Biraz para konuşalım 😉😏
Para erkeği çekici kılar 💡
Para erkeği itici kılar🤢
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Biraz para konuşalım 😉😏
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim için hiçbir çekici ya da itici yanı yok. Eğer erkek parasıyla, malıyla mülküyle övünüyorsa, bunu dile getiriyorsa iticidir. Ne arkadaş, ne eş olmak istemem. Sevmem paraya, maddeye köle olan insanları. Antipatik gelirler bana. Maneviyat diye sayıklarken şu maddiyat dünyasında paranın önemini yadsımak da pembe gözlüklerle bakmak gibi olur hayata. Para bir ihtiyaçtır ve ihtiyaç olarak da kalmalıdır. Tanrılaştırılmamalıdır. İnsanı mutlu eden, ona huzur veren şey para, mal mülk değildir. Maneviyattır huzur veren. Hayatındaki insanla anlaşabiliyorsan, aynı dili konuşabiliyorsan, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış varsa huzur da vardır. Soğan ekmek yerken bile mutlu olabilirsin birlikte gülebildiğin insanla. Ama bunlar yoksa dünyaları serse önüne yine de huzur yıldızlar kadar uzaktır sana. Paranın miktarı önemli değil. Paran ne kadarsa o kadar yaşarsın hayatı. Ama isterim ki yeni yerler görelim, kültür gezileri yapalım, sinemaya, tiyatroya gidebilelim, birlikte zaman geçirelim, güzel anılar biriktirelim. burada da para devreye giriyor işte. Karın doyurmak mesele değil de ruhunu doyurmak için biraz para lazım sanırım. 😇
Wow çok iyi anlatmışsın EiG seçmeyi unutursam döv beni jjjgkgkfkkcjc
Ahaha dövmem ama hadi senin hatrına bir kaşlarımı çatarım. 😂
Unutturma bunu unutursam 10 Eig borcum olsun eski sorulardan falan ayarlarım fjfjfnnf
Ahaha borç yok ya canın sağolsun. 😂
Bu sözden sonra da unutursan artık 20 eig
Bu gidişle hesabı kapatacağım senin yüzünden uıgkjfgl
Tamam hatırlatırım 😂
Erkeğin iyi bir kariyeri ve iyi bir maaşı olması, hem kendine hem çevresine güç ve güven verir.
İlk gençlik yıllarında kadınlar için erkeğin kişiliği ve kendisini tutkuyla sevmesi yeterliyken, ileriki yaşlarında beraberinde kendisine konfor ve refah ortamı sunacak kadar parası olması önemli hale gelir.
Kesinlikle ! Miktar peki?
Düşünmek lazım. Ben eşim ne kadar kazanıyor, inan bilmem, hiç sormadım 😀 kendi kazancımla ilgiliyim. Gerektiğinde aile fertlerini mağdur etmez, istediklerimiz genelde olmuştur. Demek yeterli.
Enteresan peki bu çok sağlıklı mı yani tamamen ayrı ekonomiler çok sağlıklı buluyor musun
Sağlıksız bir durum olmadı hiç. Ne kastettiğini anlamadım ama, olumsuz bir yansıma yok.
Bir eve ortalama 3000 Euro girmeli. Temiz para olarak..
Getirmeli *
Makul kolay yani peki Euro söyledin
Ben Almanya’da olduğum için mi sen Almanya’da olduğun için hulkfjfnf
Evrensel olarak düşünelim diye Euro 😀
Çok mantıklı bir sebep olmadı sjsjsn
Benim için değil, kendi parami fazlasıyla kazanıyorum hatta 2 yıl önce falan erkek arkadaşım bu yüzden ayrıldı sen herşeyini alıyorsun ben yardımcı olamıyorum zaten senin masrafına yetişme şansım yok ama yine de benden fazla kazanman doğru değil demişti jslskdk
Peki peki Yani hiç mi önemli olmaz ortak hayatını birleştir sen ortak bir hayatı paylassan
Şu şekilde önemli, beş parasız olmaz nasıl olmaz öyle çalışmadan sürekli evde oturuyor öyle olmaz para kazansın yeter
Ben böyle dusunmuyorum ya.. benim iliskimde kimse baskın değil herkes esit
Eşit elbette ama erkek eril kadın dişil olsun
benim için fark etmez çünkü bu hayatta her şeyi gördüm küçük göründüğüme bakmayın istediğim her şeye sahip oldum para elbette ki gerekli bir unsurdur ama sevgi olduktan sonra saygı olduktan sonra paranın bir önemi yok para her zaman kazanılır
Paradan başka bir haltı olmayıp bunu gösteriş için kullanan biriyle işim olamaz. Ben yaşadım böyle durumlar ve anında uzaklaştım. Hiç sevmem görgüsüz insan.
Görgü karakter eğitimi şart
Şimdi şöyle ben bakmıyorum oyuzden ailem üzerinden bi örnek vereyim bence iyi 🤔🤔😅😅
Olur
Para çekici kılmaz ama parası olduğu taktirde seni gezdirire bilir ve ortamlara sokabilir bundan dolayı para önemli yoksa çekici değil
Haklısın miktar peki?
Ne kadar maaşı olup olmaması gerektiğini bilmiyorum ama iyi bir hayat için ve ben de kariyer yapamadığım için iyi bir maaş şart.
ben İstanbul'un en iyi semtinde oturuyorum para her şey değil mühim olan ihtiyacımız kadar paramızın olması
Özgüvenli kendine güvenen kadın
Para kendisinde olunca
Güçlü hisseder Karşı kişide değil
Erkek dediğin maaşlı çalışmazz skdj kendi işi olur 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?