Yengeç burcuyum ama kendim gibi birini buldum diyip hal hareketlerini gözlemler iken akrep burcu olduğunu görüyorum ve yengeç ile alakamda yok hiç duygusal değilimdir kinci ve öfke problemleri yüzünden stresle bas edemediğim için çok fazla hastalığa maruz kalıyorum..
Şimdi ben asıl burcum yengeç miyim yoksa yükselen burcum akrep mi bilmiyorum ama dediğim gibi 1 gram yengeç isem kalan 99 kısmımın akrep olduğunu düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğum haritası bütün olarak önemli. Çoğu insan güneş burçlarını belli etmezler (senin burç dediğin aslında güneş burcu oluyor). Yükselen ise kişinin dışarıdan nasıl göründüğü, imajı, karakteri gibi konular hakkında bilgi verir. Doğum haritasında her bir konum, kişinin farklı özelliklerini temsil ediyor. Atıyorum haritadaki venüs konumuna göre kişinin sevgiyi alışverişi nasıl, nelerden keyif alır gibi gibi özellikleri öğrenilir. Bu yüzden doğum haritasına genel olarak bakılmalı. Yoksa tek bir konum ile kişi hakkında bilgi alabilmek mümkün değil
Bence burç önemli ben koç burcuyum bütün özelliklerini taşırım ama yükselenim ikizler bir etkisi yok
Eski sevgilim ikizlerdi mesela ama ben bir ara sey dedim senin dengesizlik dısında ikizler Lik bir karakterin yok ve yükselene bakmıştım koç çıkmıştı çünkü sinirli ve itaatkar kadın ruhunu seviyordu bende basıma buyruk bir kızım yakaladımı sinirleniyordu çok canımı yaktı hem fiziksel hem ruhsal benim kişilik alanıma girdikçe çok kavga ettik çok ayrıldık ben hâlâ da ikizler değil koç burcu olduğunu düşünüyorum inadı öfkesi bir ikizler olduğunu yansıtmıyor
Anlamam