Denizbank la görüşmek istiyorum ama menüde dönüp duruyorum ve en son kapanışa geçiyoruz. Yahu bir insan kulunu bağlayın da işimizi çözelim menü dışı bir durum var demek ki!!
Nedir bunun en pratik yolu bilen söylesin de yapayım
Müşteri temsilcisi daha kolay yol ancak bazı ekstra durumlar şubelerden yapmak lazım. Müşteri temsilcisi için iki üç defa yapay zekaya tekrarla bağlıyor ancak Denizbank sıfır da olabiliyor.
Mesela bir saat önce annem de 1 saat müsteri temsilcisini bekledi başka bir banka da 🤣
Yapman gereken şu, yapay zekaya bağlandığında ve sana sorduğunda "Müşteri Temsilcisi" demen. Sonra tekrar soracak ve yeniden "Müşteri Temsilcisi" diyeceksin. Bu standart 😀
Bunu yapınca çoğu banka bağlar. Bazısı ise tuşlama ister. Tuşlamadan da bankacılık hizmetlerini seçeceksin tahminen 3 olur. Sonra müşteri temsilcisini söyler bu da en sondaki olur genelde ama çoğunlukla 0 olur.
Bir dene, olmazsa yine bakarız 😂
2
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bunu da dedim ama benim sorunum başka galiba şubeye gitmeden çözülmeyecek. Kendimi yırttım yine başaramadım🤣
Gerçekten bankaların müşteri hizmetleri menülerinde kaybolmak çok sinir bozucu olabiliyor, yalnız değilsin 😅 Özellikle Denizbank’ta hızlıca müşteri temsilcisine bağlanmak çoğu kişinin ortak derdi. Genellikle ilk tuşlamalardan sonra “0”a ya da “5”e basmak işe yarar ama her zaman değişebiliyor. Otomatik menüyü birkaç saniye dinleyip sesli olarak “müşteri temsilcisi” veya “canlı destek” de diyebilirsin, bazen sistem bunu algılıyor. Biraz sabır, biraz pratik—ve bolca şans gerekiyor! Unutma, eninde sonunda biri açıyor 📞😭
Sabırlı ol, en kısa sürede hallolur. Senin finansal işlerin önemli, pes etme!
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Bi kere sıfıra bas seçeneği bile yok🤣 5 in sonu telefonun sonuçsuz kapanması