Sevgilim bir kaç kere işte maddi durumum nasıl olduğunu kiranızı ödeyebiliyor musun diye sordu bir kaç kerede maaşımı nasıl geçindiğimi kaç aldığımı falan sordu sizce bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olabilir de olmayabilir de ona, karakterine ve niyetine bağlı.
Belki sadece bir merak. Gerçi merak da olsa gereksiz bir merak ama olabilit diyelim. Fakat eğer senden para isteme, borç almaya niyetlenme falan olursa bil ki niyeti başka ve kaçarak uzaklaş.
02 Yorumla
Soran1 yılHiç istemedi
En İyi Cevaplar
1 yılNormal de sormasa daha iyiymiş. Sorma şekline göre absürt kaçabilecek bir soru. 1-2 aylık sevgilime maaşını sormam ama gerçekten merak ediyorsam asgari ücrete zam geldiğinde falan senin maaşa da zam geldi mi? Kaçtı da kaç oldu tarzı sorarım. Kaldı ki çoğu mesleğin ne kadar kazandığı az çok tahmin edilebilir. İlk defa duyduğum bir meslek değilse maaşını sormazdım aşırı samimi değilsem.
00 Yorumla
1 yılSevgilinizin maddi durumunuzu sorması, ilişkinizin ciddiyeti ve samimiyetiyle ilgili olabilir. Eğer bunu iyi niyetle, sadece bir merak ya da size destek olma düşüncesiyle soruyorsa normal karşılanabilir. Ancak, sıkça bu konulara odaklanıyorsa, niyetini sorgulamak gerekebilir. Maddi meseleler, ilişkilerde hassas bir konudur; açıklık ve karşılıklı güven önemlidir.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
Normal değil ben olsam hemen ayrılırım erkeklerin para sorması maddi durum ev araba sorması bana çok garip geliyor kaç kurtar kendini hele ki babacığının malı mülkü varsa sakın evlenme onunla neler eder sana
01 Yorumla
Soran1 yılHiç bir şeyimiz yok babamda yok bunu biliyor bunu bildiği halde sordu
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk tabii ki para üzerine kurulmaz ama finansal konular da ilişkinin doğal bir parçası olabiliyor. Sevgilin belki meraktan, belki de senin zorlanıp zorlanmadığını anlamak için sormuş olabilir. Ama bu sorular seni rahatsız ediyorsa, bunu kibarca dile getirmek en iyisi. "Bu konular özelim, bir gün paylaşmayı tercih edersem söylerim" gibi bir açıklama yapabilirsin. İlişkilerde iletişim her şeydir, unutma! 😊❤️
04 Yorumla
Soran1 yılSöylemiştim ama yine sordu hani Çaba bunu huy mu edindi bilemedim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHmm, eğer aynı soruları sürekli sormaya devam ediyorsa ve bu canını sıkıyorsa, açık bir şekilde rahatsızlığını belirtmelisin. 😊 İlişkilerde sınır koymak önemli! "Huy mu edindin yoksa başka bir şey mi var?" gibi esprili bir tonla da yaklaşabilirsin, bazen mizah iletişimde buzları eritir💡. Eğer bunun arkasında farklı bir sebep olduğunu düşünüyorsan, onu anlamaya da çalışabilirsin. Hem böylece durumu birlikte çözme şansı yakalarsınız. 😊
Soran1 yılHaklısınız teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanında benim kocam bana böyle sorular sormadi ama benzer sorular sordu. sevgiliyken bana sorduğu sorular sunlardi
♾️Telefonun var mı?
♾️Yok canım
♾️ Öyleyse bu nokia 3210 al ve benimle iletişimde kal.
♾️Ceyizinde eksik bir şey var mı?
♾️ Evet henüz nevresim kenarını bitiremedim. param yetismedi. Bir kaç yumak ip lazım onu alacağım.
♾️ Öyleyse bu ay sana para vereyim al. elini çabuk tut. .
♾️Annenin bir isteği var mı?
♾️ Yok canım
Bence sen hissedersin iyimi yoksa kötü niyetle o soruyor. Benim kocam iyi niyetliydi ve şimdi 22 yıldır evliyiz.
11 Yorumla
Soran1 yılHım anladım
1 yılNormal mi değil mi diye düşündüm ve genellikle ne sorduğuma baktım. Tam olarak şöyle yaklaşıyor muşum;
Tanımak adına işini sorduktan sonra, işinde mutlu olup olmadığını, ortamından keyif alıp almadığını, akabinde de rakamsal bir konuya hiç girmediğimi ve geçinebiliyor musun diye direkt sorduğumu fark ettim. Niyetim genellikle aksadığı noktalarda yardımcı olabilmek olmuş hayatımda.11 Yorumla
Soran1 yılHım
1 yılbelki öncesinde bi konu geçmiştir o da merak etmiştir.. hiç bi konu yokken mi bunları sordu? sormasını gerektirecek neler yaşandı bilemiyorum ama sormaması lazımdır diye bi hüküm yok. soruyorsa kötüdür diyemeyiz şimdi
01 Yorumla
Soran1 yılKonu olmadı bilmiyorum direk sordu
Kendisi finansal kaygıyı aşırı yoğun yaşıyor olabilir. Bu nedenle istemsiz hayatının her alanında (sen dahil) sürekli finansal şeylerden bahsetmek bir huy halini almış olabilir. Bunu konuşursan bence düzelir. Ya da sevgilin fazla egoist bir tip ise aşağılama amacı da güdüyor olabilir
11 Yorumla
Soran1 yılYok hiç öyle biri değil parada istemedi benden işte bu duruma şaşırıyorum ondan sormak istedim
Ama erkek dediğin sormaz öyle şeyler
Naapacak ilerde senin paranla mı geçinecek
Öyleleri karısını çalıştıran tipler uzak dur bence Erkek dediğin sevgilisine maddî durun sormaz157 Yorumla- 1 yıl
Karısını çalıştırmak ne demek yahu? Çalıştırıp elinden parasını mı alcaz?
- 1 yıl
@Freddy1616 dayı sen bile çalıştırıyor musun pes
- 1 yıl
@Tükendimçok2 çalıştırmıyorum, o kendi masrafını karşılamak için çalışıyor. Her birey kendi masrafını karşılamak durumunda
- 1 yıl
@Freddy1616 dayı laf oyunu yapıyorsun jwjssj
- 1 yıl
@Tükendimçok2 laf oyunu yapmakla ne alakası var? elinden parasını mı alıyoruz?
Aklı hür fikri hür ve vicdanı hür olabilmesi için
Bir gün bırakıp gidebilme cesaretini gösterebilmesi için çalışması gerekiyor.
Yoksa bana mecbur olan birini istemem
- 1 yıl
@aliwgx1 peki onun mecburen mi yoksa seni sevdiği için mi yanında olduğunu nasıl anlarsın?
- 1 yıl
birinin mecburiyetten mi yoksa sevgiyle mi yanında olduğunu anlamak için davranışlarına ve hissettirdiklerine dikkat edebilirsiniz. İşte bazı ipuçları:
1. Davranışlardaki Samimiyet: Eğer sizinle vakit geçirirken rahat ve doğal davranıyorsa, bu genellikle sevgiden gelir. Zorlama durumlarında insanlar genellikle yapay ya da mesafeli olur.
2. Zor Zamanlardaki Desteği: Sevgiyle yanınızda olan biri, sizin kötü zamanlarınızda bile destek verir ve yanında olmak için bahane üretmez. Mecburiyetten gelen biri, sadece gerekli gördüğü anlarda ilgilenir.
3. Sizinle İlgilenme Şekli: Gerçek sevgiyle yanınızda olan bir kişi, sizin hislerinize ve ihtiyaçlarınıza duyarlıdır. Eğer bir şeyler yapmak istemediğinde bile sırf sizi mutlu etmek için çabalıyorsa, bu sevgi göstergesidir.
4. İletişim: Sevgiyle yanınızda olan bir kişi, sizinle konuşmaktan keyif alır ve size zaman ayırır. Mecburiyetten kalan biri ise genellikle iletişimi kısa tutar ya da ilgisiz davranır.
- 1 yıl
@Freddy1616 bilmem anlatabildim mi?
- 1 yıl
Evet bu dedilerinize arada çıkar ilişkisi olmadığı takdirde katılıyorum
- 1 yıl
Sadece erkeğin çalıştığı ailelerde " Parayı veren benim," benim borum öter" dusturu hakim ki ben buna karşıyım
Soran1 yılYok bu tarz konuda bana şey demişti nasip olursa evlendiğimizde çalışmana gerek yok ben geçindiririm. Kendini bu konuda sorumlu hissetme dedi
- 1 yıl
Hem parayı sadece erkek kazanırsa bir de karısına SGK dan sigorta yaparsa erkek patron, kadın işçi statüsünde oluyor.
İşçi ile işverenin aynı yatakta olması etik mi sizce? - 1 yıl
Çocuk olması ayrı bir konu. Çocuk belirli bir yaşa gelinceye kadar annesinin çalışmaması gerekebilir.
Ancak baştan " Koca parasını çatır çatır yiycem" diyen biri ile ben evlenmem. - 1 yıl
@aliwgx1 otursun çocuğa baksın, sabahları " Gaynım bana gaydı" programlarını izlesin, bu mu vizyonunuz gerçekten?
- 1 yıl
@aliwgx1 bu genç erkekler yaşlı olgun erkeklerden daha erkek he. Adam gibi adamsın
- 1 yıl
Olgun musun
- 1 yıl
Evet haklısın 👍
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Yaşlı olgunlar hem turşu olmuş hem kadın parası istiyor
- 1 yıl
Kadın benden para istemesin işte aldatırsam nafaka istemez çalışıyor diye düşünüyor
- 1 yıl
Neden böyle dedin ki şimdi
- 1 yıl
Ne
- 1 yıl
Evet öyleler turşu olmuşlar pestiller
- 1 yıl
Bunu diyen 38 yaşındaki adamın çok yakışıklı olması lazım şayet parası olan kadın yaşlı tipsiz erkeklere bakmaz
- 1 yıl
Ayn
1 yılBu durum senin zayıf yönlerini öğrenmeye çalışma yöntemidir. İleride senin eksik yanlarından girip seni daha çok vefa borcuna sokup kendine bağlı kalmana çalışıyor. Tehlikeli biri dikkatli ol asla ezdirme kendini
00 YorumlaMaddi gücünü bilmek istiyor kıyas için. Evlilik konuşulduysa normal, öteki türlü rahatsızlık verici evet. Sen de ona sor o sorunca, bir süre sonra bundan rahatsız olup bırakır sormayı.
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ciddi düşünüyor gibiyiz ben hiç sormadım kendi anlatır
Ne amaçla sordu, eğer ödemekte zorluk cekiyorsan yardım mı edecek, yoksa bu incelikte olmadan meraktan mi sordu?
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
1 yılEğer ciddi bir ilişkiniz varsa gayet normal. Kendi maddi durumuna yakın birisini istemekte de özgür. Ama ciddi değilse bilemedim yaa neden sormuş ki
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ama bana anormal geldi. Eğer bunlarla ilgili konuşmadığınız halde soruyorsa anormal bence.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılNormal değil tabiki. Erkeklere sorulunca hemen para avcısı diyorlar muhtemelen kendileri öyle olduğu içindir... Para soran da adamım diye dolaşıyor kendine çok üzücü
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHiç normal değil, bu kişiyi gözden düşürür kimse kimseye bunu soramaz sormamali, onu hemen def et
03 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum habire durumumuzu öğrenmek için bunsoruları soruyor
- 1 yıl
Ya sen iyi misin, ha bire ne demek. Daha ilk soruda önünü kesip ikinci de şutlaman lazımdı
Soran1 yılHaklı olabilirsin banada tuhaf geldi yine sorarsa cevabını veririm
1 yılBence normal bir şey çünkü erkekler kadınlarına yardım etmek ve destek olmak isterler sen de eksiğin olduğunda nazik bir şekilde söyleyebilirsin
10 Yorumla
1 yılNanos erkekler gtlerine güvenmiyor o yüzden 😁
11 Yorumla
Soran1 yıl?
1 yıl😂😂😂 Dünya tersine döndü bu soru kadınlara aittir fakir erkek sendromu
11 Yorumla
Soran1 yılBen hiç sormam mesela o soruyor
Sana destek olmak icin sormustur sevgilin nasil maddi durumu iyimi
01 Yorumla
Soran1 yılİyi değil maddı durumu
Sana dair herşeyi öğrenmek istemesi normal ama direk maddi duruma geldiyse konu o kişiden manevi birşeyler beklemen seni üzer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgeri çevirdiklerim harici 15 sevgilim oldu
hiç birine ne kadar maaş aldığını sormadım
neden sorayım ki ben onu geçindereceğim o beni geçindirmeyecek :D
01 Yorumla
Soran1 yılO sordu bilmek isterim dedi
1 yılCiddi düşünüyor demek'ki. Normal. Ciddi düşünmese sormazdı. Umursamaz dı bunları. Umursadığına göre, kafasında planlar var
00 Yorumla
1 yılNormal neden sormasin. Durumunu merak etmistir
14 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
Bnde sorrarim niye sprmuyayim
Soran1 yılSen niçin sorarsın
- 1 yıl
Kari parasi yemek icin 😁😁 saka dedim ama merak edip illa ki sorar insan 🙂
Her şeye de normal mi diyorsunuz. Evlilik olunca nasıl geçim olacak sormasın mi.
01 Yorumla
Soran1 yılYani nebiliyim neden soruyor farklı geldi
Borc istemeyecekse sıkıntı yok, bence düşük söyle
02 Yorumla
Soran1 yılİstemedi hiç sadece durumumu merak ediyor
- Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılKızlar soruyorsa erkeklerde sorabilir hakkı vardır
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum soruyor tuhafıma gidiyor
- 1 yıl
Hakkı var bende senin maddi imkanlarından faydalanmak isterim sen benimkinden faydalanacaksan ben neden faydalanmayayım saçma bir şey söylüyorsun
Soran1 yılNe alaka para için mi benimle birlikte
- 1 yıl
Siz kızlar çok şey istiyorsunuz erkeklerde isteyebilir
Ne varki bunda geçine biliyomusun diye merak etmiş
117 Yorumla
Soran1 yılNebiliyim durumunuz nasıl kirayı ödeyebiliyor musunuz diye sordu benimde tuhafıma gitti sadece
Soran1 yıl5 ay
Soran1 yılya da ben hiç bu tarz konular konuşmadığım için tuhafıma gidiyorsa olabilir
Soran1 yılKiracıyız hani durumumuz normal anlatcak bişeyim yok yani
Soran1 yılOda kiracıymış ben hiç sormadım kendi açıkladı normalmıiş durumu kirada çok iyi değil onunda sormadım kendi anlattı
Soran1 yılYok hiç öyle bir şey söylemiyor sadece kiranız ne kadar yetiyor mu işte nasıl geçiniyorsunuz falan
Soran1 yılYok çok şükür öyle bişey yapmam
Soran1 yılBana hatta şey demişti ciddi olursak evlendiğimizde senin çalışmana gerek yok zorunlu hissetme ben bakarım dedi evin geçiminden ben sorunlu olcam dedi
Soran1 yılÇok iyi biri tek sorun bu soruları sorması bu kafamı karıştırıyor
1 yılNormal yaa öğrenmek bilmek istemesi tabi bide sorucagi şekle bağlı
00 Yorumla
1 yılErkeğin kıza sorması abes. Aslında tersi de abes
00 Yorumla
1 yılOna bu konuda açık verme niyetinin ne olduğunu bilemezsin
00 YorumlaBelki zorlanıyorsan diye bilmek istiyor. Ama hoşlanmam ben de bu durumların konuşulmasından.
00 Yorumla
1 yılbelki senle iliskisini ilerletmek istiyordur
00 Yorumla
1 yılSiz sorunca normal oluyor, neye şaşırıyorsunuz?
00 Yorumla
1 yılNormal tabi bende sorardım benim kafada biriyse düşünceli bir şeyler yapmak istiyor olabilir
00 Yorumla
1 yılBen sevdiğim kişiye sorarım...
Parayi neye harcıyor diye...00 Yorumla
1 yılGelir durumunla ilgili alay etmediği sürece sorulması normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle normal değil ben kadın olduğum halde 2 aylık sevgilimin ne kadar maaş aldığını bilmem sormadım ayıp geldi bana bir yatırımın birikimin var mı dahi demedim onun bu soruları asla normal değil evi o geçindirecek dolayısı ile senin ailenin ev kirasını ödeyip ödememesinden ona ne sence normal mı bu soru yol ver gitsin
00 Yorumlaerkek haliyle neden sormuş üzerine vazife mi
00 YorumlaDirekt ayrıl.. erkek adam öyle soru sormaz avradınıda çalıştırmaz. kadın zaten çalışmaya elverişli değil ayetler var kadından yönetici olmaz...
00 Yorumla
1 yılBelki yetmediğini düşünebilir onun durumu iyiyse yardım etmek istemiştir
02 Yorumla
Soran1 yılOnunla durumu çok iyi değil kirada oturuyormuş
- 1 yıl
Ozmn bende bilemedim
İlişkinizin hangi aşamasında olduğuna bağlı! Artık evlenmeye karar verdiniz ya da o yola girmişseniz bu bilgiler paylaşılabilir...
00 Yorumla
1 yılBu konuların konusmasındsn hıc hoslanmam sormam da sorulunca da karsımdakı insandan sogurum
01 Yorumla
Soran1 yılİşte soğumaya başladım
Ödeyemiyoruz derse belki yardım edicektir ondan sormuştur
01 Yorumla
Soran1 yılİhtiyacım yokkki
1 yılKizlar sorunca normal erkekler sorunca niye anormal
03 Yorumla
Soran1 yılFarklı geldi neden sorduğunu anlamadım
Soran1 yıl@gika0 hım
Ya ne var bunda ben ta sevgili olmadan sormuştum
04 Yorumla
Soran1 yılNebiliyim neden sorduğunu anlamıyorum
Sen de ona sor maddi durumunu belki sıkışıktır para istemeye çalışıyordur senden
05 Yorumla
Soran1 yılBen hiç sormadım çok şükür iyiyim diyor ben sormadan kendi devam ettiriyor
Soran1 yılYani durumumu soruyor sonra ben sormadan işte bende çalışıyorum benim durumum iyi falan şuanlık çok şükür diyor
Soran1 yılOda kiracı hani ödüyoruz diyor normal çok bir durum yok onunda ben anlatmadan söylüyor
Çok büyük sorun bana göre o sana aşık değil aşık olsa aklından geçmezdi zaten
00 Yorumla
1 yılBelki de sana destek olması gerektiğini düşünüyor olabilir, sahiplenmek diyebilirim buna. :):
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana da görücü çıkmıştı eviniz kira mi ve eviniz var mı vs sordu. Ben direk görüşmeyi kabul etmedim.
02 Yorumla
Soran1 yılİşte bende rahatsız oldum
Cevap sahibi1 yılMaddiyatla gelen iyi olmaz derler
Öyle ciddi düşündüğün kişiye bir kere sorarsın geçilir gidilir sonra erkekler sormaz yani
00 Yorumla
1 yılNe alaka soranı da İlk defa duydum
01 Yorumla
Soran1 yılSordu
Sende onun maddi durumunu sor.
01 Yorumla
Soran1 yılHiç sormadım kendi anlatıyor ama onunda iyi değil
- Para & Ekonomi konusunda 598 cevap paylaştı.
1 yılİlişkiniz yeni değilse normal bence
01 Yorumla
Soran1 yıl5 ay oldu
Koşarak uzaklaş ondan
01 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum açıkcası
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Borç istemeye niyeti vardır belki 😀
06 Yorumla
Soran1 yılHiç öyle birşeyde yapmadı
Soran1 yılBen bu tarz soruları hiç sevmiyorum nedense soğutuyor
Soran1 yılYok hiç anlatmıyor
1 yılYiyici olup olmadığını merak etmiştir
03 Yorumla
Soran1 yılYok aslında kendi ısmarlar bana hep hediyede aldı hiç istemedim bile
- 1 yıl
Tanımaya çalışıyor işte
Soran1 yılHım anladım
1 yılNe zamandır sevgilisiniz?
03 Yorumla
Soran1 yıl5 ay oldu
- 1 yıl
Yani pek normal durmuyor... İyimser düşünerek kendince bir şeyler düşünüp/kurup/zannedip yardımcı olmanın yollarını mı arıyor desem, o da pek nazik bir davranış sayılmaz...
Biraz tuhaf geldi bana da. 🤔🤷♂️
Soran1 yılBilmiyorum
- Para & Ekonomi konusunda 637 cevap paylaştı.
1 yılRuh hastası sanırım veya maliyeci
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum maddi durumumuzu soruyor kirada oturuyoruz geçirebiliyor musunuz kiramız kaç oldu yetiyor mu falan nebiliyim normal mi
1 yılEvet bu ekonomide normal
00 Yorumla
1 yılİşler tersine döndü desene
00 YorumlaKötü diyip test etseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal işte ekonomi konuşuyorsunuz daha nolacak
03 Yorumla
Soran1 yılAma 5 ay oluyor sevgili olalı ki ondan öncede sormuştu
Cevap sahibi1 yılE aylar olmuş normal sorması bence benim ilişkimin 5. Ayında da konuşuyorduk bunları şu an 4. Sene nişanlıyız hala konuşuyoruz 😂 bu devirde en çok konusulan konu bence arkadaşlar dahi sürekli konuşuyor
Soran1 yılNebiliyim ben birazda utanıyorum o kadar durumumuzda yok yani anlatılacak kiracıyız
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem