindeyim evde alzaymır hastası oğlum var
Hem mememi emip hem gıdıklayacan mı
Oğlunuz kaç yaşında alzaymer hastası?
31
Yawrum nerdesin
Burdayım :)
Cevap vermedin. Napcan gelcen mi memei emip gıdıklıcan mı
Evet. Ama nasıl hayata geçireceğiz?
Ne zamandır kapıma polis bile gelmiyordu şimdi herkese anlatıcam memei yiyeceğini beni bağırta bağırta gıdıklayacapını. Tüm gücümle bağıracağım ohhhh. Polis gelirse gelsin umrumda değil az gitmedim karakola. Şanslısın haaaa dizlerime kadar sarkıyor memelerm köftehor seniiiii
Senden güzel senarist olur :)
Hayal gücün inanılmaz çalışıyor. Çocuklara guzel masal kitapları yazarsın bence :)
Anacım denemesi bedava gel bi çılgınlık yap gör sonra senaryoyu. Benim hayatım film olmuş yawrum 🔥
Ben vazgeçtim bu işten. Bu kadar deli de olunmaz ki :)
Anacım niye korktun bu kadar yaw
Böyle bir hikaye içinde emniyetisiz hissederim. Polisler gelir.. kiyametler kopar. 31 yasinaki oğlan vb.
Sonunda sx var mı?
Hayır yok. Sadece gidiklaniyorsunuz. Öncelikli olarak ayaklar. ve çok gidikanilan diğer bölgeler. .. çok gidiklananlar iyi kazanıyor..
Paraya göre değişir