AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Önce birini bulayım da sonra evlenirim 😅🤣
Hayır ama para kazanma potansiyeli varsa bulunduğu durumdan kurtulmak için çaba varsa olabilir
Gizli Üye
Sen asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenirmisin? (Toplamı memur maaş etse)
Evet neden olmasın
Evlenirim
@sarışın97
Sen asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenirmisin? (Toplamı memur maaş etse)
Evet
Kalbimdeki kişi ise evet çalişmasada olur hshshshs
Eee zenginsin demek ki. Ne yiyip iceceksin
Gemi kaptanligi okuyorum doviz uzerinden para aliyorlar
Çalışıyorum ama sevişmek isterdim. Davet ediyorum. Eyvallah can kadın.
Kalbimdeki sen degilsin
O zaman sana Allah mutluluklar versin.
Amin
Evlenirdim
Evet
evlenirim
Evlenilir
seviyorsam evlenirim
Evet
Kız emma myers ise evlenirim
Olur
Gönül bu
evet
Ne farkediyor
O da insan kalbi önemli
Ticaret yapan daha mantıklı
Cok az değil mi
Evlenirim
her şey paramı oyna devam
Almasada olur
Hiç çalıışmayan biriyle de evlenirim
Ben kiz olsam asla evlenmezdim
Gelişime açıksa evet
Evlenirim
Niye evlenmeyelim her şey para mı
Evet
Sen evlenme
hayır
@İstilacıTürrİnsan
Olabilir evet
Evet patlakmisin
Ne bxjsj
Evlenmezdim
Evet
Seversem evet
Önemli olan o
Olur
Zor olur
@vanilyalitekilaa
Asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenirmisin? (Toplamı memur maaş etse)
Evlilik düşünmüyorum
Evlenirdim
Evlenmem
Tabiki de
Düzensiz gelirden iyi sonuçta.
Bilemiyorum aşk karın doyurmuyor
@Lazjoker Cevabım hayır. Neden merak ettin bunu?
Evet nolcak
Onlar aç karınlarını doyursun hadlerine mi düşmüş
Evet
Saçmalama
Aslaa
@Lazjoker çok yorulmadan tüm gününü, gündüzünü, gecesini harcamayacaksa ek işe evet olur ama ek iş yapıyor diye hiç zamanı kalmıyorsa dinlenmeye ve eve ayırmaya o zaman yine olmaz
Evlenirim çocuk yapmam
Hajajw rızkı gönderen Allah çocuğun rızkını gönderir bir bakarsın daha iyi yerlere gelir ve maaşı artar
Sen asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenip çocuk yaparmısın? (Toplamı memur maaş etse)
Asgari ücretle çalışan ve çocuk istemeyen biriyle evlenirim. Ben de çalışıyorum. Şuanki şartlarda benim maaşımla birlikte ortalama 70k gelirimiz oluyor. İkimize yeter birikim de yaparız. Açıkçası ek iş yapan birini de istemem. Sürekli yorgun kocayı ne yapayım ne için evlendim o zaman. Ayrıca görebilecek miyim orası da meçhul. Çocuğuma iyi bir gelecek sunamayacaksam çocuktan vazgeçerim çünkü daha ortalıkta yok. Eğer yine de çocuğum olursa işime devam ederim bırakmam. Kendim bu yaşa güç bela gelmişim zorla orada burada sürünerek okulu bitirdim maaşımdan başka hiçbir şeyim yok. Çocuğa böyle bi hayat yaşatmak istemiyorum. Hele bir de erkek olursa vay haline. Şimdiki şartlarda en gösterişsiz evlilik 1,5 milyon. Evi arabası mesleği iyi bir maaşı olmalı. Beyinsiz olmamalı. Asgari ücretle çalışan biri çocuğuna bunları veremez. Allah yardım eder diyerek olmuyor herşeyi düşünmek lazım.
Konuşman değişik hem evlenirim diyosun asgari ücretli biri ile hem ama asgari ücretle çalışan biri gelecek sunamaz diyosun değişik
Şöyle mesela ek işi uzaktan yapıyorsa: yani yazılım, yapay zeka gibi
Eger memursa evet
Asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenirmisin? (Toplamı memur maaş etse)
Hayir cunku her an isten cikma tehlikesi var ben bu kaygiyi tasimak istemem
Canım memuriyetten çıkmama garantisi yok ki? Bi kavgada ya da küfürleşmede 2 sene üzeri alınca Allah korusun memuriyet yanar.
Canım normal kelimede söyledim. Sakın yanlış anlama. Normalde sataşmalarda s... lak kelimesini canım diye yazıyor sistem. Sataşma amacı ile değil normal bir şekilde söyledim.
Canım şunun şurasında ne kadar kaldı ki gibi
Kızlar evlenmez mecbur kalır hahah
Evet
Asgari ücretle çalısam kaldımıki
Seviyorsam evlenirim
derdin paraysa evlenme
Asgari ücetten fazla alan kadın yüzde 3 flndır
Hayir
Hayır
hayır.
@tuhafinsanlar
o zaman benle kim ilgilencek gene olmaz