AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Yani burdan şunu anlıyorum. Parası pulu olsa malı mülkü olsa sevmesende evlenirsin.
hayır çok zengin biriyle de tanıştırdılar istemedim
zengin koca arıyorsun galiba ama artık herkes borç içinde bekarlık sultanlık 😂
zengin koca değil ama benden bi tık fazla almasını isterdim üstelik ev kirası da var
her insanın evi olmayabilir ama kirada onca insan hayatını yaşıyor giden zaman geri gelmediği zaman anlarsın
yaaaa😥😥😥😥
arada sevgi aşk da yok😥
adı üstünde ama görücü usulü diyorsun zamanla her şey olur
😥😥😥
ilk evlilikse senin bugüne kadar sevdiğinde olmamış hep biraz daha iyisi olsun diye beklemissin galiba
ilk de kimseden maddi bir şey istemediğim halde hep yarı yolda bırakıldım güvenim kalmadı iyi biri diye de evlensem ilerde sevemezsem diye düşünüyorum
portakalı soymadan içini bilemezsin evlilikte kafa uyumu olmadıktan sonra ve aynı evde yaşamaya başlayınca huylar sorunlar çıkar her evlilik illa bir sorunu olur ya maddi ya aile gibi aşk sevgi bu zamanda kalmadığı için herkes yalnizligi seçiyor zaten
herkes evlendi çok yalnız kaldım arayan soran bile yok aşırı mutsuzum aile baskısı da var 😥😥😥😥
aile baskısı varsa işte burada sorun başlıyor yağmurdan kaçarken doluya tutulma olur seninki evli olanların çoğu mutluluk maskesi takarlar ev içini bilmezsin inan tek olmak herşeyden daha iyi
tamam da evde istenmiyorum ayrı eve çıkma durumumda yok
nasıl evde istenmiyorsun?
her gün evlenmedin ne bekliyorsun git yuvanı kur gibi baskı sözleri
anladım ama işte evlensen anlasamazsan tekrar aile evine dönmek bile senin için zor olur baskı herşeyi yaptırır insana
geri eve almazlar ki zaten dönecek kapım yok her gün beynimi yerler
kimin ne dediğini takmadan kendi hayatını kendin yasa bence kimse hemen sevmez zamanla olur hersey
yani napim şimdi ya of kafam karıştı😥😥😥
başkaları mutlu olacak diye sen kendi hayatını karartma anlamında ne diyeyim umarım istediğin gibi olur hayatın
sanmıyorum hiçbir şey istediği gibi olmadı hayatımda😥😓teşekkürler cevapladığnız için
olur hayat suprizle doludur unutma rica ederim ☺️
bana hep kötü süpriz yaptı😔😥
her kötünün sonu iyide olur ama
Neyi var neyi yok bizde söylenmez... Sorana da " Yok" denir... " Yokluğa" razı gelene tüm imkanlar serilir...
Kıssadan hisse
Tek bir asgari ücretle bu zamanda geçim imkansız
Neden evlenmeyeyim sevdikten sonra evlenirim tabiki sırt sırta verip çalışırız
Asgari ücretli çoğu 30 bin falan alıyor ev kira olmadıktan sonra gecinilir de senin durum zor ne bileyim sen bilirsin sevseydin de bir süre sonra yapamazdin gerçeklerin farkındasın
Yani ne yapsın
@Bigboysxx 🤔🤔🤔
Asgari ücretle kirayı ödeyemez nasıl evleneceksiniz.
Türkiye'nin yüzde 60 ı asgari ücretli olduğuna göre çoğu bekar kalacak o zaman
Evi olsa belki dicektim ama hem kira ödeyip hem ev geçindirmek imkansız asgari ücretle
Zamanla kıdemli yükselir ve geliri artış gösterir. O zamana kadar birbirinize destek olup sabretmek gerekir.
Biraz inançla alakalı. Zira bugün 10 asgari ücret kazanan birini yarın bi ekmek bulamayacak halde bulabilirsiniz. Ki örnekleri muhakkak var hayatımızda görmek isteyen pekala görebilir.
Sevseydim diye bir kelime yok umutlandirmayip guvendirmeywcektin hersey para pul degil
Birazcık maddiyata önem vermemeye çalışın yoksa evde kalacaksınız.
Eger sevgisi gerçek ise parayı düşünmezdim
#Hükümdar
Sen calisiyormusun? askari ücret alabiliyormusun? Evin veya araban var mı eskide olsa?
Evet yaşında geçiyor..
Sorun değil benim için.
İnsan olması aldığı paranın miktarından daha önemli.
Asgari ücretle çalışıyorsam evim varsa evlenirim yoksa o istesede evlenmem
Asgari ücretli biriyle evlenemem. Yaşam standartlarımız denk olması lazım
Sen çalışmayı düşünüyor musun ya da o ileride iş kurmayı ya da başka işe geçmeyi düşünüyor muymuş
Günümüz şartlarında geçim zor beğenme çıtanız yüksek ise işiniz zor
Sevdiysem gözü kapalı da mantık evliliği için pek mantıklı durmuyor
İşsiz biriyle yine evlenirim erkek olarak ben evi geçindiririm 😎
Kaç yaşındasın
O kaç yaşında
Ne iş yapıyor
Boyu fiziği nasıl
32 yaş o da 37 yaında
Ne iş yapıyor
İlerde maaşının yükselme ihtimali var mı
sanmıyorum ya olsa bu yaşına kadar yükseltirdi
Yaşı da 37
Bence doğru bir seçim değil
Daha iyi biri karşına çıkacaktır
nasıl yani 37 yaşında olması niye sorun
Eee artık sağlık vb sorunlar çıkmaya başlar
Ereksiyon vb de eskisi gibi olmayabilir
Yalnız kalmak daha iyi asgari ücretli biriyle evlenmektense
🤔🙄
evde otur daha iyi bide bunca sorunun arasına geçim sıkıntısı sokma
ciddi mi ya😥
heralde yani evlenince her şey çözülmeyecekki geçim sıkıntısı girecek bide hayatına
😥😥😥
N'apim? Bende asgari ücretle çalışıyorum. Şöyle bir evlenme teklifi ederdim;
Benimle bir ömür yokluğa, kuru ekmeği musluk suyuna bandırıp yemeğe varmısın? 🤦🏻😄
Evlenirdim tabii. Multimilyoner misin de sanki asgari ücretliyle evlenilir mi diye soruyorsun, hem bak yaşın da geçiyormuş kaçırma bence
Sen neyin peşindesin
Huyu nasıl eğer huyu iyiyse imanlı biriyse evlenilir Allah bereketini verir zamanla. Ama karaktersiz de boş ver ayrıca sevmediğin biriyle niye evleniyon bacım
yalnızlıkytan korkuyorum
Asla korkularınızla hareket etmeyin. Eş seçimi insanın hayatındaki en ama en önemli karardır
sevmiyorsam asla evlenmezdim ama seviyorsam evlenirdim
Gerçekten bu zmnda halen görücü usulü ile evlenme var mı yaa 😱 yalnızlıktan korkup kaçarken kıtkanaat geçinme derdine mi düşmek istiyorsun iyi düşün ve ona göre karar ver derim sana
asla maddiyata bakma sana olan tavrına, karakterine bak bu zamanda adam bulmak çok zor maddiyat para bir şekilde gelir bir şekilde geçinirsiniz merak etmeyin
Gökten paramı yağacaktı grzekmisin
Senin aylık kazancın ne? 0 tl? Neden asgari ücretliyi eziyorsun, evlenilir mi vs. diye?
Maddiyat sonradan oluyor eğer konu maddiyatsa. Fakat sanki senin için almamış gibi.
Evlilik oranları neden düşüyor diyen bir şahıs var. Ülkenin başında alın bu soruyu ona yollayın.
sende çalışıp destek olacan birlikte üstesinden geleceksiniz bu kadar basit. O çalışsın ben yiyeyim hobidi gırtlak homini gırtlak olmaz
Asıl konu adamı sevmiyor ve sevmediği biriyle geçim sıkıntısına neden girsin
cerenss kadın 32 yaşında bu saatten sonra anca karşılıklı fedakarlık olur sevgi mevgi zor gülüm
Evlenmek zorunda değil ama sevgi yoksa maddiyat olacak en azından
baak baakk hele helee sevgi yoksa maddiyat olacakmış
Sizi bilmem ama sevmediğin biriyle fakir olmayı kabul etmek hayatının ta orta yerine sıçmak demektir
ceren sana katılıyorum da neden fakir biriyle birlikte oluyorsun ki zaten onu anlamadım
Kadın diyor asgari ücret fakir işte zengin mi
neyse beynim yandı cero mesajdan yaz
😥😥😥
@ccerenss 😥🤝
32 yaşında hala alan var diye şükredeceğine yok şöyle yok böyle diyor dkdkdkdkld
E 35 yaşında adamda markette kasiyerlik yapmasın yani dimi?
Okumamış biriyse başka ne iş yapacak ya sanki? He okuduysa ve genede bunu yapıyorsa o zaman başka…. Aklını kullanıp sıyrılsaymış bu ceremeden….
Acun ılıcalının da diploması yok iş kafada bitiyor adamın bi sorumuluğu yok gelecek için çabası yok ayrıca ortada bi sevgi yok onun yerine maddi durumuna bakmak daha mantıklı bence
O anlamda okuma demedim zaten…. Kendini geliştirmemiş yeni şeyler denememiş veya risk almamış bir insan markette fiş kesmekten ileri gidemez.. bunu aşalamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın…. Diğer yandan acun da olsan karın Mısırlı başka bir milyardere kaçıyor yani burada olay sadece para değil ki…. Bugün evlenen kime sorsan hepsi birbirini çok sever falan filan… sonra en az 3 ay sonra geçin sıkıntısı kavga boşanma nafaka ve güle güle asla şaşmaz 💁🏼
32 yaş bu 62 yaş mı gayet genç yaş ayrıca 32 yaşına geldi diye çulsuzla mı evlenecek sizde 30 a yaklaşmışsınız kendinize bakın erkek 40 yaşında da olsa nedense sorun olmuyor
Buradaki yaşı gerçek yazan var mı 😂 daha 26 yaşındayım ama diğer yandan hayatımın sonuna kadar yetecek birikimi yaptım bile dublex evimi aldım arabamı aldım ve şimdi evlenmeye layık birini bulursam evlenirim olmazsa da dünyanın sonu değil 😂😂 istesem hayatımın sonuna kadar çalışmadan yaşarım rahat şekilde ama çalışmamak bana göre değil 💁🏼 32 yaşındaki biri de çoğu insan gibi benim gözümde de teyzeciktir dkdkdkdkdk istediğini söyle bana 250 gr dan başka bir şey veremeyecek ve doğurganlığı düşmüş bir kadını neden kendime alayım 😂😂
Ahahahaha senin yaşına göre 32 yaşında birini almak başka bi şeye giriyor. Ama 35-40 yaşlarında bi adamın 32 yaş seçimi gayet normallll kiiii adam 40 yaşında neden bekar o zaman çökmüştür bunamıştır o ananem sevsin onu
Doğal olarak benlik olsa Sugar Mommy olayları oluyor dkdkxkxkx yine de 30 una kadar evlenmemiş kadın ya da erkek fark etmez hele bir de geçim sıkıntısı ihtimali varsa zaten o evlilik hiç olmasa daha iyi mantıken…. Hem asgari ücret diyor Allah aşkına kirada oturamaz birikim yapılmaz düğün dernek işlerine girmiyorum bile…. Hangi geçimle evlilik yürüyecek zaten baksana 💁🏼
Benim evliliğe bakış açım sevdiğin biriyle olduğun noktadan daha yüksek bi noktaya geçiş yapmaktır. Olduğundan daha kötü bi hale değil. Yoksa neden bırakayım bekarlık sultanlık hayatımı
Buradaki yaşı çoğu kişi doğru yazıyor sanırım gözlerinizde problem var herkes sizin gibi fake yaşamıyor sizin evlenip evlenmemeniz benim zerre kadar umurumda değil isterseniz sadrazamın torunu olun parayla insan olunmuyor bu kafa yapısı ile zaten g*berene kadar yapayalnız bir köşenizde dublex evinizle köhnersiniz umarım da evlenemezsiniz kafa yapınız zerre olgunlaşmamış para ile satın alınamıyor bazı şeyler sizin için evlilik zaten farklı türlü kimsenin değerini bilemezsiniz herkeste bir sorun bulursunuz kendi çapınızda kendinizi mükemmel ilan etmişsiniz sırf azcık param var diye kendinizi adam yerine koymuşsunyz ama çapsızsınız farklı bir şey ilan etmişsiniz kendinizi artık sizdeki ego brad pitte yoktur sadece övünebileceğiniz kendinizden bahsedebileceğiniz şey para sizde yaşlanacaksınız bir ömür genç kalmayacaksınız 32 yaş ayrıca genç bir kadın yaşıdır coğu ünlü kadın 32 yaşında evleniyor zaten ama siz hic bir yaştan hic bir kadını hakkettmiyorsunuz beğenmediğiniz kişilere muhtaç yaşarsınız gün gelit sizin gibiler moruklaynca ancak zar zor birisiyle evlenir hayatı boyuncada bomboş yaşar sonra bol bol boynuzlanır zaten kadını obje gibi et gibi gören boş mide bulandırıcı tiksinç zihniyetiniz var beyninizle başka bir yeriniz yer değiştirmiş kimsede sizin zihniyetinizde birisine ölmüyor kadınlar sadece doğurmak erkekleri memnun etmek için gelmediler evliliğin asıl amacıda bu kadar basit değil sizin kafanız kafa yapınız basit işliyor bir ömür kendiniz gibi boş insanlara boş hayata b*ktanlığa mahkumsunuz umarm üreyipte çoğalmazsınız dublex evi yalı falan mı sandınız nedir yazık görende koçlardan sabancılardan sanacak 😂😂
Leyla bu kadar kuduracağını ve zırlayacağını bilsem sana daha önce özel muamele çekerdim 😂😂 hadi bak izin verdim şu köşede ağlamaya devam edebilirsin ——-> kddkdkkkdk
Bu yorumu arabama attığım kızlara da okutayım da birlikte gülelim onlarla djdkdkkdkdkd yemin ediyorum gözümden yaş geldi ya gülmekten 😂😂😂 tamam en feminazi sensin en haklı da sensin tamam mı tatlım hadi varoş gecekonduna geri dön sen 😝 belki bakkalın oğlu ile evlenirsin kdkdkdkkdks gerçi o bile bakmaz sana ya kdksksksk 😂😂
Yazdıklarını okumadım boş insanların boş konuşmalarını daha fazla okuyup zaman kaybetmeyeceğim tek yapacağın şeyde boş boş eşşek gibi kişnemenin ötesi değik zavallıcık Allah sizin gibilerden korusun
Belli oluyor okumadığın ufaklık 😂😂
Birde hala kuduz köpek gibi havlıyor ağzının payını aldın seviye yoksunu hadsiz birde hayatımı biliyormuş gibi yorum yapıyor hayatım hakkında as*lak şey
Hani yazmayacaktın ahahaha 😂 cidden bu kadar kudurma ya cilde zarar bak erken yaşlancan 😝
Saçmalama evlenme sakın bide aşık değilsin sürünmek mi istiyosun aşık değilsen maddiyata bakarak evlen en azından
sonra paragöz müsün diyorlar🤔😥
Evet de
Ben evlenirdim açıkçası madiiyat gelip geçici ikinize yetiyorsa lux içinde yaşamak istemiyorsanız zaten yeter ama tabikide kadınlar için maddiyat onemli
Ben evlenirim sorun yok benim için. Ama kadınlar için durum farklı.
Sevmiyorsan zaten hiç bulaşma. Seviyor olsa insan gözü zaten bişey görmez de...
Tırnak yeme sorununu nasıl çözebilirim. Her stres olduğum da istemeden tırnak yiyorum sonra da çok pişman oluyorum yardımcı olan var mı
Bunun için tırnaklara sürülen bı sıvı var ekşimsi bı tat onları dene çözüm olur
Asgari ücret kısa vadede şiddet olarak size geri dönecektir.
Karakterinden sana değer vermesinden pay biç ona göre adım at. Ben çok fedakarlık yaptım sonucu koca bi nankörlük
Tabiki evlenilir sende biraz çalışıp katkı yapabilirsin yeterki iyi birisi olsun anlasabildigin birisi olsun
Hem sevmiyorsun, hem de para var ama yok denecek kadar az yani bir evde iki yabancı gibi olursunuz boş ver kalsın bence.
Asgari ücretli adamları sevin onlar yokluğu en iyi bilen insanlardır sevgileri gerçektir kadının kıymetini iyi bilirler
Sevgilin oksa olurdu ikiniz çalışır keyfinize bakardiniz ama görücü olunca işler değişir aşk yok sevgi yok lara yok degmez
Herkesin başında geçim derdi onun için asgari ücret alıyor diye birini yok diyebilirsin ama beğendiysen konuşmak daha iyidir
Yani mesele sadece maddi değil. Fakat iyi birisi ve zamanla seveceğin birisi olabilir mi? Bunları bence düşün. Maddi sonradan hal olur.
Bence acele edip hata yapma derim geçim sıkıntısı çok önemli
😥😥
Yasın geçiyorsa tanımak için zaman kaybetme başka adaylara bak derim
Hem sevmiyorsun, hem durum böyleyse hiç yanaşma, mutsuz olursuuun
Sevmiyosan direkt evlenmek hata bence bide mantıksal birsey de yok ortada
Hemen karar verme acele etme zamanla karar verirsin bence
İnsan olması yeterli asgari ücret diye evlenmemezlik yapmam
Evlilik saygı ve sevgi her şey bitti noktayı koyun. Zihniyet berbat
Asgari ücret benim sigara parama yetmez yüzüne bile bakmam
Aylık 22 bini sigaraya verip parasal yönünü bırak sağlığını düşünmeyen biriyle olması da düşündürüyor dostum :)
Sen ne kadar maaş alıyorsun? Evin, araban var mı. Herkes dengiyle
Benden sana bi bilgi
Evi arabası olan kadınlar, villası yatı olan adamları tercih eder.
Asla olmaz tabiki şu an en kotu kira zaten 30 TL napıcak sizin gibi birisini kulübe gibi bı evdemi yatırcak bence çok saçma sen en iyilerine layıksın
yaaa teşekkürler ama bulamıyorum öyle birini yaşta geçti aile baskısı yalnız kalma korkusu var😥
Bence şu an karşında duyruyor dusun Derim
Takip ettim seni