+1 yılElbette başarabilirler zaten ülkemizde başarı oranının az olmasına belli sebepleri de bunlar bunlar.
Kadınları yeteri kadar imkan verilmemesi- Belki de bilim alanında bir çok personel kaybediyoruz belki o direk kadından bir şey olmaz diyen zihniyet sebebiyle bir dünya çapında uzman doktor kaybettik bir fizikçi matematikçi kaybettik makine mühendisi kaybettik.
Yani bunlar geniş düşünülmesi gereken şeyler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşarmadığımızı kim söyledi ayrıca Dinler bir masaldır elbete erkekleri pohpohlamaları lazım ki onlarda havaya girip inansın erkekleri kandırmak kolay huri der 3 kadınla evlenebiliyorsun der.
05 Yorumla- +1 yıl
Demek araştırma yapmamışsın dünya bakarsan elbet görürsün.
- +1 yıl
Fgnfhjf sende acınası bir baysın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam Kızlarım🦋
İmkan almak gibi bir olay yok ortada , isteyen istediği imkana ulaşabilecek güçtedir kızlar her daim istediği başarıyı elde edebilecek güçtedir bu güne kadar bir çok kadın başarıyı elde etmiştir fakat toplum bunları bazen görmezden geliyor maalesef
Hedy Lamarr şu an aklıma geldi
İyi günler gençler🤜⭐️🤛110 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri değil herşeyi başarırız ve imkanın verilip verilmemesiyle alakası yok
İmkan verilmeden de HERŞEYİ başarabiliyoruz116 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka cahil
- +1 yıl
Git araştır neden kadın peygamber olmadığını
Araştırmadan cahil cahil konuşma - +1 yıl
Hakkettin bro sjsjsjs
- +1 yıl
He he aynen
Oha lan çok zekiiiiii - +1 yıl
Hakedene
- +1 yıl
Sen dedin diye değil senle uğraşmak istemediğim için gidiyom
Cahillerle tartışma sarmıyor
Ne desek boş çünkü
Hadi iyi geceler byeee 💅 - +1 yıl
Tiss sjsjsjs
Diyene baaak 😂😂😂 - +1 yıl
Sjsjsjs
Tamam hadi git işine
Çok ağlama kıyamam
Cahillerin işi zordur Brom yaw
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen doğmuşsun annenin başarısı olmuş kank? Herkese salça oluyon regl misin ergen mi engelli mi?
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZorlama güldün hmm demek ki saydığım maddelerden birisisin sanki engelli olabilirsin? 45 yaş üstü hesap çok engelli arkadaşım, siteyi bilmemen senin sorunun kank
Cevap sahibi+1 yılAnnenin başarısıda sensin işte kusurlu doğmuş çoçuk napıcan Allah vergisi. O da sinir stresini sitede insanlara salça olarak gideriyo tüh tüh
Cevap sahibi+1 yılAnnen bari doğurmasaydı kusurlu birey?
Cevap sahibi+1 yılEngelli dalgası geçmiyorum sen öylesin hırsını siteden çıkarıyorsun. Annen bayansa burdakilerde bayan?
Cevap sahibi+1 yılSen ne anlatıyorsun? Zorlama gülme acıyorum haline
Cevap sahibi+1 yılAnladın anladın konuyu değiştirip kendini rahatlatıyosun yazık acıdım Allah şifa versin kank insanlara salça olacağına iyilik yap
Cevap sahibi+1 yılPsikologada git
Cevap sahibi+1 yılÇeneni kapa karşılık almazsın
+1 yılİmkan verilmeden bile başarabiliyorlar zaten.
16 Yorumla- +1 yıl
"Düşüyor mu böyle" alıntısını en son 2015 Facebook'da falan kullanıyorlardı.
Keşke kendini en az kadınlar kadar geliştirebilseydin ahbap.
- +1 yıl
Üstadım yanlış kulvarda , yanlış ata oynuyorsun. Karşı çık -şöhret ol davranışıyla benim üzerimden prim elde edemezsin.
Öyle ki trollerin bile aklını kullanabilenleri var. Ama sanırım sen onlardan değilsin. - +1 yıl
Oğlum mu?
Babanla böyle konuşmamalısın.
+1 yılİmkan verilmese de başarabiliyoruz.
118 Yorumla- +1 yıl
Bu gün kendime ait bir işim arabam ve evim varsa eğer. Kendi tırnaklarımla 18imden bu yana kazıya kazıya geldiğim içindi kimsem olmadan. Ve evet kimsem yok diye çevremdeki o erkeklere rağmen.
- +1 yıl
Her haltı çok biliyorsunuz siz.
- +1 yıl
Ne diyorsun ya?
- +1 yıl
Boş beleş cinsiyetini övmeye demagoji yapma burada
- +1 yıl
Erkekler mi üretmiş harika hizmetinizi satın aldım. Erkekler mi inşaa etmiş elinize sağlık bir kadın olarak hizmetinizi satın aldım. Bir KADIN olarak. Boş yapma yani.
- +1 yıl
Lafı neye getirmeye çalışıyorum bilmiyorum umarım pis bir zihniyetle yazmamışsındır ama ben sana insan gibi cevap vereyim. Başardım başarıyorum ve 'sizin' ürettiğinizi alabilecek alım gücüne sahibim. Ben buna bakarım. Demek ki neymiş biz de bir şeyler üretip para kazanabiliyormuşuz ki alabiliyormuşuz değil mi beyefendi. Kendi çapınızda küçümsemeye devam edin sizin gibilere rağmen ben kendimi bu günlerime getirdim. Bilmediğim tipler değilsiniz.
- +1 yıl
Her zihni bildiğimdendir. Kirli olduğundan değil.
- +1 yıl
Benim savunmaya geçmenin sebebi genel bir yargı ile yaklaşıp gereksiz bir egonun minvalindeki cevapların. İlk yorumum ne savunma içeriyordu ne de saldırı. Senin tavrından sonra gelişti zaten farkında mısın bilmiyorum.
- +1 yıl
Ağlamana gerek yok cümlen bile o kadar çok mesaj veriyor ki. Anlamsız bir kasıntı hali.
- +1 yıl
Farkında mısın bilmiyorum ilk sorun sen ne başardın şimdiye kadardı. Buna nasıl bir cevap vermemi beklediğini biliyorum ama aksi olduğu için şu an gereksiz bir manipülasyon haline girdin ben bana yönelttiğin soruyu cevapladım. İkincisi her şeyi erkekler yaptı dedin ben de dedim ki yapmışsa da ben bu hizmeti satın alabiliyorum. Ne demişim bak bir daha oku bu hizmeti satın alabiliyorum bu sizi satın aldığım anlamına gelmez. Keşke okuduğunu anlasan değil mi ne güzel olurdu. Her neyse çarpıtmalarını düzeltmek ile uğraşmayacağım iyi geceler.
+1 yılŞüphesiz
01 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar