- Akşam 19:00 işbaşı
- Sabah 08:00 mesai bitiyor
- Pazartesi-Cuma arası böyle çalışıyorum
- Cumartesi sabahı işten çıktıktan sonra o gün tatil
- Pazar günü de tatil
- Pazartesi akşam tekrar işbaşı
- Yemek ve yol bana ait
- ( yol 1,150 TL) yemek yemiyorum ya da evden ekmek arası bişeyler getiriyorum
- Maaş 29 bin TL
- Gece pek iş olmuyor çoğunlukla oturuyorum pek yorucu bir iş değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes laf söylüyor şöyle böyle ama iş ilanlarına bak hep böyle işler var, peki bu işverenler kim? Çalışmak istemediğinde de iş beğenmiyor oluyorsun, benimki de 10 saat ayakta hiç durmadan makina gibi çalıştığım işten gelince ellerimin acısından ağrısından ellerimi kullanamadığım bi fabrika işiydi cumartesi de vardı yol yemek onlara aitti 26 bindi, bıraktım, senin için çok yorucu değilse bırakma derim, herkes asgari ücreti ve bu tutarları beğenmiyor ama ülkenin çoğunluğu da asgari ücretle çalışıyor geçiniyor fakat senden benden başka kimse yok beğenip de çalışan herhalde yorumlara bakılırsa, mecbur kalınca ne yapacaksın ki
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Asgari ücretten düşük alıyorsun, bilgin olsun. Günde 11 saatten haftanın 6 günü çalışıyor olman, mesai ücretleriyle 29 a denk geliyor olmalı yaklaşık ( hesaplamadım fakat asgari ücret üzerinden 11 saat çalışmak günlük 1350tl falan olması lazım) aldığın para sadece asgari ücret yani fakat; 10 saat çalıştığın iş yerlerin yemeğini karşılama zorunluluğu vardır. 10 saat ve üzeri yerlerde ise 2 öğün vermek zorundadır. Yemek maaliyetini de eklersen asgari ücretib altına geliyor olması gerekir
34 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBu tamamiyle senin yaşam standartlarınla alakalı bir cevap olabilir. Evn kiramı ailen ile mi yaşıyorsun tahsilin ne elinden ne iş gelir, elin açık mı, makyajına gezmene ne kadar harcarsın vs vs birden fazla doneyi göz önüne alarak kendin karar vermelisin buna...
00 Yorumla
Büyük şehirde yaşamıyorsan diğer şehirlerde maaşlar hep böyle ama gerçekten insanca rakamlar değil bunlar. Günlük 13 saat mesaiden bahsediyoruz.
21 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar maaş almalıyım sizce bu şartlarda
Yapay Zeka Cevapladı
Aslı, 29 bin TL maaş ve senin çalışma saatlerinle yol+yiyecek masraflarını düşününce, evet biraz zorlayabilir gibi görünüyor seni 🧐. Özellikle yol parasını sen ödüyorsan bu gerçekten büyük bir yük. İş çok yorucu değilse ve gece genelde boş geçiyorsa maaşını biraz daha artırma ya da masraflarını azaltma imkanlarını araştırabilirsin.
11 Yorumla- 1 yıl
Türkiye'de açlık sınırı kaç şu an
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
138Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYani idare eder gibi görünüyor işinizin zorluk derecesini bilmediğim için ama bu ekonomik şartlarda çalışan maaşları son derece az...
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. en azından asgari ücretten yüksek diyebiliriz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılaz bence,.,.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 419 cevap paylaştı.
u 1 yılBana kalırsa mesailer çok uzun tutulmuş ve 29 bin TL için gerçekten makul değil bu rakam ve zorlayıcı. 7 -12 arası 8 müşteri için saatlerce dükkanda kalmakta diğer zorlayıcı detay. Parayı hakkaniyetli olarak vermiş olsalar şayet bu şartlara az da olsa katlanılır. Ancak burada asgari ücret altı gibi bir aylıktan söz ediyoruz. Ve İstanbul Ankara gibi bir şehirde bu parayla geçim bence oldukça zor. 👓🪁🌺
10 Yorumla
1 yılTurkiyede 40k aşağısı tüm maaşı az buluyorum. Heleki 6 gün çalıştırıldığı düşünüldüğünde insanlık dışı. Bir de üç çocuk diyorlar şaka gibi. Neyseki çocuk yapacak kadar insanlığımı ve aklımı kaybetmedim. Zira bireysel hakların hiçe sayıldığı refah ve adaletinin kağıt üzerinde kaldığı bir topluma modern köle sunmayı reddediyorum...
20 Yorumla
1 yılOkurken çok üzüldüm 13 saat çalışıp azıcık maaş veriyorlar valla yazık günah ya en azından asgaride olsa normal insancıl şartları olan bir yerde çalışmanı öneririm bunca saat çalışman gerçekten ilerde sana sorun yaratır hem fiziksel hemde ruhsal
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 660 cevap paylaştı. Günde 13 saat çalışıyorsun. Haftada 65 saat ediyor. Aslında yasal çalışma süresi 45 saattir. Üzerinde mesai ücreti alman gerekiyor. Çok muhtemel asgari hesaplanıp mesai saatleri eklenerek 29 yapılıyor. Kendine göre değerlendirmeni yaparsın. Ama geceleri çalışmanın da ayrı bir zorlayıcılığı var.
00 YorumlaAyda 24 gün çalıştığını hesaplardan
24 x 250 = 6000 tl yemek yapar
1200 de yol paran 7200 tl zaten senin normalde gidiyor yani 22.000 maaş. Adam sana yemek ve yol parasını peşin veriyor. Yani asgari ücretle çalışan oluyorsun.. işsiz olmaktan iyidir.00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılGece çalıştığınız için gece farkınız olmalı. İşverenlerin işine geliyor gece farkı vermemek.
Yemek ve yolun size dahil olması bu da olmamış. Ayrıca 8 saati geçtiği için mesai verilmesi lazım.
Eğer daha imkanlarda bir iş bulursanız zamani geldiğinde ayrilman yararina olur.
00 Yorumla
1 yılŞimdi şöyle. Günlük çalışma saati 8 saat. Fazla mesai için iş veren mesai ücreti ödemek zorunda. Günde fazla mesai dahil 11 saatin üstünde çalıştıramaz. Senin eklediğin 2 saat mola saatlerinde olabilir. Mola saatleri mesai saati olarak sayılmaz.
00 YorumlaNe iş yapıyorsun bilmiyorum fakat gece mesaisi olduğu için gece işleri her zaman daha zordur ve maaşları da yaşadığın şehire göre daha farklı olmalıdır. Bence haftada 5 gün olması bir artı olsa da eğer İstanbul gibi büyük şehirdeysen bu maaş çok düşük. Mesleğini bilmiyorum fakat İstanbul gibi bir yerde bu iş en az 35 bin ile başlamalı. Eğer uzmanlık gerektiriyorsa mesleğin tabi bu maaşa 10 bin tl daha koymalısın
00 YorumlaNet 30-35 olmalı çünkü gece çalismak kesinlikle zulüm eskiden öyle bir isteydim ve berbattı resmen yaşlandırıyor insanı bunun bedeli de 29 olmamalı. Ayrica 11 saat yani insanı şartların çok altında bir de yetmezmiş gibi yol yemek sen karsiliyorsun insaf gerçekten 25 bine kira olan şu dönemde 29 bin işçiyle emekciyle dalga geçmektir. Devlet bu işe el atmalı özel sektöre ve kamu kurumlarına
12 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
1 yılElbetteki.
Kim emeğinin karşılığını alabilmiş ben alıyım fakat bunu tersine çevirmek yine bizim elimizde.
Zamanında yapılan yatırımlar.
Gidilen yollar.
Tabi kişinin elinde olan imkanların m2 sine göre değişiyor olsada bir şeyleri az da olsa zorlamak zorundayız.
En azından kendimiz için yapmak zorundayız.
Yapabildiğime inancım tam olsada , belli noktalarda eksik kaldığımı görmüyor değilim.
Hatalarımı yanlışa döndürmemiş olmamdan dolayı mutluyum.00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılSabah 9 iş başı
Diğer sabah 9 iş çıkışı
Hafta da 3 gün böyle çalışıyorum.
Tatil yok bayram yok.
Yemek hastaneye yol bana ait.
Aylık 89 bin TL net+ yan ödemelerle 130 bin TL kazanıyorum.
Ameliyatlar, muayeneler, visiteler, günde yaklaşık 200 kişiyle muhatap oluyorum. Hayati risk de cabası.
Ben son kuruşuna kadar hakediyorum yatanlar düşünsün.
014 Yorumla- 1 yıl
Hemşire misin
- 1 yıl
@İnanhiçbilmiyorumki hayır hekimim
- 1 yıl
@KaderGkn sabahtan öğleye 50 hasta öğleden sonra bunların sonuçları 100.. devam edeylmmi?
- 1 yıl
Acil de okey anlarım ama normal doktor pekte öyle değildir ya bak şimdi bn burada hastaneye gidiyom ismimin çıkmasını bekliyorum girmek için ama icerde doktor ve arkadaşı laylaylom şekilde sohbet ediyor ve en az bir 15 dk beklemisimdir en son kapıyı tıklatım ağrım var falan öyle aldı
- 1 yıl
@KaderGkn bazen bizde insanız değil mi kader hanım bizim de kendimize ait bir 10 dakikamiz olamaz mı? AA pardon olamaz haklısınız.
- 1 yıl
@KaderGkn bazen üstü üste gelir evet
- 1 yıl
Bak çok hastaneye giden biri değilim yilda maksimum 10kere falan amaaa her gittiğimde bunla karsilasiyom hatta bazı doktorlar sira benim ken araya kendi tanıdığını alıyor ekstra bekliyorum yani insanın sinirine dokunuyor adam doktor yoruluyor falan diyerekten de olay cikarmamaya çalışıyorum ama bu gelecek sefere gene yaşarsam durumu artık bi olay cikaricam
- 1 yıl
@KaderGkn sen yine de sakin ol Kader hanım.
- 1 yıl
Zatwn hastane sistemleri çok saçma işini hakkıyla yapan doktor bulmak çok zor artık dediğiniz gibi çene çalıyorlar doktoru odasında bulmak çok zor
- 1 yıl
@İnanhiçbilmiyorumki yüzde yüz katılıyorum
- 1 yıl
@İnanhiçbilmiyorumki aşırı derecede yuklusunuz belli ki ama genelleme yapmadan konuşsak daha verimli olacak.
Yaşadığın bölgenin maaş standartlarına da bakmak gerek... Mesai saati olarak biraz uzun olsa da işinin yorucu olmaması maaşa yeterli denebilir ama yemek ve yol parası maaşa dahil olsaydı yeter diyebilirdim... Onlar yetersiz dememe sebep oluyor..
00 Yorumla
1 yılgece calısması zor olur lakın bir tek uykusuzluk koyar insana gerisi teferruat günde 13 saat 8 saat asgari ücret 22.500 sanki maasta biraz düzeltılme yaparsa uygun olur gibi 29 degilde 35 cıvarı tabi deneme süresi maası artırıırm dedilermi bilmem demedilerse ama benim hayatım gece gündüz uyurum felan dersen internete takılırım felan dersen agırda degil diyosun simdilik kabul et istersen daha iyi bi is buluncada gecersin
00 YorumlaPeki hangi sehirde yaşıyorsun Büyük bir sehir mu bunlarda önemli bir ayrıntı ve bence az yani 13 saat yol yemekte yok işin rahat bile olsa maaş rahatliga göre belirlenmez ki ama şöyle ki tüm gün ayakta çalışıp seninle ayni şartta olan ve ayni parayi alan birine göre baya iyi oluyor tabi
00 Yorumla
1 yılAynı şehir, tecrübe ve sektör şartlarındakilerle karşılaştır maaşını. Aradığın sonucu o verir.
Fazla mesai ücretinin yasal oranda ödenmesi ya da izinle telafi edilmesi, gece çalışmana uygun ek ücret veya dinlenme süresi tanınması, yol ve yemek desteği sağlanması ve tüm haklarının sigorta ile birlikte yazılı sözleşmeyle güvence altına alınması gerek.
Fazla mesaileri de hesaba katınca, yasal olarak sana 28.250 TL artı yemek parası veriyor olmaları gerekir.01 Yorumla- 1 yıl
Yani şimdi aldığından 400₺ fazla ➕ yemek parası.
1 yılSigortan maaşın yine 40 bin ₺ lere geliyor şirket bünyesine göre..
NEkadar süre oradasın bilmem ama Vasıfsız bir insan için bu maaş ideal. Asgari ücret te alabilirdin. Yol neysede, yemeği şirket karşılaması lazım. Yemeğide koyarsan asgari ücrete iniyorsun00 Yorumla
1 yılAz geldi bana 13 saat çalışıyorsun haftada 65 saat ayda 286 saat bazı aylar 13 sefer fazla çalışmanı saymıyorum restorant da ya da kafede 40 k alırsın bence hak yeniliyor yorucu değildir anlarım ama bence kendini düşürme ben 240 saate 25k alıyorum ayrıca başka bir kafede çalişiyorum maaş 36 k oluyor anca yetiyor zaten
00 YorumlaAllah kolaylık versin bacım / rahat yaşamak için çalışmak lazım ! Maaş az diye yorumlayan kişilere aldırış etme? Okudum kadarıyla işin rahat ☺️ bak keyfine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 24 bin alıyorum ama limit belirliyorum öyle harcıyorum abartırsan işin içinden çıkamazsın. Aylık ne kadar harcadıgına baglı faturalar vs. Onları saymıyorum. Çok limiti aşmadan harca bütün paranı bar cafe konser pavyon yersen sana tabi para kalmaz aqq
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYemek ve yol niye sana ait ona şaşırdım? Zaten verdiği 30 k bile değil. 13 saat çalışıyorsun. Ben buna geçici bir iş olarak bakarım. Çok daha iyi imkanlarda bulana kadar yerinde olsam takılırdım burada..
00 Yorumla
1 yılNe iş yaptığının kolaylığı veya zorluğu maaşı belirleyen unsurlar arasında değildir sadece etkilidir... Maaşını fazla mesaini asgari ücrete göre hesapladim, yol yemek hariç hepsi şu an da ortama 32 bin ₺ net alman gerekiyir bilgin olsun...
00 YorumlaÇok kötü 29 bin TL ki zaten yolu cebinden veriyormuşsun kaldı sana 27.850 TL 850 de ıvır zıvıra gitse gündeliğin 900e denk geliyor tam olarak ben sana şöyle söyleyeyim senin maaşını internet kafem sayesinde 5 günde topluyorum
00 Yorumla
1 yılBu devirde biraz az kalmış maaşın. Anlattığına göre günde 13 saat mesai yapıyorsun ve 5 gün çalışıyorsun. 13×5 = 60 saat mesai. Bu kadar mesaiye en azından 35.000 Gerekli bence. Gece olsa da çok fazla iş olmasa da mesai fazla sonuçta.
00 Yorumla
1 yılTürkiye gibi yerde kirada oturuyorsan ne kadar kazanırsan az, ev kirası insanın aldığı maaştan çok, es peki bu vatandaş ne yesin içsin ve faturasını nasıl ödesin
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBöyle iş verenleri dövmek lazım şu çalışma şeklini iştersen şikayet bile edebilirsin yasak çünkü
10 Yorumla
1 yılKesinlikle iyi değil parası az sen ne kadar yorucu değil desende gece çalışma olayı vücudu acaayip yıpratıyor vardiyalı çalıştığım için biliyorum acil başka iş bulman gerek gençliğin heba olur
00 Yorumla
1 yılbilmem sana yetiyorsa sorun yok :)
00 YorumlaFena maaş değil ama iyi de değil hatta gece işine ve haftalık kanuni 45 saate göre de 20 saat fazla çalışıyorsun çok az bile bence ama tabiiki unutmamak lazım nüfusumuzun %99.9'u müslüman ya...😊
00 Yorumla
1 yılÇok vicdansız merhametsiz bir işverenin varmış 13 saat çalıştırıyor seni yemekte vermiyor şikayet etsen ve ortaya çıksa çok büyük cezai yaptırımları olur mesajını de alırsın sigortan vardır insallah
00 Yorumla
1 yılTahminlerime göre özel güvenliksin site gibi bir yerde. Ülke ortalamasına bakılırsa idare eder bir maaş ama yoksulluk sınırının 88 bin tl olduğu ülkede çok düşük
00 YorumlaSonuç itibari ile günümüz şartlarına göre az aslında yani bekar biriysen ancak gecinebilirsin ev kira değilse şayet evliyswn zor Allah yardımcısı olsun herkesin
00 Yorumlayaşadığın şehir, yaptığın işe göre değişir ama ne işi olursa olsun gece mesaisi vücuttu yıpranma yapar ve kesinlikle karşılığı 29 bin değildir
00 Yorumla
1 yılAile evinde kalıyorsan birikim yapılabilecek bir para, lakin tek başına yaşıyorsan hayatta masraflarını çıkaramaz.
00 Yorumla
1 yılYol yemek sana ait olması kötü maaşın yaptığın işe ve bulunduğun konuma göre değerlendirilebilir ancak
00 YorumlaKadınların çalışması mecburi değil. mecbur değilsen çalışma , benim. maasim 60 bin 250 TL. emniyetensubuyum şükürler olsun çok iyi
.00 Yorumla
1 yılŞu anda 2 asgari ücretin altı zaten az da bence kımıldama. O paraya birçok insan yaptığın işi yapabilir. İş ağır ve zor değil madem şu anlık kımıldama
00 Yorumla
1 yılNe iş yapıyorsun ki? Günde 11 saatten fazla çalışmak yasal değil. Senin 13 saat gözüküyor. 2 saat mola hakkı veriyor olmalılar.
00 Yorumla
1 yılBence çok az senin calıstıgının yarısı kadar çalışıyorum miktar söylemeyeyim senden kat ve kat daha fazla
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı.
1 yılMesai saati çok. Haftada 45saat üstü mesaidir ve 1e 1.5 yazar. Sen 65 saat çalışiyorsun. En az 35 bin tl olmalı maaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaaş yine ortalama bir seviyede ama çalışma saati gerçekten çok fazla. Gece çalışmak da zorlayıcı olabilir. Bir süre devam edebilirsin ama uzun vadede sekreterlik ya da mağaza çalışanı gibi işlere bakman iyi olur.
00 Yorumla
1 yılgece 00:00 sabah 08:00 çalışıyorum evdeyim 30k alıyorum, haftada iki gün tatil
12 Yorumla- 1 yıl
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÜlkemizde her maaş çok az fakat ama rahat sistemini oturttu isen bence çok daha iyisini bulana kadar çalışmalısın
00 Yorumla
1 yılİşin yorucu değilse gece olması dışında sıkıntı yok hafta sonu da tatilmiş kötü değil
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBir kadın için zor mesai saatleri. Neyseki işim var
00 Yorumla sabah 7 akşam 8 gibi düşün kaç saat ediyor sen hesab et yani çalışılmaz
00 Yorumla
1 yıldaha yuksek maaşlı iş bulursan geçersin. bulamazsan o zaman işsiz kalmaktan iyidir. sabret.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞakamı yapiyorsun? Kölelik bu resmen. Ve haksızliga ugruyorsun. Gece çalışmak demek normal şartlarda yukarı çeker maaşı ama sen asgari ücret altindasinve bunu farkedenemissin asıl sorun o
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 650 cevap paylaştı.
1 yılBana az gibi geldi ama bu devirde hiç yoktan iyidir diyorum
00 Yorumla Hangi şehirde çalıştıgına göre farklılık gösterir hangi şehirde çalışıyorsun
00 YorumlaHocam Daha Iyi yerlere gecmeyi dene Basvur 35 asagi almaman lazim bu calismaya
00 YorumlaBence iyi ya evin kira değilse gecinirsin daha iyisini bulursan çıkarsın
00 Yorumla
1 yılEksik maaşa çalışıyorsun, bilgin olsun. Minimum 35.000₺ alman gerekiyor.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılYol yemek masrafını çıkar asgariye geliyor zaten. Yol neyse bare yemeği versinler ayıp ya
00 Yorumla
1 yılBu çalışma şekli yasal değil biliyorsun değil mi?
00 Yorumla
1 yılYani iş ağriligina göre değişir ne çok ne az makul bence şu an
00 Yorumla
1 yılCall Center oldugunu düşünüyorum, yanılıyor da olabilirim.. Fakat bir kadın için ideal bana kalırsa.
00 Yorumla
1 yılSaatlik ücretin 101 TL yapıyor.
İstanbul'un şartlarına göre az bence.027 Yorumla- 1 yıl
Sen ne kadar kazanıyorsun birader
- 1 yıl
Yevmiyeli çalışırsam 150 bin TL
Aylıkci olarakda 100 bin TL gibi bir şey alıyorum - 1 yıl
Kaynakçıyim birader
- 1 yıl
Kimin hakkını yiyorum birader
- 1 yıl
Ne kaynağı yapıyor senin tanidiklarin birader