Kadınlar parayı güç olarak görürler ama güç dediğin o şey biterse o adamı terk mi edeceksin? Para kazanamadığı, müşteri bulamadığı zaman o adamı bırakıp gideceksin bu mantığa göre.
O zaman sen de o beğenmediğin, prenses erkek dediğin, erko diyerek aşağıladığın erkekler gibi olmayacak mısın? Erkek sadakatsizse senin de parası bitince sadakatin bitmeyecek mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güç falan degil , paraya gelen kadın da dünyanın en ezik varlığıdır.. maddiyt için kendini paralayan erkekten Dr kadından da hayır gelmez..
Para önüne konulduğu zaman, altın önüne konulduğu zaman kadının erkege bakışı değişiyor maalesef. Kadınların hepsinde var bu.
Erkek kadının elini tutar o kadar gözleri parlamaz, ama bir altın kolye seti alsın kadının bakışı her şeyi değişir. Allah böyle sistemin belasını versin
Kadınların hepsinde... Erkeğim sanırım aydınlattın teşekkürler 🙂
Samimi değil kadınlar. Mutlaka bir pürüz çıkıyor kadınlarda. Ya normal ilişkiyi sevmiyor gidiyor toksik ilişki arıyor, ya da parayı seviyor ama her zaman sizde bir pürüz çıkıyor. Hiçbir kadın ona sevgi veren adamı tercih etmez, sadece parali ve aykırı adamı sever, naif adamı kadın itici bulur paralı olunca, etrafında insanlar olunca kadının gözleri kamasir ben kiminle birlikteyim diye düşünmeye başlar. Sizler maalesef boylesiniz.
Annenin böyle olması daha üzücü her ne kadar hak ediyor olsanda...
Hayatında düzgün bi insana denk gelmemen garip. Bu gibi düşüncelerinden yola cıkarsak zaten normali de sana denk gelmezmiş :) iyi geceler dilerim...
Normal kadın olduğuna dair inancım kalmadı. Annem de babam gibi mal bir herifi seçmiş.
Yok anormal kadini bünyem kaldırmıyor zaten. Sizin yanılgıniz ne biliyor musun? Parasına gittiğiniz adamların mal olduklarını düşünüyorsunuz. Halbuki o adamlar a. ptal değil. Sizin adamın sevgisini istemediğinizi o adam çok iyi biliyor.
Çapkın ve zengin olan adamla kadın toplumdaki yerini de bitiriyor. Sizin gece sokağa cikamamanizda en az erkekler kadar suçunuz var maalesef. Konfor arayisiniz sadece sizi uyuşturuyor. Bu hayatı, bir tek şansınız olan bu hayatı sevgisiz bir şekilde yaşayıp ölüp gidiyorsunuz yazık cidden.
Bir erkek temizlik işçisine bile aşık olabilir ama kadınlar temizlik işçisi adama aşık olamaz
Yorumunu okumaya tenezzül edemiyorum , o kadar saçma ve gereksiz düşüncen var ki... O yüzden sussan iyi olur :)
Ailesinde göremediği değeri farklı şekilde arayan insanlar topluluğuna hoş geldiniz efendim...
Benim için mi söylüyorsun? Burgerda çalışan bir çocuk ailesinde yeterince sevgi görmüş ve kadına kıymet veriyorsa ve kadınlar tarafından tercih edilmiyor da orada kim ailesinde sevgi görmemiştir bana söyler misin?
Hayır senin için demiyorum, kızlar için diyorum. Kızlar kendilerine bakmadan gözünün yüksekte olması kadar saçma bir şey yok zaten. Burada senin yapman gereken tercih ettiğin kızları gözden geçirmen. Belki seni beğenen birileri vardır ama gözün görmeyebilir. İnsanlar hep en iyisini istediği için gözü yanındakilerini görmez.
Hiçbir kadın tarafından sevilmedim ve beklentim kalmadı. Kadınların bu toplumda sevgi için çaba harcayacagini düşünmüyorum. Eskiden de böyleydi. O kadar kadın psikologa gidiyor da ne oluyor, toplum değişmiyor hep aynı terane.
Çevren böyle diye ya da sosyal medya da böyle algı var diye çok yanlış düşünüyorsun. Kalbinde maddi şeyler olan için bu böyledir. Bunun altını çizelim.
Yok hayır. Bizzat görüştüğüm kadınlar bana çok geniş bir portre çizdi. Siz kadınlar özünde kötü varliklarsiniz. Bu kadınların tercih ettiği bir şeydir. Kadın doğası değildir.
Ben iyi adam olmayı, kıymet vermeyi tercih edebilirim ama bir kadın bunu başaramaz.
Açıkçası bu böyle gelmiş böyle gider. Kadın bile kadının değerini benim kadar önemsemiyor toplumda.
Kadınların akşam barda s. refsiz erkek arkadaşlarini beklerken laf arasında konuştuğu adamlardır kadına kıymet veren adamlar, bundan öteye gitmez.
Bu kadar genelleyici konuşma nedenim "o kadın yapmaz" dediğim her b. ku her kadın yapabiliyor. Kadının yüreği özde çok kötü
Her kadının şiddet fantazisi vardır. Bir kadına tokat atan adam o kadını düşündürür. O kadında kimya uyandirir.
Elbette yerinde ve zamanında ilgi ve şefkat verilmesi gerekir. Kadın mıy mıy konuşan ve çok konuşup, ilgi veren erkeklerden hoşlanamıyorlar bu konuda haklısın. Sürekli beni düşünsün, sürekli ilgi versin diyen kadın da yalan söylüyordur. Bar'da orada burada takılan kadınlar zaten dünyalık bir mal olmuş. Onlara tek sözüm yok, yazık yani. Hiç bir kadın, hemcinsi gibi olan erkeklerden hoşlanmaz. Konu maddiyat değil, konu güç ve saygı uyandırmak. Kadınlar bu yüzden ne kadar itiraz etse de korlutulmayı ister. Aşırıya kaçılırsa bu hastalık ve travma olmasından kaynaklıdır. Hiç bir kadına ilgi ve şefkat verme. Onların iyiliğini elbette düşün ama sakın belli etme. Belli ettiğin zaman ufaktan uzaklaşmalar olur. Dediğim gibi yerinde, zamanında verilen ilgi hep akılda kalıcıdır. Sürekliliği olan şeyler monoton hale gelir ve sıkıcı bir hal almaya başlar. Suçu kadınlarda arama, suçu kendinde ara. Erkekliğin kurallarını öğren.
İşte kadının asagilikligi burdan kaynaklanıyor. İlgiyi alabilen varlıklar degilsiniz. Beter olun ne diyeyim. Bu toplumda şiddet bitmez. Neden? Çünkü sizler malsiniz.. yalı çapkını gibi kadını aşağılayan diziler yayından kalktığı zaman sizler isyan ediyorsunuz.
Nefret ediyorum sizden. Kadın cinayetleri de umrumds değil. Artık sokakta bir kadın ölse ve o kadını kurtarma sansim olsa bile kurtarmam kaçar giderim ordan. Soyunuz kurusun
İncel olduğun ve dark triad özelliği barındırdığın gayet açık. O yüzden seni Allah'a havale ediyorum ve Allah seni ıslah etsin. Karşı cins hakkında nasıl düşünürsen o şekilde hayatına olanları çekersin. Sakın bu zihniyetle evleneyim deme. Kız çocuğuna yazık olur, onun hayatı heba olur. İyi günler dilerim :)
Yok ben evlenmeye karşıyım. O konuya da bir açıklık getireyim. Bütün o kadın düşmanı değiliz diyen redpill ciler varya en büyük inceller onlardir.
Tabak çevirmeyi normal görüyorlar, kadın birçok kadınla konuşan erkeği çekici buluyor ve erkek bunu kadının iyiligi için yapıyormuş. Ben de buna g. tumle gülüyorum.
Biz insanız bizim dedigimize değil bilincaltimiza bakılır. Bütün o kadınlarla oyun oynayın diyen redpillciler varya onların benden farkı yok aslında. Onlar da içinde kadın nefreti barindiriyor. Kadını bir madde gibi görüyor onlar da. Niye kadına kendinizi acamiyorsunuz dersen kadın gider diyorlar. Peki sen kendini açtığın zaman gidecek bir varlıkla nasıl sağlıklı ilişki kurabilirsin, nasıl güven hissedersin diyorsun bu sefer de o iş öyle olmuyor, sen yanlış biliyorsun diyorlar.
Ben yanlış biliyormusum, senin de onların da canı sagolsun. Ben şu anda açık sozlulukle söyleyebiliyorum en azından nefret duyduğumu onlarda o g. t de yok. Tamamen kapalı kutular.
Redpillciler zerre umurumda değil. Saçma sapan bir felsefeyle kadın-erkek ilişkilerini çözdüklerini zannediyorlar. Kadın paraya tapar zanneden zavallı insanlar. Bu yüzden olabildiğimce o tiplerden uzak durdum. Parayla her şeyi elde ettiklerini sanan ve buna giden kadınları herkesle bir görüyorlar. Ben diyorum ki hepsi manevi eksiklik yaşıyor. Başka sözüm yok.
Ben de diyorum ki kadın sevmez. Parasız adam da cazip gelmez. Erkek nefreti var kadının doğasında, sevme potansiyeli olan adamı da tercih etmiyor kadınlar
Hayır kadın tembel, çabalamayan erkeği sevmez. Çalışkan ama asgari ücret alan biri de tercih edilir. Yeter ki çabaladığını görsün kadın. Şimdi anladın mı?
Hepsini yaptım, sonuç sıfır. İyi günler, siz ne isteğinizi bilmiyorsunuz kafayı yemissiniz
Hepsini yaptığını sanmam. Karakter anlamında değişim yaşamamışsındır.
Arkadaşım. Ben müzikle uğraşan, kadının elini öpen yanında huzur bulduğunu söyleyen sıkıcı bir erkektim, hatta bir kadına şarkı bile yapabilirdim o derece ezik bir adammisim.
İlk buluşmada çiçek götüren, kadına değer veren bir erkeğim, giydiği kıyafetlere dikkat eden, buluşmada yediği yemeklere, tatlılara dikkat eden ona ara sıra sürpriz yapıp hediye de alacak, o sevdiği tatlıyı götürecek de bir erkegim.
Ama sen şimdi buna "doğru kadına denk gelmemişsin" "mesafeli ol başta ulaşılmazi oyna" falan filan gibi zirvalar söyleyeceksin. Ya o redpillin söylediği gibi taktik yap diyeceksin ya da yanlış kadına denk gelmişsin diyeceksin
Ama gerçek budur, kadınlar ortamcı, hovarda, kadını zorlayacak erkekleri seviyorlar.
Bir erkek efendiyse kadının bakışları bile soğumaya başlıyor farkediyorsun
Bunlar redpill taktikleri değil onu bir geç güzel kardeşim. Erkeğin ağır oluşu, eskiden günümüze kadar söylenmiştir. Asıl tam tersi kadına sürekli ilgi veren erkek, kadına korkutucu geliyor. Sen erkek beyniyle, ben kadın beyniyle düşünüyorum. O yüzden seninle ortak payda da buluşamayacağız.
Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. İlgisiz bırakan erkek de itici geliyor size. Sizin ruhunuz tek bir erkeğe sabit kalamaz. Kadın beyniymis, sen git keko sev. Ama siddet görünce sakın devlet kurumlarını rahatsız etme. Kimse sizin b. kunuzu temizlemek zorunda değil
Ben erkekten medet uman biri değilim. Çok şükür kocaman bir ailem var. Şu yaşıma kadar keko biriyle olmadım, asla da olmam. Beni kendinle karıştırma. Babam olmazsa, amcamlar ve abim yanımda. Ve çok şükür ne kimseyi yedeğe aldım, ne birini aldattım ne de aklımda biri oldu. Her kadını genelleme yapan erkek iticiliği diye bir şey var. Zaten sen bu şekildeysen reelde, kimse sana bakmaz. Tek bir gerçek vardır ama o gerçeği değiştiren şeyler; hayat standartları, çevresel faktörler, aile, arkadaş, okul ve yaşayıp kendi deneyimlediğimiz düşünce algılarımızdır. O yüzden bu hayatta kimse kimseyle aynı olamaz. Herkesin parmak izi farklıyken, herkesi aynı karaktere sokmakta aptallıktan ibarettir.
Konu kadınsa ve bu kadar adam "iyi adam sevmiyor" diyorsa kadında istisnaya bakılmaz. Her kadın travmalarıyla yuzlesmemek adına erkekleri aşık olmayacağı erkek haline dönüştürmek ister.
Kadınlardaki en büyük problem senin konuştuğun şekilde mantıklı konuşurlar ama iş aşka geldiği zaman kadın bile yaptıklarına inanamaz. Kadın her zaman gizemli olanı seviyor, önüne altın koy kadının bakışları değişir. Erkeğin de değişir ama erkekler zengin kadın istemezler. Ama kadınlar parayı, serseriligi hatta kendilerine kalkan elleri birer sevgi olarak görürler.
Eskidenmis o kadınların iyi adam sevdasi. Şu anda her şey hızla tuketiliyor. Kadınlar özellikle çok değiştiler son yaşadığımız yuzyilda.
Sistem de kadınların düşük zekalarindan çok iyi yararlanıyor. Kadınlara çalışarak ozgurlesecekleri söylendi, "çocuk da yaparım kariyer de" diyerek sizi de iş hayatına soktular sonuç hüsran. Kadın daha da yoruluyor.
Ben hata yapmıyorum. Sizin düşünce biçiminiz aptlca. Mesela bir erkek çok farklı konuşuyorsa, sevgi dili gelismisse kadın önce fiziğine bakıyor eliyor, boy yoksa ele, "benimle aynı yere geliyor, muhtemelen fakir biri" diyor ve eliyor. Ama ben şişman bir kadından da etkilenip onunla sevisebilirim. Kadın içinse parası varsa ve çevresi var kendinden kısa erkek bile çekici gelir. Örneğin Tarkan, Okan Bayülgen.
Kadınların sahtekarlıği da burdan başlıyor. İyi olsun güzel olsun diyen senin gibi 1000 tane kadının önünden Tarkan gibi bir adam geçerse kadının sevgilisi olsun olmasin döner bakar içi gider
Tamam kardeş sen haklısın. Senin doğruların var. Ben daha fazla kendimi yoramayacağım. Bütün enerjimi çektin aldın. Sizlerle insan gibi bir şey tartışmak kadar aptlca bir durum yok. Kendimle aynı boyda biriyle de sevgili oldum, ihanet gördüm. Kendimden daha çirkin biriyle sevgili oldum, ihanet gördüm. Öyle zengin parası olan tiplerde değil. Bizim asıl suçumuz, sizin gibilerin kıçını kaldırmak. Hadi eyvallah.
Çünkü konuşmaların gerçek değil ve içten içe benim haklı olduğumu biliyorsun, haklı bulmaz hiçbir kadın hiçbir erkeği zaten. Dediğim gibi kadının özünde sevgi yoktur
Yav he he 😊
Hali hazırdaki para yerine para kazanacak potansiyele bakarım ben de bu yüzden
Kadınların hiçbiri burgerda çalışan adama bakmaz. Aynı değeri verecek adam varken kadının karşısına kıvanç Tatlıtuğ gibi bir adamı koy ve olanları izle.
Sizin kimyaniz bozuk, para için yapmayacaginiz şey yok, yalan söylüyorsun göz göre göre
Yahu ben kendim iyi kazanıyorsam karşımda ona bakmam normal değil mi sence de
Kız arkadaşlarından da sevgi alırsın o mantığa göre. İstediğin kadar para kazan. Kadın şirket sahibi bir adamı görünce yanında daha düşük bir erkek varsa kafası diğerine mutlaka kayar.
Kadınlar tarih boyunca da eslerinin yanında kalamamis zavallı varlıklar. Düşman askerleriyle kaçmış yaralı eslerini bırakmış varlıklar maalesef.
Bence öyle değil ya vallahi değil bazen kadın çok fedakar ama erkek bunun kıymetini anlayamıyor
En azından dürüst olsanız keşke. "Sahiplenen erkek, efendi erkek, duygularını gösterebilen erkek" zirvalari atmasaniz da en azından dürüst olabilseniz keşke. Parasına gittiğiniz adamların elinde duygu arayacaksınız bomb. k bir hayat yaşayıp olup gideceksiniz.
Para ve statü ve zekanın yanında bunları da arıyoruz hehe
Çünkü bende bunlar da var o nedenle hakkım bence
Asırlardır kadına zulmeden erkek değil biliyor musun? Böyle düşündüğünüz için de bu toplumda değeriniz kalmıyor, kadın da kadını bitiriyor bu toplumda iyi akşamlar sana, inşallah bu kısa hayat yolunda iyi ve sevgi dolu yaşarsın
Yahu kim seni üzdü ne bu şiddet
Ben kadınların beynini anladım tanıdım. İyi kadın aramayı bıraktım, yok çünkü. Kadın maddiyatı yüksek kötü bir adamı secebilecek düşük bir varlikmis maalesef
Siz de karakterden yoksun güzel kadınları isteyebiliyorsunuz
Sadece seks için isterim. Onu da hayatıma almam, kısa süreli ilişki
E yazık değil mi onlara mesela
Arzuladığımı ve benden bir bk olmayacağını söylüyorum, en azından evlilik düşüncesi olmuyor kadında
Oha e iyi o zaman ona rağmen geliyorsa suçun yok
Kadınlar evlilik düşüncesi olan erkeği sevmez ki. Kadın evliliğe ikna etmek isteyecegi adamı ister. "Bak ben onun kafasını celdim" hırsı kadına çekici gelir. Kadının yüreğini özünde aşağılık yapan budur
Bak ya niye böyle aşağılık gibi şeyler diyorsun alla alla. Erkek ne ister peki özelden yazsana.
Erkeğin de kötü niyetlisi vardir. Ama benim beklentim hem sevgiydi hem seks yapmaktı. Ama iyi adamı kadın yedek listesinde tutuyor. Kadına yakın gelen baba travmasını hatırlatan adam kadının gözünde daha çekici geliyor.
öyle kadınlar tanıdımkı hayatımda hıc umamdıgım biri vardı alen acele zengin diye bir kroyla evlendı kontrotlı o plul benım gözümde hayat kadınları onlardan daha onurludur
Kadınların yüzde 99’u paraya bakar. Muhabbeti boş boş uzatmanın anlamı yok, işine gelirse…
Doğru. Ruhunuz kanınız para olmuş, sonra sadakat dersiniz. çiçek alan erkek aynen, efendi erkek çekiciliği gibi saçma postlar paylaşırsınız, kendinizle çelışıyorsunuz,
Hayat sartlari demek
Tembel adam kadına kıymet vermez.. ama kadınların istediği şey asgari ücret alan evini geçindirmeye çalışan adam değil ve kadınlardan nefret ediyorum.