2 ay

Bu durumda bu bankaya hâlâ guvenmeli miyim?

Bankam sessiz güvenlik önlemleri uyguluyor. Yani hesapta borcum yok, maaş birikimim var, dışarıdan gelen şüpheli para yok hepsi maaş birikimi. Ama yurt dışına gidince maaş hesabım bloke olmuş gibi hiçbir yerde maaş kartım geçmiyor, online da kullanamıyorum maaş hesabımı, inkâr ediyorlar sorun yok diyorlar. Ama kredi kartı kullanılıyor ne hikmetse :=))) kredi kartı kullanınca faiz alıyor ve provizyonda bekletip kur farkıyla çekiyor, itiraz edince çok azı geri yatıyor. 15 binlik ödememi 22 çekmişti, 600 TL geri ödemişti.

Maaş hesabı kullanabilseydim faiz ve provizyon farkı alamayacaklardı o an çektiği kadar çekecekti mecbur :)

Chatgpt'ye sordum, "rastgele denk gelen bir güvenlik önlemi ama sorumluluk almamak ve zararın varsa karşılamamak için ve kredi kartı kullanmaya teşvik etmek için bunu inkâr ediyorlar" dedi.

%43 faiz gösteriyor vadeli hesap açınca, 20 bin atsam 622 TL faiz gösteriyor 32 gün için.

Başka bankalar daha az faiz veriyor. Bu bankada biriktirip kullanacağım zaman çekip başka bankaya atsam nasıl olur acaba

Bu durumda bu bankaya hâlâ guvenmeli miyim?