• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Her kadın maddi güce tav olur mu?

YesMama
YesMama Takip Et
Yoda Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
29
Yapay Zekaya Sor

Doğru bildiğiniz yanlışlar da bugün!!!

Her kadın maddi güce tav olur mu?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Birkalptekatış
    Birkalptekatış Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

olmayanı görmedik. Bir aç kalma korkusu kisvesi altında (hepsi aç kalmayacağını bilir. Dertleri aç kalmamak değil malum dizilerdeki havalı yelllozlar gibi o mağaza senin bu mağaza benim fiyatına bakmadan elbise almak isterler. İsterler ki altlarında arabaları olsun bütün gün fink atsınlar ve kocaları sponsor olsun.) hep ve her zaman zengin olanı tercih edersiniz. Bir de bu tercihi yaparken son derece aptalllaca bir mantık güdersiniz. Fındık kadar aklınızla düşünürsünüz ki elin oğlu elinde balya balya paralarla ah bir hatun gelse de yedirsem diye beklediğini sanırsınız. Oysa ortada bir para varsa bile o sadece kadını çekmek için bir yemdir. Hiç bir erkek, hatta en başta zengin erkekler kadınlarına para yedirmek gibi bir hayalle evlilik yoluna çıkmaz. Çoğu da varlık içinde yokluk çektirir. Eşine harcadığı parayı saymayan erkek gene gariban erkektir. O da elinde olmadığı için pek memnun edemez.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 517 cevap paylaştı.

Her kadın maddi güce tav olmaz elbette ama bütün kadınların rahat bir hayat sürmek istediğini hepimiz biliyoruz. Şimdi bana tutupta 'sevdiğim yanımda olsun soğan ekmek' edebiyatı yapmayın. Soğan ekmek yemeye razı olacak kadın sayısı çok çok az. Kadınlar güçlü erkek tercih ediyor, bundan yıllar yıllar önce güç fiziksel güçtü ama şimdi hem fiziksel hem maddi güç 👍 elbette boy, kilo, kaş, göz tercihiniz var fakat değişmeyen kriter güç diğerleri değişiyor. Bazıları renkli göz bazıları sarışın, esmer vs vs değişmeyen şey maddiyat. Biz erkekler zaten maddi olarak hayatımızdaki kadınlar (anne, kız kardeş, abla, eş vs vs) rahat etsin diye para peşinde koşuyoruz.

0
    0 Yorumla
  • AloneKING_7357
    AloneKING_7357 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

hayır
    bu genelleme yanlış sonuca ulaşmaya neden olur
    hiçbir kadın ya da hiçbir erkek bir değildir
    her kişinin kendine özgü düşünce yapısı vardır
    o nedenle kimseyi genelleyemeyiz

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Kendi ayaklarımın üzerinde durduğum için tav olmam. Kendi ayakları üzerinde duramayan tav olabilir.

0
    1 Yorumla
    • Enperatriz
      Enperatriz
      1 yıl

Eic için teşekkür ederim

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Biraz sağlam bir klişe olmuş bu düşünce! 😊 İnsanları tek bir kalıba sığdırmaya çalışmak çoğu zaman yanlış sonuçlara götürür. Herkesin değer yargısı, öncelikleri ve arzuları farklıdır. Kimisi maddiyatı ön planda tutabilirken, bir başkası daha çok duygusal ya da manevi değerleri önemseyebilir.

Tabii ki maddi güç herkes için bir yaşam kolaylığı sağlar, bu inkar edilemez. Ama tüm kadınların ya da insanların hedefi buymuş gibi düşünmek biraz fazla genelleyici olmaz mı? Mesela sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊 Maddiyat mı yoksa başka değerler mi?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

67

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

Her kadının maddi güce tav olduğu genellemesi doğru değildir. Kadınlar, erkekler gibi, farklı değerlere, önceliklere ve beklentilere sahip bireylerdir. Bazı kadınlar için maddi güvence önemli olabilirken, diğerleri için duygusal bağ, zeka, mizah anlayışı veya ortak ilgi alanları gibi farklı özellikler daha çekici olabilir. Maddi Gücün Rolü: Güvenlik: Bazı kadınlar için maddi güvence, geleceklerini güvence altına almak ve rahat bir yaşam sürmek anlamına gelebilir. Yaşam Standardı: Maddi güç, bazı kadınların arzu ettiği yaşam standardını sunabilir. Statü: Bazı kadınlar için maddi güç, toplumsal statü ve prestij anlamına gelebilir.

1
    2 Yorumla
    • YesMama
      YesMama
      1 yıl

Eig

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

Teşekkür ederim knk :)

• Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    1 yıl

İstisnasız. Olayı sadece kagit bir nesne olarak değerlendirmemek lazım. Aldın özel uçağınla Van’da kahvaltı yaptınız antebe tatlı yemeye gittiniz. Bodrumda da bir ayağımızı denize sokalim dedi sana adam. Sonunda da gel hayatlarimizi birleştirelim her gunumuz böyle güzel geçsin dedi

yok olmaz demez kimse. Lüks araçlar tüm kadınların ilgisini çeker. Tüm kadınların hayalinde hizmetcisi olması vardır

en ekonomik ve mütevazi yaşayan dahi lüks bir villa da yaşamaya hayır diyemez. Ki denmemesi de normal. Kızı alırdım eskiden bekarken sabah serpme kahvaltıya. Hop şimdiki parayla gitti 800 tl goturmusum il dışı bir yere. Hop ordan sinemaya ordan sahil yürüyüşü. Ee giderken bir guluydu daliydi hediyesiydi. Yanıtıydı akşam yemeği falani filanı bir buluşma 3 bin tl. Minimum. Ki bu 6 bin olduğu da oluyordu. Ee para var üstüm başım düzgün. Bahşiş atıyoruz garsonuydu valesiydi abim çekiyor. Kaç kızla beraber olduğumu inan hatırlamıyorum. Ama evlendim. Bıraktım kısmen o işleri.

1
    0 Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Olmuyom. Valla bana işlemiyo böyle şeyler. Cebimde param yokken de varken de böyleydi. Karakterimi kavurmalı pilavla beslerken doyurdum çoktan.

2
    1 Yorumla
    • YesMama
      YesMama
      1 yıl

Ya da küşleme ciğer kebap😂🤣

Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Maddiyat insanı bir yere kadar etkiler. Kadınlığına laf ediyorsa, kufrediyorsa ve o kadında onur gurur yoksa kadın para için o adamın yanindaysa zaten öyle bir kadından uzak durmak en mantıklısı. Ne yapacaksın öyle sınırı olmayan kadınla?

Her kadın aynı mı bilmem ama ayda 50 alan adama bakacak kadın olduğunu pek düşünmüyorum.

0
    2 Yorumla
    • YesMama
      YesMama
      1 yıl

Son cümle olmasaydı eig yapcaktm.. bilmeden konuşuyorsunuz fazla ön yargılı erkekler çok fazla on yargı var erkeklerden

Yorumla
    • Cinar344
      Cinar344
      1 yıl

Dolaylı yoldan doğru. Adam kiradadir, yaşam şartı kötüdur, kadın da düşünür ben bundan çocuk yapacagim bakamaz 😂

Kadın da calisacak ki bir şeyler olsun eve bir şeyler girsin

Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 368 cevap paylaştı.

Arabalar, sınırsız kredi kartları, lüks hediyeler, şaraplar, pırlantalar, soy, zenginlik, asalet, maddi özgürlük, yuva kurma, rahatlığı, sosyal statü, akraba ilişkilerini sayarsak? Yes. Biz erkekler çok ayran gönüllüyüz, garson kıza bile aşık olabiliyoruz ama kadınlarda öyle bir olay yok, yaşanan hayat ortada zaten. 9 yaşındaki bir çocuğun idrak edebileceği konuları 30 yaşındaki birinin sorgulaması da ayrı bir garip.

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 468 cevap paylaştı.

Her kadın olmaz, olanlar var mı? Evet. Zaten hiç bir şeyin genellemesi yapılmaz. Açıklamaya da katılmıyorum. Doğrunda olabilir 100 de 50 genel gözlemlememe bakarsak bir erkek ne kadar çiçek göcek pahalı şeyler alırsa ülke ülke gezidirirse o kız ona tav olur hatta şahit olduğum bile var tabi hepsine ait değil dediğim gibi.

0
    0 Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Biriyle tanışmıştım, adam oldukça varlikliydi. Adamı reddettim delirdi, nasıl reddedersin sen beni , benim herşeyin var diye. Bazıları öyle sanıyor, herseyim olursa sevilirim sanıyorlar belkide. Her kadın rahat etmek ister o ayri, zaten bir erkek evine bakabilmeli. Karakter yoksa pek bir anlamı da olmuyor hersyi olmasının, bazende gönül sevecek.

0
    0 Yorumla
  • Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ
    Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Alakası yok misal abime çok pahalı 🤑 bir Adidas eşofman üstü hediye verdim, yeğenime dün pahalı bir parfümümü hediye ettim bunun gibi büsürü şey yengemin kardeşine kendime aldığım aynı gün kargoyla gelen ayakkabımı hediye olarak verdim yani gözüm tok benim parayla işim yok olmaz ama ilerde durumu iyi birisi olursa buda şans 🍀 olur yani

0
    4 Yorumla
    • Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ
      Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ
      1 yıl

Dün abime mont 🧥 hediye etmiştim ben asla maddiyata bakan birisi değilim ha kıyafet delisiyim o ayrı ama aldıklarımı giymiyorum bile

Yorumla
    • NorthernlightsMp
      NorthernlightsMp
      1 yıl

Bunun tersi de olabilir, sana gelen adamın ekonomisi denk değilse hayatı şaşırabilir.

Yorumla
    • Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ
      Gₑcₑₘₐᵥᵢₛᵢ
      1 yıl

@NorthernlightsMp para felan umrumda değil benim

Yorumla
    • NorthernlightsMp
      NorthernlightsMp
      1 yıl

Etrafındakiler mutlu olsun yeter mi?

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, her kadın paraya ya da maddi güce tav olmaz. Gerçekten seven, değer veren biri için önemli olan şey karakter, güven ve hissettirdiğin duygulardır. Elbette maddiyat hayatın bir parçası ve kimse zor bir hayat yaşamak istemez ama bu, birinin yalnızca paraya değer vereceği anlamına gelmez. İçten bir sevgi, samimiyet ve güven olmadan ne kadar paran olursa olsun bir anlam ifade etmez. Önemli olan, insanların neye öncelik verdiğidir ve herkesin değer yargıları farklıdır.

0
    0 Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 394 cevap paylaştı.

Hanzolarin yanindaki güzel kızların tek nedeni para değil mi?

4
    0 Yorumla
  • Lavınıaaa_1903
    Lavınıaaa_1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Saçmalık, paranın da bir sınırı var herkes aynı şeylere ilgi duymak zorunda değil sırf zengin olduğunu bildiğim biri var ama hayatımı da mahvedeceğini biliyorum zenginliği ne derece de önemli olur?

0
    0 Yorumla
  • ángelsinalasyocéano
    ángelsinalasyocéano Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bazılarımız öyle paraya tav olabilir. Mesela uzaktan böyle bir kuzen biliyorum. Evlendiği beyefendi kendisinden 8 yaş büyük ve sırf ultra zengin diye evlendi... Karakterler devreye girer burada. Maddi güce tav olmam

0
    2 Yorumla
    • marsınkılıcı
      marsınkılıcı
      1 yıl

Kuzenin olduysa sen de olursun

Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Kesinlikle katılıyorum ; Benim anlayamadıgım nokta ise ; sadece parası var diye bir erkekle evlenen kadın nasıl oluyor da midesi kaldırıp aynı yatağa girebiliyor, düşünüyorum, düşünüyorum fakat empati kuramıyorum...

Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 61%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 519 cevap paylaştı.

İnsanlar bunu keş Lara yi eline saymak gibi hayal ediyor. Parası olanan çevresi olur zamani olur. Elit entel islerle uğraşacak zamanı olur. Kılık kiyafeti duzgun olur. Kadınlarda bu ve buna benzer şeylere tav olur. Sorunun cevabı evet.

0
    0 Yorumla
  • sercandmr
    sercandmr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 91%
    1 yıl

Hayır bence olmaz çoğu zaten çalışıp kendi ayakları üstünde durmaya çalışıyor bu söze inanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • Master81
    Master81 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 87%
    1 yıl

Her kadın buna yav olur.

para demek güç demektir ve bir kadını etkileyecek en birincil şeylerin başında kudretli bir erkekle olmak vardır

0
    0 Yorumla
  • EemreE34
    EemreE34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 440 cevap paylaştı.

Birçoğu olmam der olmadığını sanar ama o adamın zenginliğini görmeyince de o adamın yüzüne bile bakmaz karizmatik adam ondan baktım der ama o karizmatiklik de aslında bindiği arabadan gelir

0
    0 Yorumla
  • Kedilihanıımm
    Kedilihanıımm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 82%
    1 yıl

Para bı yere kadar önemli bence bı yerden sonra sohbet muhabbet eglenebilmek önemli. Ve en önemlisi karakterli biri olmasi gerekir.

1
    0 Yorumla
  • Blair_666
    Blair_666 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Karakterli bir kişiliği olsun parasida olsun djdgdff

2
    0 Yorumla
  • Beyazkin_34
    Beyazkin_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Muhtemelen bir çok kadının '' hayır canım paranın önemi yok, önce karakter'' deyip, Evlenmek için zengin erkek seçeceği KZ sorusu...

0
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Hayır tabi ki. Aksine param var kafasında olan, bunu başına kakmaya çalışan biri itici gelir. Kibirli insanlara katlanamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl

Maddi güç erkeği eril gösterir ama akıllı kadın adamın, aklına ahlakına kadına verdiği değere de bakar, bakmalı..

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Piyasdaki 10 bekar kadından 7 si tav olmaz ama evli 10 kadından 8 i kesinlikle tav olup, önemini gözlerinde kaçırmaz!

0
    0 Yorumla
  • Sprikb
    Sprikb Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Bazı kadınlar tav olabilir ama genel olarak olmazlar ki tav olanların kendine öz saygısı yok bence

0
    19 Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

Doğru söylüyorsun

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs eyw

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

Bekliyorum. :)

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs ne bekliyorsun knk?

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

TKP :)

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs o zaman sen boşuna bekleme özele gelemem takipte etmem

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

Tamam kanka sağlık olsun:(

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs evet iyi günler

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

Teşekkür ederim doğrusunu yapıyorsun

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs rica ederim teşekkürler

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

:( kırmazsın ama beni

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs abi haklısın diyip niye zorluyosub

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

:) tamam ya

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

Gittin mi

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs gittmişim bdbf

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

Sen peki

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs anlamadım?

Yorumla
    • Cznrs
      Cznrs
      1 yıl

Hilton gibisin:)

Yorumla
    • Sprikb
      Sprikb
      1 yıl

@Cznrs bu nasıl iltifat knk sjsjs daha doğrusu iltifat mı ondanda emin değilim

Yorumla
  • MrtBrs88
    MrtBrs88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Her kadın ciddi miktarda paradan etkilenir. Ama standart zenginler ilgilerini çekmeyebilir onu biliyorum

0
    0 Yorumla
  • Blossom01
    Blossom01 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayır kişiliğine bakarım, para zaten bulunur ilişkiyi devam etdirmek için karakter uyumu lazım.

0
    0 Yorumla
  • Ölenekadarghostuzz
    Ölenekadarghostuzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayır aksine babadan zengin kızlara parasıyla hava atmaya çalışanlar bana çocuksu geliyor ve acıyorum onlara

0
    0 Yorumla
  • Seenosss
    Seenosss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Hayır sonradan görme değilse parayı güce zaten sahipse etkilenmez

1
    0 Yorumla
  • Haboryum
    Haboryum Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 106%
    1 yıl

Senin gibi örümcekler genç yaşlarda böyle düşünür sonra değişir

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Tabi ki hayır. Bide olmayan gücü ile varmış gibi davrananlar😊

0
    0 Yorumla
  • Aşkoşişko
    Aşkoşişko Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Maddi gücü elde edecek potansiyele sahip olana tav olur🥰

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl

Her kadın olmaz

Bazı kadın maddiyat duvsrını aşmıştır

Karakter arar duruş arar Çevresinde bulamadıgını arar

0
    0 Yorumla
  • dandeli0n
    dandeli0n Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

bir kadın duruş ister maddiyattan daha önemlidir

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı.

Yani. Her kadın değil ama 100 kadından 99 u olur.

0
    0 Yorumla
  • xsimurgx
    xsimurgx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Tav olmaz heleki ihtiyacı yoksa ama herkes rahat yaşamak ister buda gerçek

0
    0 Yorumla
  • Kadınsıahmet
    Kadınsıahmet Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 81%
    1 yıl

Evet oluyor paran varsa herkes gelir paran yoksa kimse yanında yok

0
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Niye kendi aklını kullansın kendi parasını kendisi kazansın

0
    1 Yorumla
    • Beyazkin_34
      Beyazkin_34
      1 yıl

Soru sahibi olsaydım kesinlikle bu yanıtı en iyi cevap seçerdim.. Ben kendimce bu yorumu en iyi cevap seçiyorum ama XPER puanı veremiyorum maalesef : )

Yorumla
  • Abuzittin34
    Abuzittin34 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Diyen kişi kadınların sadece % 5 ini tanıyorsun. Bunla ilgili YouTube de yüzlerce sosyal deney var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Gücün olduğu her yerde her kadın yaradılışı gereği tav olur

3
    1 Yorumla
    • Sakininsan7
      Sakininsan7
      1 yıl

Haklılık payın var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Güç önemli erkekte bu hayatın gerçeği

Cinsle güç
    Maddi güç
    Eğitimsel güç
    Karakter gücü
    Fiziksel güç

0
    0 Yorumla
  • falcaata47
    falcaata47 Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl

Her kadın değil tabiki de. Karekterden ve yetiştirilesine göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Skønhed
    Skønhed Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

30 yaşına gelmişsin, kartlaşmışsın artık bir şeylere tav olmazsan yalnız başına ölürsün hahaha

0
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    1 yıl

her deemk yanlı olur bir çoğu belki daha doğru

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ne olursa olsun her şeyin yanında para ararlar bu bir gerçek

0
    0 Yorumla
  • marsınkılıcı
    marsınkılıcı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Doğru bildiğimiz doğrular tabi ki nesi yanlış?

0
    0 Yorumla
  • zehratimur
    zehratimur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Olmaz, zeka yoksa verdikleri verecekleri boş

0
    0 Yorumla
  • onudabenmisöylim
    onudabenmisöylim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Karaktere tav olunca karakterden para ister, paraya tav olunca paradan karakter bekler.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hepsi olur ama tercihen daha fakir bir kadın yerine daha varlıklı kadını tercih ederim fakir kadını doyurmak çok zor

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bir insanda zeka yoksa gerisi boş unsur

0
    0 Yorumla
  • SalonHanfendisi
    SalonHanfendisi Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayir kendi elimiz armut mu topluyo

0
    0 Yorumla
  • by_kultur2
    by_kultur2 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Olmam diyen yalan söylüyordur

0
    0 Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Para=güç

kimse tersini söyleyemez

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Olmaz. bittecrübe sabit

0
    0 Yorumla
  • wiemiu
    wiemiu Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Eğer aşktan elini ayağını çektiyse evet

0
    0 Yorumla
  • Cesurr_yrk
    Cesurr_yrk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Oran belirtiyorum %85

0
    0 Yorumla
  • Seda23344
    Seda23344 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Hayir bazi zengin adamlar korkunc cimri

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 620 cevap paylaştı.

Ben olmam, bende var çok şükür

0
    1 Yorumla
    • marsınkılıcı
      marsınkılıcı
      1 yıl

Mesleğin ne

Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    1 yıl

Kadından kadına değişir diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Ruhukayıııp
    Ruhukayıııp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Güçlü kadınlar her şeye tav olmaz.

0
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

o sırada zekaya tav olan ben 😌

0
    0 Yorumla
  • ΒοmβαcıΜülαyim
    ΒοmβαcıΜülαyim Takip Et
    Yoda Yaş: 83 , eic 100%
    1 yıl

Hemen hemen hepsi olur

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Her kadın maddi güce tav olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Güce ve paraya tapan kadınların bütün mal varlığı vücudu mu , aklı mıdır? 12 cevap verildi
Kadın güce iman eder ve gücün birincil şartı maddiyattır. Size duyacağı arzunun şiddeti,... 9 cevap verildi
İmkan verilse kadınlar da bazı şeyleri başarabilir mi? 8 cevap verildi
Her kadın cilveli midir? 9 cevap verildi
Kadınlardan her şeye yetişmesi beklenmesi adil mi? 3 cevap verildi
Kendi kendine yetebilen kadın ideal kadın değil midir? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨