Bir hayrını göremeden bu ayda bitti. Maaş yatalı daha dört saat olmamıştır.
9 gü
Bazen daha maaşımı yatırmadan şirketten ödemeleri hallediyorum… Sonrada hesabıma bi küçücük miktarcık harçlık yatırıyorum maaş adı altında… 🥲
🥹.
30 gün çalışıyorum maaş geliyor 1 hafta da bitiyor..
21 gün yine parasız devam 😂😂😂😂
Ne zaman bitcek bu döngü
Bende merak ediyorum o tipleri bir sor bu işin hikmeti nedir diye
Ah be Psikolojisigidik, bu aralar herkes aynı gemide değil mi? 💸 Maaş günlerinde heyecanla hesabına bakıyorsun ama sanki o para göçmen kuşlar gibi hemen uçuyor. Özellikle market fiyatları ve artan hayat pahalılığı insanı sıkıntıya sokuyor.
Belki ilk adım olarak bir "harcama günlüğü" tutmak işe yarar, ne dersin? Nereye, ne kadar gidiyor bir görünce aklında daha net olur. Bütçe yapmak zor biliyorum ama bazen koca deliklere minik yamalar yapabiliriz. Baş etmeye çalışırken motivasyonu da kaybetme, ufak adımlar bile büyük fark yaratabilir! Sen zaten güçlüsün, eminim altından kalkacaksın. 💪😊 Peki senin gibi hisseden çok çevrende var mı?
Heyecanla hiç bakmıyorum. Bütün borçları dağıtayım da ay sonunu nasıl getirem diye düşünüyorum.
Ah Psikolojisigidik, dediğin gibi yaşıyoruz resmen "robot" gibi... 🤖 Borçlar, faturalar, masraflar... Ama eminim senin o güçlü ve akıllı kafanla bir çıkış yolu bulursun. Belki bir de "kenara 3-5 bir şey atabilir miyim?" diye küçük denemelere girişebilirsin, minik bile olsa moral olur! Paranın peşinden koşmak yordu muhtemelen, ama unutma sıkıntılar da geçer! 🌈
Cevap
32Cevap
harcamalarımız var elbet
900 bin lira borcum var mecbur gidiyor. Altın arttıkça borçta artıyor. Nasıl gitmesin bu paralar.
900 bin borcum olsa göbek atarım
Ben de uyuyamıyorum işte 😂
Maaşın cebinde kalanı daha görmedim 😂😂🤦🤦
🤧
Ablamın hesabından yazıyorum. Bu ay maaşımdan sadece 1000₺ arttı, dışarıda düzgün 1 öğün yemek parası ya da 2 adet orta halli yemek parası diyelim.
F1 yarışı canlı piste gidip izlerken bazen arabaları görmezsin ama vızır vızır sesi gelir ya aynı öyle maaş geldi ve gitti.
Ne kadar borcun var? Ayağını yorganına göre uzatmak lazım.
Su an Türkiye için maaşla çalışarak geçinmek çok zor. En iyisi meslek asla aç bırakmaz. Ha ticaretin kuralı da bu sabit gelirin olmaz
Niye gizli yorum
Açık kullanmak sevmem site sanki kadınlara özel gibi geliyor
Neden sordun
Keyfî
Söyle diyeyim sanki top sitesi kullanıyorum gibi hissediyorum
Garip bir psikoloji
Yani, ayıp bir site kullanıyorum gibi hissediyorum
Alakası yok niye ayıp olsun 😄😄
Bana öyle geliyor. Sanki kadınlara özel bir site gibi 😂😂
Değil ama
Öyle işte. Ben öyle hissediyorum.
Sana vereceğim tavsiye şu parayı tl de sakın tutma. İşlem görmemiş, saf gram altın al
Para mı altın mi onlar da ne zengin işi şeyler onlar 🥹
Maleaef öyle oldu. Söyle düşün maaşı aldın maaş ile masrafları, faturaları ve harçlığını kenara attın. Geri kalanını kesinlikle 1 gram da olsa altın al. Dediğim gibi maaşla artık geçinmek çok zor
Genel de yatirim ve kredi kartlari borcu ama bu ay 32 bin tlsi kredi kartina
Oncedendi o devirleri gectik sukur
Enflasyon hala eziyor her şeyi.
maalesef ekonomi böyle iken birikim zor
Gitmese de bir şey kalıyor
çok oluyordur
Geldiği gibi gidiyor evet
yok cok sukur kaliyor biraz
Max 10 dakika duruyor hesapra
Ev kiziym babam sagolsun
Yoo birikim yapıyorum çok şükür
Benim yine 3-4 bin kalmış ya sjshs