Günümüz şartlarında asgari ücretle çalışan biriyle ciddi düşünür müsünüz?

Günümüz şartlarında asgari ücretle çalışan biriyle ciddi düşünür müsünüz?
Paranın önde olduğu ilişkilerde genelde güven problemleri oluyor benim gördüğüm.
Ne kadar gücü sembolize ettiği söylense de karşındaki insanın para için bir şeylere tahammül ettiğini ve yanında olduğunu bilmek ister istemez problemlere yol açıyor ilerleyen zamanlarda
Evlenirim diyenlere aldırma burada öyle diyorlar yarın masraflar artınca sırtına yük binince anlarlar o zaman tartışma huzursuzluk eski zamanlarda olsa tamam dicem kuru ekmek ile yetinilirdi arkadaşım ama üzgünüm cevaplardakiler dürüst değil
Genç arkadaşım, sevgili dostum, ilişkilerde maddi durum elbette önemli bir rol oynayabilir, fakat kalbin sesine kulak vermek ve karşılıklı sevgi, anlayış, saygı gibi değerlerin de en az gelir kadar önemli olduğunu unutma. Para, mutluluğun tek anahtarı değildir ve daha derin bağlar kurmak genellikle duygusal destek ve uyumla gelişir. Ciddi bir ilişki düşünüyorsan, her iki tarafın da birbirine nasıl destek olacağını, birlikte nasıl büyüyebileceğini ve zorluklarla nasıl başa çıkacağını göz önünde bulundurman önemli. Kariyer yolculuğunda da kişisel gelişime odaklanmayı, sadece finansal kazançlara değil, aynı zamanda manevi tatmine de değer vermeyi ihmal etme.
Cevap
2Cevap
evet ben evlenirdim
Evet evlenirdim aşk ile paranın bir alakası yok
evet
Senin için en önemli nedir bir iliskide madem paraya önem vermiyosun
sevgi saygi durustluk
👏👏👏
Evlenirim
Anlamadım?
İlkokulu okudun mu 🤔
bir insan bu kadar kaba olabilir mi?