Sevgilimin maddi durumu?

Arkadaşlar benim sevgilimin ailesinin maddi durumu kötü, bizimkide allaha şükür yüksek ben asla kimseyi bu durum yüzünden aşağılamam ama iliskide bazı sorunlara neden olabiliyor , 2 senelik bir iliskimiz var ve birbirimize aşıgız gel görki ortada küçücük gözüken koca bir sorun var ; para. Yemek falan yiyeceksek asla laf yapmam ben öderim ama arkadaş çevremde bu saçma bulunuyor erkek arkadaşım da bu durumdan rahatsız hesabı bana ödetmek istemedigi icin açlıktan ölse bile tokum der. Ben zaten hesabı erkek ödemeli görüşünden nefret ediyorum ama diyelim lunaparka gidicez ben hangisine binip eğlensekden çok acaba cebinde parası varmıyö düşünüyorum iliski ilerledikce bu sorunlara yol acıyo , kontör parası olmadığı icin konuşamıyoruz falan herneyse gelelim asıl konuya ayrılık aklımın ucundan geçmiyor ama ne yapmalıyım her sevgili gibi gelecek düşünüyoruz ama ben ona bile umutla bakamıyorum hangi gelinlikten çok hangi ucuz gelinlik falan diye düşünüyorum lütfen yardımcı olun bunları nasıl kafamdan def edebilirim.
Sevgilimin maddi durumu?