• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Asgari ücret alan biriyle evlenir miydiniz?

isimszz_xx
isimszz_xx Takip Et
Bilge Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
814
Yapay Zekaya Sor
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • asdafsfa
    asdafsfa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Walla ben kendi alanımdan iş bulamayınca diğer işlere sardık bir onda bir bunda derken ee maaş hep asgari ücret yani zam yese bile max 2-3 yukarısı oluyor.

O yüzden hani az çok o paranın nasıl kazanıldığını da bir başka asgari ücretli anlayabilir. Anlayış açısından evet fakat mantık açısından pek tercih edeceğim bir durum değil.

Ev araba bu yaşta mümkün değil, 30 da bile mümkün değil bu ekonomide imkanı yok yani.

E kira işi baya bozuyor işte, hani sadece karın tokluğuna ayda bir de belki dışarıda takılmaya yaşanır gibi geliyor o yüzden her iki kişi içinde aslında pek yanaşılmaması gereken bir durum.

Fakat yine bununla da birlikte, kadınım dediğim o insanla bu zamanları beraber atlatabileceğimizi de düşünüyorum. Öyle g3rizekalı tiplerden hoşlanamıyorum zaten, o yüzden el birliğiyle birkaç sene sabredip kendimizce gelirimizi yükseltmeye oynayacağımızı düşünüyorum. Bir şekilde hallederiz, zorlar, çok zorlar belki fakat istiyorsa çiftler ve kararlıysa bu zorluklara karşı. Ben bunları göz ardı edebileceğimizi düşünüyorum. "Emin değilim fakat olabilir" diyeyim.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Eşim asgari ücretli çalıştı uzun yıllar ve hikayesinin minicik bir özeti alttaki gibidir.

Eşim üniversiteden mezun oldu, fakulte 1. si olarak mezun oldu, inşaat mühendisiydi ve mimarlık alaninda yüksek lisans için başvurduğu Massachusetts Teknoloji Enstitününe ve Delf Üniversitesine kabul aldı, benimle nişanlanmak için bu iki fırsatı da kabul etmemiş.

(Benim bunlardan haberim yok, uzun zaman sonra yazışmaları gösterdi bana çok üzüldüm onun için, bilseydim gitmesini isterdim oraya)

Sonrasinda yüksek lisansını yaptı ama İTÜ de ve Boun'da çift master ve 1 doktora tamamladı, akademisyenlik yapmadı ama. Hatta çalışırken bachelor bilgisayar mühendisliğini de bitirdi. Açık öğretimden de bir kaç bölüm okudu bitirdi, işletme, iktisat ve felsefe.

Özel sektörde mühendis olarak işe başladı, bu çocuk asgari ücretle basladı kariyerine, haftasonu tatili bile olmadan yillarca calisti sabah 6lardan gece 12-1 lere kadar, eve geldiginde ayaklarinin alti su toplamis olurdu, çoğu gece ben uyumus olurdum işten geldiginde, sabah da ben uyanmadan işe gitmiş olurdu.

Şimdi kendi şirketini yönetiyor, hatta sirketini ilk kurduğu dönem daha da çok çalıştı ve uzun süre hep içerden harcadık.

Asgari ücretle çalışması ileride ne olacağını göstermez. Eğer o kişi çalışkan ise zaten rızkını bollaştırır zaten.

15
    7 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Of be ☺️👏🏼👏🏼👏🏼

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Valla bu kadar uzun yazıyı okuyabileceğimi düşünmemiştim. İşin tuhaf ve şaşırdığım yanı. O kadar üniversite bitirmiş, yüksek lisanslar falan yapmış. Sonra asgari ücrete çalışmış. Hemde mühendis olarak. Mühendislerin, az para kazandığını biliyordum ama bu kadar da, asgari ücret aldıklarını bilmiyordum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Emre3558123 yeni mezun ilk iş tecrübesi zamanlari öyle oluyor, bir de başka şehire gitmek istemedi ilk etapta o yuzden girdiği ilk firmalar çok iyi değildi ama sonrasında çok büyük işlerde yurtici ve yurtdisigüzel pozisyonlarda calisti, o zaman çok hızlı yükseldi maaşı, ilk 4-5 yıl çok zordu ama 5. Yıldan sonra düzeldi, 10. Yıldan sonra baya iyi yükseldi, proje müdürüydü iyi bir projede, teknik koordinatörlük teklifi geldi, 13. Yılında büyük bir alman firmasından, orada 4 sene calisti. 17-18. Yılında bıraktı işi kendi işini kurdu. Esas zorluk kendi işini kurunca başladı, çok zorlu yıllar geçti ilk3-4 yıl, sonra düzeldi işler çok şükür

Yorumla
    • Anlamadimmkartanesi
      Anlamadimmkartanesi
      1 yıl

Abla abi beni işe alır mı ya 😅 bilgisayar mühendisiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Anlamadimmkartanesi o alanda tecrübemiz zayıf, şirketimiz inşaat ince işler üzerine, yoksa cv göndermenizi isterdim

Yorumla
    • Anlamadimmkartanesi
      Anlamadimmkartanesi
      1 yıl

:((( kolay gelsinnn

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Anlamadimmkartanesi
      Sen asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenirmisin? (Toplamı memur maaş etse)

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    1 yıl

30 binden aşağı adam akıllı kiralık oturacak ev yok, çok sevsem de evlenmezdim ben mantık insanıyım sonrasında mutsuz olacağım bir yola bile bile girmem. Evin tek kızı, ilk torun, ilk çocuk olduğum için her şey önüme tepsiyle sunuldu o konfora alışmış biri zaten kolay kolay riske giremez.

1
    0 Yorumla
  • astrocom
    astrocom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Evlilikte maddi sorumluluk erkeğin üzerinde olduğu için buna cevap verme hakkım yok diye düşünüyorum. Kazandığı pardan çok ne ile meşgul olduğu önemli. Ama kazandığı para da iyi olursa iyi olur. Ne olur ne olmaz gibisinden 🫠

3
    8 Yorumla
    • astrocom
      astrocom
      1 yıl

İlk cümleden sonra soruna verdiğim kendi açımdan cevap hdjdkd

Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Seni e. i. c secicem hihihihiiii🤭🤭

Yorumla
    • astrocom
      astrocom
      1 yıl

Pek müteşekkir oldum efem 🤭

Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Ebet jdjcud

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      1 yıl

benzer düşünüyoruz zira malum bu soru erkekler acısından ve kadınlar acısından farklı.

Yorumla
    • astrocom
      astrocom
      1 yıl

@endmuhh Bu konuda benim düşüncemin önemi yok. Bilakis, islamda bu böyle.

Yorumla
    • Byroom
      Byroom
      1 yıl

Adamsın aga

Yorumla
    • astrocom
      astrocom
      1 yıl

@Byroom Eyvallah 🫡

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

88

Cevap

130

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hemde kaçırmak istemem gadası

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.

evet ben aşka bakarım sadece evlenirdim.

1
    0 Yorumla
  • OrganIQ
    OrganIQ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl

Evlenirim, tabi evlilik düşuncem oluşursa 😂

Çünkü aradığim özelliklerde maddi durumu yok onunla ilgilenmiyorum. İster ücreti olmasın, ister asgari ücreti olsun isterse daha fazlası olsun beni ilgilendirmiyor.

Karakteri ve kişiliği istediğim gibi olsun, bana aşk hissini ilk kez yaşatsın gerisi önemli değil 😀

5
    4 Yorumla
    • Sevil420
      Sevil420
      1 yıl

Aşk karın doyurmuyor 🤷‍♀️ kendi gelirin yoksa çok saçma

Yorumla
    • OrganIQ
      OrganIQ
      1 yıl

Aynen öyle.
      Maddi durum aramayacakların kendisinin iyi olması gerekli.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@Sevil420
      Sen asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenirmisin? (Toplamı memur maaş etse)

Yorumla
    • Bsk7656
      Bsk7656
      1 yıl

@Lazjoker evlenirim ama şu an evliliğe hayır değilim

Yorumla
  • barmanjr
    barmanjr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bu tür bir karar, kişisel değerler, yaşam hedefleri ve ilişki dinamiklerine bağlıdır. Asgari ücretle geçinmek, bazı insanlar için zorlayıcı olabilir, ancak bu durum kişinin hayatındaki diğer faktörlerle de şekillenir. Birçok kişi, sevgi, anlayış ve ortak hedefler doğrultusunda maddi zorlukların üstesinden gelebilir.

Birinin asgari ücretle çalışıyor olması, o kişinin potansiyelini veya ilişkideki katkısını belirleyen tek etken olmamalıdır. Kişinin karakteri, iş ahlakı, birlikte bir gelecek kurma isteği gibi unsurlar daha belirleyici olabilir. Kısacası, maddi durum tek başına bir ilişkinin temeli olmamalıdır.

0
    0 Yorumla
  • justt_tonight
    justt_tonight Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

dugun vs seylerini istemeyen birisiyse olabilir. evim arabam varsa takilmam boyle seylere. zaten ev almadan evlenmeyi de düşünmüyorum. anca evim vs yokken asgaritin 2-3 kati kazansn birisiyle evlilik dusunebilirim. kendim o kadar kazanıyorum ama simdiki halimle asgari kazanan birisi evlense asgari zaten kiraya gider 1 asgari de bizim ihtiyaclar. geriye kalıyor 1-2 asgari. o parayla ev nasi alinir araba nasil alinir cocuga gelecek icin nasil birikim yapılır cocuk olunca eş calismak istemeyecek benim maas kira varken nasil yeter ev alirim? buyuk soru işaretleri. anamdan evim arabam olsa zaten 2-3 asgari kazanmak icin her gun calismazdim. bazen ailenin boyle handikaplari oluyor. tr de aileden mal varliginin etkisi cok fazla maalesef. anca 5-10 sene sonra maddiyati 2. plana atabilirim. mayis gibi 3 asgari rahat kazanırım diyorum ama hala aklimda evlenirken dugun yapma fikri yok. gibi gibi uzar bunlsr

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl

Evlenirim ya ben bakmam maddiyata. Evlenelim bakalım belki güzel bir iş kuracağız beraber. Belki daha iyi bir iş bulacak... Belki işinde yükselecek... insan hiç kendini geliştirmeden olmaz zaten.. Ofiste beğendiğim adam için o zamanlar onun hayatında biri olduğu için arkadaşım boş ver sen daha iyilerine layıksın zaten maaşını bildiğin biriyle olmaz gibisinden konuşmuştu. Hiç hoş değil yani...

2
    0 Yorumla
  • Gülgibierkek
    Gülgibierkek Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Para pul için evlenilmez.. Evlilik maddiyat üzerine kurulmaz.. Doğru insan olduğu için evlenilir..

Günümüzdeki evlilikler tipini beğenip cebindeki paraya bakılarak yapılıyor. Kendini hiç geliştirmemiş zorluk görmemiş insan ilişkisi ve anlayıs bilmeyen kişiler evlenip kaprisleriyle evliliği birbirine dar ediyor..

2
    2 Yorumla
    • muzlucileklisut
      muzlucileklisut
      1 yıl

Sürünmek için de evlenilmez

Yorumla
    • Gülgibierkek
      Gülgibierkek
      1 yıl

@muzlucileklisut cengizhnaın karısı adam esirken bile terketmemiş.. Sürünmüş ama kocasından vazgecmemiş.. Şimdi bunu niye anlattıysam bunu anliycak kapasite yokki kızlarda

Yorumla
  • orcanius
    orcanius Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 83%
    1 yıl

Çalıştığı yer, statüsü ve maaşı nedense hep bizde ilişkilerde öncelik olarak sorgulanan bir durum.
    Asgari ücret almasından öte, hayata bakış açısı vicdanlı olup olmadığı ve gelecekten beklentisi hedefleri ve bunlar için neler yaptığı ön planda olması gereken bir durumdur.
    Gerisi zaten gelir.

2
    0 Yorumla
  • Arda1966
    Arda1966 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 33%
    1 yıl

Erkek için bu konu hiç önemli değil, isterse çalışmasın iki tarafın yükümlülükleri gereği bu konuyu sorun etmez. Kadınları anlayabiliyorum durumu olmayan birini istememekte haklılar özellikte günümüzde ekonomik sıkıntılar var. Umarım herkes layık olduğu kişiyle evlenebilir

1
    0 Yorumla
  • HatunAbla
    HatunAbla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 126 , eic 90%
    1 yıl

Buradaki evlenmem diyen hem cinslerime bakmayın. Çoğu hayatta başarı sağlayamamış tipler. Ülkenin acımasız gerçekleri var

7
    6 Yorumla
    • kutsalornitorenk
      kutsalornitorenk
      1 yıl

ahahasdjfslfsd

Yorumla
    • HatunAbla
      HatunAbla
      1 yıl

Gerçek bu. Özellikle ergen kızlarımız yükseklerde uçuyor.

Yorumla
    • kutsalornitorenk
      kutsalornitorenk
      1 yıl

Yalısı olmayana bakmıyolar ifit

Yorumla
    • HatunAbla
      HatunAbla
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@HatunAbla

Yorumla
    • HatunAbla
      HatunAbla
      1 yıl

Evet

Yorumla
  • Lazjoker
    Lazjoker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 102%
    1 yıl

@isimszz_xx Sen asgari ücretle çalışan erkek ek iş yapıp ek gelir elde etse evlenirmisin? (Toplamı memur maaş etse)

1
    1 Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Ne işle uğraştığına bağlı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

İşler - maaşlar sonsuza dek sabit değil, değişkendir...

Zenginin kaybetme olasılığı ve kaybedecekleri Asgari Ücretli veya normal maaşlı birinin kaybedeceklerinden misliyle fazladır. Çünkü her ayı diken üstünde, ödemelerle geçer. Sürekli yeni yatırımlar, yeni maceralar derken bir gün bir bakmışsın kapında banka hacizi... Geçmiş Olsuuuun!.. Asgari Ücretli olarak aramıza hoş geldiiiin!..😅

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Türkiye'de nüfusun yarısı bu sorunun cevabını göstermiyor. Erkekleri üzmeye gerek yok. Gerçekten evleniyorlar. İçleri rahat olsun bu ülkede bir coknkadin asgeri ücretli erkekle evli. Ve evleniyorlar da. . eşim ortaokul mezunu ben ise 2 yıllık üni mezunuyum taaaa 22 yıl önce bu şekilde evlendim. Evleniyoruz aşık olunca işte. Mantık evliliği yaparsan evlenmezsin bizimkisi aşk evliliğiydi şimdi olsa kısmet derim Allah kimi layık gorduyse.

2
    2 Yorumla
    • cglakinin
      cglakinin
      1 yıl

bir de kadınlara laf atıyolar paragöz diye çevresinden, annesinin babasının yetiştiği dönemlerden bile haberi yok zavallının. Çok doğru söylüyorsunuz ♥

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@cglakinin @cglakinin yok öyle arkadaşım aslında bu şekilde konussup dursunlar işte bu lafı söyleyenler kendilerini teşhir ediyorlar bunlar evlenilecek adam değiller cunki kadını suçlu görürler bu kesim erkekler kadın ne yparsa yapsin bu tip konusanlara yaranamazsiniz. yaraları var bu sepeple devamlı manipule. eder kadınlari. bu ülkede çoğu kadın fasfakir erkeklerle evli. Bakın Türkiye'nin çoğu asgeri ücretli fasfakir erkek bir ev kirası bile ödeyemeyen erkeklere bakın hepsi evli. Çoluk çocuk vermiş bu kadınlar üstelik.

Yorumla
  • Hjhgjjh
    Hjhgjjh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Şu evlenilmez bilmem sürünmek için evlenilmez diyen kadınlar bir gün biri bana demişti bir odaya 50 kadın koy 50 sine nikah kıy paran varsa kadının sesi çıkmaz demişti saçmalama öyle şeymi olur tamam para önemli ama o kadarda değil diye savunmuştum şimdi anlıyorum haklı olduğunu para karın doyurmaz doğru ama mutluda etmez karnın doyuyor diye mutlu sayılmaz insan

0
    0 Yorumla
  • Hakkınınhakkından
    Hakkınınhakkından Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

Asgari ücret alıyor diye eğitimsiz kültürsün tüm hayattan kopuk tembel anlamına gelmez kendini uğraşı adına geliştirir kafa yorar ticaret yapar vs. ekmeğini kazanır

Gönül işi (şu anki çin plastiği ilişkilerinden bahsetmiyorum) her anlamda tamamladıysam kendimi evet isterim onu, fark etmez hatta çalışması iyi olur.

Kadın olsam ilişkimizi daha detaylı değerlendiririm ve seviyor olacağımdan yine evlenirim bye's

0
    0 Yorumla
  • idrex
    idrex Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

O kadar çok insanla görüştüm ki mesele gerçekten para pul değil. Sevdikten sonra her türlü evlenirim illa çalışması ya da parası pulu olması gerekmiyor

1
    0 Yorumla
  • Anlamadimmkartanesi
    Anlamadimmkartanesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Evlenirim fakat benim iyi bir maaşım varsa. Ben kazanılan paraya benim onun olarak bakmiyorum. Şu an öğrenciyim fakat ilerde bir gün toplam eve giren para asgarin en az 5 katı falan olmazsa evlenmek istemem. Çoluğuma cocuguma iyi sartlar sunmak istiyorum. He olur da bir gün ben 4 asgari kazanırım o zaman asgariyle çalışan biriyle evlenirim, neden olmasın

1
    2 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@anlamadimmkartanesi

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@_gunes__00

Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

bi erkek olarak farketmez calısmasada olur ama lakın bı kadın istemiyo nedenini hala anlamıs degilim para olunca ask olcak mutluluk olcak huzur olucak sananlar var hala

1
    0 Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bilmiyorum, hayırlısı demek daha mantıklı. Çünkü ben de iş arıyorum. Bulamazsam tek asgari ücretle geçinmek zor olur aileden kalan bir şeyler de yoksa.

1
    0 Yorumla
  • Gardenyas
    Gardenyas Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Adamlık parayla değil mertlikledir mert adam taşı sıkar suyunu içerir kadınına gül gibi bakar..

4
    1 Yorumla
    • Neyimyokki
      Neyimyokki
      1 yıl

Aynen aynen

Yorumla
  • Gökyüzü242
    Gökyüzü242 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

Evliyim ama evli olmasamda evlenirdim eşimle.. Onunla her zorluğa varım.

3
    0 Yorumla
  • Yoksulll
    Yoksulll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 97%
    1 yıl

Anam babam kız böyle emmiş Evlenmem evlenmem asgari ücret ile evlenmek sürünmek demek başka bir şey değil

1
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kimse olur demesin parasız hayat olmuyor artik. Mantik da olmali. Sıkıntı yaşamayi kimse istemez. O zaman sevgi de biter.

1
    1 Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@mutlulugadogru27

Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    1 yıl

Evet. Asgari ücret ortalama ücret yıllardır zaten. Asgari olmayanların çoğu da avutmalık az üstü.

1
    0 Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 562 cevap paylaştı.

asgari alan birey kendini yetiştirememiş bireydir , mesleğini zamanında eline alamamış bireydir muhtemelen evlenmezdim ama genede yari yarıya diyorum

1
    0 Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Maddi durumum iyi oldugu için benim adıma bu bir kriter degil önemli olan ona güvenmem sevmem

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Bu olaya olumlu bakan bayanlar zaten o çukurun içine düşmüş Bir sefer evlenmiş şimdi yapacak bir şey yok ellerinden bir şey gelmiyor bari olumlu cevap vermeye çalışıyorlar

1
    0 Yorumla
  • yelbegen
    yelbegen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl

Asgari ücret benim makyajıma yetmez diyen kadınlar nerede 😄

1
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl

Ben insanda paraya bakmam.

Her işi yapabilir. Hiç önemi yok.

İnsan mı? Yoksa hayvandan aşağı mı? Ona bakarım

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Elbette ki eğer karşılıklı aşk ve güven varsa evlenirdim kesinlikle.

1
    0 Yorumla
  • Salçalıkalça
    Salçalıkalça Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl

Asgari ücretli evlenemez üreme hakkı vs yok yaşadığına sükretsin

1
    4 Yorumla
    • blnmyorkim
      blnmyorkim
      1 yıl

Mesela sen

Yorumla
    • Salçalıkalça
      Salçalıkalça
      1 yıl

Ben asgari ücretli değilim de çok arkadaşım var elleme iyi oldu iyi acimiyorum

Yorumla
    • cglakinin
      cglakinin
      1 yıl

ne alakası var? ruh hastası mısın?

Yorumla
    • Salçalıkalça
      Salçalıkalça
      1 yıl

Seçimlerinizin neticesi ala koyun

Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Asgari ücret almasada olur o kadar paraya düşkün biri değilim ben bakarım ona : )

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.

Gayet tabi neden olmasın.
    Tabi karşı cins kadar erkek statülere takılmadığı için galiba.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Asgari ücret ama çoğu kişiye babasından dedesinden arsa mal mülk kalma ihtimali var, kızlar bunu da bildiği için evet demiş yorumlarda, sizi kurnaz tilkiler 🤣

1
    0 Yorumla
  • Dikeydüşüş
    Dikeydüşüş Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Benimle evlenene asgari ücreti ben bağlarım çalışmasına gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • zolotoskinow
    zolotoskinow Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 97%
    1 yıl

Evet desem yalan olur ben çalışmayan biri ile evlenmek isterim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

banam memur maaşı aldığı halde tabiri caizse sürünüyoruz asgariyle düşünemiyorum bankalrda falan yatarız herhalde

2
    4 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

😞

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Gizli Üye

Bu arada İstanbul'da mi yaşıyorsun? Memur maaşı yetmiyor dedinde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Lazjoker Benim öyle yazdığıma bakma biz İstanbul'da kirada yaşayan 5 kişilik bir aileyiz. Ama yeni evlilikte 2 kişinin geçimi için daha uygun olabilir o meblağ.

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

Üsküdar ve Ümraniye daha uygun diye duymuştum memur için

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenmem diyen kızlar az yesinler totosunu kaldırsınlar kendileri de çalışsınlar erkeğin eline bakmasınlar bi zahmet

1
    1 Yorumla
    • whjejdjd
      whjejdjd
      1 yıl

Nereden biliyorsun kendilerininde çalışmadığını

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yakın maaşlar almak isterim en azından benzer standartlarda yaşamak istemenin garip karşılanmaması için buyüzden olmaz. Ama bir yerde daha da önemlisi belki de en önemlisi karşındaki adamın parayı yönetebilme becerisi

1
    0 Yorumla
  • esila59
    esila59 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Eş seçiminde en son bakılması gereken şeylerden biri bence okadar manevi özellik bitti bumu yani karar noktası bugün askeri ücret alır yarın daha yüksek kesinlikle bakmam

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenirim. Ben de çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum. Beraber geçiniriz yeter ki beni sevsin

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Gerçekten seviyorsa istediğim gibi ilgileniyorsa evet...

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seveni bulmak , Parayı bulmaktan daha zor çünkü

Yorumla
    • puzzle89
      puzzle89
      1 yıl

Sen ne işle meşgulsün acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İşimi napcan

Yorumla
    • puzzle89
      puzzle89
      1 yıl

Asgari ücret önemsiz dediğine göre iyi kazandığını düşündüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Asgari ücretle geçinmek zor evet bu konuda hem fikiriz

Yorumla
    • puzzle89
      puzzle89
      1 yıl

Tamam bunu sen tolere edebilecek misin işinle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gerçekten seviyorsa istediğim gibi ilgileniyorsa evet bende memurum beraber aşarız herseyi diye düşünüyorum..

Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl

Bu tabir bile insanları aşağılamak için yeterlidir.
    O Asgari ücret alanlar da size meraklı değil inanın değiller

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Genelde çok para kazanan kişiler. Coluguna çocuğuna karısını da değil de başka yerlerde yer buda önemli bir detay

0
    0 Yorumla
  • Ucbeyi22
    Ucbeyi22 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hayır artık ben de zengin kadın istiyorum ben çalışmayacağım o beni baksın

0
    1 Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Allah sizi oy nenem git şurdan 😂

Yorumla
  • deryasngr
    deryasngr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    1 yıl

Benden düşük alan biriyle evlenmem. O kötü hisseder zaten. hem geçinmeye çalışıp hem onu onure edemem

3
    5 Yorumla
    • pedrosa1
      pedrosa1
      1 yıl

tam tersi senden fazla alan hem gecinmeye calisip hem seni idare edermi?

Yorumla
    • deryasngr
      deryasngr
      1 yıl

Evde oturan bi kadındansa şükreder ve eder

Yorumla
    • NickBırakmadınız
      NickBırakmadınız
      1 yıl

Bu yaşla işin zor zaten

Yorumla
    • Gülgibierkek
      Gülgibierkek
      1 yıl

Evde oturup ev işini yapan erkek olunca neden zorunuza gidiyor? Yurtdısında ev işini yapan erkekler var

Yorumla
    • Lazjoker
      Lazjoker
      1 yıl

@deryasngr

Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Gönlü güzel olsun ne parasından bahsediyorsun kardeş.

1
    0 Yorumla
  • Gldn207208
    Gldn207208 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Kafama uyan biriyse evet. Para kazanılır bir şekilde ben onu kazanmayı yeğlerim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Hangi ulkenin asgari ucreti?

Ona gore değişir

1
    0 Yorumla
  • bahismanyağı
    bahismanyağı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Yani üzülerek söylüyorum asgari ücretli evlenmese daha iyi. Kimsenin hayatını karartmaya gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Eleven3405
    Eleven3405 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

bunu diyebilmek için asgari ücretin çok ğzerinde maaş alıyor olmam lazım

0
    0 Yorumla
  • GıcıkAdam34
    GıcıkAdam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 101%
    1 yıl

Kız zaten benim parama akar isterse işsiz olsun

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi92
    Beyefendi92 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

onun kazandığı para onun
    benim kazandığım bize yeter o yüzden tabiki

0
    0 Yorumla
  • user432526
    user432526 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Evlenirdim çünkü evlenirken asgari ücretle değil onunla evleniyorum ☺️

0
    0 Yorumla
  • eylulllyy
    eylulllyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

evlenırım cunku kendım de asgarı ucret alıyorum davul dengı dengıne

3
    0 Yorumla
  • panzerkopfwagen
    panzerkopfwagen Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    1 yıl

evlenirim kadının geliri erkek için önemli olmamalı diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 366 cevap paylaştı.

Evleneceğim kadını çalıştırmam

1
    4 Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Sen çalıştırma o kendi özgürlüğü için çalışsın

Yorumla
    • k1ssee
      k1ssee
      1 yıl

Ona ben karar veririm

Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Hadi oradan siz mi yarattınız acaba beyefendi ona eşiniz karar verir

Yorumla
    • k1ssee
      k1ssee
      1 yıl

Evin reisi erkektir kadın erkeği dinlemezse o evlilik fazla uzun sürmez zaten görüyoruz ayrıca benim yapım bu istemiyorsa evlenmez seni dertlendirecek bir durum yok canım

Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    1 yıl

Evet evet evet 😂

1
    10 Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Çok heyecanlandın nedense😂😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Evli olduğum için bol keseden evet saçıyorum 😂😂😂 bekarlar düşünsün 😂😂😂

Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Ben evlenmezdim panpa büyük konusmuyum😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Ben gaz vereyim de 😂

Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Panpa fakir yaşamak istemiyorum ya😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Öyle deme ula zengin olup malca yaşamaktan iyidir

Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Yok panpa malca da yasamim ama çok fakir de olmayım be😂😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Hayırlısını iste hayırlısını 🤌

Yorumla
    • isimszz_xx
      isimszz_xx
      1 yıl

Hayırlısı olsun panpam 😂

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      1 yıl

Evet 😂

Yorumla
  • MinaEcemm
    MinaEcemm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Asla ben en pahali seyleri isterim ama alamaz niye evi zor gecindiricek

1
    0 Yorumla
  • PilotBeyReady
    PilotBeyReady Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

Benim için para önemli değil kadınları daha çok ilgilendiriyor sanırım

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Asgari ücret alan biriyle evlenir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Asgari ücret alan biriyle evlenir miydiniz? 9 cevap verildi
Asgari ücretli biri ile evlenir miydiniz? 33 cevap verildi
Asgari ücretli biriyle evlenir miydiniz? 9 cevap verildi
Asgari ücretli biriyle evlenir miydiniz? 9 cevap verildi
Asgari ücretli biriyle evlenir miydiniz? 8 cevap verildi
Asgari ücretli biriyle evlenir miydiniz? 243 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨