Sevgilimin maddi durumu?

Kızlar merhaba, öncelikle önyargılı yaklaşmamanız için durumu biraz izah edip sonrasında görüşlerinizi almak istiyorum. Ben bir evlilik yapip ayrıldım (çocuğum yok), maddi durumun kötü olduğunda (ki değildi kısa bir süre böyle bir sıkıntı yaşamıştık.) evliliği ne kadar etkilediğini çok iyi bilen biriyim. Önceden ben de çok saçma bulurdum bu durumları ama yaşadım ve kaldı ki ülkemizin ekonomik durumu da ortada. Konuya geleyim erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum ki kendisi en başında bana durumları tek tek anlatıp bir ilişkinin gerektirdiği şeyleri yapamam bu yüzden seni üzerim diye korkuyorum demişti ben de bu durumların ilişkimizi etkilemeyeceğini söylemiştim. Bana bebek gibi davranıyor, bütün arkadaş çevresini vs tanıyorum onun da sevgisinden kesinlikle eminim. Eskiden maddi durumları çok iyiymiş biz tanışmadan önce, batmışlar. Annesi ve babası son kalan evlerine gelen ipotek sebebiyle boşanmışlar. Annesinin haberi yokmuş durumdan. Çok zor zamanlar geçirmiş ve psikolojik olarak iyi atlatmış durumda. şu an annesine de babasına da erkek arkadaşım bakıyor ikisinin de kira masrafları vs vs. Ben ayrı yaşıyorum bazen bende bazen onlarda görüşüyoruz, dışarıda da bir şeyler yaptığımız oluyor tabii ama nadiren. 1 senedir süren bi ilişkimiz var ve aynı şekilde devam ediyor. Açık konuşmak gerekirse ayrılmayı düşünmüyorum fakat önüme baktığımda da bir çıkar yol gerçekten göremiyorum. Mucize olması gerek sanırım, 28 yaşındayım bir yandan da zamanım gidiyor acaba ne zaman anne olabilirim diye içten içe de düşünüyorum. Bu durumlar beni çok fazla yıprattı, karşı tarafa asla yüklenmek istemiyorum ama içime bunları ata ata boş boş sebeplerden bir anda parlayabiliyorum. Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum sizden akıl tanışmak istedim, hatta erkekler de varsa onlardan da fikir alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Sevgilimin maddi durumu?