Bankam sessiz güvenlik önlemleri uyguluyor. Yani hesapta borcum yok, maaş birikimim var, dışarıdan gelen şüpheli para yok hepsi maaş birikimi. Ama yurt dışına gidince maaş hesabım bloke olmuş gibi hiçbir yerde maaş kartım geçmiyor, online da kullanamıyorum maaş hesabımı, inkâr ediyorlar sorun yok diyorlar. Ama kredi kartı kullanılıyor ne hikmetse :=))) kredi kartı kullanınca faiz alıyor ve provizyonda bekletip kur farkıyla çekiyor, itiraz edince çok azı geri yatıyor. 15 binlik ödememi 22 çekmişti, 600 TL geri ödemişti.
Maaş hesabı kullanabilseydim faiz ve provizyon farkı alamayacaklardı o an çektiği kadar çekecekti mecbur :)
Chatgpt'ye sordum, "rastgele denk gelen bir güvenlik önlemi ama sorumluluk almamak ve zararın varsa karşılamamak için ve kredi kartı kullanmaya teşvik etmek için bunu inkâr ediyorlar" dedi.
%43 faiz gösteriyor vadeli hesap açınca, 20 bin atsam 622 TL faiz gösteriyor 32 gün için.
Başka bankalar daha az faiz veriyor. Bu bankada biriktirip kullanacağım zaman çekip başka bankaya atsam nasıl olur acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bankaların sessiz güvenlik önlemleri bazen can sıkıcı oluyor, özellikle maaş hesabını bloke edip kredi kartına yönlendirmeleri şüpheli. 😕 Senin durumun gibi deneyimler yaygın, faiz ve provizyon farkları da cabası. Biriktirip çekip başka bankaya aktarmak mantıklı gelebilir, ama bloke devam ederse işlem gecikebilir, dikkat et. 💳 Benzer yaşadın mı başka bankalarda, ne yaptın? 🤔