Güncellemeler
1 yıl
Eklemeyi unutmuşum. Ailemin üstüne gözüken bahçeler, e devlet'te "tarım arazisi" olarak geçiyor. Bu durum, yurt çıkmasını etkiler mi?
KYK yurdu başvurularında, maddi durumu kötü olanlara ve ailedeki okuyan kardeş sayısı fazla olana öncelik veriyorlar. Ben tek çocuğum ve malvarlığım ise şu şekilde:
Babamın üstüne; 3 tane apartman dairesi, 1 tane 2 katlı müstakil köy evi, birkaç dönüm bahçe, 1 tane araba gözüküyor. Annemin üstüne de birkaç dönüm bahçe gözüküyor. Ailemin aylık geliri ise 40.000 lira.
Yani, kısacası, ben aslında fakirliğe yakın orta halli bir durumdayım. Tek çocuk olmama rağmen maddi durumum pek iyi sayılmaz. Sizce bu durumda bana KYK yurdu çıkar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
saydigin tasinmazlara bakarsak cikmamasi gerekir ancak ben pek adil ve mantikli bir oncelik siralamasi yaptiklarini sanmiyorum. depremzedeye cikmayip orta-ust gelirli arkadaslarima ciktigina sahit oldum. kisacasi cikma ihtimali var ama bel baglama derim
30 km varsa çıkar maddiyat önemli değil
Evim, okula 80 km uzaklıkta.
Çıkar
Cevap için teşekkürler
Bu kadar mala rağmen nasıl geliriniz 40 bin anlamadım
Çünkü 2 senedir kiracılarımıza sadece %25 zam yapabildik çünkü 2 senedir %25 zam kuralı vardı. Kiracılarımızı zor duruma sokmak istemediğimiz için çok fazla zam yapmadık. O yüzden aylık gelirimiz çok az.
Cikadabilir çıkmayadabilir umarım çıkar
İnşallah
Okuyacağın şehri söylesen yardımcı olacağım da yok
Sanad acikmasin mumkunse
Neden? Okuduğum üniversite, evime uzak ama.
Babanin mal varligi iyi
Hayır, değil. Benim maddi durumum kötü. Holding sahibi değil benim babam.
İhtiyacın varsa çıkar insallah
İnşallah
Peki
Çıkmasın sana
Neden? Okuduğum üniversite, evime uzak ama.
Senin yerine durumu kötü olanlara çıksın
Benim durumum da kötü
Aynen mk
Çıkar çıkmazsa da burs bulurum sana istersen
KYK bursu çıkmadı bana 🙁
Yardımcı olurum sana istersen
Çıkmaz inşallah
Neden? Okuduğum üniversite, evime uzak ve maddi durumum kötü.
Lan neresi kotu asgari ücretle çalışan adamın evladı ne yapacak