Yok yok çok diyelim kadınlar paranın kölesi olmuş, ne maneviyata ne de karakter önemli değil onlar için ki aldatilsa bile paradan olmamak için sineye bile çekenler çok
Saçma söylediğin, toplum dinamikleri aksini gösteriyor istisnalarla müstesna olmak üzere, herkesin kendi tercihi saygı duymak gerek, hayat seçimlerden ibaret.
Saygısızlık ettiğini söylemedim zaten genel bir değerlendirmeydi, Kadınlar fıtrat gereği güce iman eder ve boyun eğerler. Bu güç kas gücü, parasal güç, toplumsal statü yahut başka bir şey olabilir. Bazen bunların birkaçı veya hepsi de olabilir. Bu kınanacak bir durum da değildir. Kadın ya da erkek fark etmeksizin, herkes partner arayışında dilediği kriteri belirleme hakkına sahiptir. Bu kriterler akla gelecek en saçma şeyler bile olabilir ama herkes bu hakka sahiptir. Bulur bulamaz o ayrı bir tartışma konusu. Bir kadın, kendisini dışarı çıkarırken gelip evinden Audi'yle alan bir erkeği mi seçer, kendisiyle buluşmaya bilmem kaç numaralı belediye otobüsüyle gelen erkeği mi? Aşk bile sınıfsaldır. @Asil-Bey
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadın güce iman eder ve gücün birincil şartı maddiyattır. Size duyacağı arzunun şiddeti, cebinizdeki parayla doğru orantılımıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın güçlü olmalıdır
Para her şey demektir bu hayatta
Ne kadar çok para O kadar çok kadın...
@sniper3927
Çok demeyelim de istediğin diyelim :)
Yok yok çok diyelim kadınlar paranın kölesi olmuş, ne maneviyata ne de karakter önemli değil onlar için ki aldatilsa bile paradan olmamak için sineye bile çekenler çok
30 yaşına gelince böyle Efendi Saf Duyarlı bir Erkek ve Maddi anlamda iyi birine bakarlar
Satılık bedenler için evet söylediğinde haklı
Saçma söylediğin, toplum dinamikleri aksini gösteriyor istisnalarla müstesna olmak üzere, herkesin kendi tercihi saygı duymak gerek, hayat seçimlerden ibaret.
Ben saygısızlık etmiyorum düşüncemi yazıyorum bana da senin söylediklerin saçma geliyor
Saygısızlık ettiğini söylemedim zaten genel bir değerlendirmeydi, Kadınlar fıtrat gereği güce iman eder ve boyun eğerler. Bu güç kas gücü, parasal güç, toplumsal statü yahut başka bir şey olabilir. Bazen bunların birkaçı veya hepsi de olabilir. Bu kınanacak bir durum da değildir. Kadın ya da erkek
fark etmeksizin, herkes partner arayışında dilediği kriteri belirleme hakkına sahiptir. Bu kriterler akla gelecek en saçma şeyler bile olabilir ama herkes bu hakka sahiptir. Bulur bulamaz o ayrı bir tartışma konusu. Bir kadın, kendisini dışarı çıkarırken gelip evinden Audi'yle alan bir erkeği mi seçer, kendisiyle buluşmaya bilmem kaç numaralı belediye otobüsüyle gelen erkeği mi?
Aşk bile sınıfsaldır. @Asil-Bey
Sanırım birbirimizi yanlış anlamışız evet söylediklerinde haklısın
@Asil-Bey
Arada olur öyle şeyler, insanız hiç önemli değil, ben de teşekkür ederim ;)
Asıl ben teşekkür ederim ne demek 😊
Cebin dolu olsa ne fayda kalbin dolmadıktan sonra neye yarar o paralar sevgi parayla satın alınmaz.
Tw Vasili Çuykovdan mı sekti bu soru buraya hahshhahs
Karaktersiz güç , güc değildir
Doğru valla ne güzel dedin 😃
Para mühim bence de