Sevgilimin maddi durumu kötü?

sevgilim tabii ki açlık sınırında değil ama durumları olmadığını biliyorum ama bunu gizlemek için de arada yalan söylüyor anlamdıgımı sanıyor ama gayet anlıyorum sadece çaktırmıyorum bir yandan da üzülüyorum çoğu zaman dışarda interneti yok kontörü yok mesela bir cafeye gidiyoruz ben bildiğim için ortak yiyebilecek bir sey söylüyorum ama garson ona dönüp siz bir sey ister misiniz dediğinde hayır diyor çekinerek ha zaten çoğu zaman da ben ısmarlıyorum asla takılmam ama gecen gün yolda ben acıktım demiştim o da sanki cok parası varmış gibi cüzdanına bakti sonra birden bendeki paraları kardesim mi almıs falan demeye basladi ben yine bozuntuya vermedim sonra bana iyi marka arabalarının olduğunu söylemisti ama 2 yıl once sattık bir iş için dedi şimdilik tofas var dedi ama ben öğrendim ki o iyi marka araba hiç yokmuş birde mesela yürürken ben bi eve kötü diyorum o hemen abartma iyi bence falan yapıyor ruhu bile fakir yani sadece benim anlamadığımı sanıyor benim ailemde herkes okumus onun babası ilkokul mezunu bile olmayabilir zaten kötü bir mahallede oturuyor bende sonuç olarak geleceğimi düşünüyorum hem ailemde denk birini istiyor yani onu cok seviyorum o da beni cok seviyor ama bu şekilde ilerde yürümez şimdi bana laf atmayin davul bile dengi dengineymis ayrılmalı mıyım?

Sevgilimin maddi durumu kötü?