Erkek arkadaşımın maddi durumu?

Selamlar. Öncelikle linç yememek için detaylı anlatıyorum. 24 yaşındayım ve özel sektörde öğretmenim. Erkek arkadaşım 25 yaşında ve okulu 2 sene uzattı. 1.5 senedir birlikteyiz. Sevgilimi çok seviyorum sevgisini hep hissediyorum bu konuda hakkını yiyemem. Bence benden çok seviyor açıkça söyleyeyim. Gözümün içine bakar her şeyini bana sorar, bana değer veren birisi. Ama bir problem var asla para tutamıyor. Aldığı maaşı anında bitirir. Bir borcu bitiyor diğeri başlıyor. Bu yaz boş boş evde oturduk resmen herkes tatillere giderken içim gitti. Bir ara fark etti ve dedi keşke sana hayatı yaşatabilsem diye böyle düşünmesine üzülmedim değil. Benim ailem orta gelirli ama bana hep para biriktirmeyi öğretti. Bir şey istediğimde ona göre kolayca alabiliyorum ama bu ailemden gelen para değil ki kendi çalışıp biriktirdiğim para. Ailelerimiz tam tersi. Onun ailesi asla para vermiyor, geçenlerde zor durumda kaldık annesinden 800 tl bile alamadı. Otobanda kalmamak için verdim artık düşünün.

Benim ilk sevgilim ve onu seviyorum. İleride evlilik gibi düşüncemiz de var. Ama ben böyle ne yapacağım bilmiyorum. Evet, gerekirse piknik yaparız ama hep mi böyle olacak. Ben de hesap ödüyorum ama bir yerden sonra dışarı çıkmak istemiyorum ne param kalıyor ne bir şeyim. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız?
Erkek arkadaşımın maddi durumu?