Gizli Üye(30-35)1 yılErkegi etkiler mi bilmiyorum ama beni rahatsiz ediyor. Erkek gibi gelmiyor benden az kazanan. Hani erkekler sadece calisma ve para kazanma sorumlulugu aldigi icin e bunu da benden fazla olarak yapamayacaksan baska ne yapacaksin dusuncesine kapiliyorum.
Doguran ben, emziren ben, muhtemelen ev islerini vs de bana yikacak, e fazla para kazanan da ben. Bir erkegin varligi nerede hissedecegim baska? Gucunu bu devirde nerede hissedecegim?
Avlanma doneminde de degiliz ki git bana errkkekk olarak ayi bilmem ne avla durumu da olmadigina gore. Gunumuzde erkegin statusu, kariyeri, maasi, belki mal varligi guc kazandiran seyler. E bunlarda olmayacaksa, bana gore ortaya fazla seyler koymuyorsa orada sıkıntı oluyor. Ne koyacaksin ortaya yani guc, statu olarak?
Ortalama olarak 65 bin kazaniyorum. Bazen 70 i buluyor. Arabam falan da var. Benden az kazanan erkegi erkek gibi hissedemiyorum kusura bakmayin. Evladimmista ona bakiyormusum gibi hissediyorum.
Heleki boyle bir evlilik daha sıkıntı. Yemegi ver, temizlik islerini yap, erkekten fazla para da kazan. Evladindan farkli olmuyor gercekten. Cocuga da para kazanirsin, yemegini vs yaparsin, cocugun fazla katkisi olmaz ya sana. Boyle bir erkekte bana oyle evladimmis gibi geliyor. Yani ya yaklasik en az benim kadar kazanmasini beklerim ya da daha fazla. Diger turlu yanimda erkek varmis. gibi hissedemiyorum.
Bu kadar aylik kazancim var, arabam var. Erkegin bir yerde bir sekilde benimle denk ya da benden daha fazla seyler ortaya koymasini bekliyorum açıkçası. Diger turlusu cok silik geliyor bana. Kadinin fazla kazandigi durumda da dengeler cok degisiyor. Dedigim gibi erkeklerin calismak ve para kazanmak disinda aldiklari bir sorumluluk yok. Bunu da kadina gore daha fazla yapamiyorlarsa orada sıkıntı basliyor. Huzursuzluklarda basliyor.
E kendine aldigin tek sorumlulugu da adam akilli yapamiyor musun, erkek olarak sen ortaya, sofraya bu aldigin tek sorumlulugu da fazlasiyla koyamiyorsan, burada gucunu gosteremiyorsan ne işe yariyorsun baska diyesi geliyor insanin. Alinan tek sorumlulugu da adam akilli, en iyi sekilde, ortaya daha fazla sey getirecek sekilde yapilmasini bekliyorum acikcasi. Kadin onca sorumlulugunun, toplumun verdigi bir ton gorevin arasinda bir de calisip orta-iyi bir kazanc koyuyorsa, erkegin toplumda tek aldigi calisma ve para kazanma sorumlulugunu cok daha iyi yapmasini, ortaya bu konuda daha fazlasini koymasini beklerim.
Erkeginde kendi acidan bu konuda kadindan daha güçlü hissetmesi acisindan da onemli bu. Ben erkek olsam, hayatta aldigim tek sorumluluk olan para kazanma konusunda kadina karsi yetersiz, asagida hissetmek, onun parasi altinda ezilmek istemezdim. Kadinlar da bazi konularda erkegin altinda kalmak istemez ama bu erkekte cok daha farkli, ozellikle para kazanma meselesinde daha farkli. Erkegin guc simgesi para, kariyer gunumuzde.
Dedigim gibi avcılık zamanlarinda degiliz. Erkegin ben burdayim, varim demesi bu sartlara bagli. Kadinlar icinde artik kismen bu boyle ama kadinlarin zaten annelik, ev hanimligi gibi oteden beri iyi yapilmasi beklenilen gorevleri zaten mevcut. Paylasmak isteselerde fazla paylasamiyorlar.
Hani kadinda bunlari yapmasa kadin olarak ne yapacaksin, kadinlik gorevlerini yapmiyor diyor beyler. Erkek icinde, erkek guc, statu, para, mal mulk konusunda kadina ustun gelemiyorsa orada da erkeklik gorevini yapamiyor denir. Siliklesir baska sorumluluk almadiklarindan kaynakli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
EVET etkiler , erkeğide etkiler ilişkiyide etkiler.. sonuçta herşeyi etkiler.
Günümüzde moda magazin diziler vs gazıyla ve tabikide doğası gereği kadınların çoğu kendinden az para kazanan erkeği "adam" yerine koymuyorlar.
Sistem.. devletler şuanda Şeytanın Tarikatı KURESELCİLER'in Yeni-Dünya-Düzeni projesini kuruyor ve uyguluyorlar.
Bu düzende erkeklar aşağı çekilecek Amerikadaki zenciler gibi 2. sınıf vatandaş yapılıp işsiz bırakılacak , kadınlar ise yükseltilip bol maaşlı işlerde çalışacaklar. Terazi dengesi bilerek bozuldu ki böyle bir ortamda erkekler evlenmeyecekler evlenemeyecekler aile kuramayacaklar ve aile yapısı çökecek ülkede nüfus azalacak, hatta bu projeyi diziler reklamlar çeşitli videolar vs ile psikolojik propagandalar yaparakta destekliyorlar. Reklamlarda artık kız çocukları var erkek çocukları yok , sürekli kadınlara destek kadınlara iş olanakları kız çocuklarında eğitim vs vs tek taraflı propagandalar yapılıyor hepsi bilerek ve sistematik olarak yapılıyor. Kadınlar şunda "güç sarhoşu" olmuş durumda başları dönmüş şekilde MUTLULAR ama bu yolun nereye gittiğini ve büyük resmi görmedikleri için ÇOK MUTLULAR, ama terazinin diğer tarafındaki erkekler bizler HİÇ MUTLU DEĞİLLER DEĞİLİZ ! Ekonoik sorunlar , düşük maaşlar , aradığımız bol maaşlı işleri bulamamak vs vs
böyle bir ortamda BEN SORAYIM >>> Bir kızın yüksek maaş kazanması erkeği etkiler mi? ... olur mu öyle şey caaaanıım Hiç etkiler mi erkekleri? bizler zaten Disneylandda yaşıyoruz her şey çok güzel mükemmel.. dert yok tasa yok.. heryer dünlük güneşlik :-)))20 Yorumla
1 yılEtkilemezse de içinde bir burukluk olur. Asıl kızı etkiler çünkü bir noktadan sonra o erkeğe saygısını kaybeder. Normalde tabi etkilememesi lazım iki tarafıda ama maalesef cast sistemimiz ataerkil olduğundan yolun sonu böyle çıkıyor. Özetle sonuç; ayrılık/boşanma/aldatma.
15 Yorumla- 1 yıl
Dediğin de tabi ihtimal dahilinde ama yukarıda da yazdığım gibi bu tür durumlarda çok büyük genellikle; bir noktadan sonra kadının erkeğe saygısı kalmıyor ve bu sefer bir şekilde evlilikte/ilişkide huzursuzluklar başlıyor, finalde kaçınılmaz son ile karşılaşılıyor.
- 1 yıl
Aslında bak bundan da güzel soru olur; "kadın erkekten daha fazla kazanınca neden saygısını kaybediyor" diye 😅
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Mek1453! 🌟 Bu gerçekten kişilere, ilişki dinamiklerine ve bireysel bakış açılarına bağlı bir durum. Kimi erkekler için bu, bir güç veya başarı göstergesi olabilir ve etkileyici gelebilir. Ama bazılarında kıskanılma veya yetersizlik gibi karmaşık hisler uyandırabilir.
Bir ilişkiyi etkileyen şey aslında sevgi, uyum, saygı ve dengedir. Kazanç herkesin değil, bireyin başarısıdır ve bu nedenle kimsenin seni yargılamasına izin verme! 💪 Unutma, finansal özgürlük insanı daha güçlü ve özgüvenli yapar. Peki, yakın çevrende bu konuda olumlu-olumsuz düşüncelerle karşılaştın mı? 👀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır beni etkilemez.
00 Yorumla Bir kızın yüksek maaş kazanması, bazı erkekleri etkileyebilir ama bu etki tamamen o erkeğin karakterine bağlıdır. Kendiyle barışık, özgüveni sağlam bir erkek için bu durum bir tehdit değil, bir gurur kaynağıdır. Çünkü mesele maaş değil, o maaşın arkasındaki azim, emek ve duruşun değeridir. Ama egosuyla hareket eden biri için bu rahatsız edici olabilir. Gerçek sevgi ve saygının olduğu yerde kim ne kadar kazanıyor değil, beraber nasıl yükselindiği önemlidir. O yüzden güçlü bir kadın, güçlü bir erkeği asla korkutmaz; tam aksine ilham verir.
12 Yorumla
1 yılBence etkiler ama her erkek farklıdır tabi. Bazı erkekler gurur yapar benim de kazancım yüksek olmalı der, ego meselesi yapar. Ama bazıları da gurur duyar, ne kadar başarılı falan diyebilir. Hani aslında kimseye direkt etkileme yapmaz ama tabii bazı erkekler bu durumu hazmedemeyebilir. Kısacası her şey güven ve saygıya bağlı. Para işleri bir noktada ama asıl mesele birbirine nasıl baktığınızdadır...🙏🏻🌷
13 Yorumla- 1 yıl
🦋
- 1 yıl
fazla gurur bazen kotu yerlere ulasabiliyor.. tamamen eekegin karakteriyle alakali
Para & Ekonomi konusunda 303 cevap paylaştı. Atalar şöyle soyler. Erkek her daim kadindan en az 1 adım önde olmalıdır.
Diger yorumlarinda okudum, problem olur diyen var olmaz diyen de var.
Bakın ne olur? Kadin bütün harcamayi sizin üzerinize yıkar, yetmedigi zaman sizinle dalga da geçer. Hic kusura bakmayin yapiyorsunuz bunları. Çünkü erkeğin maaşını kullanirken kendi maaşı ellenmedigi için burada kadin kendini daha güçlü hissediyor erkek zayif düşüyor. Bir erkekte para güç göstergesidir.
Daha da devam ederim. Bu ilişki yurumez.325 Yorumla- 1 yıl
Nedne biri digerinden onde olmak zorunda? Ikisi de gelir ve stati bakimindan ayni olsun
- 1 yıl
Statü*
- 1 yıl
Iste burada ya denklik olacak ya da erkeğin önde olması.
Şimdi sen Hakim olsan eşin savci olsa statu denkliği var. Avukat da olsan denklik var.
Sen simdi Avukat ol eşin öğretmen burada denklik bozuluyor. Yani anlatmak istediğim Ya denk olacak ya da erkek 1 adım önde olacak.
Kadin önde olursa o erkeği küçümsüyor ister istemez. - 1 yıl
Yok ya erkek 1 adim onde olsa kadin yetersiz hissedip evlilikte sorunlar yaratabilir en iyisi denklik en guzel ideal islikielr denkligin oldugudur
- 1 yıl
Hisseder mesela ben esim benden iyi olsun istemem ve ev hanimi dedigin insanlar mecburiyetten ev hanımı olduklari icin seslerini cikarmiyirlar ya isszi kaliyirlar ya okumuyorlar ya aileleri onlari bakılıyor yani kimse hur iradesiyke evimde bos beles oturarak omrumu gevireyim erekge eve hizmete edeyim demiyor isteyerek
- 1 yıl
Evet kadin da gucku olursa erkegi begenmez o yuzden iki taraf denk olmalı kimse kendini diğeriyle karsilastirmamali gelir ve statu olarak en ideali budur
- 1 yıl
Bu kisinin kendiisyke alakali yaşıyla degik butudum dhaa ne kadar buyuyeyim cocukmusum gibi davranma ben karakterim geregi kendimle denk birini isterim senin o dediğin kadinlar kole psikolojisine dahip hadtalardir hasta diyorum cunku bir insan kendinden daha iyi olan birinin yaninda kendini rahat gisseidyorsa bu onun benligiyle alakali cok buyuk bir soruna isaret eder erkegin hosuma gider bu ondan normal karsilar ama bir kadin icin cok tehlikelidir bu o yuzden bunu normallestirmeyin
- 1 yıl
Gotunu kaldirmayan ugrasmayan tembel baskasinin kendisinden iyi olmasini isteyen calismayan ve bunu dogru olarak algilayan insanda sorun vardir
- 1 yıl
Tembellik illa yatip bos oturmakla olmuyor bir de ruhun tembelligi vardir belli zamanq kadar calisip sonra keyif yapmak yani koca parasi yemek bu insanlara cennte gibi gelir cunku 1 olur calisip emek verecek bir ruha sahip degillerdie bu yuzden kendilerini cok gelistiremezlwr
- 1 yıl
Ayrica farkli goruste diye 20 yaşındaki birine buyu diyemezsin reşit bir bireyin ben artik resit olan herkes büyümüştür zaten
- 1 yıl
Hangi Atalar söylemiş onu? Kadın gücü herşeyden üstündür!
- 1 yıl
Bir kadın düşmanıyla tartışmaya girip enerjimi düşüremem. Şöyle düşünürüm. Bu adamla tartışmak bana ne kazandıracak? Hiiiççç!!!
- 1 yıl
İsabet olmuş! Bu konuda aynı fikirdeyiz ben de seninle uğraşamam!
- 1 yıl
bence erkek çoğu konuda önde olmalı maddi manevi olarakta. Ama tabiki elimizde olmuyor bazen. Kabullenmek, sevmek, saygı duymak bu durumlarda o ilişkiyi zaten yıpratmaz. Kadınlarda kazansın kimse onlar kazanmasın demiyor hatta çok güzel bir şey kendi gelirlerinin olup eşlerine yardım etmeleri. Aile refah düzeyleri daha iyi olur. Biz kızlarda çalışıyoruz kendi işini yapan da vardır. Yorumlarda kadın düşmanlığı yapan yok bence kimse kadınlar kazanmasın demiyor 😊
- 1 yıl
Uzun yıllardır evliyim ama düşünce yapısı senin gibi değil Allahtan 🙏🏻
- 1 yıl
Kendine deger verip geride gormek istemeyen kadinlar akilsiz mi oliyor bu nasil uslup boyle kzi resmen diyor ki baskasi benden iyi olsun ben arka planda kalayim saygi duyarim ama bence bu digru degil ikisi de esit olmali niye erkek he rkonud ainde olmak zorunda esit olsa kafalar uyar esit olmasa dengesizlik olursa biri daha iyi olursa bu her kinuda geride kalanin izguvenine kadar etkiler
Erkekten fazla kazanıyorsa erkek kendini kötü hisseder bence
31 Yorumlaerkekten erkeğe değişir. Ama gerçek erkekten bahsediyorsak etkilemez
22 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılEtkiler tabi bedavadan erkek kızı kazıklar parasını yer parasıyla kandırır sonra kız parasız kalır
Bide kız eve çağırır kafası çalışmıyorsa akıllı degilse erkek aklını kullanır kızın parasını yer
Öyle bı tanıdığım var böyle olmuş bende ona güldüm içimden
Enayi kız aklını kullansa kendi parasini yedirtmez
😀😉
00 Yorumla
1 yılOlumlu yönde etkilemez çünkü parasının benimle işi yok, kendi ihtiyaçlarını kendisi giderebilecek olması yani ayaklarının üstünde duruyor oluşu hoşuma gider sadece, beni parasıyla vurmaya kalkarsa olumsuz etkiler ki parasıyla işim olmayacağı için de kendince vurduğunu sanar, beni sadece kendinden soğutur başka da bişey yapamaz 😉
00 YorumlaErkeğin düşüncesinden çok Kadının karakterine ve duruşuna bağlı değişir. Hissettirdiği düşünceyle alakalıdır. Genelde kadınlar erkeğini aşağılık eziklik kompleksine de itebilir, veya az da olsa anlayışlı, ince düşünceli iyi niyetli ise sorun etmez.
10 YorumlaZevkini doyuruyorsa ne güzel ama ben böyle şeyleri odak haline getirmem. Yaşamaya bakarım
12 Yorumla- 1 yıl
Zenginliğin ne demek olduğunu bütün insanların çoğundan daha iyi biliyorum ☺️ bildiğim bir şey daha var. O zenginliğin hiçbir zaman elde kalmayacak olması. İyilerdensen daha iyi bir kazanç umabilirsin. Dünya kalıcı bir kazanç değildir, hatta belki de sonu itibariyle büyük bir kayıptır
Gizli Üye(18-24)1 yılEtkiler bence Türk erkekleri genel de hayatım da olan kadın benden az kazanca sahip olsun diye düşünür. Bunun sebebi de kadınına karşı güçlü görünmek içindir. Onun her istediğini yapabilmesi egosunu tatmin eder. Ben güçlüyüm der kendi kendine ona sözünü daha çok geçirecektir. Ve karşı geldiği an da bunun lafını da yapabilir. Yani bana saçma gelir ama maalesef böyle.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle
1 yılŞahsen beni etkilemez. Bir kıza aşıksam, parasına değil, kendisine olmuşumdur.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha fazla saygı duymasına yol açar tabii ki daha başarılı olman daha fazla yani iyi maaş kazanman etkiler fakat yani yine de hani erkek bir iki adım önde olsa hani en azından maaş açısından hani eğitim açısından olmasa da biraz daha iyi yani öyle düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılGider tabii ama daha fazla alması gurur meselesi haline gelebilir 🤣 Bu da ikilinin arasındaki güven ve samimiyet duygusuna bağlı. En ufak bir kavgada kadın daha fazla kazandığını dile getirirse o ilişki büyük zarar görür.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet
Etkileyebilir, bazıları yediremiyor kendine.
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle. Hele bir de kendi ayakları üstünde durabilmesi ve o parayı düzgün bir şekilde kullanabilmesi daha çok etkiler.
10 Yorumla
1 yılBenden yüksek maaş alan bir kadının beni kabul edeceğini sanmıyorum ama diyelim ki oldu, aile kurarken birikim vs açısından güzel olur.
10 YorumlaÇok şükür parasına ihtiyacım yok bana o mutluluğu yaşatsın hayatımı güzelleştirsin günlerimiz güzel eğlenceli geçsin yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu devirde erkeğin ya da kadının daha yüksek kazanmasının bence bir önemi yok hayat şartları zaten zor kim ne kadar çok kazanırsa ikisi için o kadar iyi sadece kendini düşünmemeli insan karşısındaki insanida düşünüp hareket etmeli ezmemeli ya da onur kirmadan hareket etmeyi bilmeli sadece
10 YorumlaHepimiz biliyoruz ki o kız o adama saygı duymaz aşağıda görür hiçbir iliskide kadın erkekten fazla kazanmaz dünya iststikleri bu yönde ben söylemiyorum olanı yazıyorum
27 Yorumla- 1 yıl
Bu kesin yargi yanlis, mutlu olan ve sevgi saygisi olan insan taniyorum
- 1 yıl
Bilimsel bir makale varsa okurum
- 1 yıl
Aramaya bakmaya hic gerek yok, saygili insan dengeyi korur bence
- 1 yıl
Kanitin yoksa susman lazim, kelime oyunlarini cocuklae yapar. Hadi son söz sana ait olsun , erkeksin , aslansin kaplansin
Gizli Üye(18-24)1 yılEşim benden yüksek maaş alıyor ve inanın beni ve ben gibi olanları etkilemiyor ama kadınları yüksek maaş almak çok etkiliyor. Kendilerini evin reisi sanıyorlar
20 Yorumla
1 yılBu ekonomide kızı tercih sebebi bile yapar ne etkilemesi😂
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 884 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin bu konularda kompleksi oluyor genelde. Kendinden yüksek maaş alan kadın onlar için kabus gibi bir şey
25 Yorumla
1 yıletkilemesinden ziyade kizin düşünce yapisina gore değişir eger ben parami kazaniyorum kimse bana karışamaz kucuk daglari ben yarattim diyosa isterse warren buffetin kizi olsun gozumde 5 kurus degeri olmaz
00 YorumlaYok ya nerede varos var ona giderler bir varoşa tercih edilirsin
10 Yorumla
1 yılŞöyle yaptığı kariyer belki etkiler rakam değil
10 YorumlaErkeği de etkiler ilişkiyi de erteler. Ya dengeli ya erkek fazla almalı. Gayrısı sıkıntı.
10 Yorumla
1 yılFazla maaşı illa erkek mi alacakmış 🤔 pekte etkileyeceğini sanmam
10 Yorumla
1 yılErkekten çok kazanıyorsa eğer erkek kendini kötü hissedebilir
11 Yorumla
1 yıllmaalesef kesinlikle etkiler olumsuz olarak genelde erkekler güç gösterisi sever ve para da bu gösterilen en büyük kozu çalışan güçlü kadın ve üste maaşında daha iyiyse daha da işler zorlasir
00 Yorumla
1 yılBilemiyorum, kişisel görüşüm etkilememesi lazım, ama psikolojik ve gerek sosyolojik konulara da girmek istemiyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
🤐🤐
1 yılEtkiliyor eski ilişkim uzun ilişkiydi yani onun yaptığı iş kazandığı para benim için önemsizdi ama benim daha çok kazanıyor olmam sorun oluyordu ayrıca ben kendi maaşıma göre bir hayat yaşamaya alıştığım ve asgari ücretle ne kadar zor geçinildiğini bildiğim için o bir şey yapmak istediğinde de hep masraf oluşturmamak için daha az masraflı şeyler tercih ederdim o da çoğu yapmak istediği şeyi bana yapamadığı için çok etkilenirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılben bu devri anlamıyorum yaşım küçükken bir insanı sadece sevdiğim için severdim büyüdükçe insanları sevmem zorlaştı çünkü örnek veriyorum maddi durumu iyi birini sevsem çocuk acaba param içinmi birlikte diyo benden uzaklaşıyor yakışıklı birini seviyorum benden daha güzel kızlara bakmaya başlıyor ki bende asla çirkin değilim bu tarz şeyleri , güçlü güçsüz kavramlarını bize subliminal gibi verdiler o yüzden gerçek sevme sevilmenin tadını unuttuk ve çok üzgünüm
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl25 yaşındayım
1 yılBazı erkekleri etkileyebilir. Bu kadın ve erkek için de geçerli. Ama misal, beni hiçbir zaman etkilemedi:)
00 Yorumla
1 yılErkekten ziyade kadını etkiler, kadın bir süre sonra ilişkideki rolleri değiştirir, erkeğe saygıyı kaybeder.
00 Yorumla
1 yılİster istemez etkileyebilir psikolojik olabilir sosyal yönden olabilir ama mutlaka bir etkisi olur bence...
00 Yorumla
1 yılÖyle kız var mı hani nerede bulsam basarım nikahı alırım. Her dediğini de yaparım
011 Yorumla- 1 yıl
@Kauren bilmiyoom
- 1 yıl
@Kauren benim
- 1 yıl
Herkes aşık bana profilimr bakıyor
- 1 yıl
@Kauren aşıklar aşık kudurun aw heponiz beni kıskanıyorsunuz. Yüz vermiyorum dite ezikler
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1 yılŞaşırmadıkça etkilemez. Erkeğin aurası zekası ve öğrenme isteği bitmediği sürrece, kadın karun gibi zenginde olsa, yine erkrk bir adım öndedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıletkiler
erkeğin ortadoğudaki en büyük fonksiyonu kadını satın alması
az kazanırken satın alamaz
sosyoekonomik yetemezse fonksiyonu kalmaz
o evlilik kalmaz09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılevlilik için ne derler? bak evi arabası var evlen rahat et.
ana eksen para olmuş olmadı mı?
evlenmek 2 milyon a yakın tutuyor ev almak hariç
karşılığı da kadının bedeni
bak evlilik satın alma. huzur saygı adalet beraber yol almak yok
adam kadına sağladığı statü ve konfor ile ön plana çıkıyor çünkü başka şeye sahip değil. bunları kadın kendisi elde ederse erkeğin fonksiyonu kalmaz. ç. ü. k. ü ile kalakalır. o yüzden çalışması ondan fazla kazanması terfi vs imkansız bu konuda baskı yer. Eve bağlı adama mecbur kalsın dşye çocuk yapılır- 1 yıl
Kadınlar akıllı olsun kendisini sattırmasın o sizin dediğiniz Türkiye eskilerde kaldı asıl şimdi kadınlar para para diye ölüyor kadın kendisini paraya satıyor gençliğini duygularını.
Cevap sahibi1 yıl@Tatlısubalığıııı annelerin defoları ortaya çıktı bedelini ödüyoruz
- 1 yıl
Erkeklerin kızlardan pek farkını görmüyorum açıkcası artık yeni yetişen nesil tamamen para ve kolay kazanmak derdine girmiş.
- 1 yıl
Türkiye konum olarak Orta doğuda bir tarafımız Anadolu Bir tarafımız Avrupa bu karakterlerimizede yansıyor kimi zaman çok romantik oluyoruz kimi zaman aklını kaybetmiş bir insan. Ama artık kültürlerimiz ölüyor adetlerimiz ölüyor maalesef gençlerimiz çocuklarımız batıya çok özeniyor son demlerini yaşıyoruz güzelliklerin aile olmanın
Cevap sahibi1 yıl@Tatlısubalığıııı biz ortadoğu yüzden üzerinden asimile olmuşuz
- 1 yıl
Güzellikler sizin elinizde kalbinizde, kötülüklerde öyle. Güzel düşünüp imanın 6 şartından birisi olan hayır ve şerrin Allahtan geldiğine iman edeceğiz. Kaç milyar insan var yinede şu güzelim coğrafyada yaşamak isteyen? Akrabaların iş yerin arkadaşların senin kaderinin bir oyuncuları sen de çevrendekilerin. Bu konularda ki fikirler bence şikayete dönüşmemeli. Elimizde olan bu.
1 yılAvrupa da etkilemez ama türkiye de her şey etkiler
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendisine yarayan bir şey, bir erkeği o kadar etkilemez.
10 Yorumla
1 yılBence birbirlerini gerçekten seviyorlarsa sorun etmezler
10 YorumlaErkek ekonomi yönetmek ister kontrol etmek ister ama evlilikte bakılmaz bence ama eski eşimden yola çıkarsam güç zehirlenmesi yaşadı diyeblirim
15 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Ev işleri nasıl oluyordu?
- 1 yıl
Niye bitti
1 yılHer erkeği değil ama etkilediği erkekler tabi ki vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğin boyu kadından uzun olacak, maaşı kadından yüksek olacak bu ne anam ya
22 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 622 cevap paylaştı. Sevdiğim kadının çalışmasını istemzdim
Bi kadın sadece evine ait olmalı00 YorumlaKazanabilir ama erkeğe karşı parasının lafını yaparsa kaybeder
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 393 cevap paylaştı. Beni hic etkilemez. Maas degil. Karakter anlayis uyum onemli maas sadece gecim kaynagidir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. etkiler. etkilemez diyemem. sevgiliikte aşkta tabi. arkadaslıkta cok sallamayabilirler
00 Yorumla
1 yılEtkiler erkek senden fazla kazanmiyorsa ya wen onu birakirsin ya da o uzaklasir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıletkisi nasıl olur bilmem hani param var sen kimsin derse başka:d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEtkilemez erkekler kızlar gibi para meraklısı değil
21 Yorumla
1 yılHayır erkekleri fizik ve güzellik etkiler
11 YorumlaErkek kendini yetersiz ve aşağıda görebilir beeeelki
20 Yorumla
1 yılBeni hiç etkilemez
Parayı yiyelim yeter 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılBir keresinde maaşım ondan yüksek diye ben sana yetemiyor gibi hissediyorum diyip ayrılmıştı
32 Yorumla
1 yılBeni etkilemez maaşından çok merhametine sevgisine bakarım
10 Yorumla
1 yılAbla o zaman çok büyük sıkıntı var umarım üzülen taraf sen olmaz bence aldatılmadan yol ver. En azından arkandan Ben bunu aldattım sonra da kenara fırlattım dedirttirme. 🙂🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEtkilemez mi, para yiyecek kadın arıyor artık çoğu
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana yukarıdan bakmazsa olumlu etkiler bizde az almıyoruz deriniz yani sjsjsj
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat