AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Peki hiç bir şeyim yok dese ve olduğunu öğrensen tepkin me olurdu?
Yalan sevmiyorsan ayrıl ama kendi düşüncem ise;
senin de yok adam sana bakmış onu ne yapıcaz?
Tek bir veri üzerinden tahmin etmek zor
Bir çok kritere göre kendin degerledir ve kararını ver.
her şey para mı? Sizin yüzünüzden kendi cinsiyetimden utanır oldum, ne kadar iğrenç bir kişiliğiniz var. Ananız babanız hiç mi birşeyler katmadı size?
Evı ve arabası olmadığı için değilde sadece yalan söylediği ve kendini olmadığı gibi gösterdiği için ayrıl bence
Yalan en başinda başladiysa yani sürdürmek bencede mantıksız
Ev araba önemli değil ben olsam yalan söylediği için ayrılırım
Ev arabayla evleneceksen ayrıl sevgilinle evleneceksen sevgisinden emin olup evlen
Mantıksız asla ayrıl sana yalan söylemiş seni sadece sevgilisiyle para için olan birisi yerine koymuş asla ama sen bilirsin😶🤐
Ekonomik durumu kötü olduğu için değil yalan söylediği için ayrılamlısın bence ilişkide yalan söylenmez
Soyle bir tabir vardır bokla yapılan sidikle yikilirmis yalan söylemeye ne gerek var özün neyse sözünde öyle olsun ama maalesef herkes yalanci
Senin yanında küçük düşmemek için bence söylemiş olabilir bence bu konuyu düşün başka bi yalanı yoksa devam et derim
Hem hayal kirikligi ve o karsindeki guvencin azaldi ve her yazdiginda acba bu dogrumu diycen ve Yalanda soylemis yani sen bilirsin ayrilmada
Senin mesleğin gelir durimun ne denklik olmalı bence eslerde ama erkek bı tık daha maddi olarak güçlü olmali
Kesinlikle ayrıl bu konunun yalanı mi olur herkesin mal varlığı olmak zorunda değil ama varmış gibi göstermek saçmalık
Eğer yalan söylediyse ayrılmayı düşüne bilirsin ama öylü bisey yoksa bence birinin maddi durumu için ondan ayrılman pek doğru olmaz
Ya arkadaşım bundan hicbişey olmaz hem fakir hem yalancı fakirlikte çok zor bu devirde ölü yaşamak kim ister akıllı ol zengin biriini bul
Yani para şöhret için demiyorum asla zaten bunlar için birlikte olmamalı bir insan para araba dünyada kalıyor yalan söylediği için ayrıl.
Ayrıl. gitsin parayı görürse sana bile bakmaz düşün larasi yokken seni elde ediyor olunca neler yapmaz aq cocu
Bence net ayrıl iyi niyetli olsa vicdan yapar dayanamaz söylerdi bu kadar profesyonel yalan söylenmez
Bence ayrıl bunun için yalan söyleyen kim bilir neler içinde yalan söyler
Fakir olduğu için değil ama sana yalan söyledi diye ayrılmalısın
Evi, arabası olmaması çok önemli değil.. o yalanı söylemese iyiymiş 😞
Bence bu tarz yalanları söylemeleri takılmak için söyleniyor öyle bi kız olmadığını anlayınca da doğrusunu söylüyor
Muhtemelen söylediğiniz gibi oldu ve dürüst olmak zorunda hissettiği için gerçekleri söylemek istedi. Hanımefendi kendi kararını vermeli. Devam etmesi veya ayrılılması konusunda bir tavsiyede bulunamayacağım. Hassas bir konu.
Demekki söyleyememiş, ama ben ne olursa olsun dürüstlügü tercih ederdim, yalan soylemezdim
Evet ayrıl gitsin. Daha şimdiden yalan söylerse ohoooo
Olmadığı için değil de yalan söylediği için güvenme
Yalancıdan olmaz ayrıl sorun maddi durumu değil
Hayatını yalan soyleyen birine ben olsam guvenmem daha dürüstlük daha onemlidir
Neden evi. V arabsı ile mi sevgili oldun sen? Onlar sanane verebilir ikisi d enesne yani
Yalan olması sıkıntılı bir durumda. Sen onunla evi arabası için mi birlikteydin asıl soru bu
şu an yalan söyleyen sonradan neler yapmaz yinede sen bilirsin
Aynen
O mu soyledi sen mi öğrendin. Demek ki sana gerçek anlamda güvenmemiş bir mesefa şart
Evi, arabası olmadığı için değil de yalan söylediği için ayrıl.
Güzel giden bir ilişki varsa sırt maddiyat için ayrılma olmaz iyice saçmalamayın
ayril tabi parasiz erkegi sadece annesi sever oda bi yasina kadar:)
Arkana bile bakma bu devirde evin arban yoksa sevmeye sevilmeye hakkin yok.
Bence yalan söylemesi hoş değil, bunun için gönlünü alsa iyi eder
Şimdiden yalan söyleyen devamlı söyler bence ayrıl gitsin
yalan soyleme sebebini dinleyip anladıkdan sonra, ona gore karar verilir
Memuruz bizde de yok ancak bu sabit gelir olması lazım. Çünkü ev araba gelir varsa emrinde. Yoksa gelir ev araba bile yürümüyor.
Dürüst olmak lazım ilk başta sonradan aptal yerine koyup söylemekte olmaz.
Ev gelire göre dönüyor sonra araba gelire göre yürüyor. Kısacası çalışıp aylık düzenli gelir varsa sana banka güvenip kredi verir. Evin araban varsa vermez. Sadece ipotek yapar ödeyemezsin araba ev elden gider. Akıllı olup sabit ve güvenceli gelir olmazsa olmaz şart.
Evi ne yapcan ya mutlu ol canım
Sorun olup olmaması değil bana hayaller kurdurdu. Yakın zamanda
Bu planı için araba kiralamis
olsun
Saçmalık
Senin kararın ama yalan söylemiş sonuçta dürüst biri olmadığı kesin
Maddiyatçıysan ayrıl da üzme oğlanı.
Yiyecek maddi bişiyi bulamadın ayrıl ayrıl🤣
Niye yalan söylemiş ki
Yalan iyi bir şey değildir sevmiyorsan ayrıl
Yalan söylediyse ayrılma zamanı
Bas kıçına tekmeyi