Oradan gelecek gelirlerde ayni sekilde onlara gidecek.
Halkimizda onlari odeyecek on yillar boyunca acikcasi İstanbul satilmis olacak bakalim hayirlisi

Destekleyen neden destekliyor, desteklemeyen neden desteklemiyor aciklar misiniz?
Hayır, Kanal İstanbul’u desteklemiyorum. Çünkü çevreye büyük zarar verebilir, içme suyu kaynaklarını tehdit eder ve deprem riski yaratır. Ayrıca maliyeti çok yüksek, bu kaynaklar başka acil ihtiyaçlara yönlendirilebilir. Halk da çoğunlukla karşı, yani herkesin onaylamadığı bir proje bu.
Cevreye zarari falan konusulacak son is.
Projenin amaci zaten cevre , trafigi iyilestirmek degil.
Oralari katarlilara , suudi arabistan veliahtina buyuk arap yahudi sirketlere sattilar
Hersey rant icin para icin.
Bop tikir tikir
Apoya imtiyaz verilmesi lazım dı , suriyeliler savaş bitince gidecekti, bunları en çok dile getiren adamı Ümit özdağı içeri aldılar. Kanal İstanbul diye gtleri tutuşuyor. Buna karşı çıkan en büyük ses Ekrem di onu da içeri aldılar. Nasıl memleket çok iyi değil mi?
Ben tarafsizim kral
Kanal yapmanın tek amacı İstanbul işgalini daha kolay hale getirmektir. Ben bunu söyledim sen ne alaka diyorsan kanalistanbulun nasıl işleyeceğine bak kanks. Kimse o kadar parayıı az uz yolu kısalcak diye vermez. Panama kanalının yanında yarar kat sayısı %2 flndır... Ama karadenizle akdeniz arasındaki bağlantıyı sağlamak için boğazları geçemeyen gemilerin onlarca şehir işgal edeceğine sadece ufacık bir alanı işgal ederek çok rahat buralara vardığını göreceksin...
Evet bop tikir tikir
Tarafsız kaldığın yan nedir kanka o zaman?
halk ne derse o olur , referandum yapilmali
Yoook sen öğrenememişsin. Eğer ki mevzu tayyibin işine geliyorsa hak oylasın çünkü manipule ettiği belli bir kesim var. Ama olay işine gelmeyen bir şey olduğunda referandum yapmadan 10 milyon sığınmacıyı içeri alır, referandum yapmadan kapalı kapılar ardında ihaleler yapar. Ama mevzu her zaman halk ne derse o der :D
Montro anlasmasi falan demisler bogazlar sozlesmesini feshetmek icin asagida
Ümit Özdağ bu değirmenin çarkının dönmesi için 2023 yılında Ata ittifakını kurarak sağladı şimdi ise o değirmen onu öğütüyor. Biraz da olaylara farklı açılardan bakmayı öğrenin
@kralkobrax21 o yuzden tutuklandi ya zaten
@kralkobrax21 La yine suçu hiç bir şey yapmayan insanların üstüne bırakarak farklı açıdan bakmayı öğrenin diye komplo teorileri kurdunuz ha :D
@psychoparadıse 10 milyon değil toplam 13 milyon sığınmacı var.
@DARKLORD1923 20 milyona yakin var resmi verilere inanma
Şimdi şöyle ifade edeyim. 2023 yılında ata ittifakını kuran kişi kimdi ve ata ittifakının adayı Sinan oğan kime destek verdi. Öncellikle bunu bana izah eder misin
@kralkobrax21 sinan ogan isbirlikci cikti
Peki Ümit Özdağ ne yaptı biz millet ittifakının adayını destekliyoruz deseydi ki öyle bir niyeti olsaydı zaten başka ittifak kurmazdı
Yani suçu sadece sinana atmak yanlış
@DARKLORD1923 10 milyon derken sadece surilerden bahsettim. Afganı pakisi ıraklısı iranlısı bunları dahil etmedim bana soracak olursan resmi olmayan rakam 15-17 arası rahat var. Sadece kendi semtimde 250 den fazla kaçak oturan var bu saydığım ülkeler harici + bu rakamlar resmi oalrak olustturulurken buraya turist olarak yasal yollarla gelmiş ama gitmemiş yüzbinlerce özbek türkmen kırgız falan dahil değil. Antalya ve çevresnde oturan 1 milyona yakın Rus ve 500 binden fazla savaştan kaçan ukraynalı dahil değil...
@kralkobrax21 Sinan oğan hakkında ne açıklamaları oldu Ümit özdağın. Sinan denilen omurgasızın ihaneti umit özdağı bağlamaz ki. Kaldı ki adam kimi aday gösterdiyse o kişi çekildei. Tayyibin karşısına birisini koymak zorundaydın ve koydu da. Kemal kılıçdaroğlu gelse sistemin değişeceğine inananlardan mısın kank? Kırmızı akpdir chp kurtuluş asla chp de değildi hala da değil...
Nasıl bir karakteri olduğunu biliyordu o da ittifak kurmasaydı
Sözde karşıymış gibi yapıyordu o da bahçelinin taktiğini uygulamak istedi ama hesap ters tepti
Atalarımız, bunların İstanbul'a ihanetini görebilseydi muhtemelen bu şehri almak veya kurtarmak için bu kadar uğraşmazlardı. Demografik , sosyolojik, ekonomik, mimari yönden daha ne eklersen ekle şehir talan ve hiç edildi resmen.
Aynen oyle araplarin sehri oldu
var olan doğal bir kanal yerine çok daha dar ve sığ bir kanal yapılacak. akıl tutulması resmen. çok az olan trafiği de azaltamayacak çünkü tonajlı gemiler kanalı kullanamayacak.
bunlar hırsızlık rant yolsuzluk projeleri
bop tikir tikir
Kanal İstanbul projesi uzun süredir ülkemizde tartışma konusu. Projeyi destekleyenler, boğazdaki gemi trafiğini azaltacağını ve stratejik bir avantaj sağlayacağını düşünüyor. Böylece hem güvenlik hem de ekonomik anlamda kazanç olabileceği ileri sürülüyor. Ama desteklemeyenler de var; çevresel riskler, İstanbul’un su kaynaklarına zarar verme ihtimali ve kent planlaması üzerindeki etkiler endişe yaratıyor. Ben çevresel ve toplumsal etkileri göz önünde bulundurduğum için “Desteklemiyorum 😠” seçeneğini işaretlerdim. Senin düşüncen ne? 🌱💭
Baharizma
Cevap
6Cevap
hayır desteklemiyorum
neden reis acar misin
Mecbur yapacaklar.. Çünkü kanal İstanbul reklamiyla çevresindeki bütün arsaları arap'ara ya da büyük şirketlere sattilar.. Korkunç bir para dönüyor.. Ve verilmiş sözler var.. Kanal vs çok umrunda degil kısaca :))
Eger yapamazlarsa ne olur peki sonucta parayi aldilar
Odetirler misliyle.. Ne olacak öderiz.. Yapilan herseyi zaten onlarca yıl ödemeyi taahhüt ederek yapmadikmi.. Milyonlarca lira her yıl akıyor zaten ne olacak buda aksın :))
Para s1ciyoruz
şu tweet beni ikna etti desteklememeye
🙄🙄
Biz enflasyon diyoruz kurun ibresine bakarken başımız dönüyor diyoruz kiralar ne olacak diyoruz adamlar daha nereleri katarlilara satabiliriz diyorlar... bogazicinde satilicak arsa kalmadı yapay bogaz açıp oradaki arsaları da mı satacaklar ne
aynen oyle olacak dogallar bitti simdi sira yapaylarda
Yetmez ikinci kanalı da açarlar Araplarda para bitmedikce biz de de kanal bitmez😅
Kanal İstanbul , Kanal İzmir , kanal antalya diye liste uzar gider
Bence Ankara 'ya bine kanal getirilir yeter ki beşli çetenin orada arsası olsun karadenizi akdenize bağlarlar😅
Ben sonuna kadar destekliyorum bu proje yi CHP yapsa yine desteklerdim kanal trafiğini rahatlatacak kazalar azalacak ülke ekonomisine de katkı sağlayacak Avrupa nın en büyük hava alanı Türkiye de buna da karşı çıkmışlardı zamaninda
Hayirlisi olsun tabi rahatlarsa trafik yapilsin
Ülkemize faydası olmayacak ayrıca çok zararı olacak boğazlar antlaşması delinecek.
Bop tikir tikir
Destekliyorum diyenler ya kıt zekâlı ya da rantçı zihniyete sahip kişiler
Iyi para var bu islerde
Bütün dünyada sağ iktidarlar ve görüşün tek bildiği şeylerden biri de rantçı zihniyet ve suçluları kayırma
istanbulun inşaaya değil boşaltılmaya ihtiyacı var
kanal yapilirsa ferahlayacakmis
he yarr. * rahatlar küfür ediyorum kusura bakma lafım sana değil canım yerine koyuyorlar bizi
İst niye ada olsun deli misiniz katarlıların küçük adası
Milyarlarca dolar sicak para giriyor
ben tarafsizim o yuzden bu soruyu sordum, arap sevdalisi degilim
gram uzulmuyorum bu millete mustehak bos ver
tamam kanka sen engelle hadi
kanal yapilmasini engelle , anlamiyorsunuz kimseye sorulmuyor o kanal yapilacak ekrem ve umit ozdag bsouna tutuklanmask
Destekleyenler ne yaşıyor anlamıyorum?
siyasi gorusu farkli olabilir insanlarin
Ölüme terk etmek başka siyaset başka. şu an resmen İstanbulu kazıyorlar. Yer yerinden oynuyor
Süveyş mi lan burası kanal yapasın, boş işler
reis suveysi ayaginiza getiriyor iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?