Para & Ekonomi İşkur maaşına zam gelir mi? sinemkrblut Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hali hazirda 5192 yani tavan ucrette 2 aydir iskur maasi almaktayim. Asgari ucret zammi ile o da zamlanir mi yoksa ayni mi kalir? İşkur maaşına zam gelir mi? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl zamlanmaz diyenler halt etmiş. maaşın değişecek 0 1 Yorumla sinemkrblut +1 yıl Gorecegiz bakalim Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gelmesi gerekiyor. Onlarinda tavan taban puanlari degisiyor diye biliyorum 0 3 Yorumla sinemkrblut +1 yıl Hic bir sitede bununla ilgili bir sey yok. Bakalim gelecek mi Yorumla turnisol +1 yıl Gelir rahat olsun icin subatta maasinda farkini alacaksin Yorumla sinemkrblut +1 yıl Sanmiyorum. d. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeni yıl sonu zamları olacak asgari ücretten zamlqnmqdi. oda zam alır anladın 0 0 Yorumla
UFKDLR46 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl senınkı zamlanmaz aynı kalır çünkü işsizlik fonundan ücretin işsiz kaldığın günün koşullarına göre hesap ediliyor 0 2 Yorumla sinemkrblut +1 yıl Ama bu haksizlik en son odenen primim 20 bin Yorumla UFKDLR46 +1 yıl son prımden zıyade son 3 aylık ortalamaya ve toplam prim gun sayına bakılıyor yanlıs bılmıyosam Yorumla
bircaymolasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Oda zamlanır bence 0 1 Yorumla bircaymolasi +1 yıl @soran sanayici misin kanka? :) kapak fotoğrafında emekçi olduğunu görüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
zamlanmaz diyenler halt etmiş. maaşın değişecek
Gorecegiz bakalim
Gelmesi gerekiyor. Onlarinda tavan taban puanlari degisiyor diye biliyorum
Hic bir sitede bununla ilgili bir sey yok. Bakalim gelecek mi
Gelir rahat olsun icin subatta maasinda farkini alacaksin
Sanmiyorum. d.
Yeni yıl sonu zamları olacak asgari ücretten zamlqnmqdi. oda zam alır anladın
senınkı zamlanmaz aynı kalır çünkü işsizlik fonundan ücretin işsiz kaldığın günün koşullarına göre hesap ediliyor
Ama bu haksizlik en son odenen primim 20 bin
son prımden zıyade son 3 aylık ortalamaya ve toplam prim gun sayına bakılıyor yanlıs bılmıyosam
Evet
hayırlı olsun
Oda zamlanır bence
@soran sanayici misin kanka? :) kapak fotoğrafında emekçi olduğunu görüyorum
Sen ne is yapiyorsun cok citirsin
Gelir tabi