Gizli Üye(18-24)+1 yılKendim de çalışırsam evlenirim bu devirde askeri ücretle geçim olmaz
Bir de bir kadın artık erkeğin eline bakmasın gerçekten ya yıl olmuş 2023 hala daha zengin koca bulayım hayatım kurtulsun kafasında olan kızlar var
Şunu unutmayın sizin rahat yaşamanız için erkeğe ihtiyacınız yok erkeklere bu kadar sorumluluk yüklemeyin kadin erkek eşit sizde çalışın beraber geçinin
Hadi diyelim evlendiğiniz kişi ayda 100 bin TL kazanıyor battı işi gücü borç batak içinde kaldınız ne yapacaksınız dünyanın binbir türlü hali var önce kendi ayaklarınız yere bassın öyle evlenin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ula vay arkadaş biz nasıl bi millet olduk lafa gelince kula minnet eylemem rızkı veren hüdadır deriz sonra da ben memur olayım isterse dünya yansın banane deriz biz bu kafayla elimizdekini de kaybederiz şunu net olarak gördüm ki ben ne kadar dünyalık için kendimi paraladıysam o beni o kadar oyuncak etti oynadı en iyi orta ayar olmak gayret etmek ama hiç bi zaman aşırıya kaçmamak ve hep bu dünyanın da bi sonu olduğunu bilerek ve buna göre bizim de bir sonumuz olduğunu bilerek ve sonumuzun ne zaman gileceğini bilmediğimizin farkında olarak yaşamak
10 Yorumla
Şahsi evi varsa evlenebilirsiniz hanımlar. Parası çok oluyor merhametsiz bir erkeğe de dönüşebilir karşınızdaki kişi.
Sadece maddiyata dayatılmak ya da gösteriş odaklı olmak evlilikleri birkaç yılda bitişe getiriyor.
Birkaç zor dönem görünce hemen evliliği bırakarak vs aile olamazsınız. Tekrar tekrar düşünmek zorundayız bu dönemde evlilik kararı alırken ve sorumluluk bizde var mı diye kontrol etmek lazım. Kimsenin ahını almayın ve kalbini kırmayın.00 Yorumla
+1 yılher şey maddiyat mı bu hayatta ha ben çalışmadan babam bana bakar ben ölene kadar diyorsan evlenme eğer evleneceğin adam buna değmiyorsa yine evlenme eğer seni gerçekten seviyorsa mutluysaniz ve buna rağmen maaşını problem ediyorsan yine evlenme bu sefer o adamın başını yakarsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenirim ben sevdiğim kadının parasına bakmam.. aşk olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılBenim de çalışmam şartıyla evet. Aksi takdirde evlenmezdim. Devir çok değişti gerçekten bir maaş yetmez. Gerçi iki maaş da yetmez ama bizi idare edebilir. Küçük şehirlerde idare edebilir de büyük şehirlerde asgari ücretin üstü lazım. Örnek veriyorum olduğum şehirde ( küçük şehir) herkes asgari ücret için zincir marketlere akın ediyor ve binlerce başvuru birikmesine rağmen kolay kolay almıyorlar kimseyi. Büyükşehirlere bakıyorsunuz tüm zincir marketler ilan veriyor asgari ücrete çalışacak eleman aranıyor diye. Çünkü büyük şehirlerde o rakama kimse çalışmıyor. Arz talep meselesi de değil. Sorun geçinememe mevzusu. İnsanlar 50 bin de alsa şu an 1 TL gibi değersiz.
10 YorumlaBiz ataerkil bir toplum olduğumuz için erkeğin kazancının ve sorumluluklarının daha yüksek olması ve beklentileri karşılaması toplum hafizası gibi işlemiş bize. Ama artık her iki tarafta çalışıp katkı sağlamaya çalışıyor, evlenirsiniz tabi ancak beklentileriniz, standartlarınız böyle bir kazanç ile karşılanır mı orası sizin kendi muhasebeniz. Evet para her şey değil ancak günümüzün aynı anda en büyük sorunu toplum içinde, çok zor soru olmuş ben erkek olarak evlenirim hiç önemli değil benim kazancımdan ötürü çalışmasa bile umursamam ancak bir kadın bunu seçer mi bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılBu dönemde kimse asgari ücrete çalışmaya razı olmamalı diye düşünüyorum. Ben kendi adıma kabul etmiyorum. Ama bazı dönemler insanın hayatında mecburiyetler olabilir tabi ki. Yeterince sevdiğim ve sevildiğim, güzel ilişkimiz olacağına inandığım birini bu sebeple reddetmem. Tüm zorlukları birlikte atlatabileceğimize inanıyorsam. Ama tüm evlilikler aşkla yapılmıyor. Görücü bir evlilik yapıyorsam bu mevzurlarda daha seçici davranırım. Neticede ortaya kriterler koyuluyor, ve kabul edilirse devam ediliyor, sevgi zamanla oluyor vs. Kimseyi yarı yolda bırakma durumu yok, verilmiş bi söz vaad yok. Ama ortada başlanmış bir ilişki varsa o kadar basit olamaz.
10 Yorumla
+1 yılElbette. Zaten bu tür konularda herkes için demiyorum ama genel çoğunluk düşüncesine bakarsak şöyledir. Erkekler evlenmek istediklerinde, kadınların mesleğini aylık gelirini önemsemezler az veya çok kazanması farketmiyor. Erkeklerin bakış açısı kadınım olsun gibisinden. Basit örnekle bir yere yemeğe gittik veya cafede oturduk diyelim orada garson veya kasiyer olan kızla evlenebilir. Markette ki kasiyerlede evlenebilir.
Kadınlarda ise herkes için demiyorum yukarda belirttiğim gibi zaten genele vurursak eğer garson kasiyer vb. olan erkeklerle ciddi filan düşünmezler bazıları yüzlerine bile bakmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
+ Evet öyle insanları anlamıyorum bir insanı parası için mi seviyorlar ya da niye herkes zengin koca derdine dusmus ben 22 yasindayim bir defa zenginlik cikmadi agzimdan anlam veremiyorum bu cagin insanina
- +1 yıl
Çok haklısın maalesef günümüz çağı böyle :/ Senin gibi düşünen az kişi çıkıyor.
+1 yılAsgarıden fazla kazanan senınle neden evlensın mesela? Ev araba yuksek maas bunlara sahıpsen ıstememe kararın standartını dusurmemek dıye dusunuruz ama sahıp degılken karsındakınden bunu talep edıyosan amacın para dır onun ıcınde evlenmen gerekmez malum bu arayıs ıcınde olanların ne ıs yaptıgını bılıyoruz
70 Yorumla
+1 yılBen evlendiğimde sevgilim çalışmıyordu ailem çalıştığını sanıyordu ama sadece ben çalışıyordum. 😂😂 Şimdi de o çalışıyo ben yatıyorum artık devrettim 🤭🤭 Bu arada mantık evliliği yapılacaksa ve kadın tarafı çalışmayacaksa evet bir asgari ücretle geçim olmaz bu devirde ev kiraları 10binden başlıyor ama iki kişi de çalışacaksa neden asgari ücretli bir eş seçilmesin kişi
30 YorumlaSeviyorsam evet bende çalışırım destek olurum yeterki sorumluluk alabilsin birlikte de çalışır geçiniriz. Hem çok iyi naaş alıp hepsini sanamı vericek . Kişi var 5000 kazanır o parayı da ailesine harcar. Kişi var binlerce kazanır ama sana koklamaz bile önce karekter
20 YorumlaSen çalışıyor musun ki asgari ücretlileri küçümsüyorsun?
Çalışsan bile ne farkeder zaten.
Evleneceğin insanla adam olduğu, sevdiğin için mi evleniyorsun parası için mi evleniyorsun
Laflarına bakılırsa parası için evleniyorsun
Ma. lların fiyatı olur. Sen ma. l mısın
Ne boş insanlarsınız varya20 YorumlaEvlenirim. Hayatıma alacağım kişide hiçbir zaman maddiyata bakan birisi olmadım. Benim kazanacağım para ne ki eşimin daha çok kazanmasını isteyeyim. Paradan önce karakteri düzgün, kalbi güzel olsun. Para çalışıp kazanılır ama kötü karakter hiçbir zaman düzelmez.
22 Yorumla- +1 yıl
@cvitanich Hayırdır ya, senin benimle derdin ne? Bu tarz yorumlarıma sürekli saçma sapan cevaplar verip duruyorsun. Burada başkaları da benim gibi yorum yapmış git onlara cevap versene. Senin ne inandığın veya inanmadığın benim zerre umurumda değil. Senin hayatındaki kişiler seni para için sevmiş olabilir. Ama bu her kızın aynı olacağı anlamına gelmiyor. Yeter artık, kinini başkalarından çıkar bana yorum yapma
+1 yılİmkanı olduğu halde Kendini geliştirmeyip, markette mağazada vs. asgari ücrete çalışmaya başladıysa hayır.
Ha, çalışmış okumuştur ama ülkenin şartları malum, asgari ücrete koymuşlardır sorun yok. Evlenirim.
Ben paraya değil, azim ve isteğe bakarım. O kadar bölüm bitirip asgari ücretli çalışan çok insan var.30 YorumlaKimse yanlış anlamasın evet herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım. Fakat geldiğimiz yaşadığımız devire bakar mısınız bir insani sevecek sahip çıkacak yuva kuracaksınız ama gözünüz onun cebinde alacağı maaşa kalmış. Evet devir ekonomi devri geçim sıkıntıları hat safhada biliyorum ama mantığınız zihniyetiniz çok cirkinlesmis.
30 Yorumla
+1 yılEvlilik kararı, kişinin maddi durumu gibi tek bir faktöre dayanmamalıdır. Evlilik, iki kişi arasındaki sevgi, saygı, anlayış ve uyum gibi birçok faktöre dayanır. Asgari ücretli biriyle evlenip evlenmemek tamamen sizin kararınızdır ve bu kararı verirken kendi değerlerinizi, hedeflerinizi ve beklentilerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Unutmayın, maddi durum zamanla değişebilir, ancak sevgi, saygı ve anlayış gibi değerler genellikle daha kalıcıdır.
10 Yorumla
+1 yılEvet evlenirdim. Önemli olan karakteri. Tipi de en az 5/10 olsa yeter. Aslında bir video izlemiştim instagramda. Batılı bir ülkede anket yapıyorlar. Mc donalds çalışanıyla evlenir miydiniz diye. Erkeklerin %90'ı evet diyor. Kadınların bir tanesi bile evlenirim demiyor. Sonra spiker reis evlenmem diyen kadınların paragöz olduğu konusunda etkileyici bir konuşma yapıp hepsini yerin dibine sokuyordu.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum hatta asgari ücretle çalışan sevgilim var ama annem onu kabul etmiyor o çalışıyor sen çalışmıyon nasıl geçineceksiniz dedi. Onu çok seviyorum annem karşı çıksada kaçacam ona
- +1 yıl
Bende çalışırım hatta 2 maaş da olur yeri gelir birşeyler satarım geçiniriz
+1 yılUmarım hayat gereken hassasiyeti gösterir ve asla dediğin şeyle sınanırsın böyle önyargılı insanlar küstahlar ve bencildirler karmaya inanırım ve sabırla bunun sana nasıl bir şekilde karşına çıkacağını sen düşün sadece insanları aldıkları maaş kadar görenler elbiseye bakıp karaktere bakmayanlar bu hayattaki virüstürler
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu kaçıncı görüşüm artık gına geldi.
Ayrıca bu soru böyle değil şöyle sorulur:
Eşinize maddi manada yetersiz olduğunda ona destek olurmuydun? Buna gögüs gerebilirmiydin? Hani yemindekinden hani şu hastalıkta sağlıkta diye başlayan. hatırladınız siz onu.00 Yorumla
+1 yılİşin zenginliğin vs bi garantisi yok ki. Adamla ayda 50 bin alıyo diye evlendin diyelim işten atılmama garantisi yok ki. Aynı sekilde asgari ücret alıyodur ama calıskandır işinde yükselme ihtimali de var. Önemli olan sevgi, saygı, karakter
40 YorumlaAsgarî ücretle çalışan biriyle evlenmem diyenler babalarının evinde hepsi lüks hayat mı yaşıyor acaba
Zengin olup sonu nasıl bittiğini Sosyal medyalarda görüyoruz yarın yaşayacakmıyız onun bile garantisi yokken belli bir ücrette çalışan biriyle evlilik düşünmemek bu kişinin o kişiyle değil parasıyla mal varlığıyla evleneceğini göstermiş oluyor
Bu zamanda Asgarî ücretle çalışan kalmadı zaten02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum hatta asgari ücretle çalışan sevgilim var ama annem onu kabul etmiyor o çalışıyor sen çalışmıyon nasıl geçineceksiniz dedi. Onu çok seviyorum annem karşı çıksada kaçacam ona
- +1 yıl
Bende çalışırım hatta 2 maaş olur evde yeri gelir birşeyler satarım geçiniriz
+1 yılAsigim seviyorum. öldüm bittim evlenirim diyen kendide calisacak ki evlenecek 2 maas gircek eve yoksa cok zor. belli bi sure sonra faturalar... kira... kredi karti borclarinin icinde yüzülür. hemde niye evleniyosunuz canim hayatin tadini cikarin evlilik öyle de gorundugu gibi degil yani (en kibar bunu yazabildim) disindan baktim yesil turbe icine girdim estagfurullah tövbe yani😬🤭
50 Yorumla
+1 yılHanımefendiler artık kaslıyı daha kaslıyla uzun boyluyu daha uzun boyluyla zengini de daha zenginle aldatıyor o nedenle bekarlık boynuzsuzluktur.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeverim ama evlenmem.
Çünkü devrin çok zor olduğunu aşkın bitince evliliğin zorluğunu göreceğimi ve bir kadın olarak en çok bana yükle bileceği bir biliyorum. Parası için evlenmem kimse ile. Ama beni iyi yaşatmayacak çocuklara iyi koşul sağlayamayacak biri ile olmaktansa tek yaşarım. Paralı olup çocuklara para vermemesi de benim için asgari ücretli gibi bişey. Açıkçası hatta daha kötü.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok aşık olsam bile evlenmek istemezdim çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım. Onlara güvenli bir ortamda güzel bir hayat sunmak bollukların içinde büyütmek isterim. hiçbir şeyden geri kalmalarını istemem. acı gerçek şu ki çocuk yaştayken insanın kendini keşfetmesi konusunda para çok önemli bir kaynak. buna örnek olarak mete gazoz’u verebilirim.
00 Yorumla
+1 yılBen beraber herşeyin mümkün olucagini düşünüyorum ikimizde calisir her şeyi yapabiliriz önemli olan huzur saygı sevgi
Zengin biriyle evlenip sürekli psikolojik şiddete maruz kalan arkadaşlarımda oldu tabiki parasız olmaz ama beraber herşeyin üstesinden gelinir31 Yorumla- +1 yıl
Demi🙂
+1 yılMaddi anlamda benim neyim var ki karşı taraftan büyük beklentilere gireyim. Asgari ücretli çalışıyorsa bende bir işe girer çalışırım bir şekilde geçiniriz. Hayat müşterek.
41 YorumlaBöyle ayrım yapıp küçümsemek yerine sen de çalış eve 2 maaş girsin. Oturduğun yerden konuşması kolay.
42 Yorumla- +1 yıl
İşte bu kadın! Evleneeeğk miğğğ
- +1 yıl
Kesınlıkle haklısınız ama böyle kızlar daha bi değer görüyor gerçekten
Evlenirim, niye asgari ücretle çalışanlar uzaylı mı? Baba evinde güllük gülistanlık yaşayamayan, kocadan medet uman aciz kadın tipi.
Nedir sizin şu para merakınız hayret.20 YorumlaEvlenmem diyen lerin hepsi evde kalacak onu boş ver bi adaylari olursa ne mutlu 😅karsilikli anlasmak onemli olan para herturlu kazaniliyor uyum ve anlasmak onenli evliligin iyi ve uzun omurlu olmasi icin 😉
03 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 660 cevap paylaştı. Asgari ücretle geçinmek zor olabilir belki ama karakter düzgün değilse istediği kadar geliri yüksek olsun işe yaramaz. Öncelik maddi şartlar olmamalı. Ama herkesin kendi tercihi tabii.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ortalama ayda 45k gelirim var kendi kendime yetebilir durumdayken ve istediğim hersyee ulasabilme ihtimalim varken tutup kimseyle evlenmem artik erkeklerde kadınların statüsüne ve gelirine bakıyor oyle eskisi gibi kocam baksın devri çoktan bitti...00 YorumlaEvi varsa en azından belki evlenilir. Çünkü bu devirde kira verdikten sonra tas kaynatmak gerekiyor. 😂
23 Yorumla- +1 yıl
asgari ücretli nasıl ev alsın
- +1 yıl
@Adanus0101 anadan babadan kaliyor
- +1 yıl
Bir şanş haklısın
Aslında konu sadece para değil.
Hayat değişir. İşler ve insanlar değişir. Para insanlara yetenek kazandırır. Acımasız gelebilir, fakat gerçek bu. Bir de o insanın çevresini, de şekillendirmede yaptığı iş rol oynar.
Yalnız, bugün durumu çok çok iyi olan yarın asgari ücretli bir işte de çalışabilir. Veya tam tersi de olabilir.
İnsan bunun için evlenilmez, yetenekleri, becerileri hayata bakışı için evlenilebilir.00 YorumlaEğer gerçekten seversen evlenirsin o da kaza gecirip sakat kalabilir sen kör kalabilirsin yani herseyiyle kabullenmen lazim yeri gelir o calisamaz sen ona bakarsin oteki türlü sevgi yoktur zaten
00 YorumlaEger gercekten karakteri sağlamsa, bu kişiden baba olur diyorsam, düzenli bir işi var yani aylık, haftalık kısa süreli iş değiştirmiyor ise evlenirim.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 366 cevap paylaştı. Ülkenin yarısı zaten asgari ücretle çalışıyor evlenmezseniz babanızın evinde yaşarsınız paşa gönlünüz bilir soruna gelecek olursak evlenirim sevdiğim kadını çalıştırmam
00 Yorumla
+1 yılHanimefendi (!) 262838399 lira maaşlı koca istiyorsa normal. Erkekler açısından genelde problem olmuyor bu tip konular.
04 Yorumla
Soran+1 yılDevir geçim devri asgari ücretli birini ne yapıyım ben ev kiraları uçmuş zaten bana maval okuma
- +1 yıl
Seni bilmem, maaşını bilmem ama kendin çalış kendin kazan o zaman babalık. Kendin de 20'nin altında maas aliyorsan ne diyek kendine enayi bulmada başarılar. Maval diye diye kaval girecek yakında da neyse jdjejdksks
Soran+1 yıl20 nin üstünde alıyorum
- +1 yıl
Bu arada alma konusunda tecrübeli olan sensin, ben değilim. Her önüne gelen yerde anlattığına göre.
+1 yılAşıksam evlenirim. Ama aşık değilsem dünyanın en zenginiyle bile evlenmem.
30 Yorumla
+1 yılAlt seviye üst seviyeyi rabbim öbür tarafta soracak hesbını... Asgari ücretle çalışıp evi arabası olan da var memur olup bir halta sap olmayan da var.
13 Yorumla- +1 yıl
Azina salik
- +1 yıl
Asgari ücretle çalışıp evi arabası olan var" bunu yapabilen ya babasından kalmadır ya da malum partiden nemalanandir. Siyasetten nefret ederim de galiba senin açlık sınırı ve enlasyon gibi şeylerden haberin yok. O parayla 1 kişi geçinemiyorken 2 kişinin geçinmesi üstüne ev araba alır denmesi sinirimi bozdu 😀
- +1 yıl
Valla bende ikisi de yok çok şükür anlım ak. Başarı oturduğun yerden gelmiyor okumak isteyen okuyup doktor mühendis vs oluyor hazıra konmak isteyen zengin derdinde yani isteyen hayallerinin peşinden giden yapabilir.
Yav sanki hepiniz burjuva olarak yaşıyorsunuz. Evlilikte ekonomik durum önemlidir ama sırf bu yüzden evlenecekseniz, hiç girişmeyin bu işlere.
11 Yorumla- +1 yıl
Toplum artık sevgi aşk değil meslek kariyer paraya bakıyor kız isteyenler devlet memur olsun diyor mal secer gibi
Aagari ücretli, işsiz biri ile evlenirim ama senin gibi biri ile evlenmem
12 Yorumla
Soran+1 yılBen çok meraklıydım senin gibi biriyle evlenmeye zaten. d
+1 yılValla herkes nasibi ile evlenir nasibin kim ise onunla evleniyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılErko diyen birisinden ne beklersin seni alam erkeğe yazık şimdiden
21 Yorumla- +1 yıl
Erko adam olmayana deniyo canim
+1 yılEvde kalin cunku artik hemen hemen herkes asgari ücretli.
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir neden evlenilmesin ki hayat müşterek sırt sırta verilip çalışılır
20 Yorumla Hem fakir hem şeyi büyük ulan karı senin neyine parası olmayana eşek bile hak değil bu bir ironidir ama düşünülen de bu aslında ülkemizde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani şimdi evlenmem desem paragöz damgasını yerim evlenirim desem enayi damgasını yerim eğer karşılıklı saygı sevgi anlayış denklik yani maddi ve yaşantı açısından denklik varsa aile yapıları uyuşuyorsa evlenirim.
00 YorumlaEvlenirim asgari ücretlide bi insan uzaylı değil sonuçta hersey para değil. Yeterki sevdiğim kadın olsun
00 YorumlaEşlerin ikiside çalışıp geçinilebilir. Azına çoğuna bakmayacaksın. O insanın suçu değil asgari ücretle çalışması, işverenlerin suçu.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okuyorum da kadınlar kendini pazara çıkarmış 🙂😂
10 Yorumla Hic calismasada olur, yeterki saygi sevgi olsun bi güleryüzü bile yeter
10 YorumlaEvlenirim yeterki bana iyi gelsin gerekirse 16 saat çalışırım ama yinede evime bakarım
10 YorumlaTek sorunumuz asgari ucret mi beni sevenj bukdjm da allah aşkına 😂
10 YorumlaEvlenmezler eskiden asgari ücretli birini bulmak için karılar can atardı şimdi devir tersine döndü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlım asgari ücretin bir tık üstünü alıyor ama ben nişanlanana kadar asgari ücretle çalıştığını sanıyordum, ki zaten onu seviyorum ne aldığının önemi yok
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır ben çalışmıyordum normalde üni okuyordum sozlendik diye bıraktım şuanda bir yerde çalışıyorum ve günlük 200 alıyorum yovmiye hesabı olarak
Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Kadının ne kadar kazandığı benim için önemli değil.
10 YorumlaAsgari ücretli bir kadınla niye evleneyimki benzin parama yetmez onun maaşı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kesin konuşma. Bir bakmışsın evlenmişsin.
Ayrıca çok para kazanan erkeğin sana sürekli para vereceği ne malum. Öyle erkekler var ki, az kazanıyor ama çok paylaşımci ayrıca ilave geliri var.
Öyle de erkek var ki geliri fazla ama zırnık koklatmaz10 YorumlaPaylaşım önemli sırf asgari ücret alıyor diye aşkından vazgeçilmez diye düşünüyorum.
10 YorumlaBüyük konuşma derim. Ayrıca sen ne kadar kazanıyorsun ki
10 YorumlaAllah biz erkekleri, parası kadar sevecek kadınlardan korusun 😁
10 Yorumla
+1 yılBi erkek asgari ücretli kızla evlenmem dese ortalık karışırdı :D
11 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam