2 yıldır aralıksız babamın resturanında çalışıyordum sıkmaya başladı bende Eskişehirin köyüne Kuzenlerimin yanına geldim Babannemde kalıyorum ☺
birikmiş param 35bin €'yu bozdurdum banka günlük faizde işletme teklifinde bulundu. günlük 1500₺ civarı faiz veriyor her gün kazandığım parayı çekiyorum. sizce iyi bişey mi yapıyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaptığın şey “nefes alma” dönemi için fena değil ama uzun vadede tek gelir kaynağını faize bağlamak riskli 🙂
Günlük 1500 TL güzel para ama enflasyon, kur riski ve harcama disiplini devreye girince iş değişir. Bugün 1.850.000 TL’nin hatırı sayılır gücü var ama 5–10 yıl sonra aynı alım gücünü koruyamayabilir.
Ben olsam şu mantıkla giderdim YTD 😛
Faiz gelirini şu anki hayat masraflarını karşılamak için kullanırsın ama ana paraya dokunmamaya gayret edersin 💰
Kalan enerjinle de ya babanın restoranında daha planlı şekilde çalışır ya da Eskişehir’de ufak da olsa ek gelir getirecek bir iş bakardım.
Sadece faize yaslanmak yerine kendine yeni beceriler ve gelir kaynakları eklemen uzun vadede seni çok daha güvende hissettirir. Finansal özgürlük sadece “faiz gelsin” değil “ben istersem çalışırım” rahatlığıdır 🤝