• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Bir kızın yüksek maaş kazanması erkeği etkiler mi?

Mek1453
Mek1453 Takip Et
Xper 5 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
411
Yapay Zekaya Sor
Bir kızın yüksek maaş kazanması erkeği etkiler mi?
Maaş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkegi etkiler mi bilmiyorum ama beni rahatsiz ediyor. Erkek gibi gelmiyor benden az kazanan. Hani erkekler sadece calisma ve para kazanma sorumlulugu aldigi icin e bunu da benden fazla olarak yapamayacaksan baska ne yapacaksin dusuncesine kapiliyorum.

Doguran ben, emziren ben, muhtemelen ev islerini vs de bana yikacak, e fazla para kazanan da ben. Bir erkegin varligi nerede hissedecegim baska? Gucunu bu devirde nerede hissedecegim?

Avlanma doneminde de degiliz ki git bana errkkekk olarak ayi bilmem ne avla durumu da olmadigina gore. Gunumuzde erkegin statusu, kariyeri, maasi, belki mal varligi guc kazandiran seyler. E bunlarda olmayacaksa, bana gore ortaya fazla seyler koymuyorsa orada sıkıntı oluyor. Ne koyacaksin ortaya yani guc, statu olarak?

Ortalama olarak 65 bin kazaniyorum. Bazen 70 i buluyor. Arabam falan da var. Benden az kazanan erkegi erkek gibi hissedemiyorum kusura bakmayin. Evladimmista ona bakiyormusum gibi hissediyorum.

Heleki boyle bir evlilik daha sıkıntı. Yemegi ver, temizlik islerini yap, erkekten fazla para da kazan. Evladindan farkli olmuyor gercekten. Cocuga da para kazanirsin, yemegini vs yaparsin, cocugun fazla katkisi olmaz ya sana. Boyle bir erkekte bana oyle evladimmis gibi geliyor. Yani ya yaklasik en az benim kadar kazanmasini beklerim ya da daha fazla. Diger turlu yanimda erkek varmis. gibi hissedemiyorum.

Bu kadar aylik kazancim var, arabam var. Erkegin bir yerde bir sekilde benimle denk ya da benden daha fazla seyler ortaya koymasini bekliyorum açıkçası. Diger turlusu cok silik geliyor bana. Kadinin fazla kazandigi durumda da dengeler cok degisiyor. Dedigim gibi erkeklerin calismak ve para kazanmak disinda aldiklari bir sorumluluk yok. Bunu da kadina gore daha fazla yapamiyorlarsa orada sıkıntı basliyor. Huzursuzluklarda basliyor.

E kendine aldigin tek sorumlulugu da adam akilli yapamiyor musun, erkek olarak sen ortaya, sofraya bu aldigin tek sorumlulugu da fazlasiyla koyamiyorsan, burada gucunu gosteremiyorsan ne işe yariyorsun baska diyesi geliyor insanin. Alinan tek sorumlulugu da adam akilli, en iyi sekilde, ortaya daha fazla sey getirecek sekilde yapilmasini bekliyorum acikcasi. Kadin onca sorumlulugunun, toplumun verdigi bir ton gorevin arasinda bir de calisip orta-iyi bir kazanc koyuyorsa, erkegin toplumda tek aldigi calisma ve para kazanma sorumlulugunu cok daha iyi yapmasini, ortaya bu konuda daha fazlasini koymasini beklerim.

Erkeginde kendi acidan bu konuda kadindan daha güçlü hissetmesi acisindan da onemli bu. Ben erkek olsam, hayatta aldigim tek sorumluluk olan para kazanma konusunda kadina karsi yetersiz, asagida hissetmek, onun parasi altinda ezilmek istemezdim. Kadinlar da bazi konularda erkegin altinda kalmak istemez ama bu erkekte cok daha farkli, ozellikle para kazanma meselesinde daha farkli. Erkegin guc simgesi para, kariyer gunumuzde.

Dedigim gibi avcılık zamanlarinda degiliz. Erkegin ben burdayim, varim demesi bu sartlara bagli. Kadinlar icinde artik kismen bu boyle ama kadinlarin zaten annelik, ev hanimligi gibi oteden beri iyi yapilmasi beklenilen gorevleri zaten mevcut. Paylasmak isteselerde fazla paylasamiyorlar.

Hani kadinda bunlari yapmasa kadin olarak ne yapacaksin, kadinlik gorevlerini yapmiyor diyor beyler. Erkek icinde, erkek guc, statu, para, mal mulk konusunda kadina ustun gelemiyorsa orada da erkeklik gorevini yapamiyor denir. Siliklesir baska sorumluluk almadiklarindan kaynakli.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    1 yıl

EVET etkiler , erkeğide etkiler ilişkiyide etkiler.. sonuçta herşeyi etkiler.
    Günümüzde moda magazin diziler vs gazıyla ve tabikide doğası gereği kadınların çoğu kendinden az para kazanan erkeği "adam" yerine koymuyorlar.

Sistem.. devletler şuanda Şeytanın Tarikatı KURESELCİLER'in Yeni-Dünya-Düzeni projesini kuruyor ve uyguluyorlar.
    Bu düzende erkeklar aşağı çekilecek Amerikadaki zenciler gibi 2. sınıf vatandaş yapılıp işsiz bırakılacak , kadınlar ise yükseltilip bol maaşlı işlerde çalışacaklar. Terazi dengesi bilerek bozuldu ki böyle bir ortamda erkekler evlenmeyecekler evlenemeyecekler aile kuramayacaklar ve aile yapısı çökecek ülkede nüfus azalacak, hatta bu projeyi diziler reklamlar çeşitli videolar vs ile psikolojik propagandalar yaparakta destekliyorlar. Reklamlarda artık kız çocukları var erkek çocukları yok , sürekli kadınlara destek kadınlara iş olanakları kız çocuklarında eğitim vs vs tek taraflı propagandalar yapılıyor hepsi bilerek ve sistematik olarak yapılıyor. Kadınlar şunda "güç sarhoşu" olmuş durumda başları dönmüş şekilde MUTLULAR ama bu yolun nereye gittiğini ve büyük resmi görmedikleri için ÇOK MUTLULAR, ama terazinin diğer tarafındaki erkekler bizler HİÇ MUTLU DEĞİLLER DEĞİLİZ ! Ekonoik sorunlar , düşük maaşlar , aradığımız bol maaşlı işleri bulamamak vs vs
    böyle bir ortamda BEN SORAYIM >>> Bir kızın yüksek maaş kazanması erkeği etkiler mi? ... olur mu öyle şey caaaanıım Hiç etkiler mi erkekleri? bizler zaten Disneylandda yaşıyoruz her şey çok güzel mükemmel.. dert yok tasa yok.. heryer dünlük güneşlik :-)))

2
    0 Yorumla
  • Adramytteion
    Adramytteion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 63%
    1 yıl

Etkilemezse de içinde bir burukluk olur. Asıl kızı etkiler çünkü bir noktadan sonra o erkeğe saygısını kaybeder. Normalde tabi etkilememesi lazım iki tarafıda ama maalesef cast sistemimiz ataerkil olduğundan yolun sonu böyle çıkıyor. Özetle sonuç; ayrılık/boşanma/aldatma.

1
    5 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Yani para eğer bi güçse çoğu kişi için güç çünkü bu güç kadında olmuş oluyor ve zamanla erkek ona ihtiyacı olan bi kadına doğru mu kayıyor

Yorumla
    • Adramytteion
      Adramytteion
      1 yıl

Dediğin de tabi ihtimal dahilinde ama yukarıda da yazdığım gibi bu tür durumlarda çok büyük genellikle; bir noktadan sonra kadının erkeğe saygısı kalmıyor ve bu sefer bir şekilde evlilikte/ilişkide huzursuzluklar başlıyor, finalde kaçınılmaz son ile karşılaşılıyor.

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Evet saygı önemli bunun için ince düşünce ve saygı her zaman 🙌🏻

Yorumla
    • Adramytteion
      Adramytteion
      1 yıl

Aslında bak bundan da güzel soru olur; "kadın erkekten daha fazla kazanınca neden saygısını kaybediyor" diye 😅

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Tutar bence 😁

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey Mek1453! 🌟 Bu gerçekten kişilere, ilişki dinamiklerine ve bireysel bakış açılarına bağlı bir durum. Kimi erkekler için bu, bir güç veya başarı göstergesi olabilir ve etkileyici gelebilir. Ama bazılarında kıskanılma veya yetersizlik gibi karmaşık hisler uyandırabilir.

Bir ilişkiyi etkileyen şey aslında sevgi, uyum, saygı ve dengedir. Kazanç herkesin değil, bireyin başarısıdır ve bu nedenle kimsenin seni yargılamasına izin verme! 💪 Unutma, finansal özgürlük insanı daha güçlü ve özgüvenli yapar. Peki, yakın çevrende bu konuda olumlu-olumsuz düşüncelerle karşılaştın mı? 👀

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

84

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

hayır beni etkilemez.

0
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bir kızın yüksek maaş kazanması, bazı erkekleri etkileyebilir ama bu etki tamamen o erkeğin karakterine bağlıdır. Kendiyle barışık, özgüveni sağlam bir erkek için bu durum bir tehdit değil, bir gurur kaynağıdır. Çünkü mesele maaş değil, o maaşın arkasındaki azim, emek ve duruşun değeridir. Ama egosuyla hareket eden biri için bu rahatsız edici olabilir. Gerçek sevgi ve saygının olduğu yerde kim ne kadar kazanıyor değil, beraber nasıl yükselindiği önemlidir. O yüzden güçlü bir kadın, güçlü bir erkeği asla korkutmaz; tam aksine ilham verir.

1
    2 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Güzel anlatışın için teşekkürler 🙌🏻

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      1 yıl

Rica ederim 🙏😊

Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bence etkiler ama her erkek farklıdır tabi. Bazı erkekler gurur yapar benim de kazancım yüksek olmalı der, ego meselesi yapar. Ama bazıları da gurur duyar, ne kadar başarılı falan diyebilir. Hani aslında kimseye direkt etkileme yapmaz ama tabii bazı erkekler bu durumu hazmedemeyebilir. Kısacası her şey güven ve saygıya bağlı. Para işleri bir noktada ama asıl mesele birbirine nasıl baktığınızdadır...🙏🏻🌷

1
    3 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Bencede kesinlikle

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      1 yıl

🦋

Yorumla
    • Fatih_6363
      Fatih_6363
      1 yıl

fazla gurur bazen kotu yerlere ulasabiliyor.. tamamen eekegin karakteriyle alakali

Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 303 cevap paylaştı.

Atalar şöyle soyler. Erkek her daim kadindan en az 1 adım önde olmalıdır.
    Diger yorumlarinda okudum, problem olur diyen var olmaz diyen de var.
    Bakın ne olur? Kadin bütün harcamayi sizin üzerinize yıkar, yetmedigi zaman sizinle dalga da geçer. Hic kusura bakmayin yapiyorsunuz bunları. Çünkü erkeğin maaşını kullanirken kendi maaşı ellenmedigi için burada kadin kendini daha güçlü hissediyor erkek zayif düşüyor. Bir erkekte para güç göstergesidir.
    Daha da devam ederim. Bu ilişki yurumez.

3
    25 Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Nedne biri digerinden onde olmak zorunda? Ikisi de gelir ve stati bakimindan ayni olsun

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Statü*

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Iste burada ya denklik olacak ya da erkeğin önde olması.
      Şimdi sen Hakim olsan eşin savci olsa statu denkliği var. Avukat da olsan denklik var.
      Sen simdi Avukat ol eşin öğretmen burada denklik bozuluyor. Yani anlatmak istediğim Ya denk olacak ya da erkek 1 adım önde olacak.
      Kadin önde olursa o erkeği küçümsüyor ister istemez.

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Yok ya erkek 1 adim onde olsa kadin yetersiz hissedip evlilikte sorunlar yaratabilir en iyisi denklik en guzel ideal islikielr denkligin oldugudur

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Ev hanımı olanlar var hiç calismayan. Kadinda bu durum olusmuyor. Kadin hem kendini yetersiz hissetmez. Kocam güçlü der. Ama kendisi güçlü olduğu durumda kocasini beğenmez. Anladin mi?

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Hisseder mesela ben esim benden iyi olsun istemem ve ev hanimi dedigin insanlar mecburiyetten ev hanımı olduklari icin seslerini cikarmiyirlar ya isszi kaliyirlar ya okumuyorlar ya aileleri onlari bakılıyor yani kimse hur iradesiyke evimde bos beles oturarak omrumu gevireyim erekge eve hizmete edeyim demiyor isteyerek

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Evet kadin da gucku olursa erkegi begenmez o yuzden iki taraf denk olmalı kimse kendini diğeriyle karsilastirmamali gelir ve statu olarak en ideali budur

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Yanlış düşünüyorsun. Hem de cok Yanlış. Bir cok kiz evlendikten sonra çalışmak istemiyor. Sen yanlis pencereden bakiyorsun. Daha yasin 20 senin. Büyü biraz daha kendin de göreceksin.

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Bu kisinin kendiisyke alakali yaşıyla degik butudum dhaa ne kadar buyuyeyim cocukmusum gibi davranma ben karakterim geregi kendimle denk birini isterim senin o dediğin kadinlar kole psikolojisine dahip hadtalardir hasta diyorum cunku bir insan kendinden daha iyi olan birinin yaninda kendini rahat gisseidyorsa bu onun benligiyle alakali cok buyuk bir soruna isaret eder erkegin hosuma gider bu ondan normal karsilar ama bir kadin icin cok tehlikelidir bu o yuzden bunu normallestirmeyin

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Gotunu kaldirmayan ugrasmayan tembel baskasinin kendisinden iyi olmasini isteyen calismayan ve bunu dogru olarak algilayan insanda sorun vardir

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Tembellik illa yatip bos oturmakla olmuyor bir de ruhun tembelligi vardir belli zamanq kadar calisip sonra keyif yapmak yani koca parasi yemek bu insanlara cennte gibi gelir cunku 1 olur calisip emek verecek bir ruha sahip degillerdie bu yuzden kendilerini cok gelistiremezlwr

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Ayrica farkli goruste diye 20 yaşındaki birine buyu diyemezsin reşit bir bireyin ben artik resit olan herkes büyümüştür zaten

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Senin yaşına veriyorum. Çok bildiğini sanıyorsun ama en çok sen yanilacaksin. Sen de bu mevzuya bir örnek oldun teşekkürler.

Yorumla
    • Ezber6
      Ezber6
      1 yıl

Bence genellemeye gerek yok akrabamız var kocası öğretmen kadın doktor gül gibi yaşayıp gidiyorlar hiç de etkilenmiyorlar

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Ezber6 Kardeş insan olanda sorun çıkmıyor. Sizdeki biraz istisna olmuş. Benim tanıdıklarım da hep anlattıklarımı savunuyorlar. Yani genele baktığımızda istisnalar kaideyi bozmaz diyelim.

Yorumla
    • DünyaBirHapishane
      DünyaBirHapishane
      1 yıl

Hangi Atalar söylemiş onu? Kadın gücü herşeyden üstündür!

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Kadının hangi gücü?
      Sizin feministler biraz abartmis bence.

Yorumla
    • DünyaBirHapishane
      DünyaBirHapishane
      1 yıl

Bir kadın düşmanıyla tartışmaya girip enerjimi düşüremem. Şöyle düşünürüm. Bu adamla tartışmak bana ne kazandıracak? Hiiiççç!!!

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Ben kadin dusmani değilim ama sen Erkek dusmanisin. Kafi bu kadar yorum yeter sana. Seninle uğraşamam

Yorumla
    • DünyaBirHapishane
      DünyaBirHapishane
      1 yıl

İsabet olmuş! Bu konuda aynı fikirdeyiz ben de seninle uğraşamam!

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Sen sakin evlenme. Uzun sürmeyecek belli

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

bence erkek çoğu konuda önde olmalı maddi manevi olarakta. Ama tabiki elimizde olmuyor bazen. Kabullenmek, sevmek, saygı duymak bu durumlarda o ilişkiyi zaten yıpratmaz. Kadınlarda kazansın kimse onlar kazanmasın demiyor hatta çok güzel bir şey kendi gelirlerinin olup eşlerine yardım etmeleri. Aile refah düzeyleri daha iyi olur. Biz kızlarda çalışıyoruz kendi işini yapan da vardır. Yorumlarda kadın düşmanlığı yapan yok bence kimse kadınlar kazanmasın demiyor 😊

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

@Mek1453 Kız afferin sana. Şurada bi akıllı kız sensin valla helal olsun ❤️❤️❤️

Yorumla
    • DünyaBirHapishane
      DünyaBirHapishane
      1 yıl

Uzun yıllardır evliyim ama düşünce yapısı senin gibi değil Allahtan 🙏🏻

Yorumla
    • enbüyükhayalimmPMYO
      enbüyükhayalimmPMYO
      1 yıl

Kendine deger verip geride gormek istemeyen kadinlar akilsiz mi oliyor bu nasil uslup boyle kzi resmen diyor ki baskasi benden iyi olsun ben arka planda kalayim saygi duyarim ama bence bu digru degil ikisi de esit olmali niye erkek he rkonud ainde olmak zorunda esit olsa kafalar uyar esit olmasa dengesizlik olursa biri daha iyi olursa bu her kinuda geride kalanin izguvenine kadar etkiler

Yorumla
  • Sjhsjh01
    Sjhsjh01 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl

Erkekten fazla kazanıyorsa erkek kendini kötü hisseder bence

3
    1 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Bencede olabilir

Yorumla
  • hako1834
    hako1834 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

erkekten erkeğe değişir. Ama gerçek erkekten bahsediyorsak etkilemez

2
    2 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Bencede…

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

Bencede

Yorumla
  • Cooldusunce
    Cooldusunce Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Etkiler tabi bedavadan erkek kızı kazıklar parasını yer parasıyla kandırır sonra kız parasız kalır

Bide kız eve çağırır kafası çalışmıyorsa akıllı degilse erkek aklını kullanır kızın parasını yer

Öyle bı tanıdığım var böyle olmuş bende ona güldüm içimden

Enayi kız aklını kullansa kendi parasini yedirtmez

😀😉

0
    0 Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Olumlu yönde etkilemez çünkü parasının benimle işi yok, kendi ihtiyaçlarını kendisi giderebilecek olması yani ayaklarının üstünde duruyor oluşu hoşuma gider sadece, beni parasıyla vurmaya kalkarsa olumsuz etkiler ki parasıyla işim olmayacağı için de kendince vurduğunu sanar, beni sadece kendinden soğutur başka da bişey yapamaz 😉

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Erkeğin düşüncesinden çok Kadının karakterine ve duruşuna bağlı değişir. Hissettirdiği düşünceyle alakalıdır. Genelde kadınlar erkeğini aşağılık eziklik kompleksine de itebilir, veya az da olsa anlayışlı, ince düşünceli iyi niyetli ise sorun etmez.

1
    0 Yorumla
  • αlphassia
    αlphassia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Zevkini doyuruyorsa ne güzel ama ben böyle şeyleri odak haline getirmem. Yaşamaya bakarım

1
    2 Yorumla
    • αlphassia
      αlphassia
      1 yıl

Zenginliğin ne demek olduğunu bütün insanların çoğundan daha iyi biliyorum ☺️ bildiğim bir şey daha var. O zenginliğin hiçbir zaman elde kalmayacak olması. İyilerdensen daha iyi bir kazanç umabilirsin. Dünya kalıcı bir kazanç değildir, hatta belki de sonu itibariyle büyük bir kayıptır

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Teşekkürler doğru bence

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Etkiler bence Türk erkekleri genel de hayatım da olan kadın benden az kazanca sahip olsun diye düşünür. Bunun sebebi de kadınına karşı güçlü görünmek içindir. Onun her istediğini yapabilmesi egosunu tatmin eder. Ben güçlüyüm der kendi kendine ona sözünü daha çok geçirecektir. Ve karşı geldiği an da bunun lafını da yapabilir. Yani bana saçma gelir ama maalesef böyle.

1
    2 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

Maalesef senin düşüncen gibi ilerler bazı şeyler ve normal olarak karşılanmayan yerler var maaaaaaaesef kiiii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle

Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl

Şahsen beni etkilemez. Bir kıza aşıksam, parasına değil, kendisine olmuşumdur.

1
    1 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Bence bu yaşa görede değişiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Daha fazla saygı duymasına yol açar tabii ki daha başarılı olman daha fazla yani iyi maaş kazanman etkiler fakat yani yine de hani erkek bir iki adım önde olsa hani en azından maaş açısından hani eğitim açısından olmasa da biraz daha iyi yani öyle düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Gider tabii ama daha fazla alması gurur meselesi haline gelebilir 🤣 Bu da ikilinin arasındaki güven ve samimiyet duygusuna bağlı. En ufak bir kavgada kadın daha fazla kazandığını dile getirirse o ilişki büyük zarar görür.

0
    2 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Evet erkek gururu nede olsa

Yorumla
    • jackass1903
      jackass1903
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • ÖzünJa
    ÖzünJa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 92%
    1 yıl

Etkileyebilir, bazıları yediremiyor kendine.

3
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kesinlikle. Hele bir de kendi ayakları üstünde durabilmesi ve o parayı düzgün bir şekilde kullanabilmesi daha çok etkiler.

1
    0 Yorumla
  • Smalltownboy70
    Smalltownboy70 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 88%
    1 yıl

Benden yüksek maaş alan bir kadının beni kabul edeceğini sanmıyorum ama diyelim ki oldu, aile kurarken birikim vs açısından güzel olur.

1
    0 Yorumla
  • sosyallik
    sosyallik Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Çok şükür parasına ihtiyacım yok bana o mutluluğu yaşatsın hayatımı güzelleştirsin günlerimiz güzel eğlenceli geçsin yeter

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu devirde erkeğin ya da kadının daha yüksek kazanmasının bence bir önemi yok hayat şartları zaten zor kim ne kadar çok kazanırsa ikisi için o kadar iyi sadece kendini düşünmemeli insan karşısındaki insanida düşünüp hareket etmeli ezmemeli ya da onur kirmadan hareket etmeyi bilmeli sadece

1
    0 Yorumla
  • Alonza97
    Alonza97 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    1 yıl

Hepimiz biliyoruz ki o kız o adama saygı duymaz aşağıda görür hiçbir iliskide kadın erkekten fazla kazanmaz dünya iststikleri bu yönde ben söylemiyorum olanı yazıyorum

2
    7 Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

Bu kesin yargi yanlis, mutlu olan ve sevgi saygisi olan insan taniyorum

Yorumla
    • Alonza97
      Alonza97
      1 yıl

@zeynep3000 bakalım mi dünya istatiklerine

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

Bilimsel bir makale varsa okurum

Yorumla
    • Alonza97
      Alonza97
      1 yıl

@zeynep3000 bulursun nette

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

Aramaya bakmaya hic gerek yok, saygili insan dengeyi korur bence

Yorumla
    • Alonza97
      Alonza97
      1 yıl

@zeynep3000 sen hayallerde yasiyorsun Zeynep

Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

Kanitin yoksa susman lazim, kelime oyunlarini cocuklae yapar. Hadi son söz sana ait olsun , erkeksin , aslansin kaplansin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Eşim benden yüksek maaş alıyor ve inanın beni ve ben gibi olanları etkilemiyor ama kadınları yüksek maaş almak çok etkiliyor. Kendilerini evin reisi sanıyorlar

2
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Bu ekonomide kızı tercih sebebi bile yapar ne etkilemesi😂

3
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 884 cevap paylaştı.

Erkeklerin bu konularda kompleksi oluyor genelde. Kendinden yüksek maaş alan kadın onlar için kabus gibi bir şey

2
    5 Yorumla
    • Shelby111
      Shelby111
      1 yıl

Ne alaka element uydurmayın ya kim diyor size bunları

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Zamanla oluyor bu duygu erkeklerde kendilerini düşük görüyorlar her ne kadar hayır deselerde bu duygu ufaktan kendini gösteriyor bence

Yorumla
    • Shelby111
      Shelby111
      1 yıl

Bilmiyorum ben hiç düşük görmedim kendimi belki dediğin gibi olanlardan vardır ama özgüvenli bir insanın böyle bir psikolojik durum içerisine gireceğini sanmam

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

Sayın @Shelby111 ile aynı düşüncedeyim, düşük değil de daha çok mutlu oluyorum ben

Yorumla
    • Shelby111
      Shelby111
      1 yıl

@bayram511 aynen valla bende mutlu olurum kıskanmak ya da kötü hissetmek yerine bence kızların biraz erkek seçimine dikkat etmesi gerekiyor hahssh

Yorumla
  • Fatih_6363
    Fatih_6363 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

etkilemesinden ziyade kizin düşünce yapisina gore değişir eger ben parami kazaniyorum kimse bana karışamaz kucuk daglari ben yarattim diyosa isterse warren buffetin kizi olsun gozumde 5 kurus degeri olmaz

0
    0 Yorumla
  • durucnm
    durucnm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Yok ya nerede varos var ona giderler bir varoşa tercih edilirsin

1
    0 Yorumla
  • Sadbut_true
    Sadbut_true Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl

Şöyle yaptığı kariyer belki etkiler rakam değil

1
    0 Yorumla
  • mütesellî
    mütesellî Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Erkeği de etkiler ilişkiyi de erteler. Ya dengeli ya erkek fazla almalı. Gayrısı sıkıntı.

1
    0 Yorumla
  • SAKİNkullanıcı
    SAKİNkullanıcı Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Fazla maaşı illa erkek mi alacakmış 🤔 pekte etkileyeceğini sanmam

1
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Erkekten çok kazanıyorsa eğer erkek kendini kötü hissedebilir

1
    1 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

Yok valla kötü hissetmiyorum, evli isem daha çok mutlu olurum, tabi egolu bir kız değilse

Yorumla
  • yalansizolmaz35
    yalansizolmaz35 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 78%
    1 yıl

lmaalesef kesinlikle etkiler olumsuz olarak genelde erkekler güç gösterisi sever ve para da bu gösterilen en büyük kozu çalışan güçlü kadın ve üste maaşında daha iyiyse daha da işler zorlasir

0
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Bilemiyorum, kişisel görüşüm etkilememesi lazım, ama psikolojik ve gerek sosyolojik konulara da girmek istemiyorum.

0
    2 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Merak ettim 🙌🏻

Yorumla
    • AbdullahAydemir
      AbdullahAydemir
      1 yıl

🤐🤐

Yorumla
  • Kafamkarısıkbnmmm
    Kafamkarısıkbnmmm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Etkiliyor eski ilişkim uzun ilişkiydi yani onun yaptığı iş kazandığı para benim için önemsizdi ama benim daha çok kazanıyor olmam sorun oluyordu ayrıca ben kendi maaşıma göre bir hayat yaşamaya alıştığım ve asgari ücretle ne kadar zor geçinildiğini bildiğim için o bir şey yapmak istediğinde de hep masraf oluşturmamak için daha az masraflı şeyler tercih ederdim o da çoğu yapmak istediği şeyi bana yapamadığı için çok etkilenirdi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

ben bu devri anlamıyorum yaşım küçükken bir insanı sadece sevdiğim için severdim büyüdükçe insanları sevmem zorlaştı çünkü örnek veriyorum maddi durumu iyi birini sevsem çocuk acaba param içinmi birlikte diyo benden uzaklaşıyor yakışıklı birini seviyorum benden daha güzel kızlara bakmaya başlıyor ki bende asla çirkin değilim bu tarz şeyleri , güçlü güçsüz kavramlarını bize subliminal gibi verdiler o yüzden gerçek sevme sevilmenin tadını unuttuk ve çok üzgünüm

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

25 yaşındayım

Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Bazı erkekleri etkileyebilir. Bu kadın ve erkek için de geçerli. Ama misal, beni hiçbir zaman etkilemedi:)

0
    0 Yorumla
  • _RuleMaker_
    _RuleMaker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    1 yıl

Erkekten ziyade kadını etkiler, kadın bir süre sonra ilişkideki rolleri değiştirir, erkeğe saygıyı kaybeder.

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    1 yıl

İster istemez etkileyebilir psikolojik olabilir sosyal yönden olabilir ama mutlaka bir etkisi olur bence...

0
    0 Yorumla
  • sultankalavun
    sultankalavun Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Öyle kız var mı hani nerede bulsam basarım nikahı alırım. Her dediğini de yaparım

0
    11 Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      1 yıl

Profildeki şelale nerde? Yüzme serbest midir?

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      1 yıl

@Kauren bilmiyoom

Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      1 yıl

Profildeki siz değilsiniz o zaman.

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      1 yıl

@Kauren benim

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

@Kauren o şelaleyi nasıl farkettin kfkfkfkf

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      1 yıl

Herkes aşık bana profilimr bakıyor

Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      1 yıl

@Mek1453 Şelalelere ilgim var, spor gereği soğuk sulara girmeyi seviyorum. Kas yapımı dindiriyorum soğuk suyla.

Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      1 yıl

@sultankalavun Dayıcım soru sordum, sorumu merak eden profiline girmiş ne bu kasıntı? Gittiğin yerini bilmiyorsun daha sana aşık olmalarından bahsediyorsun :d

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Dldllfkflfkfkf offf

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      1 yıl

@Kauren aşıklar aşık kudurun aw heponiz beni kıskanıyorsunuz. Yüz vermiyorum dite ezikler

Yorumla
    • darkfeminenn
      darkfeminenn
      1 yıl

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
  • istanbluEser
    istanbluEser Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 81%
    1 yıl

Şaşırmadıkça etkilemez. Erkeğin aurası zekası ve öğrenme isteği bitmediği sürrece, kadın karun gibi zenginde olsa, yine erkrk bir adım öndedir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

etkiler
    erkeğin ortadoğudaki en büyük fonksiyonu kadını satın alması
    az kazanırken satın alamaz
    sosyoekonomik yetemezse fonksiyonu kalmaz
    o evlilik kalmaz

0
    9 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Nasıl yani kafam karıştı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

evlilik için ne derler? bak evi arabası var evlen rahat et.
      ana eksen para olmuş olmadı mı?
      evlenmek 2 milyon a yakın tutuyor ev almak hariç
      karşılığı da kadının bedeni
      bak evlilik satın alma. huzur saygı adalet beraber yol almak yok

adam kadına sağladığı statü ve konfor ile ön plana çıkıyor çünkü başka şeye sahip değil. bunları kadın kendisi elde ederse erkeğin fonksiyonu kalmaz. ç. ü. k. ü ile kalakalır. o yüzden çalışması ondan fazla kazanması terfi vs imkansız bu konuda baskı yer. Eve bağlı adama mecbur kalsın dşye çocuk yapılır

Yorumla
    • Tatlısubalığıııı
      Tatlısubalığıııı
      1 yıl

Kadınlar akıllı olsun kendisini sattırmasın o sizin dediğiniz Türkiye eskilerde kaldı asıl şimdi kadınlar para para diye ölüyor kadın kendisini paraya satıyor gençliğini duygularını.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Tatlısubalığıııı annelerin defoları ortaya çıktı bedelini ödüyoruz

Yorumla
    • Tatlısubalığıııı
      Tatlısubalığıııı
      1 yıl

Erkeklerin kızlardan pek farkını görmüyorum açıkcası artık yeni yetişen nesil tamamen para ve kolay kazanmak derdine girmiş.

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

@Tatlısubalığıııı evet abim ile erkek kardeşim arasında mesela bu konuda dağlar kadar fark var biri zorluk çekti diğeri kolay işin derdinde

Yorumla
    • Tatlısubalığıııı
      Tatlısubalığıııı
      1 yıl

Türkiye konum olarak Orta doğuda bir tarafımız Anadolu Bir tarafımız Avrupa bu karakterlerimizede yansıyor kimi zaman çok romantik oluyoruz kimi zaman aklını kaybetmiş bir insan. Ama artık kültürlerimiz ölüyor adetlerimiz ölüyor maalesef gençlerimiz çocuklarımız batıya çok özeniyor son demlerini yaşıyoruz güzelliklerin aile olmanın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Tatlısubalığıııı biz ortadoğu yüzden üzerinden asimile olmuşuz

Yorumla
    • Tatlısubalığıııı
      Tatlısubalığıııı
      1 yıl

Güzellikler sizin elinizde kalbinizde, kötülüklerde öyle. Güzel düşünüp imanın 6 şartından birisi olan hayır ve şerrin Allahtan geldiğine iman edeceğiz. Kaç milyar insan var yinede şu güzelim coğrafyada yaşamak isteyen? Akrabaların iş yerin arkadaşların senin kaderinin bir oyuncuları sen de çevrendekilerin. Bu konularda ki fikirler bence şikayete dönüşmemeli. Elimizde olan bu.

Yorumla
  • arkapencere1
    arkapencere1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 56%
    1 yıl

Avrupa da etkilemez ama türkiye de her şey etkiler

0
    1 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

:,)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kendisine yarayan bir şey, bir erkeği o kadar etkilemez.

1
    0 Yorumla
  • olmadioyle
    olmadioyle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bence birbirlerini gerçekten seviyorlarsa sorun etmezler

1
    0 Yorumla
  • ilksaygı
    ilksaygı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

Erkek ekonomi yönetmek ister kontrol etmek ister ama evlilikte bakılmaz bence ama eski eşimden yola çıkarsam güç zehirlenmesi yaşadı diyeblirim

1
    5 Yorumla
    • Maviigunlerr
      Maviigunlerr
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • ilksaygı
      ilksaygı
      1 yıl

Maaşlar denk değilse senin harcsman benim harcamam olur

Yorumla
    • Maviigunlerr
      Maviigunlerr
      1 yıl

Ev işleri nasıl oluyordu?

Yorumla
    • ilksaygı
      ilksaygı
      1 yıl

Temizlik bende yemek ondaydı hep çocukla oyun bende gece ondaydı tek nerf'ü yani çok telefon ile ilgilenmesiydi

Yorumla
    • Maviigunlerr
      Maviigunlerr
      1 yıl

Niye bitti

Yorumla
  • AzraaaAslan
    AzraaaAslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Her erkeği değil ama etkilediği erkekler tabi ki vardır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkeğin boyu kadından uzun olacak, maaşı kadından yüksek olacak bu ne anam ya

2
    2 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Erkekler çünkü fkfkkfkf

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

Yok kafanı güzel sizin aq

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 622 cevap paylaştı.

Sevdiğim kadının çalışmasını istemzdim
    Bi kadın sadece evine ait olmalı

0
    0 Yorumla
  • dyrroth25
    dyrroth25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kazanabilir ama erkeğe karşı parasının lafını yaparsa kaybeder

0
    0 Yorumla
  • Maaniac
    Maaniac Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 393 cevap paylaştı.

Beni hic etkilemez. Maas degil. Karakter anlayis uyum onemli maas sadece gecim kaynagidir

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı.

etkiler. etkilemez diyemem. sevgiliikte aşkta tabi. arkadaslıkta cok sallamayabilirler

0
    0 Yorumla
  • Saruhan1985
    Saruhan1985 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Etkiler erkek senden fazla kazanmiyorsa ya wen onu birakirsin ya da o uzaklasir

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.

etkisi nasıl olur bilmem hani param var sen kimsin derse başka:d

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Etkilemez erkekler kızlar gibi para meraklısı değil

2
    1 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Hımmmm değişebilir bu durum bence

Yorumla
  • Tükendimçok2
    Tükendimçok2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayır erkekleri fizik ve güzellik etkiler

1
    1 Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

Waaoowww bu da para kadar etkiliyor bence mdmdmdmd

Yorumla
  • esra_1212
    esra_1212 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Erkek kendini yetersiz ve aşağıda görebilir beeeelki

2
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl

Beni hiç etkilemez

Parayı yiyelim yeter 🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Hottttcaty
    Hottttcaty Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Bir keresinde maaşım ondan yüksek diye ben sana yetemiyor gibi hissediyorum diyip ayrılmıştı

3
    2 Yorumla
    • yghjg
      yghjg
      1 yıl

Obsicocu

Yorumla
    • Mek1453
      Mek1453
      1 yıl

@yghjg fkkfmffmmfmfkf

Yorumla
  • kırmızıbeyaz49
    kırmızıbeyaz49 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    1 yıl

Beni etkilemez maaşından çok merhametine sevgisine bakarım

1
    0 Yorumla
  • ecrin54efe
    ecrin54efe Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Abla o zaman çok büyük sıkıntı var umarım üzülen taraf sen olmaz bence aldatılmadan yol ver. En azından arkandan Ben bunu aldattım sonra da kenara fırlattım dedirttirme. 🙂🙂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Etkilemez mi, para yiyecek kadın arıyor artık çoğu

1
    1 Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

Öyle demesek mı yani kesinlikle 55 yaşında zengin kadın aramıyorum kessin bkk

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bana yukarıdan bakmazsa olumlu etkiler bizde az almıyoruz deriniz yani sjsjsj

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bir kızın yüksek maaş kazanması erkeği etkiler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızın erkekten yüksek maaş alması sorun olur mu? 93 cevap verildi
Kızlar, Erkek dediğinin maaşı kabarık mı olmalı? İdeal maaş ne kadar sizce? Erkekte Para çekici mi? 11 cevap verildi
Bir erkeğin kariyeri statüsü kızlar için önemli mi? 6 cevap verildi
Bir ilişkide erkeğin kızdan daha az maaş alması çok önemli midir cidden? 54 cevap verildi
Kadının ne kadar maaş aldığı erkekler için önemli mi? 87 cevap verildi
Erkeğin maaşı kadınınkinden yüksek mi olmalı? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨