Hayir diyenler inanain Türkiye umurlarinda degil, siyasi cikar icin Ülkeyi satarlar. Hükümet karar vermis, okadar masraf yapip Türkiye zarar verecek bir projeye oldugunu düsünenler ya zekadan yoksun ya Türkiye düsmani!
Kerkük ve Musulu bir araba fiyatina hedyie edenlerin torunlari bugün o irkcilik yaptiklari Araplardan dolarla aldigimiz Akaryakit, Türkiyede neden pahali diye sorguluyor, ayni torunlar İstanbul Kanalinada karsi.
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Unutmadan bu karsi cikanlar İstanbul Havalimaninada karsi ciktilar, ucak kalkmaz oradan dediler. 80 yildir Ülkenin frenleri kimler anliyoruz artik. Yol yapilir yolmu yiycez, köprü yapilir, kim gececek, akdenizde petrol, gaz aranir ne isimiz var., yerli araba yapilir, parcalari yerli degil. Ulan heykel dikmekten, balikcida ingilize yag cekmekten baska icratlari olmayanlar akil veriyor. https://static. daktilo. com/sites/827/uploads/2019/04/29/70925-0. jpg
İstanbul havalimani cok buyük olmasindan baska isleci yok uzmanlar Atatürk havalimanindan ucusun daha emniyetli ve bircokyöne daha kolay oldugunu soyledi ama kapattilat sacma
Hangi uzmanlar? İstanbul havalimani Avrupa'nin Metropol Havalimani oldu, Atatürk havalimaninda buna hicbir zaman ulasamazsin. "İstanbul Havalimanı'nın hizmete açılmasıyla 10 milyar 247 milyon avro yatırım bedeli ve işletme süresince İdareye ödenecek 22 milyar 152 milyon avro + KDV kira bedeliyle toplamda 32 milyar 399 milyon avro havacılık sektörümüze kazandırılmıştır. Böylelikle Atatürk Havalimanı'nda yıllık 165 milyon 55 bin 383 dolar olarak verilen imtiyaz, yatırım bedeli yanında yıllık kira 1 milyar 45 milyon avroya çıkarılmak suretiyle devletimizin elde ettiği kar sadece kirada yaklaşık 7 katına çıkmıştır."
Uygun değil herşeyden önce, bir defa genişliği 250 metre olması gerek en az tankerler falan geçecekse, bu kanala 100 metre genişliğinde yapacaklarmış.Üretim var derler dururlar oralar ama hep meralar, hayvanların otlandığı,çiftçilerin tarımla uğraştıkları topraklardı oralar. Hep böyle yerleri alıyor devlet bna bina bina yapıyorlar. Ehh, kıtlık da kapıda sonuçta yağmur da bol bol yağdı bakalım ne bahanelerle karşılaşacağız..
Böyle bir soru bile israf ya... Geç bile kalındı. Karadeniz'i... İstanbul (Marmara) Boğazı'nı... Çanakkale Boğazı'nı... Ege Denizi'ni... Dünyanın savaş ve ticari gemileri beleşten kullanıyor... Birisi de demiyor ki: "Oğlum bu nasıl iş... Tükürürüm Montrö'ye diyemiyor... Kanal İstanbul ne olur çabuk gel ve acele et!!!
Duyumlarıma göre kanal daha yapılmadan değerlenecek araziler araplara satılmış bile! Bu proje nedir bilmiyorum ama büyük fırıldaklık büyük yolsuzluk dönüyor...
bilim adamları basbas bağırıyo bu fayları tetikler ekosisteme zararlı vs. yalıları yıkıp mevcut kanalları genişletip köprüleri uzatsınlar hem istanbulu bölmemiş olurlar...
musul ve kerkük ü satanlar kanal İstanbul'a karşı çıkanlar aynı zihniyet imkanları olsa istanbulu da ingilizlere satar bunlar bunlar çıldırmış bunlar kötü yolda
boğazların korunması için bir kanala ihtiyac vardı ama ben yeri konusunda farklı düşünmüştüm benim düşündüğüm yerin maliyeti daha yüksekti ama İstanbul'da değildi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır tabii ki aw kimin aklına böyle bişey geldi zaten onu merak ediyorum
Yapilmalidir. Bu hem bogazlarin korunmasina yönelik alinan bir tedbir hemde bir zamanlar imzalanan malum anlasma yüzünden bogazlarin bedavaye gecis sürecini sona erdirerecek. Ülkemize cok büyük bir finansal kaynak saglayacaktir.
Millet evde faturasını ödeyemeyip açlıktan kırılmak üzereyken keyfe keder hiçbir şeyi onaylamıyorum. Doğmamış bebeğin bile hakkı var o projelere ayırdıkları parada