Arkadaşlar dürüst olalım. lütfen!
Dolarla maaş almıyoruz. Sizce bunlarında evlenmeye hakkı yok mu?
Dolarla maaş almıyoruz. Sizce bunlarında evlenmeye hakkı yok mu?
Asgari ücretle nasıl evlenelim kim evet der yani hadi dedi farz edelim vasat bir düğün dünya para hadi anlayışlı çıktı düğün istemedi nikah ile hallettik bununla bitmiyorki bunun ev kirası vs var mutfak masrafı var vs benim kira derdim yok evim var ama o bile yeterli değil evlilik için
Asgari ücretle benimle evlenecek biri çıkarsa evlenirim tabi ama çıkarsa yani
Kendiside asgari ücretli olmalı tabiki yoksa o evlilik yürümez
Özetlersek hakkımız var ama aynı zamanda yokta yani
Evlenmesinler güzel kardeşim
yeterince vasıfsız fakir var.
Dünyanın
ARTIK
FAKİR VE ÇİRKİNLERE İHTİYACI yok abi evlenmeyin yeter
eski çağlarda üremek gerekliydi
artık değil
Düşün şu dünyanın yakasından
Neden hep parası olanlar mi evlensin?
Elbette!
Fakirlerin işi yok artık.
düşünsene
pakistanı
hindistanı
afganları
aman yarabbi
ayyy daraldım
Cevap
8Cevap
Valla evlenmek istemiyorum. Zengin olsun, beni sevsin tamamdır. Benim sevmeme de gerek yok. Artık mutlu olayım yeter ki.
Bunu Hem Cinslerine Bir Sor Bakalım Ne Cevap Veriyorlar ?
Aslında iş sadece asgariyle bitmiyor bu devirde a b c vs planı yapılmadan maalesef hayat sürmüyor
Ben asgari ücretliyim efendim.. Demekki az geliyormuş ki bu yüzden kaçıp gitti eşim.. Kısaca bizim evlenmeye hakkımız yokmuş bunu öğrendik..
Karaktersizmiş eşin , ben de çalışayım kocama destek olayım demek yerine kaçmış , Ali’ye kibarca bir bye bye diyeceksin
Bence de , bu kadar hayırsız insanla ömür geçmezmiş
Asgari ücreti ömür boyu alacak değil ya , işi öğrendikçe maaşı artar
Evlenilir ama kadın da çalışmayı göze alacak
Hayır, kadin çocuklarina bakacak. Ev hanimligini yapacak
Öyle bir dünya yok
Aynen kanka zaten asgari ücretle çocuk bakabileceğinizi sanmanız ayrı bir değişiklik gerçekten evlenemez diye bir şey yok 2 kişi yetinir ama 3 imkansız onun eğitimi var sağlığı var aktiviteleri (kursa falan gider işte) bence asgari ücretle çalışan tek kişilik ailelerin çocuk yapması yasak olmalı böylece çocuk sefil bir hayat yaşamamış olur ha anne baba da çalışıp birikim yapar ise o hariç ama
@Masmavi100 yok yok sert değil valla bak o çocukların geleceği psikolojisi çok önemli sonuçta kendileri karar vermiyor bu hayata gelmeye bence çocuk yapılacak ise HER ŞEY düşünülmeli unutulan bir. şey varsa canları sağolsun ama bilmelerine rağmen bu dönemde bu ekonomide asgari ücretle çocuk bakmanın tetiği kafaya çekmekle aynı olduğunu düşünüyorum
@Masmavi100 Evet öyle dedim zaten iki tarafın çalışması lazım sadece tek taraf ile olmaz (tek tarafın gelirinin asgari ücretten fazla olması lazım yoksa çift taraflı
@Masmavi100 he aynen bak o yüzden yapmamalılar diyorum madem evde takılmak istiyorsun ozoman ya zengin koca bulucaksın ya da çocuk hayalinden vazgeçiceksin kaç saattir anlatmaya çalıştığım şuydu gkgkgkgm
@Masmavi100 fkfkfk ama yok zenginler zenginlik istemez onlar para işini hallettikleri için bizim gibi para düşünmek yerine artık ne hayal ediyorlarsa bilmem onların peşinden koşmak istiyorlar fakir ama zeki kız istiyor olabilirler mesela bilmiyorum ya ama yine de fakirken zengin istemenin manası yok herkes dengi dengine, gerçek anlamda neyi hakediyorsa ona talip olmalı o adam zenginlik için çabalamış emek sarfetmiş ama sen gtünü dikerek zengin koca bekliyorsan beyinsiz ünvanını hak etmiş olursun kimse kusura bakmasın söylerim yani
aynen bir bunu idrak edemediler :D davul bile dengi dengine. zengin koca kendinden maaş olarak az da alsa yine denk bir eş ister. yani zengin eş ister.
Evet. Bende asgarı ucretlıyım
O çalışmayacak ama
Calısmasın
Neden çalışmayacak
İstemıyorum yorulmasını
Sen neden yoruluyorsun ki? Eli ayağı tutuyorsa çalışabilir, aldığı maaş önemli değil, önemli olan elinden geleni yapması
Yeter mi?
Çalışmada evlenirdim
Neden?
Sevdikten sonra para kazanmayı dert etmem
Asgari ile mi çalışıyorsun?
Hayır
Evet tabi ki.. <3
Evlenirdim
Yetmez parası bence
Maaşın çok mu düşük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?