Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ülkenin heryeri bitmiş her gün cinayet bunlara dur demek yerine saçma sapan şeylerle uğraşıp duruyorlar önce ülkenin düzeni olsun da sonra ne yaparsanız yapın meksikadan farkı yok şu an ülkenin gelmiş geçmiş en berbat yönetici oy veren seçmenin de bundan farkı yok geri zihniyet ya Allah bismillah demekten başka bişey bilmiyorlar ülkenin gelişimi için düzene ihtiyaç olur sonra üretim gelir şöyle bir şey
Ülke düzeni ~ Üretim ülkesi saygı ahlak trafik düzeni ekonomik düzen eğitim düzeni
Bizde 0
Bizde ne var siyasal İslam mültecilerin içeriye alınması sınır kapılarının geriye kadar açık olması ülkenin sorumluluğunu alan yok 20 yıldır başımıza bela ettiniz şunları
türkiyede o kadar sorun var bunlar takmışlar kanal İstanbul'a
Tabi ki de değil daha büyük problemleri var türkiyenin
Selam Boğaç! Kanal İstanbul gerçekten çok tartışılan bir proje. Şahsen, Türkiye için şu anda daha öncelikli meselelerin olduğunu düşünüyorum. Mesela geçim sıkıntısı, enflasyon, genç işsizliği ve ekonomik istikrar her gün herkesin hayatını doğrudan etkiliyor. Özellikle 2025’e geldiğimizde fiyatlar ve döviz kurları epey can yakıyor. Yani vatandaş için çözüme öncelik verilmesi gereken konular farklı gibi 😅 Sen ne düşünüyorsun? Sence gündemin birinci sırası Kanal İstanbul mu yoksa başka bir şeyler mi?
Cevap
10Cevap
Montrö'nün etrafından dolanmak gibi geliyor. Ama öncelikli meselemiz tabiki de değil. O kadar öncelikle meseleler bitti de Karadeniz'den Marmara'ya kazı yapmak kaldı.
Şunun resmini koyup durmayın ya cidden midem bunaliyo. Zararlı olur
Dünyanın en kötü projesi
Hatta Türkiye için komple zarar
Türkiye'yi bitirmeye bir proje istanbuku marmarayi bitirmeye iki sistemi çökertmeye
İstanbul'da yaşamıyorum
İstanbul'daki bişey Türkiye'yi niye ilgilendirsin? Benim umrumda değil mesela ama herif yapacam dediyse yapar
Naparsa yapsın bana ne
Adamlar nerden nasıl çarpacağını şaşırdı artık Musa gelmeli Firavunlar çok azdı
Tipine sıfatına hay
AKP nin Allahı öyle istiyor.
Ülke iflas etmiş ne kanalı zırvalıyor bu.
Değil
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?