Başkent’te inanılmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kendilerini Allah ve peygamber olarak tanıtan 11 kişi sadece bir kişiden yaklaşık 2.5 trilyon lira dolandırdı. Zanlılar gözaltına alındı.

Başkent’te inanılmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kendilerini Allah ve peygamber olarak tanıtan 11 kişi sadece bir kişiden yaklaşık 2.5 trilyon lira dolandırdı. Zanlılar gözaltına alındı.

Din üzerinden insanları nasıl kandırabiliyorlar sonra dini doğru yaşayanlar içinde dolandırıcı muamelesi yapılıyor. Sadece İslam için demiyorum bu arada geçen bir Hristiyan da insanlara aç kalırsanız Hz İsa ile karşılaşacaksınız demiş 47 insan açlıktan ölmüş bunun için
Siyaset: ben ne alaka 🤣🤣 nolur her konuya siyaseti dahil etmeyin gına geldi ya 😂
Haberin doğru olup olmadığını bilemem ama din üzerinden cok kolay bir şekilde kandırabilirsin bizim halkımızı. Düşünmek yok sorgulamak yok, körü körüne inanc, bağnazlık, içinde Allah geçsin inanmaya yetiyor. Ki zaten hayatımızın her yerinde her alanda bariz bir şekilde görüyoruz bunu da ne yazikki
Akli denge sorunları var başka açıklaması olamaz kandırılanların. Benim en çok merak ettiğim böyle garip insanlarda nasıl bu kadar çok para olduğu? Kendi emekleriyle yaptıklarına inanmıyorum muhtemelen miras kalmıştır.
Cevap
8Cevap
Tutmaz bence
Eski bir olay bu. Bizim millet dine inanır ama dinin ne olduğunu bilmez, içselleştiremez, felsefesini yapamaz. Yapamayınca da böyle olur.
Memleketim yüzde ellisi ak koyun normaldir şaşırmamak gerekiyor
Birisi de şu an bütün milleti dolandırıyor zaten sıradan bir olay bu ülke de
hahahahahaha iyiymiş, hangi peygambermiş peki
allah çarpmış
yalanmı söyleyecek
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?