Erkek arkadasımın maddi durumu?

1 yıldır devam eden bir ilişkim var gerek benim hatalarım gerek onun hatalarıyla toxic zamanlarımız oldu ama şu an daha iyiyiz çok zor dönemlerimiz oldu ama birbirimizi hiç bırakmadık ve ikimizde birbirimize aşığız onu gerçekten çok seviyorum aramızdaki uyum olsun birlikte geçirdiğimiz zaman olsun hepsi çok güzel ama maddi durum ve farklılıklar o kadar fazla var ki…öncelikle ailem bu ilişkiyi kesinlikle onaylamıyor bizim çok farklı olduğumuzu yaşantımızın her şeyimizin çok farklı olduğunu düşünüyorlar ve bi kaç kötü olay da yaşandı ailem ve bu çocuk arasında o yüzden hiç sevmiyorlar ve onaylamıyorlar ve ilerde bu ilişki evliliğe giderse de onaylamıycaklarını biliyorum açıkca o çocukla olursan bizden sana bir destek yok dediler ilk sıkıntımız bu ailemin onaylamaması. ikinci sıkıntı ise sevgilimle gerçekten çok farklılıklarımız var mesela benim ve ailemin en önem verdiği şey eğitimdir ailesi de kendisi de üniversite okumamışlar. babası onları terk etmiş ve burada söylemek istemediğim bir kaç özel ailesel durum daha var…ve maalesef ki diğer bir sıkıntı ise para hani gerçekten paragöz bir insan değilim düşmez kalkmaz bir Allah ama çok şükür ki bizim durumumuz gayet iyi ama onun ki hiç iyi değil. oturduğumuz semtler, evlerimiz o kadar farklı ki hani cidden durumları yok maalesef. başlarda bu sorun çıkarmıyordu ama ilişkimiz ciddileştikçe evlilikte bunun çok büyük bir sorun olabileceğini fark ettim. mesela ben buluşunca bir restoranta bir kafeye gitmek istiyorum o da beni reddetmiyor aslında ama bunun onu zora soktuğunun da farkındayım bu da beni strese sokuyor. ve zor bir hayatı olmuş hayatı boyunca maddi sıkıntılar çekmiş ben hiçbir zaman öyle bir şey yaşamadım ve daha önce çok ağır psikolojik ilaçlar da kullanmış yıllarca. yani diyeceğim o ki bir ton problem ve sıkıntımız var ama bütün bunların yanında onu çok da seviyorum ayrılırsak gerçekten depresyona girerim sizce ne yapmalıyım
Erkek arkadasımın maddi durumu?